eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰بی اعتنا به ترامپ: "ناتاشا برتراند" می ماند! 🔹سی‌ان‌ان پس از آنکه ترامپ با فحاشی و لحنی تند خواستار اخراج «ناتاشا برتراند» شد، اعلام کرد صد در صد از او و همکارانش در ارزیابی اولیه اطلاعاتی حمله ایالات متحده به تأسیسات هسته‌ای ایران حمایت می‌کند. 🔹این رسانه در انتها به انتقادات ترامپ واکنش نشان داد و اعلام کرد: «ما معتقدیم که انتقاد از خبرنگاران به دلیل گزارش دقیق وجود این ارزیابی و توصیف دقیق یافته‌های آن که به نفع عموم است، منطقی نیست.» 🔹ترامپ در فحاشی به خبرنگاری که اطلاعات ناموفق‌بودن حمله به فردو را افشا کرد، در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: ناتاشا برتراند باید از سی‌ان‌ان اخراج شود! او سه روز اخبار جعلی پخش کرد. باید فوراً توبیخ و «مثل سگ» اخراج شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
27.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل سومین پیام تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به ملت ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی
🔰سردار ایزدی به شهادت رسید 🔹سردار محمدسعید ایزدی معروف به «حاج رمضان» از فرماندهان ارشد و مسئول بخش فلسطین در نیروی قدس سپاه در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر به شهادت رسید.
🔺 تصویری از سردار شهید شادمانی در کنار شهید سید حسن نصرالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰۳۰ نقطه مهم اصابت موشک‌ها و پهپادها ایرانی در سرزمین‌های اشغالی
16.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برپایی آیین شیرخوارگان حسینی در‌ نخستین روز‌ ماه محرم در‌ حرم مطهر رضوی
🔺️پلیس فتا: مراقب شنود مکالمات خانوادگی باشید سردار مجید، رئیس پلیس فتا: 🔹️در شرایطی که دشمن با انواع جنگ ترکیبی، از جمله جنگ شناختی و سایبری علیه ملت ما فعال است، مردم باید توجه کنند که اپلیکیشن‌های ناشناخته و دارای دسترسی‌های غیرمجاز می‌توانند به‌راحتی کنترل تجهیزات هوشمند را در اختیار گرفته و حتی اطلاعات حساس را ناخواسته در اختیار مجرمان سایبری یا دشمنان خارجی قرار دهند. 🔹️این روزها حتی مکالمات تلفنی معمولی با بستگان داخل یا خارج از کشور می‌تواند مورد شنود قرار گیرد. اگر کسی از شما درباره وضعیت منطقه‌تان، محل زندگی‌تان یا حوادث اطرافتان پرسید، پاسخ شما باید با احتیاط و در صورت امکان «نمی‌دانم» باشد. 🔹️انتقال جزئیات شرایط و اتفاقات، به‌ویژه از مناطق حساس، حتی از روی دلسوزی خانوادگی، می‌تواند به ابزاری علیه امنیت کشور بدل شود. 🔹️تمامی گزارش‌های مردمی به‌صورت محرمانه بررسی شده و تیم‌های تخصصی رسیدگی فوری به پرونده‌های امنیتی و موارد مشکوک را در دستور کار دارند.