پاسخ:در جایی که راست گفتن موجب فتنه و فساد میشود، شرع و عقل از روی ضرورت دروغ گفتن را تجویز میکند، در این صورت مصلحت اقتضا میکند، به جای راست گفتن، دروغ گفته شود. البته به این نکته توجه شودکه دروغ مصلحتآمیز کاملاً جنبه استثنایی دارد و جز در شرایط خاصی جایز نیست و نباید عدهای آن را دستاویزکرده و بدون جهت یا برای به دست آوردن منافع شخصی، حزبی و عمومی دروغ بگویند و این عمل زشت را به نام اینکه مصلحت ایجاب کرده، مرتکب شوند.
H.r:
مناظره فیل و الاغ؛
فعلا بدون لگد و خونریزی!
🔹اولین مناظره دو نامزد انتخابات آمریکا، یک سرشکستگی تمام عیار برای تمدنی بود که زمانی، خود را "پایان تاریخ" می نامید و از "قرن جدید آمریکایی" سخن می گفت.
♦️دیشب، جو بایدن نامزد دموکرات ها با برند الاغ، ترامپ (نامزد جمهوریخواهان با برند فیل) را دلقک خطاب کرد و گفت "همه میدانند او دروغگو است. به سختی می توان با این دلقک حرف زد. ترامپ، سگ دست آموز پوتین است"! وقتی هم ترامپ، وسط حرفهای رقیبش پرید، بایدن گفت خفه شو مرد!
🔹ترامپ قبلا بارها به بایدن حمله کرده و او را پیرمرد چُرتی خوانده بود که با مواد مخدر سر پاست و باید قبل از مناظره تست اعتیاد بدهد.
♦️بعد از آنکه بایدن گفت در دوران ترامپ، چین در «هنر سرقت» به مهارت رسیده، ترامپ به او حمله کرد و گفت: بگو قضیه این که پسرت از همسر شهردار مسکو ۳.۵ میلیون دلار پول گرفته چیست؟ او به عنوان هیئت مدیره یک شرکت انرژی در اوکراین میلیونها دلار از طریق فعالیتهای غیرقانونی به دست آورده است.
🔹بایدن هم گفت "میشود کل شب را درباره خانوادهاش حرف زد". به گفته بایدن، "ما در دوران ریاست جمهوری ترامپ، ضعیف تر، بیمار تر، فقیر تر، خشن تر و پر اختلاف تر شده ایم".
▪️پاسخ مردم آمریکا به نظرسنجی شبکه سیبیاس و این که "چه احساسی نسبت به مناظره داشتید؟"، قابل تامل است:
🔻آزاردهنده: ۶۹ درصد
🔻سرگرمکننده و جذاب: ۳۱ درصد
🔻حس بدبینی: ۱۹ درصد
🔻آگاهیبخش: ۱۷ درصد
🔹مجری "سیانان" می گوید: درباره این که چه کسی برنده شد و چه کسی بازنده، حرف خواهیم زد، ولی یک چیز را می توان با اطمینان گفت؛ مردم آمریکا امشب باختند؛ چون وحشتناک و ننگ آمیز بود.
♦️کارشناس BBC گفته است "یک شب توهمافکنی برای ترامپ و استیصال برای بایدن بود. ترامپ سعی میکرد بایدن را سالخورده و فرتوت نشان دهد که نمیتواند نظراتش را به آسانی بیان کند. بایدن هم تلاش میکرد ترامپ را رئیس جمهوری کم عقل نشان دهد". کارشناس شبکه MSNBC هم گفت "هر دو گند زدند! این مناظره باعث شد ما در چشم کشورهای دیگر تحقیر شویم"
🔹"آندره میشل"تحلیلگر شبکه "ان بی سی" می گوید: "من تا حالا چنین مناظره ای ندیده بودم؛ این یک فضاحت بود". و استیو کوهن نماینده کنگره در توئیتر نوشت"این مناظره، مایه شرمندگی و خجالت برای ملت آمریکا بود".
♦️"ریچارد هاس" رییس شورای روابط خارجی آمریکا تاکید می کند "دعا میکنم مارشال مک لوهان (نظریه پرداز دهکده جهنی) اشتباه کرده باشد و کل جهان، تماشاگر این مناظره نباشند، در غیر این صورت، این مناظره، باقی مانده نفوذ آمریکا را در جهان نابود می کند".
🔹برنده این مناظره، تمام ناظران عبرت آموز در جهان هستند و بازندگانش، یانکوفیل ها (آمریکا پرست ها) یی که آمریکا را معبد مردم دنیا می خواندند.
30.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶سال قبل در چنین روزی آخرین سخنرانی سردار سلیمانی در جمع فرماندهان سپاه
#سردار_دلها
#حاج_قاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️موشن گرافیک/
❌موضوع: بحران قره باغ به زبان ساده
⏫دیدن این موشن گرافیک به کسانی که تصویر واضحی از ماجرای قره باغ و مناقشات بین آذربایجان و ارمنستان ندارند توصیه می شود!
❌ سوال : نقش رهبری در مواجهه با مشکلات اقتصادی جامعه چیست؟ چرا رهبری ورود نمی کنند؟ چرا روحانی را عزل نمی کنند یا با استیضاح و برکناری وی موافقت نمی کند؟
👈 پاسخ
🔹 ۱) این درست است که مشروعیت تمام اجزای حکومت به تایید ولی فقیه است، اما جمهوری اسلامی ایران کاملاً به مردم سالاری دینی معتقد و ملتزم است، به این معنا که این مردم هستند که مسئولان اجرایی و قانونگذار خود را انتخاب میکنند، لذا بر اساس تقسیم کاری که صورت گرفته مباحث اجرایی به عهده دولتی است که با رای مستقیم مردم روی کار آمده و تعیین مسیر آن و نظارت بر عملکرد آن به عهده مجلسی است که نمایندگان آن با رای مردم بر کرسی مجلس تکیه میزنند.
اگر رهبری مدام در هر امری که وظیفه این قوا است ورود کنند، فلسفه وجودی این قوا زیر سوال می رود، ضمن آنکه روش امام راحل و رهبر معظم انقلاب مدیریت سیستمی بوده و هست، چرا که نمی خواستند و نمی خواهند نظام قائم به فرد بشود، کما اینکه با رحلت امام خمینی جامعه و نظام بدون هیچ چالشی پذیرای رهبر جدید شدند. به زبان دیگر در مدیریت الهی و ولایی همه مسئولان و آحاد جامعه باید رشد و تعالی یابند و این با دخالت رهبری در تمام امور جامعه منافات دارد.
البته رهبری روشنگری و هشدارها را همواره ارائه می کنند.
🔸 ۲) اینکه گفته میشود رهبری کاری برای حل این مشکلات انجام نمیدهند اشتباه است، چرا که رهبری به چند صورت برای کاهش مشکلات مردم ورود می کنند. یکی با هشدارهای علنی و دوم دستورات و هشدارهای غیر علنی در جلسات، ایشان خود به این اشاره کردند که هر دستور یا نهیبی به یک مسئول دولتی نباید علنی شود.
همچنین اجازه به دولت برای فعالیتهای فراقانونی مثل برداشت از صندوق توسعه ارزی برای حل مشکلات و ...
رهبری زمانی وارد عزل و نصب مسولان می شوند که انحراف اساسی در مسیر انقلاب رخ دهد.
در سال آخر ریاست جمهوری استیضاح یا برکناری و حتی استعفای دولت هیچ مشکلی را از جامعه برطرف نمیکند، بلکه بر مشکلات موجود می افزاید.
🔹 ۳) این دولت وعده داده که با مذاکره با کدخدا مشکلات را حل می کند. همه باید اشتباه بودن این راهبرد بدانند، امروز دولت در سال آخر خود باید پاسخگوی وعده های داده شده و مسئولیتهای خویش باشد نه آنکه با کنار رفتن آن، بخش های تبلیغاتی همسو با دولت با اغواگری از آن دولتی مظلوم بسازند که مثلاً "نگذاشتند کار کند".
باید سطح آگاهی های عمومی چنان افزایش پیدا کند که بدون ورود مصداقی، انتخاب قاطبه مردم بر اساس مصالح ملت و کشور ایران باشد تا مشکلات موجود نیز حل شود.
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #جایگاه رهبری یک جایگاه تشریفاتی یا کارامد‼️
🔹 اگر رهبری قرار نیست در مسائل اجرایی دخالت و ورود کند، پس دقیقا مسئولیت رهبری در کشور چیست؟
✔️ بخش_اول #ادامه_دارد
#ولایت_فقیه
سید جلیل میرمحمدی نماینده مردم میبد و تفت در مجلس شورای اسلامی در واکنش به سفر سفیر انگلیس به یزد: اگر نگاهی به نقش انگلیس در خیانتهای 200 ساله اخیر در ایران داشته باشیم میبینیم که این کشور در هر شرایطی جز خیانت به ایران اسلامی کاری انجام نداده است.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: فوت میلیونها نفر ایرانی در جریان قحطی، خیانت جدا شدن بحرین از ایران، خیانت در کودتای 28 مرداد علیه مصدق، همراهی و همکاری تنگاتنگ با آمریکا علیه جمهوری اسلامی، همکاریهای خیانتآمیز انگلیس در دفاع مقدس علیه ایران و حضور پررنگ در فتنههایی که بعد از انقلاب در کشور رخ داد ازجمله مواردی است که انگلیسیها در طول 200 ساله گذشته علیه ایران اسلامی به کار بستند که بهخوبی نشان میدهد این کشور جز خیانتکاری برای جمهوری اسلامی نکرده است.
وی با تأکید بر اینکه در طول 200 ساله گذشته اگر تاریخ حضور انگلیس در ایران را ورق بزنید چیزی جز خیانت آشکار این کشور و عاملین این کشور را نمیبینید، افزود: انگلیسیها هرگونه کاری که انجام میدهند در خوشبینانهترین این است که انسان دلنگران خیانت، نفوذ و توطئه میشود.
میرمحمدی عنوان کرد: حضور عناصر این کشور در هر ردهای در جمهوری اسلامی حتی در قالبهای اخذ مجوز گرفتن یا با اجازه وزیر خارجه یا برای گردشگری آمدن، هرگونه این موارد انسان را دلنگران میکند چون چیزی جز خیانت و توطئه علیه جمهوری اسلامی از انگلیسیهای تاکنون ندیدهایم.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حضور عناصر انگلیسیها در هر ردهای در استان یزد توأم با ضرر و زیان خواهد بود افزود: این سفر مطمئناً جدای بحثهای گردشگری و توریستی مطرح خواهد بود، اگرچه حسب ظاهر تمام مسائل را رعایت و اجازه گرفته باشند.
وی با تأکید بر اینکه من حضور سفیر انگلیس را در استان یزد تائید نمیکنم اظهار داشت: حضور عناصر و سفیر انگلیس در استان و کشور جز خسارت برای ما چیز دیگری ندارد.
میرمحمدی در پایان گفت: چون این سفیر در جریان ناآرامیها و فتنه در کشور حضور فعال داشته، این حضور را جز خسران و زیان برای کشور و استان نمیبینم.
به کانال ما در ایتا بپیوندید
@basirate_enghelabi
محمدصالح جوکار نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی در واکنش به سفر سفیر انگلیس به یزد: آیا واقعا میتوان باور کرد که سفیر انگلیس دوستدار میراث فرهنگی و فرهنگ یزد است یا اینکه در پشت پرده، اهداف خاصی را دنبال میکند و در پی فتنهسازی است.
وی با بیان اینکه آداب دیپلماتیک حکم میکند که به طور دقیق هدف از سفر سفیر انگلیس به یزد مشخص شود، اظهار داشت: دولت انگلیس هم امروز و هم در طول تاریخ دائما به دنبال نفوذ در داخل کشور ما بوده است و بخش مهمی از مشکلات و بدبختیهای مردم ایران به ویژه قبل از کودتای مرداد 32، متوجه انگلیسیها است.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس افزود: انگلیسیها هیچگاه در طول تاریخ و در برهه کنونی در بین ملت ما خوشنام نبودهاند؛ آنها نه تنها در کشور ما بلکه در سطح منطقه غرب آسیا و حتی آفریقا خوشنام نبوده و نیستند.
جوکار خاطرنشان کرد: لذا این نمیتواند برای ما خوشایند باشد که آنها همینطور بیایند و بخواهند در سفرهای غیررسمی با عدهای ارتباط بگیرند و دستگاههای اطلاعاتی ما هم نظارت جدی بر این موضوع نداشته باشند.
وی عنوان کرد: انتظار این است که در وهله اول مشخص شود حضور و رفت وآمد سفیر انگلیس به یزد با چه هدفی است و دستگاههای اطلاعاتی توضیح بدهند که این سفرها به چه علت انجام میشود و آیا این سفرها زیر نظر آنها انجام می شود و یا خارج از رصد آنها است؛ اگر هم از سفیر انگلیس دعوت شده است دستگاههای مربوطه اعم از استانداری و یا جاهای دیگر پاسخ لازم را برای این موضوع به مردم داشته باشند.