🔴 متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جناب حجتالاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ غلامحسین محسنی اژهای دامت تأییداته
🔻اکنون که جناب آقای رئیسی با رأی ملت ایران توفیق خدمت در جایگاه ریاست جمهوری اسلامی ایران یافتهاند، با تشکر فراوان از خدمات ارزندهی ایشان در مدت مسئولیت قضائی و کارنامهی افتخارآمیزی که در پایهگذاریِ اقدامات ماندگار از خود به جای گذاشتهاند، جنابعالی را که علاوه بر صلاحیتهای قانونی، برخوردار از تجربهی گرانبها و شناخت عمیق و سابقهی درخشان در امر قضا میباشید، بر اساس اصل یکصد و پنجاه و هفت، به ریاست قوهی قضائیه منصوب میکنم.
🔻انتظار اینجانب، اولاً: اهتمام جدّی به مأموریتهای اساسی دستگاه قضاء در قانون اساسی است، یعنی گسترش عدالت، و احیاء حقوق عامّه، و تأمین آزادیهای مشروع، و نظارت بر حسن اجرای قوانین، و پیشگیری از وقوع جرم، و نیز مبارزهی قاطع با فساد.
🔻و ثانیاً: ادامهی رویکرد تحوّلی و اجرای سند تحول موجود با اهتمام ویژه.
🔻و ثالثاً: گسترش فناوریهای نوین و تضمین دستیابی آسان و رایگان مردم به خدمات قضائی.
🔻و رابعاً: گماردن نیروهای کارآمد و جهادی و فاضل و صالح در مسئولیتها، و تربیت مدیران شایسته برای سطوح عالی و میانی قضائی و اداری.
🔻و خامساً: ارج نهادن به خدمات قضات پاکدامن و حفظ عزت و منزلت ایشان، و متقابلاً برخورد قاطع با معدود افراد متخلّف.
🔻و سادساً: ارتباط با متن مردم و حضور در میان آنان که دارای برکاتِ بسیار است.
🔻توفیقات جنابعالی و همکارانتان را از خداوند متعال مسألت میکنم و امیدوارم خدمات شما موجب رضای خدا و خلق گردد. بحوله و قوّته.
و السلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنهای
۱۰ تیر ۱۴۰۰
.
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🤬هفت گام تا استاد شیطان شدن
[سوره الزخرف (43): آيات 36 تا 37]
وَ مَنْ يَعْشُ عَنْ ذِكْرِ الرَّحْمنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطاناً فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ (36)
و هر كه از ياد خداى رحمن روى گردان شود شيطانى بر او مىگماريم كه همراه و دمساز وى گردد.
سياست گام به گام شيطان « يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا لا تَتَّبِعُوا خُطُواتِ الشَّيْطان»
1⃣ مرحله اول القاى وسوسه است. «فَوَسْوَسَ إِلَيْهِ »سوره طه /۱۲۰
2⃣در مرحله دوم تماس مىگيرد. «مَسَّهُمْ طائِفٌ» سوره اعراف /۲۰۱
3⃣مرحله سوم در قلب فرو مىرود. «فِي صُدُورِ النَّاسِ» سوره ناس /۵
4⃣مرحله چهارم در روح مىماند. «فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ»سوره زخرف/۳۶
5⃣مرحله پنجم انسان را عضو حزب خود قرار مىدهد. «حِزْبُ الشَّيْطانِ»سوره مجادله /۱۹
6⃣مرحله ششم سرپرست انسان مىشود. «وَ مَنْ يَتَّخِذِ الشَّيْطانَ وَلِيًّا» سوره نساء /۱۱۹
7⃣مرحله هفتم انسان خود يك شيطان مىشود. «شَياطِينَ الْإِنْسِ وَ» ...سوره انعام/ ۱۱۲
امروز باید به کسی که به علت رد صلاحیت، رهبری را شماتت می کند حقیقتا لقب استاد شیطان داد🌺
🌐 سامانه یاران رئیسی
🔻رئیسجمهور منتخب، سامانهای را برای مشارکت مردم در معرفی اعضا و مدیران دولت سیزدهم معرفی کرد.
🔻در این سامانه که با عنوان «یاران رئیسی» راهاندازی شده از همه نخبگان، فرهیختگان، گروه ها، احزاب، تشکلها و آحاد مردم دعوت شده تا چنانچه فردی را در تراز دولت مردمی میشناسند نسبت به معرفی وی اقدام کنند.
🔻کارآمدی، فسادستیزی، روحیه انقلابی و مردمی بودن از جمله ویژگیهایی است که رئیسجمهوری منتخب بر آنها تاکید کرده است.
🔻این سامانه با آدرس yaran.raisi.ir/managers در دسترسعموم قرار گرفته است.
.
13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | خروج معنی دار ناتو از افغانستان
🔻همزمان با تشدید جنگ در افغانستان؛ کشورهای عضو ناتو یکی پس از درگیری به حضور نظامی خود در این کشور پایان میدهند.
🔻در هفته ای که گذشت نظامیان ایتالیایی که در استان هرات در غرب افغانستان حضور داشتند به حضور نظامی خود به صورت کامل پایان دادند.
🔻آلمان نیز به حضور نظامی بیست ساله خود در افغانستان پایان داد و آخرین نظامیان آلمانی هفته جاری از شمال این کشور خارج شدند.
🔻کارنامه آلمان در افغانستان سیاه است جنایت نظامیان آلمانی در سال ۲۰۰۹ میلادی که در آن، تانکرهای حامل سوخت، هدف حملات هوایی نیروهای آلمانی قرار گرفت و براثر آن حدود یکصد غیرنظامی کشته شدند به عنوان بخشی از جنایات جنگی در افغانستان ثبت شده است.
🔻نظامیان خارجی در حال فرار از افغانستان هستند، اما جنگ در این کشور ادامه دارد جنگی که دونالد رامسفلد وزیر دفاع امریکا از حامیان آن بود دونالد رامسفلد دیروز مرد، اما جنگی که او طرفدار آن بود پایان نیافت.
.
🌐 تخلیه بزرگ ترین پایگاه آمریکا در افغانستان
🔻رسانههای آمریکایی امروز جمعه اعلام کردند ارتش این کشور پايگاه بگرام را به طور کامل به نیروهای امنیتى و نظامى افغانستان تحویل داده است.
🔻بگرام، پایگاه اصلی نیروهای خارجی در افغانستان است و روسای جمهور آمریکا در هنگام بازدید از افغانستان در این پایگاه اقامت داشتهاند.
.
🌐 خبر ناخوشايند كرونايى براى انگليس و جهان
🔻با وجود آنكه نيمى از جمعيت انگليس واكسن كرونا دريافت كرده اند، آمار بسترى شدن بر اثر ابتلا به اين بيمارى در روزهاى اخير افزايشى ناگهانى داشته است؛ حتى بيش از ابتداى همه گيرى كوويد ١٩
🔻كارشناسان اين روند را خبرى بد براى انگليس و جهان مى دانند.
🔻دولت انگليس تصميم گرفته براى مهار بيمارى ، تزريق دوز سوم واكسن را در ميان افراد ٥٠ سال به بالا آغاز كند.
.
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافیک | دریای دروغ
◽️۱۲ تیر ماه سرنگونی پرواز شماره ۶۵۵ ایران ایر توسط ناو یواساس وینسنس ایالات متحده آمریکا در خلیج فارس
◽️آمریکاییها میدانستند و زدند...
#حقوق_بشر_امریکایی
.
1.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | اصول را نباید خدشه دار کنیم...
#شهید_سلیمانی
.
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | شرایط فاجعهبار کرونایی در سیستان و بلوچستان
🔻سیستان و بلوچستان پایینترین شاخصهای بهداشتی و کمترین بیمارستان و مرکز درمانی را دارد.
.