eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
78(1).pdf
حجم: 163.3K
راه‌حل پرونده هسته‌ای 🍃🌹🍃 ✍ علی محمدی .
🌐 سامانه سماح برای واکسن نزده‌ها مسدود شد 🔻در حالی که دیروز امکان پیش ثبت‌نام همه متقاضیان اربعین در سامانه سماح فراهم بود، از ساعاتی قبل فقط افرادی که واکسن زدند، می‌توانند در این سمانه پیش ثبت‌نام کنند. 🔻به گفته مسئولان ستاد اربعین از فردا ویزای زائران صادر خواهد شد. زائران اربعین نیازی به انجام تست کرونا قبل از صدور ویزا ندارند و فقط باید حداکثر ۷۲ ساعت قبل از اعزام، جوابیه منفی آزمایش PCR را در فرودگاه ارائه دهند. .
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💉واکسیناسیون سربازان تا ۱۰ روزدیگر 🎙امیر غلامرضا رحیمی پور رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح در گفت و گو با اخبار صدا 🔻 از ۱۰ روز آینده برای تمامی سربازان واکسن کرونا تزریق می شود. .
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حزب‌الله، ظرفیت یگانه‌ای برای ایران رئیس پیشین موساد: 🔻حمله نظامی به ایران را از فکر خود بیرون کنید؛ با کشور بسیار بزرگی طرفید که به اندازه نیمی از اروپاست. 🔻ایرانی‌ها ظرفیت یگانه‌ای به اسم حزب‌الله دارند و از این راه با ما هم‌مرز شده‌اند.مقدار سلاحی که ایران در لبنان ذخیره کرده دیوانه‌کننده است! .
❌خودتحقیری جدید اصلاح طلبان به بهانه واکسیناسیون 👈 تصویری از یکی از مراکز واکسیناسیون توسط چهره های رسانه ای اصلاح طلبان دست به دست می شود که در آن صف تزریق دو واکسن خارجی شلوغ و صف تزریق واکسن «برکت» خالی است؛ اصلاح طلبان که همواره به بهانه های مختلف به سیاه نمایی و تحقیر توان داخلی مشغولند، به بهانه این عکس، تولید داخلی و نتیجه کار دانشمندان ایرانی را به سخره می گیرند در حالی که دقت در تصویر منتشرشده نشان می دهد اساسا ورودی صف برکت (احتمالا بخاطر تمام شدن واکسن) با داربست مسدود است و به همین خاطر مقایسه بین صف های متقاضی واکسن ایرانی و خارجی اشتباه و نتیجه گیری عدم استقبال مردم از واکسن داخلی بلاموضوع است. .
📸 شرایط و قوانین سامانه ثبت درخواست تردد فرمانداری تهران .
🌐 گروسی بار دیگر ادعاهای خود علیه ایران را تکرار کرد! مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: 🔻ما به گفتگوی روشن با دولت جدید ایران نیاز داریم، دولت جدید ایران نظرات محکمی درباره برنامه هسته ای تهران دارد. 🔻وظیفه من به عنوان دبیرکل آژانس گفتگو با دولت ایران است. مجموعه‌ای از دستگاه‌های نظارتی برنامه هسته‌ای ایران همچنان فعال هستند. 🔻به ایرانی‌ها گفتم باید دوربین‌های نظارتی بازرسی بشوند تا از صحت اطلاعات آنها اطمینان حاصل کنیم، بااین حال من هیچ وعده‌ای از ایران نگرفته‎ام. .
🌐 لبنانی‌ها آماده استقبال از کاروان حامل سوخت ایران هستند 🔻مقامات حزب‌الله در استان «البقاع» لبنان، اقدامات لجستیکی، فنی، تبلیغاتی و اداری را برای استقبال از کاروان تانکرهای حامل سوخت ایران به طور کامل انجام داده و منتظر رسیدن کامیون‌ها هستند. .
1.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ احتمال مرگ بعد از واکسیناسیون چقدر کمتر می شود؟ .
3.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 استقبال عاشقانه دختر از پدر عضو ناو گروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش بعد از ماموریت ۱۳۳ روزه سوژه رسانه ها شده است.... .
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پالایشگاه گاز سرخون و قشم؛ نماد خودباوری 🔻پالایشگاه گاز سرخون و قشم که به توصیه پیمانکاران خارجی قرار بود از سال ۱۳۹۸ غیرفعال شود، با طرحی مبتکرانه تاکنون ۲ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی، ۱۲ هزار متر مکعب ال پی جی و ۸۵۰ هزار بشکه میعانات گازی تولید کرده است. .