eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
🖼 اردوغان هم رو هواست‼️ 🍃🌹🍃 ❌ نکته اینجاست اردوغان حتی مطمئن نیست امشب یا فردا سر قدرت باشه چون ممکنه ناگهان کودتا بشه و مجدد توی سوراخ موش🐀 لایو بره که دیگران به دادش برسن! 🚫 بعد الهام علی‌اف به این علاف تکیه کرده!🙊 .
«ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست/ عِرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داری»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ فرمانده نیروی زمینی ارتش: رزمایش فاتحان خیبر نیروی زمینی ارتش در شمال غرب کشور برگزار می شود امیر سرتیپ کیومرث حیدری: 🔻رزمایش " فاتحان خیبر" با حضور تعدادی از یگان‌های نیروی زمینی ارتش، فردا جمعه در منطقه شمال غرب آغاز می‌شود. 🔻رزمایش " فاتحان خیبر" با حضور یگان‌های زرهی، توپخانه، پهپاد، جنگال و با پشتیبانی آتش بالگرد‌های هوانیروز فردا در منطقه شمال غرب آغاز می‌شود. 🔻رزمایش‌های نیرو‌های مسلح ما در این منطقه و نقاط مختلف کشور برابر یک برنامه ریزی دقیق و بر اساس برنامه تقویمی اجرای رزمایش‌های یگان‌ها و با هدف آزمایش سلاح ها، تجهیزات و ارزیابی آمادگی رزمی نیرو‌های مسلح در هر صحنه از جغرافیا و مرز‌های جمهوری اسلامی ایران است. .
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دادستان تهران با یک لشکر آمده بود برای گره گشایی و آزادی زندانیان زندان تهران‎بزرگ... 🔻دادستان تهران به همراه یک تیم ۱۶۵ نفره قضایی به زندان تهران بزرگ رفت و دیدار چهره‎به‎چهره با زندانیان و بررسی پرونده هایشان، باعث آزادی ۲۷۵ زندانی شد. .
2.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نخستین مصاحبه شیخ زکزاکی پس از آزادی از زندان با شبکه پرس تی وی شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر شیعیان نیجریه: 🔻همیشه به دنبال ساختار حکومت اسلامی بوده و هستیم و همزمان با وقوع انقلاب اسلامی در ایران، ماهم شروع به تبلیغ در کشورمان کردیم. .
1.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 در حرم مطهر رضوی کتیبه‌های عاشورایی حرم، جای خودش را داد به کتیبه‌های امام رضایی(ع)... .
2333.docx
حجم: 10.9K
💢 جهاد تبیین در فضای مجازی چگونه؟ 🍃🌹🍃 ✍️ دکتر عبدالله گنجی .
☘ ✅ (۶۵) 🌀 خبر: فرمانده نیروی زمینی گفت: تمامیت ارضی کشورهای همسایه برای ما محترم است و هرگونه تغییر در ژئوپلیتیک مرزی ( تحت حمایت رژیم‌صهیونیستی)، خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است. 🍃🌹🍃 🔻 تحلیل: مرز ۴۴ کیلومتری ایران و ارمنستان (نوردوز ) حدفاصل بین جمهوری خودمختار نخجوان و دولت باکو میباشد. نخجوان منطقه‌ای است که از لحاظ جغرافیایی از خاک رژیم باکو جدا افتاده و الهام علی اف عملا از لحاظ جغرافیایی هیچ گونه کنترلی روی این بخش ندارد و یکی از دلایل تصرف خاک ارمنستان، اتصال جغرافیایی نخجوان به منطقه آران میباشد. 🔹جمهوری باکو و ترکیه بخوبی واقف هستند که اگر بخواهند با استفاده از قوه قهریه دست به تغییر و تحریف مرزهای جغرافیایی( خاصه مرز ایران و ارمنستان) بزنند بدون شک با پاسخ سخت ایران مواجه خواهند شد. قطعا ایران در این برهه سعی در حل و فصل ماجرا از روش دیپلماتیک را پیش روی خود قرار داده است. اما این امر موجب نمیشود که گزینه نظامی را از روی میز برداشته و صرفاً با تکیه بر دیپلماسی پیش برود. 🔺 نتیجه: امروزه ایران یکی از قدرتهای تعیین کننده برتر منطقه و جهان است. امیدوارم رژیم باکو و آنکارا هر چه سریعتر دست از رویای کشورگشایی و اشاعه پانترکیسم در منطقه بردارند. در غیر اینصورت باید آماده ورود به جهنمی باشند که نیروهای مقاومت و نظامی ایران برایشان تدارک دیده اند. ✍️ ‌ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۳ قرآن کریم (آیات ۶ تا ۱۶ سوره مبارکه بقره ) 🍃🌹🍃 🌺 امام علی علیه‌السلام می‌فرمایند: «اِنَّ القُرآنَ ظاهِرُهُ اَنیقٌ وَ باطِنُهُ عَمیقٌ» ظاهر قرآن شگفت‌انگیز و زیبا و باطنش ژرف و عمیق است. (اصول کافی ۲/۵۹۹) 🎙 استاد: مرحوم منشاوی   .
مهمترین محورهای شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان- ۸ مهر 🍃🌹🍃 1⃣ القاء ناتوانی آقای جبلی در بازسازی اعتماد عمومی نسبت به رسانه ملی و پیوندزنی انتصاب او در صداوسیما با مناقشه برجامی ایران با غرب و عنوان اینکه ج.ا.ا نمیخواهد وارد مذاکرات شود، ترور شخصیت رئیس جدید رسانه ملی و القاء انتصاب ایشان در راستای کنترل و محدودسازی فضای سیاسی و فرهنگی کشور و پیشبرد سیاست سانسور، القاء کاهش مرجعیت خبری رسانه ملی و قرار داشتن آقای جبلی در دوراهی سرافراز یا دیگر روئسای صداوسیما 2⃣ توامان انگاری عشق و نفرت در روابط ایران و رژیم آل سعود و ادعای نیاز تهران به ریاض برای حل اختلافات و چالش هایش، مقصر نشان دادن ج.ا.ا در تنش های موجود و ضرورت انگاری کنارگذاردن احساس خودبزرگ بینی بیش از حد معمول توسط ایران برای جلب اعتماد کشورهای عربی منطقه به ویژه در مورد مسئله هسته ای و موشکی 3⃣ بازتاب رایزنی آمریکا با چین برای کاهش خرید نفت از ایران 4⃣ فضاسازی با عنوان واردات واکسن فایزر برای زنان باردار در ایران 5⃣ فضاسازی در مورد اعلام ممنوعیت ورود لوازم خانگی به ایران توسط مقام معظم رهبری 6⃣ برجسته سازی حکم دادگاه فدرال سوئیس در خصوص پیگیری پرونده هلاکت کاظم رجوی از اعضای گروهک تروریستی منافقین در چارچوب جنایت علیه بشریت .