eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
از نکات قابل توجه در اقتصاد اینست که: ارز ۴۲۰۰تومانی در کنار مزایا و خساراتش بصورت مستقیم باعث تضعیف تولید می شود. وقتی واردات با ارز ۴۲۰۰ تومانی انجام می شود تولید داخلی نمی تواند با آن جنس وارداتی رقابت کند و تولید داخلی محکوم به نابودی خواهد بود. مگر آنکه این ارز صرفا برای تأمین مواد اولیه تولید صرف شود. .
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان یزد گفت: آب انتقالی ساعت ۱ بامداد به یزد رسید. .
♨️ تلاش برای مذاکره زیر فشار *فردا شهر وین اتریش میزبان مذاکرات ایران با کشورهای ۱+۴ (آلمان، فرانسه، روسیه، چین و انگلیس) و نماینده اتحادیه اروپا، آنریکه مورا خواهد بود. در این خصوص تیم مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی به ریاست علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه روز شنبه وارد وین شد. قرائن فراوانی وجود دارد که نشان می‌دهد طرف مقابل تلاش دارد جهت مذاکره را به نفع خود و به ضرر جمهوری اسلامی به انحراف بکشاند. 👈 نکات تحلیلی 1️⃣ مذاکرات هسته‌ای در حالی آغاز می‌شود که غربی‌ها با محوریت آمریکا تلاش داشتند تا با اتخاذ سناریویی، جمهوری اسلامی را در موضع ضعف و انفعال قرار دهند. بر همین مبنا سلسله اقدامات صورت گرفته اخیر از ناحیه طرف‌های مقابل، همگی حکایت از این دارد تا نگذارند نمایندگان ایران با دستان پر پای میز مذاکره چانه‌زنی کنند. دوره‌گردی رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در منطقه برای هماهنگ‌سازی و متقاعدسازی برخی کشورهای منطقه، صدور بیانیه شورای همکاری خلیج‌فارس علیه ایران، تهدید رژیم صهیونیستی به اقدامات نظامی در کنار تحریم اخیر آمریکا علیه اشخاص حقیقی و حقوقی، بخشی از این ماجراست. 2️⃣ زمانی درک این مسئله بهتر می‌شود که اظهارات رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ناآرامی‌های اخیر در اصفهان را در این جورچین قرار دهیم. سفر رافائل گروسی درست چند روز قبل از آغاز مذاکرات هسته‌ای به ایران و اظهارات بعد ایشان که از بی‌نتیجه بودن گفتگو در خصوص مسائل باقیمانده پادمانی خبر داد، دقیقاً در چارچوب انتقال پیام فشار بر ایران از طریق شورای حکام آژانس در صورت ادامه روند موجود تلقی می‌گردد و عملاً ابزاری برای سمت‌وسو دادن به روند مذاکرات مطلوب برای طرف غربی محسوب می‌شود. همچنین نشانه‌های فراوانی وجود دارد که راه انداختن قائله روز جمعه در اصفهان، دقیقاً زمانی که تجمع صنفی و به‌حق کشاورزان اصفهانی به پایان رسیده بود، سازمان‌دهی شده و باهدف توسعه و تسری آن به سایر شهر‌ها تدارک گردیده بود، تا عملاً جورچین فشار بر ایران در آستانه مذاکرات هسته‌ای کامل شده و اجازه ندهند تا نمایندگان کشورمان با دستان پر دور میز مذاکره بنشینند. 👈 نکته پایانی نکته حائز اهمیت این است که تیم مذاکره‌کننده نباید با این معرکه‌گیری‌ها از خطوط قرمز ترسیم‌شده عقب بنشیند؛ چراکه این سلسله اقدامات همگی نشان می‌دهند که طرف غربی در موضع ضعف در مذاکرات قرار دارد و به دنبال اتخاذ راه‌حلی است تا دادن امتیاز را به حداقل برساند. ✍️ احمد بنافی .
⭕️ کشف یک محموله کوکتل مولوتف و یک خانه تیمی در ناآرامی های اصفهان! فرمانده نیروی انتظامی استان اصفهان: 🔻با هوشیاری دستگاه‌های امنیتی یک نیسان کوکتل مولوتف در حال انتقال به محل تجمعات کشف و ضبط شد. 🔻همچنین خانه‌ای در نزدیکی زاینده‌رود که محل ساخت کوکتل مولوتف و مواد انفجاری بود نیز کشف شد. 🔻در یکی از ورودی‌های اصفهان هفت قبضه کلت کمری از یک باند حمل سلاح گرم و یک قبضه وینچستر از اغتشاشگران کشف و ضبط شد. .
💢‏تلاش برای به آشوب کشیدن کشور حاصل۸ سال خمودگی، نفوذ، تخریب هدفمند، کاهش سرمایه اجتماعی با ‎ در بستر فضای مجازی ول توسط روحانی و حامیانش از خاتمی تا آلبانی نشین ها، مرکز اعتدال و ۸۲۰۰ رژیم صهیونسیتی است. چشم در برابر چشم راهبرد ایران قوی در دوران فعلی است. نزدیک است🌹🍃 .
823.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دستگیری ۳ جوان فلسطینی در بیت المقدس توسط وحوش امنیتی رژیم صهیونیستی (شاباک) .
«یوسف نوری» وزیر آموزش و پرورش شد 🔹یوسف نوری با ۱۹۴ رای موافق، ۵۷ رای مخالف و ۱۷ رای ممتنع وزیر آموزش و پرورش شد. .
736.pdf
حجم: 476.3K
☘️ 📝| بسیج این‌گونه بر قدرت چندبعدی آمریکا پیروز شد 🍃🌹🍃 ✍️ سعدالله زارعی .
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 برآورده شدن آرزوی ننه غزاله برای زیارت مزار حاج قاسم... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘️ 🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۶۱ قرآن کریم ( آیات ۸۴ تا ۹۱ سوره مبارکه آل‌عمران) 🍃🌹🍃 🌺 امام صادق (ع) می‌فرماید: «اَلقُرآنُ عَهدُ اللهِ اِلی خَلقِهِ فَقَد یَنبَغی لِلمَرءِ المُسلِمِ اَن یَنظُرَ فی عَهدِه وَ اَن یَقرَأَ مِنهُ فی کُلِّ یَومٍ خَمسینَ آیَةً» قرآن پیمان خداوند است با بندگانش، شایسته آن است که انسان مسلمان در پیمان خود نظر کند و هر روز پنجاه آیه از آن را بخواند. (اصول کافی ۲/۶۰۹) 🎙 استاد: مرحوم منشاوی .
‏یک وقت وزیر نیرو میگوید مردم بروید برای باران دعا کنید حتما بی ربط است چون او وظیفه اجرایی برای آب دارد اما وقتی یک پیشنماز، یک عالم دین یا یک مرجع تقلید میگوید به سخره نگیریم دعا در زندگی توحیدی محل اعتناست بزرگان هم عصر ما و سلف که غبطه آنان را میخوریم از دعا به جایی که هستند رسیدند. بیش از بیست سال است بعضی دعا را به سخره گرفته اند «عبدالله گنجی» .