eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
🍂 🌅🍂 🖼 | نیازمندیهای جمهوری اسلامی‼️ 🍃🌹🍃 🍂 🌅🍂
💯📰 توجه روزنامه‌ها معطوف به عملکرد ۱۰۰ روزه دولت سیزدهم ✍ وطن امروز با تیتر "۱۰۰ روز آواربرداری و امیدواری" نوشت: رئیسی در کسب رضایت عمومی موفق ظاهر شد و به‌رغم شرایط دشوار حاکم بر کشور، افکار عمومی پیام تغییر را از سوی دولت و رئیس‌جمهور جدید دریافت کرد. ✍جام‌جم با تیتر " کارنامه ۱۰۰ روزه دولت در ۱۲ چالش ملی" نوشت: دولتی که سخنگو دارد و به شبهات و انتقادات رسانه‌ای و اجتماعی پاسخ می‌دهد، قطعاً با دولتی که سه ماه بی‌سخنگو و بدون تریبون درست‌وحسابی بوده، زمین تا آسمان فرق دارد. ✍ ایران با تیتر "۱۰۰ روز میان مردم" نوشت: رئیس‌جمهور در ادامه برنامه حضور درمیان اقشار مختلف مردم صبح جمعه به‌صورت سرزده از محله هرندی تهران بازدید کرد. ✍ جوان با تیتر "صد روز سربلند" نوشت: رئیسی برخلاف رئیس‌جمهور سابق از روزی که ردای ریاست جمهوری را بر تن کرده، ترجیح داده است به‌جای شعار، اقدام و عمل را سرلوحه فعالیت‌های دولت خود قرار دهد. ✍ فرهیختگان با تیتر "ابتکار روز صدم" نوشت: در یکصدمین روز آغاز به‌کار دولت رئیسی، ۱+۴ در مقابل پیشنهاد جدید ایران قرار گرفت، حالا توپ در زمین طرف مقابل است. ✍ همشهری با تیتر "۱۰۰ روز کار" نوشت: اقدامات ضرب‌الاجلی دولت سیزدهم طی این مدت گره‌گشایی در واکسیناسیون کرونا، تنگناهای معیشتی و دیپلماسی احیای برجام را هدف گرفتند و به دنبال کنترل اوضاع برآمدند. .
ایرنا- یزد- آیین تودیع و معارفه سه نفر از معاونان استانداری یزد روزشنبه با حضور آیت الله محمدرضا ناصری نماینده ولی فقیه و امام جمعه مرکز استان، مهران فاطمی استاندار و تعدادی از مدیران کل نهادهای مختلف برگزار شد. در این مراسم از تلاش احمد ترحمی بهابادی ، محسن صادقیان و خانم اکرم فداکار قدردانی شد و به ترتیب علی اکبر عزیزی به عنوان معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی ، محمد علی شاه حسینی به سمت معاون توسعه مدیریت منابع و محمد جواد ابوالحسینی به عنوان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد معرفی شدند.استانداری یزد چهار معاون دارد. .
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍁 🎥 | بازسازی شهادت حاج قاسم و موشک باران عین الاسد .
21.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سرجوخه، قصه واقعی از جوخه ها و گلونی های ترور 🔻بدون تعارف با جاسوسان واقعی موساد در فیلم سرجوخه که امنیت ملی کشور را نشانه گرفته بودند، غافل از اینکه روی تور سرویس های اطلاعاتی ایران قدم می زدنند. .
💬 دبیر اقتصادی وطن امروز از صدور کیفر خواست پرونده قاچاق یکی از بزرگترین شرکت‌های قطعه سازی کشور خبر داد. .
💢مسابقه مسابقه💢 فقط با ارسال جمله "امروز نوبت ما است" در پیام رسان ایتا به آیدی 🆔 @enghelab_eslami_yazd در قرعه کشی ۱۰ جایزه یک میلیون ریالی شرکت نمائید. مهلت ارسال پیام: پنج شنبه ۱۸ آذر ┅┅┅❅💠💠💠❅┅┅ 🆔https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd .
به‌ گزارش اویل پرایس، طبق گفته یکی از اعضای مجلس ونزوئلا، ایران چهارمین محموله میعانات گازی را در سال جاری میلادی به ونزوئلا تحویل داده است.
ممنوعیت صدور مجوز صنایع آلاینده در کریدور یزد – عقدا استاندار یزد : علاوه بر ممنوعیت صدور مجوز برای واحد‌های آلاینده در کریدور یزد - عقدا مجوز واحد‌هایی هم که هنوز به مرحله عملیاتی کامل نرسیده اند، متوقف خواهد شد. به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، استاندار در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان یزدگفت: با مصوبه امروز شورای برنامه ریزی و توسعه استان یزد بارگذاری هر گونه صنعت آلاینده در کریدور عقدا تا مهریز ممنوع شد. فاطمی، با اشاره به اینکه آلایندگی در این کریدور به دلیل استقرار زیاد واحد‌های صنعتی آلاینده به مرحله قرمز رسیده است، گفت: علاوه بر ممنوعیت صدور مجوز برای واحد‌های آلاینده بنا بر تشخیص محیط زیست ، مجوز واحد‌هایی هم که هنوز به مرحله عملیاتی کامل نرسیده اند، متوقف خواهد شد.
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تصاویری از بازدید رئیس‌جمهور از محله محروم هرندی در جنوب تهران و گفتگو رودررو با ساکنان این محله .
14.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍁 🎥 | (شدت)جنگ با ایران کاری می‌کند که جنگ افغانستان را پیاده‌روی در پارک تصور کنیم! 🍃🌹🍃 ❌ آنچه باید از گذشته بیاموزیم این است که ما می‌دانیم چگونه یک جنگ را آغاز کنیم اما نمی‌دانیم چطور باید از آن خارج شویم/حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران یعنی وارد شدن در چرخه‌ای از تنش‌ها...! .
💬 دبیر اقتصادی وطن امروز از صدور کیفر خواست پرونده قاچاق یکی از بزرگترین شرکت‌های قطعه سازی کشور خبر داد. #ثامن_یزدhttps://eitaa.com/basirate_enghelabi99