eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️ برای ترامپ گاوصندوق نسازید! * انتشار یک انیمیشن ۱۰۷ ثانیه‌ای با عنوان «انتقام حتمی است» اتفاقات عجیبی را به دنبال داشت. از یک سو پنتاگون که از محتوای این تهدید انیمیشنی به هراس افتاده است، بلافاصله به شبکه‌های اجتماعی خود دستور مقابله با انتشار آن را صادر کرد. در ادامه، توییتر حساب سایت رهبر معظم انقلاب را مسدود کرد. از سوی دیگر تمامی شبکه‌های رادیو تلویزیونی آمریکا، انگلیس، آلمان و عربستان به پوشش این پویانمایی پرداخته و مدعی شده‌اند که ایران به دنبال سوءقصد به جان ترامپ است. این تحولات را از چند نظر می توان تحلیل نمود: 1⃣ سردار سلیمانی در زمان حیات خود منطقه را بیدار کرد و از آمریکا به خاطر جنایت‌هایش انتقام گرفت و امروز همه مستضعفان جهان در پی انتقام خون این شهید قهرمان هستند. 2⃣ اگرچه در کیفرخواست قاتلان شهید سلیمانی، ۳۶ نفر ذکر شده است ولی اکنون با تیرهای غیب الهی افراد ذیل از این لیست به درک واصل شده‌اند: «مایک دی آندرا» مسئول پرونده ترور سردار سلیمانی، «جیمزسی ویلیس» فرمانده اسکادران نیروهای هوایی آمریکا در قطر، «آوی هار ایوان» مغز متفکر برنامه موشکی اسراییل، ژنرال «شارون آس مان» فرمانده تیپ پیاده‌نظام موسوم به «ناحال» رژیم صهیونیستی ... 3⃣ آمریکا تلاش می‌کند با تکنیک‌های رسانه ای مانند تکنیک جنجال ما را از بیان تقاص حاج قاسم به سکوت و انفعال بکشاند؛ اما این شیوه در عزم نظام تاثیری نمی گذارد. 4⃣ همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند آمران و قاتلان سردار سلیمانی نیز باید انتقام پس دهند و این انتقام در هر زمانی که ممکن باشد، قطعی است. بر این اساس آمریکا مطمئن است که قاتلان حاج قاسم امنیت ندارند و اگر ترامپ را در گاوصندوق نیز قرار دهند، قبل از مرگ حتماً باید تقاص پس دهد، پس نیازی نیست برای این تروریست گاوصندوق بسازند. ✍فرهاد مهدوی .
3.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷🎬 ثواب خدمت به خانواده.... 👤 آیت اله مجتهدی تهرانی .
📸 تصاویری از نصب کتیبه‌های جدید پرده خانه‌ خدا 🔻پرده خانه‌خدا هر ساله همزمان با ایام عرفه و زمانی که حجاج در عرفات حضور دارند، تعویض می‌شود. پس از تعویض پرده به مرور زمان کتیبه‌ها نیز به روی پرده خانه خدا نصب می‌شوند. 🔻روز گذشته بیش از ۱۵ کتیبه منقش به آیات قرآن کریم و اسامی الهی که در کارگاه مسجدالحرام دوخته شده بود، نصب شد. .
⭕️ طائب: مذاکرات به نتیجه خواهد رسید/ وضع اقتصادی هم بسیار خوب می‌شود فرمانده قرارگاه عمار: 🔻ارز ۴۲۰۰ تومانی مواد مخدر دولت قبل بود و تا وقتی به اقتصاد تزریق شود، همه چیز تعطیل است که باید این اعتیاد را آرام آرام از اقتصاد ایران گرفت. 🔻غرب می‌خواهد بگوید جمهوری اسلامی منطق ندارد و منطق ایران زور و موشک است، در حالی که جمهوری اسلامی ایران، منطقی ترین کشور دنیا است. 🔻ما هیچگاه میدان مذاکره با اروپا را ترک نمی کنیم و مذاکرات نیز به نتیجه خواهد رسید/ایرنا .
3.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تصاویری از حمله به محموله‌های باری و غارت بسته‌های فروشگاه اینترنتی آمازون توسط آمريكايى هاى نايس!!😏 .
5.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | مايک پمپئو: ایرانی‌ها آشکارا می‌گویند به دنبال انتقام از من و ترامپ هستند. 🍃🌹🍃 .
770.pdf
حجم: 413.2K
📝 | اهمیت سفر رئیس‌جمهور به مسکو 🍃🌹🍃 ✍ حنیف غفاری .
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 امتحانات مدارس و دانشگاه ها در تهران حضوری شد منصوری، استاندار تهران: 🔻نیازمند تدبیر جدی برای ارتقاء سطح سواد دانش آموزان هستیم. 🔻مقرر شد با رعایت حفظ سلامت و خطوط قرمز رعایت شیوه نامه های بهداشتی، بازگشایی حداکثری مدارس و دانشگاه ها در شهر تهران را دنبال کنیم. 🔻تاکید شد امتحانات مدارس و دانشگاه ها حتما حضوری برگزار شود. .
⭕️ صدور کارت نان تکذیب شد روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه: 🔻نه قراره کارت نان صادر شود نه نان کوپنی در دستور کار است. اگر طرح نهایی شود فقط مصرف کننده نهایی با همان کارتی که یارانه می‌گیرد، نان یارانه‌ای هم می‌خرد، پرداخت یارانه به حلقه آخر(مردم) و حذف دلالان معلوم است به مذاق برخی‌ها که نانشان آجر می‌شود خوش نیاید. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روزمان را با آغاز کنیم ✅انرژی هسته ای حق مسلم ماست(۱) ✳️🔰اسلام جان فدا میخواهد [سوره التوبة (9): آيات 120 تا 121] ما كانَ لِأَهْلِ الْمَدِينَةِ وَ مَنْ حَوْلَهُمْ مِنَ الْأَعْرابِ أَنْ يَتَخَلَّفُوا عَنْ رَسُولِ اللَّهِ وَ لا يَرْغَبُوا بِأَنْفُسِهِمْ عَنْ نَفْسِهِ ذلِكَ بِأَنَّهُمْ لا يُصِيبُهُمْ ظَمَأٌ وَ لا نَصَبٌ وَ لا مَخْمَصَةٌ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ لا يَطَؤُنَ مَوْطِئاً يَغِيظُ الْكُفَّارَ وَ لا يَنالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَيْلاً إِلاَّ كُتِبَ لَهُمْ بِهِ عَمَلٌ صالِحٌ إِنَّ اللَّهَ لا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ (120) 120- سزاوار نيست كه اهل مدينه و باديه‏نشينانى كه اطراف آنها هستند از رسول خدا تخلف جويند، و براى حفظ جان خويش از جان او چشم بپوشند، اين به خاطر آن است كه هيچ تشنگى به آنها نمى‏رسد، و نه خستگى، و نه گرسنگى در راه خدا، و هيچ گامى كه موجب خشم كافران شود برنمى‏دارند، و ضربه‏اى از دشمن نمى‏خورند، مگر اينكه به واسطه آن عمل صالحى براى آنها نوشته مى‏شود، زيرا خداوند پاداش نيكوكاران را ضايع نمى‏كند. 🌻🌻امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى‌ ۱۳۹۸/۰۸/۲۴ نکته‌ی بعدی این است که علاج این دشمنی هم یک چیز بیشتر نیست و آن «فَاستَقِم کـَما اُمِرتَ»؛ ایستادگی [است]. خداوند متعال به پیغمبرش در مقابل این مشکلات فرمود: فَاستَقِم کـَما اُمِرتَ وَ مَن تابَ مَعَک؛ استقامت، ایستادن. البتّه ایستادگی سختی‌هایی هم دارد، نه اینکه کار آسانی است؛ لکن تسلیم شدن، سختی‌های بیشتری دارد؛ فرقش هم این است که شما در راه استقامت و مقاومت هر سختی‌ای که متحمّل بشوید، خدای متعال به شما اجر خواهد داد: ذلِکَ بِاَنَّهُم لا یُصیبُ‌هُم ظَمَاٌ وَ لا نَصَبٌ وَلا مَخمَصَةٌ فی سَبیلِ ‌اللهِ‌ وَلایَطَئونَ مَوطِئًا یَغیظُ الکُفّارَ وَ لا یَنالونَ مِن عَدُوٍّ نَیلًا اِلّا کُتِبَ لَهُم بِه! عَمَلٌ صلِح. هر سختی‌ای که شما تحمّل بکنید، یک عمل صالح است؛ در حالی که اگر تسلیم دشمن بشوید، سختی‌هایتان هیچ اجری هم پیش خدای متعال ندارد، بلکه تن به ظلم دادن مجازات هم دارد. قرآن این جوری دستور میدهد: نه ظلم کنید، نه زیر بار ظلم بروید.🌺