🇮🇷
📝 #صرفا_جهت_اطلاع | وقتی شهید افغان تفحص شد
🍃🌹🍃
🔻 تپه را بالا میرفتم. دیدم اسد مدام بوق میزند و پشت سر هم من را صدا میزند: «ابوالفضل! ابوالفضل! به خدا شهید! شهید!»
🔹 سریع رفتم کنار اسد. دیدم شهیدی که سربند راهیان کربلا بر پیشانی بسته رخ نمایان کرده است. جمجمه شهید را بوسیدم.داخل کلاه پشمی یک کلاه ترمهای سبز و صورتی قشنگ بود. من خیال کردم سید است. دیدیم نه این نماد گروهی از مردم افغانستان است.برایم جای تعجب بود. گفتم: «مگر در جنگ افغانی داشتیم؟» آقای روستا گفت: «بله.»
👌 در این روزها که عده ای بدنبال تفرقه افکنی بین شیعه و سنی هستند یادی کنیم از شهید نسیم افغان که جانش را در راه انقلاب اسلامی و ایران فدا کرد.
🙏 شادی روحش الفاتحة مع الصلوات
#روشنگری
#ثامن
#ایران_قوی
#ثامن_یزد
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۱۸۹ قرآن کریم ( آیات ۱۴ تا ۲۰ سوره مبارکه توبه)
🍃🌹🍃
🌺 در وصیت پیامبر (ص) به امام علی (ع) آمده است: «وَعَلَیکَ بِتِلاوَةِالقُرآنِ عَلی کُلِّ حالٍ» یاعلی! برتو باد که در همه حال قرآن تلاوت کنی. (اصول کافی ۷/۷۹)
🎙 استاد پرهیزگار
#روشنگری
#ثامن
#ماه_رمضان
#ثامن_یزد
4.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 جای جلاد و شهید عوض شد
⛔️ منافقین در اقدامی بزدلانه قاتلِ تکفیریِ شهید اصلانی در حرم رضوی را به جای شهید رضا بخشی از مدافعان حرم تیپ فاطمیون جا زدند و در حال القای خبر دروغ هستند.
#ثامن_یزد
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | جزئیات جدید از توافق اخیر درباره آزادسازی منابع ارزی ایران
🍃🌹🍃
🔻بنابر اطلاعات دریافتی، بر اساس این توافق که به امضا رسیده، چارچوب لازم برای رفع مسدودی بخش قابل توجهی از منابع ارزی مسدودشده ایران، مشخص و مورد توافق طرفین قرار گرفته.
🔹طبق این فرآیند، وجوه مسدودی در یک بازه زمانی مشخص طی چند هفته؛ در حسابهای ایران وصول خواهد شد. چارچوب این توافق، شبیه به توافق اخیر است که طی آن، رقمی در حدود ۴۷۰ میلیون یورو در حسابهای ایران وصول شد.
🔺طبق خبرهای دریافتی از منابع موثق، رقمی که با اجرای موافقتنامه اخیر آزادسازی خواهد شد، چندین برابر مبلغی است که پس از توافق با انگلیس وصول شد.
#روشنگری
#ثامن
#ماه_رمضان
#ثامن_یزد
🎊 مسابقه ویژه ماه مبارک رمضان 🎊
💢 اطلاعیه مهم 💢
🌟 #مسابقه_کتابخوانی
✍️ معاونت تعلیم و تربیت بسیج، به مناسبت ماه مبارک رمضان مرحله دوم مسابقه کتابخوانی در راستای سیر مطالعاتی طرح کلی اندیشه اسلام در قرآن برگزار میکند.
📚 منبع:
👈 کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»
بخش ایمان و توحید
💠 همراه با جوایزنقدی
📆 برگزاری آزمون: ۲۵ رمضان
اعلام برندگان: عید فطر
برای دریافت محتوا و سوالات آزمون به آدرس ما در شبکه های اجتماعی ایتا و روبیکا مراجعه فرمایید:
🆔 @salehinrasad
#ثامن_یزد
📣 اطلاعیه نشست سیاسی 📣
📡🇮🇷🇮🇷
نشست بصیرتی باموضوع:* تبیین شعارسال۱۴۰۱ با سخنراني استاد هادی گلزارشهری در کانال سخنرانی های ثامن در پیام رسان روبیکابه آدرس: https://rubika.ir/sokhanrani_yazd
برگزار خواهد شد.
🔻زمان: شنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۱ ساعت۲۰:۴۵
✅ موضوع:
📚 تبیین شعار سال ۱۴۰۱
---------🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷-----------
🔰 یار در خانه و ما ....
💠 ۵ همسایه ما دارای بازاری به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد دلار هستند که دستیابی به ۱۰ درصد این بازار می تواند صادرات غیرنفتی ما را ۳ برابر کند. ترکیه ۷۰ درصد از صادرات خود را با کشورهای همسایه انجام می دهد.
👌 این درصورتی است که جریان غربگرا تلاش کرده بود اقتصاد کشور را معطل مسائلی مانند spv و اینستکس و ... با غرب کند.
#ثامن_یزد
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | جا زدن عکس قاتل روحانی مشهدی به جای #شهیدبخشی توسط معاندین‼️
🍃🌹🍃
🔻بعد از حادثه تروریستی در مشهد عکسی توسط عناصر ضدایرانی در فضای مجازی با این عنوان که «ضارب سه آخوند جز لشکر فاطمیون و از نزدیکان #شهیدسلیمانی بوده در حال نشر است.
🔹روابطعمومی لشکر فاطمیون گفته: فرد مورد اشاره شهید مدافع حرم رضابخشی با نام جهادی فاتح، جانشین لشکر فاطمیون است و قاتل شهید اصلانی، هیچ ارتباطی با لشکر فاطمیون ندارد.
🔺 #شهیدرضابخشی دانشجوی برتر بوده و جای دکترا گرفتن رفت سوریه و شهید شد.
#روشنگری
#ثامن
#ماه_رمضان
#ثامن_یزد