eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
روزمان را با آغاز کنیم با حسین بن علی در کربلا (۲) ✅🔰رسالت حسین بن علی عمل به سیره جدش ختم المرسلین ، هدایت به سوی نور بود [سوره إبراهيم (14): آيه 5] وَ لَقَدْ أَرْسَلْنا مُوسى‏ بِآياتِنا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ وَ ذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ (5) همانا موسى را همراه معجزاتى (به سوى مردم) فرستاديم (و به او گفتيم:) قومت را از تاريكى‏ها به سوى نور خارج ساز و روزهاى (نزول قهر يا لطف) خدا را به آنان يادآورى كن، همانا در اين (يادآورى) براى كسانى كه صبر و مقاومت و سپاس فراوان داشته باشند نشانه‏ هايى از قدرت الهى است. ✳️🔰امام خامنه ای موسی پیامبر عظیم‌الشأن الهی مأمور است که ایّام‌الله را به یاد مردم بیاورد. میفرماید: إِنَّ فی ذلِکَ لَآیاتٍ لِکُلِّ صَبّارٍ شَکورٍ. ایّام‌الله آیه‌اند، نشانه‌اند، دلیل راهند. برای چه کسانی؟ برای کسانی که این دو صفت را دارند: صبّارند و شکورند. صبّار یعنی کسی که سر تا پا استقامت و صبر است، یکسره اهل صبر و استقامت، شکور یعنی آن کسی که نعمت را می‌شناسد و شکرگزاری میکند ⚫️
🇮🇷💐 💐 ✅ (۲۶) 💢 موضوع: دولت سیزدهم و توسعه عدالت محور 🍃🌻🍃 🌀 خبر: 🔻 وزیر پیشنهادی صمت: « یکی از برنامه ریزی‌های ما تربیت مدیران گام دوم است و ۲۰۰ نفر از همه نقاط کشور تا ۲ سال، دعوت و در جلسات وزارت صمت نیز شرکت خواهند کرد تا توسعه متوازن در کشور رقم بخورد». و اما توسعه متوازن مورد وزیر پیشنهادی و به تبع دولت سیزدهم چیست و چه شاخصه هایی دارد؟ 💢 تحلیل: 🔹 در نگاه اول شاید کلید واژه «توسعه متوازنِ» منقول از وزیر پیشنهادی، یادآور آن مفهوم خاص در مکاتب غربی باشد که از دهه شصت میلادی به بعد رایج شد و در واقع به معنای توسعه ای همه جانبه در ابعاد مختلف فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و ... است. با این وجود چنانچه بیان وزیر پیشنهادی با مفهوم یادشده سنخیت داشته باشد چندان تفاوتی در عملکرد دولت سیزدم با دولت قبل در یکی از حساس ترین وزارت خانه های مرتبط با معیشت مردم یعنی صمت نخواهیم دید. حال سوال راهبردی اینجاست که این بیان با آن مفهوم چه نسبتی دارد؟ 1️⃣ در وهله اول باید اشاره داشت که مبحث توسعه متوازن در مکاتب غربی گرچه علی الظاهر همه جانبه و همه بعدی است اما بر اساس تحلیل اندیشمندان معاصر غرب مبنای این توسعه، «فک شدگی اقتصاد» است. یعنی اقتصاد در جامعه، محور و سایر ارکان جامعه از جمله سیاست و فرهنگ در واقع در خدمت اقتصاد است که در آن آزادی اقتصادی بر همه ارکان اقتصادی رجحان دارد. 2️⃣ نکته دوم آنکه اقتصاد در غرب در حقیقت در خدمت سرمایه داری جهانی است و به هیچ عنوان به معنای توسعه امکانات اقتصادی در میان تمامی اقشار و احاد مردم در سراسر جهان نبوده و نیست. 🔸 با در نظر داشتن موارد فوق، لازم است اشاره شود که مفهوم اصلی وزیر پیشنهادی در مبحث توسعه متوازن، «عدالت» و توزیع عادلانه امکانات صنعتی است. که نشان میدهد توسعه مدنظر ایشان بر مبنای فک شدگی اقتصاد نخواهد بود چرا که فدا کردن عدالت اجتماعی به پای آزادی بازار سرمایه، اصل الاصولِ «فک شدگی اقتصاد» است. همچنین توجه به مسائل اقتصادی خوزستان و مردمان این استان، از جانب ایشان حاکی از عدم نگاه ویژه به قشر مرفه و سرمایه دار است چرا که اغلب سرمایه داران در سطح ملی در مناطق مرکزی سکونت دارند علاوه بر این ساکنان استان های مرزی عموما از اقشار به شدت محروم کشور به شمار می رود. 🔺امید که تیم اقتصادی دولت جدید بر مبنای الگوی اقتصادِ اسلام، گره گشایِ تنگناهای معیشتی مردم ایران باشد. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌حاشیه سازی در حرکت رو به جلوی ملت ایران 🔻بلوک شرق به رهبری شوروی، سه دهه قبل از هم پاشید، امپراتوری غرب هم، بدترین دوران قدرت خویش را می‌گذراند و درحال زوال قدرت است. 🔹در چنین وضعیتی از قطب‌بندی قدرت، غرب به انواع ترفندهای نفوذ و جنگ نرم برای قدرتمندنمایی خود، ضعیف‌نمایی جبهه مقاومت اسلامی، و تضعیف اقتدار آن از درون دست می‌یازد. 🔸غرب، از طریق دو گروه به کشورهای رقیب (هدف) آسیب زده است؛ «ساده‌لوحان خام‌اندیش» و «خائنان استخدام شده». 🔹 در کشور ما هم دو طیف «استخدام شده» و «خام‌اندیشان خوش‌بین به غرب»، معمولا نقش تضعیف‌کننده اتحاد و اقتدار ملی در برابر غرب عمل کرده‌اند. هشت سالی که گذشت، مجال عرض‌اندام دو لبه قیچی غربگرایی بود که از درون، ریشه‌های اقتدار و انسجام در برابر دشمن را هدف گرفته بودند. 🔹این طیف بازیگر در نقشه غرب، اکنون در حالی که با ادبار مردم مواجه شده و مجلس و دولت را از دست داده، توانمندی‌های ملی را در همه جهات هدف می‌گیرند یا زیر سؤال می‌بردند. 🔹به طور مثال بلافاصله پس از انتشار تصویر مشترک سفیران روسیه و انگلیس، غربگرایان چنین القا کردند که روسیه با انگلیس ساخته و دست به یکی کرده است. و🔹قتی آمریکا و انگلیس توانسته باشند با آن سطح بالای نفوذ (مستقیم یا فکری)، شوروی را در سال 1991 به پرتگاه فروپاشی بکشانند، هیچ استبعادی ندارد که سفیر روسیه در تهران را - با استخدام یا فریب و تحمیق- وادار به انتشار عکسی مشترک همراه سفیر انگلیس کنند؛ عکسی که موجب انزجار مردم ایران شود. این صحنه‌سازی در حالی است که احمق‌ترین افراد هم می‌فهمند امروز نه اثری از امپراتوری اتحاد جماهیر شوروی مانده و نه بریتانیای کبیر، که طرفین بخواهند خاطرات هشتاد سال قبل‌ اشغال ایران (در دوره منحط حکومت رضاخان) را زنده و مردم ایران را منزجر کنند. 🔹همین شبکه آلوده بود که توسط عناصر نفوذی، فایل صوتی کذایی را علیه فرمانده میدان (شهید سلیمانی) و دیپلماسی مقاومت، تدارک کرد و برای انتشار به شبکه‌های لندنی داد. مصاحبه‌کننده، «سعید- ل» از عناصر بازداشتی فتنه ۸۸ بود. حسین رسام، از رابطان سفارت انگلیس در دادگاه فاش کرد که آقای «ل»، یکی از ۱۳۰ نفری است که ظرف پنج سال به خدمت سفارت درآمده است. سردبیر شبکه‌ای هم که فایل صوتی را در لندن منتشر کرد، رمضان‌پور، معاون وزارت ارشاد در دولت خاتمی بود. 🔹جنگی پر دامنه میان ما و غرب در جریان است. رکن این جنگ از نگاه غرب، بر هم زدن محاسبات حریف، اصلی کردن مسائل فرعی، و به حاشیه کشاندن مسائل اولویت‌دار است. این اخلال در محاسبات و اولویت‌بندی‌ها، توسط دو طیف مزدور و خام‌اندیشان خوش‌بین به غرب انجام می‌شود. آنها اهرم فضاسازی غرب علیه ملت ایران هستند. در شناساندن کارکرد این جماعت و از هم گسیختن شبکه آنها نباید لحظه‌ای تردید کرد. .
43.pdf
حجم: 222.6K
💢 تصویر نهان افغانستان .
3.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 خرمشهر ها در پیش است... 🔹حاج حسین یکتا .
3.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 یاران شیدایی 🍃🌻🍃 ❌ قسمت چهارم .
⭕️۴۱ درصد از مردم معتقدند وضعیت سال آینده از الان بهتر می شود 🔹 فکر می کنید در سال آینده وضعیت کشور نسبت به الان چه تغییری خواهد کرد؟ 🔷 ۴۱.۳ درصد از پاسخگویان گفته‌اند در سال آینده وضعیت کشور نسبت به الان بهتر می‌شود. در مقابل ۲۸.۸ درصد معتقد بودند وضعیت کشور در سال آینده نسبت به الان بدتر می‌شود. ۱۴.۸ درصد بیان کرده‌اند وضعیت سال آینده کشور نسبت به الان تغییر نمی‌کند. ۱۴.۳ درصد از پاسخگویان پیش بینی از وضعیت آینده کشور نداشته‌اند و گزینه «نمی‌دانم» انتخاب کرده‌اند. ۰.۹ درصد از پاسخگویان به این سوال پاسخ نداده‌اند. .
🌐آخرین تحولات افغانستان؛ آیا دولت غنی به خط پایان نزدیک شده است؟ در ادامه پیشروی‌های طالبان، در کمتر از ۲۴ ساعت گذشته ۹ مرکز ولایت در افغانستان طی حملات طالبان سقوط کرده است. 🔻طالبان اعلام کرده است که در کمتر از ۲۴ ساعت گذشته مرکز ولایت‌های نورستان، بلخ، فاریاب، لغمان، کنر، پکتیکا، پکتیا، دایکندی و ننگرهار را تصرف کرده است. 🔻با سقوط این مراکز ولایت‌ها، اکنون از مجموع ۳۴ ولایت افغانستان، طالبان کنترل ۲۹ ولایت را در اختیار دارد و دولت تنها ۵ ولایت را تحت کنترل دارد. 🔻طالبان دو روز قبل نیز در بیانیه‌ای مواضع این گروه را با توجه به اوضاع جاری در افغانستان اعلام کرد و اظهارداشت که «پیشروی‌های بزرگ و سریع از مسیر زور امکانپذیر نیست و تصرف ولایت‌ها و مناطق مختلف افغانستان نشانه محبوبیت و مقبولیت طالبان در بین مردم است». 🔻در بیانیه آمده است که «طالبان یکبار دیگر به تمام هموطنان خود اطمینان می‌دهد که مثل همیشه از جان، مال و آبروی آن‌ها محافظت می‌کند و فضای مطمئنی را برای مردم ایجاد خواهد کرد. کسی در این مورد نگران نباشد». .
📊 دولت روحانی حجم نقدینگی را ۸ برابر کرد در هشت سال دولت روحانی حجم نقدینگی ۸ برابر شد و از ۴۷۹ هزار میلیارد تومان در پایان دولت دهم به ۳۸۲۰ هزار میلیارد تومان رسید. 🔻حسن روحانی و تیم اقتصادی وی در ۸ سال اخیر به شدت افزایش نقدینگی در دولت‌های نهم و دهم را مورد انتقاد قرار می‌دادند اما عملکرد خود آنها فاجعه تاریخی بود./نوداقتصادی .