eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
eitaa@sticker_mazhabi143220_302.mp3
زمان: حجم: 4.04M
📖 ترتیل سریع جزء ۲۴ قرآن کریم 🎙 قاری محترم استاد معتز آقایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰فیلم دستیابی تروریست‌ها به مهمات سپاه در هم دروغ و فریب دهنده است ▪️شکست در میدان و دستاوردهای دروغین در فضای مجازی 🔹تروریست‌ها که اصلاً موفق به نفوذ به سپاه راسک نشدند، اکنون با استفاده از دروغ و فیلم‌های ساختگی برای خود دستاورد می‌سازند
🔺🔻🔺 🔴انفجار در مقر سپاه در راسک صحت ندارد ▪️رسانه‌های وابسته به گروهک تروریستی جیش الظلم با هدف برهم زدن نظم و امنیت جنوب سیستان و بلوچستان دست به انتشار اخبار دورغ مبنی بر انفجار در مقر سپاه راسک زدند که بر اساس پیگیری‌ها این خبر صحت ندارد.
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🎥 بین حملۀ تروریستی امشب جیش‌الظلم و حملۀ رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی ایران چه رابطه‌ای وجود دارد؟
🔰 رهاییِ گروگان‌ها از دست تروریست‌ها با ورود یگان‌ ویژه 🔹سخنگوی فرجا: در پیِ حملۀ تروریست‌ها در چابهار ۳ نفر از تروریست‌ها به درک و تعدادی نيز زخمی و تعدادی حین فرار وارد یک مجتمع مسکونی شدند و چند نفر از اعضای خانواده‌های ساکن را به گروگان گرفتند. 🔹دقایقی پیش با ورود یگان‌های ویژۀ فراجا گروگان‌ها از دست تروریست‌ها آزاد شدند. 🔹در نتيجۀ تبادل آتش مدافعان امنيت با تروريست‌ها، يک نفر از مدافعان امنيت زخمی و ۲ نفر از جمله جانشين کلانتری ۱۱ چابهار به شهادت رسیدند.
🔴خبر شهادت یک پاسدار یزدی در راسک تائید شد امیر محسن حسن نژاد از پاسداران تيپ الغدیر استان یزد شب گذشته در درگیری با گروهگ تروریستی جیش الظلم به درجه رفیع شهادت نائل آمد. شهید حسن نژاد از رزمندگان مدافع حرم نیز بوده اند.
⭕️شهادت ٣ نفر از پاسداران سپاه الغدیر در حمله تروریسی شب گذشته راسک 🔹به دنبال حمله تروریستی شب گذشته گروهک تروریستی جیش الظلم به مقرهای سپاه پاسداران و نیروی انتظامی در استان سیستان و بلوچستان، سه نفر از پاسداران سپاه الغدیر استان یزد در مقابله با این تروریست ها به نام های امیر محسن حسن‌نژاد و حسین انتظاریان و حسین سرسنگی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. 🔹برنامه‌های انتقال، تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهدا متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.
🌷ستوان کریمی از ماموران کلانتری ۱۱ چابهار به شهادت رسید 🔹ستوان کریمی از ماموران کلانتری ۱۱ چابهار دومین شهید حمله گروهک تروریستی جیش الظلم به این کلانتری است که پس از «عباس میر» جانشین این کلانتری به شهادت رسید. 🔹ستوان کریمی با انداختن خود روی نارنجک و نجات همکاران خود به فیض شهادت نائل آمد. 🔹عملیات گروهک تروریستی علیه این کلانتری با مجاهدت نیروهای کلانتری با شکست مواجه شد.
♦️تصاویری از شهید حسین انتظاریان