eitaa logo
بصیرت انقلابی
30 دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
6.9هزار ویدیو
521 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
شیخ نعیم قاسم: قدرت سازمانی خود را احیا کردیم ▪️هیچ پست خالی وجود ندارد قائم مقام دبیر کل حزب الله لبنان: 🔹از آنجایی که دشمن صهیونیستی تمام لبنان را مورد تجاوز قرار می‌دهد ما حق داریم هر نقطه از خاک فلسطین اشغالی را هدف قرار دهیم و عملیات‌های ما ادامه دارد. 🔹به صهیونیست‌ها می‌گوییم که تنها راهکار، آتش بس جامع و پایان کامل در همه جبهه‌هاست و ما از موضع ضعف حرف نمی‌زنیم. 🔹مقاومت هرگز شکست نمی‌خورد، زیرا صاحب حق و زمین است و رزمندگان ما شهادت طلب هستند. ارتش اسرائیل شکست خواهد خورد و حزب الله با وجود ضرباتی که اخیراً دریافت کرد همچنان قوی است. 🔹ما توانستیم قدرت و سلامت خود را بازیابی کنیم و رهبری و فرماندهی سازمانی خودمان را احیا کرده‌ایم. باز هم تاکید می‌کنیم که در هیچ پستی در حزب الله جای خالی وجود ندارد و تحولات میدانی حاکی از قدرت ماست.
🔰سکوهای معاند در این مدت چند دروغ و ابهام راجع به سردار قاآنی منتشر کردند؟ 🔹مجموع اخبار و محتواهای منتشر شده در پلتفرم ها
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روزمان را با آغاز کنیم | ترتیل صفحه ۴۸۶ قرآن کریم و آیات ۲۳ تا ۳۱ سوره مبارکه شوری 🌺 پیامبر (ص) می‌فرمایند: «اَدِّبوا اَولادَکُم عَلی ثَلاثِ خِصالٍ : حُبِّ نَبِیِّکُم وَ حُبِِّ اَهلِ بَیتِهِ وَ قِراءَةِ القُرآنِ» فرزندان خود را برسه خصلت تربیت کنید، دوستی پیامبرتان و دوستی اهل بیتش و قرائت قرآن. (ینابیع المودة /۲۷۱) 🎙استاد: پرهیزگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هشدار تند حزب‌الله: «حیفا را شبیه کریات شمونه و المطله می‌کنیم» 🔹حزب‌الله با انتشار ویدئویی، به رژیم صهیونیستی هشدار داد که بندر حیفا را نیز مانند شهرک‌های کریات شمونه و المطله خالی از اشغالگران و ویرانه خواهد کرد.
📌🍃 🍃 •[ | ]• 🎥 دهمین گفتگوی تصویری بصیرتی سال ۱۴۰۳ 💢 :                        🟣 بررسی نبرد جاری در لبنان و فلسطین 👤 سخنران: آقای دکتر فرزان شهیدی ( کارشناس ارشد مسائل منطقه) 🕒 زمان : شنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۳ ساعت ۲۱ 🌍 مکان: کانال بصیرت یزد در بستر روبیکا 🔻شرکت از طریق لینک کانال مجازی 👇 🌐  https://rubika.ir/basiratyazd ♻️ رسانه باشید! ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔰خشم رئیس اسرائیل از سخنرانی شیخ نعیم قاسم 🔹رئیس رژیم صهیونیستی در واکنش به سخنرانی روز سه‌شنبه معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان به صورت تلویحی وی را به ترور تهدید کرد. 🔹هرتزوگ در هنگام ملاقات از نظامیانی که در عملیات پهپادی حزب‌الله علیه پایگاه تیپ گولانی در حیفا زخمی شده‌ بودند، گفت که سخنرانی نعیم قاسم را گوش داده است و مدعی شد که «وی نیز مانند گذشتگانش اشتباه می‌کند. او نه تنها اشتباه می‌کند.. که معتقدم نوبت او نیز خواهد شد».
21.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جنگ غزه، روی دور تند 🔹از ۷ اکتبر تا سالگرد آن چه گذشت؟
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گیدئون لوی: اسرائیل یک «قمارباز» است که از تجاربش درس نمی‌گیرد 🔸گیدئون لوی، ستون‌نویس روزنامه هاآرتص اسرائیل، می‌گوید که هرچند شکست دادن حزب‌الله در لبنان "هدفی دست‌نیافتنی" است، اسرائیل این را فرصتی برای ضربه زدن به دشمنان خود و "از بین بردن همه خطرات" می‌داند. 🔸او به الجزیره از تل‌آویو گفت: "این هدف به وضوح دست‌نیافتنی است، اما اسرائیل در حال تلاش برای رسیدن به آن است، ابتدا در غزه برای درهم شکستن حماس و سپس برای سرکوب حزب‌الله در لبنان و اگر ممکن باشد، حداقل ضربه زدن به قدرت بالقوه ایران، یا حداقل کاهش آن." 🔸اسرائیل در گذشته نیز تلاش کرده و شکست خورده است، مانند تهاجم سال ۱۹۸۲ که با امید نصب یک دولت دوست در لبنان انجام شد. 🔸لوی در مورد باور ثابت اسرائیل به موفقیت این‌بار گفت: "مثل این است که یک قمارباز بارها و بارها به کازینو می‌رود و هیچ‌وقت یاد نمی‌گیرد." او افزود: "اسرائیل از بسیاری جهات رفتار بسیار مشابهی دارد، بدون اینکه از تجربیات خودش چیزی یاد بگیرد."
📸 پدافند آمریکایی تاد؛ طبل توخالی!
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حزب‌الله از موشک «نصر ۱» رونمایی کرد 🔹سرجنگی ۱۰۰ کیلوگرم 🔹برد ۱۰۰ کیلومتر
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | کرمان در آتش و خون 🔸 به بهانه سالروز واقعه آتش کشیدن مسجد جامع کرمان به دست دژخیمان (۱۳۵۷‌ه‌ش)