eitaa logo
بصیرت انقلابی
29 دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
7هزار ویدیو
521 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 | پاسخ به یک سوال 🔹چرا حضور در سوریه؟ 🔹چرا مدافعان حرم؟
🇮🇷🌸 🍀 💠 💢 موضوع: ۱۰ وظیفه مهم جوان مومن_انقلابی در 🍃🌻🍃
🔸قالیباف: ایران به با غنای ۶۰ درصد دست یافت 🔹رئیس مجلس شورای اسلامی از تولید اورانیوم با غنای۶۰درصد خبر داد.
🔴امارات سالروز اشغال فلسطین را به تل‌آویو تبریک گفت! 🔸سفارت امارات عربی متحده در تل‌آویو در پیامی سالروز اشغال فلسطین را که آن را سالروز «استقلال» خوانده، به رژیم صهیونیستی تبریک گفت. 🔸 این اقدام سفارت امارات عربی متحده واکنش بسیاری از کاربران فضای مجازی را به دنبال داشته است. 🔹کاربری با اشاره به پیام سفارت امارات در واکنش به این پیام گفت: «امارات به اسرائیل سالروز اشغال فلسطین را تبریک می‌گوید. کثیف‌ترین عادی‌سازی روابط بلامنازع در تاریخ».
۲.mp3
1.74M
🇮🇷🌸 🍀 ✅ 💢 موضوع: انتخاب اصلح از منظر 🍃🌻🍃 🌀 قسمت دوم / شاخصه‌های قرآنی
مقام معظم رهبری: 🔰برادران عزیز، خواهران عزیز! قدر این ماه رمضانی را که الان در آن هستیم، بدانیم! هزاران هزار ماه رمضان در طول تاریخ آمده و رفته؛ هزاران هزار ماه رمضان خواهد آمد که من و شما در آن ماه رمضان نیستیم؛ حالا در بین این میلیاردها ماه رمضان تاریخ، ما در چند ماه یا چند ده ماهش هستیم، توفیق به ما داده شده که حالا بیست ماه، سی ماه، پنجاه ماه، شصت ماه رمضان را از دوره‌ی تکلیف تا آخر عمرمان در بین این مجموعه‌ی ماه رمضان‌های تاریخ [حضور] داشته باشیم؛ خب، همینها را قدر بدانیم! ⚠️پارسال در همین ماه رمضان، کسانی بودند از دوستان ما و از نزدیکان ما که امسال نیستند. نمیدانیم سال دیگر کدامِ از ما خواهیم بود، کدام نخواهیم بود؛ این ماه رمضان را قدر بدانید. ماه استغفار است، ماه توبه است، ماه تذکّر است، ماه توجّه به خدای متعال است، ماه عبادت است، ماه گریه است، ماه دل‌بستن به معنویّات است؛ گفت: بسا تیر و دی‌ماه و اردیبهشت‌ بیاید که ما خاک باشیم و خشت..
✍️تحلیل خبر روز (1) 🔸 فرافکنی به جای پاسخگویی رئیس‌جمهور دوره دوم خرداد به کنگره «جمعیت زنان مسلمان نواندیش» پیام داده و درباره انتخابات به بیان دیدگاههای خود پرداخته است. وی در پیام خود بیان کرده که نمیتوان انتخابات به هر شکل و شیوه را عین مردم‌سالاری دانست؛ شرکت یا عدم شرکت مردم در انتخابات امری نیست که صرفاً با توصیه و نصیحت یا امرونهی محقق شود، بلکه باید زمینه‌های عینی آن فراهم آید! ... ادامه خبر در لینک زیر: https://lixt.ir/auz9x ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd . .
j4.mp3
4.12M
(تندخوانی) قرآن کریم 🔊 قاری معتز آقایی 🕐 زمان: ۳۴ دقیقه 💠کانال مکتب شهیدسلیمانی( ره) 🆔 @maktab_soleymani_yazd 🍃 🌠🍃
✍️تحلیل خبر روز (2) 🔸 قانون اقدام راهبردی و موازنه استراتژیک «علی‌اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی روز گذشته با تأیید دستیابی کشورمان به اورانیوم با غنای ۶۰ درصد، این دستاورد را به همه ملت ایران تبریک گفت و اذعان داشت، ما در چارچوب قانون اقدام راهبردی عمل کردیم و فرصت غنی‌سازی ۶۰ درصد را قانون مجلس فراهم کرد... ادامه خبر در لینک زیر: https://lixt.ir/jcqac ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd . .
🇮🇷 | مقام معظم رهبری: ماه رمضان فرصت کمک به فقراست ۹۸/۰۲/۱۰ ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd . .
انس با قرآن دربیان ولایت (۲) 👇⭐همه‌ی گستره‌ی زندگی بشر، محدوده‌ی هدایت قرآن ص إِنْ هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ ﺁﻥ [ ﻗﺮﺁﻥ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻧﻢ ]ﺟﺰ ﻣﺎﻳﻪ ﺗﺬﻛﺮ ﻭ ﭘﻨﺪﻱ ﺑﺮﺍﻱ ﺟﻬﺎﻧﻴﺎﻥ ﻧﻴﺴﺖ .(٨٧) ⭐امام خامنه ای در محفل انس با قرآن۱۴۰۰/۱/۲۵  خب‌ یک نکته‌ی اساسی در اینجا وجود دارد و آن، ‌این است که هدایت قرآن به یک منطقه‌ی محدودی از زندگی بشر اختصاص ندارد؛ هدایت قرآنی، مربوط به همه‌ی گستره‌ی عظیم زندگی بشر است؛ یعنی این جور نیست که قرآن در یک بخشی انسان را هدایت کند و در یک بخش دیگری از مواردِ مورد نیاز بشر و زندگی بشر، انسان را مهمل بگذارد و بی‌اعتنا عبور بکند؛ نه، قرآن مشرِف به همه‌ی گوشه و کنارهای صحنه‌ی زندگی و میدان حضور بشر است؛ از عروج معنوی انسان و کمال معنوی انسان بگیرید -که بالاترین خواسته‌ی بشر همین عروج معنوی و قرب الهی و معرفت الهی و محبّت الهی و جوار الهی است: هَب لی کَمالَ الاِنقِطاعِ اِلَیکَ وَ اَنِر اَبصارَ قُلوبِنا بِضیاءِ نَظَرِها اِلَیک؛که بالاترین نیاز است- تا مسئله‌ی جوامع بشری و اداره‌ی جوامع انسانی و بشری و اقامه‌ی عدل و رفتارهای مدیریّتی برای اداره‌ی جوامع انسانی، و دفع دشمنان گوناگون -دشمنان باطنی و دشمنان ظاهری، دشمنان اِنسی و دشمنان جنّی- با مجاهدت و با جهاد، یا رفع دشمنی‌ها -که «فَاِذَا الَّذی بَینُکَ وَ بَینَه‌ عَداوَةٌ کَاَنَّه‌ وَلِیٌّ حَمیم»- همه‌ی این میدانها مورد هدایت قرآنی است؛ تا اخلاق، تا خانواده، [مثل] «رَبَّنا هَب لَنا مِن اَزواجِنا وَ ذُرِّیَّٰتِنا ‌قُرَّةَ اَعیُن» یا «وَ اَنکِحُوا الاَیٰمیٰ مِنکُم وَ الصّٰلِحینَ مِن عِبادِکُم وَ اِمائِکُم اِن یَکونوا فُقَراءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِه»، یا تربیت فرزند و امثال اینها، تا مسئله‌ی آرامش و سکون روحی، سکینه و آرامش روانی انسان که یکی از مهم‌ترین نیازهای انسان است، «فَاَنزَلَ اللهُ سَکینَتَه عَلیٰ رَسولِه؛ وَ عَلَی المُؤمِنین»، و فرو نشاندن تلاطمهای درونی‌ای که انسان در حوادث زندگی با آنها مواجه میشود، و تا توصیه‌ی به علم و شناخت طبیعت، «وَ استَعمَرَکُم فیها» که انسان بایستی به سمت علم، به سمت دانایی، به سمت کشف حقایق طبیعت و حقایق عالم وجود حرکت بکند، و تا رفتارهای فردی انسان، «وَ لا تُصَعِّر خَدَّکَ لِلنّاسِ وَ لا تَمشِ فِی الاَرضِ مَرَحًا» یا «وَ اقصِد فی مَشیِکَ وَ اغضُض مِن صَوتِک» و از این قبیل، همه‌ی عرصه‌های زندگی، در قرآن درس و هدایت دارد ✍🌺
🔴 ابزار غرب برای مهندسی مذاکره‼️ 🔻رهبر معظم انقلاب در اولین روز از ماه مبارک رمضان در ارتباط تصویری با محفل انس با قرآن کریم فرمودند: ‌که هدف آمریکایی‌ها از تأکید و اصرار بر مذاکره، تلاش برای تحمیل یک حرف باطل است 🔹نظام سلطه در اوج سبوعیت و ناجوانمردی در میدان مذاکره از ابزارهای مؤثر زیر جهت مهندسی مذاکره و تحمیل حرف باطل بهره می‌گیرد: ۱- تمسک و استناد به قواعد و قوانین بین‌المللی ۲- انجام عملیات سنگین تبلیغاتی و روانی علیه کشور هدف و ایجاد موج نگرانی بین‌المللی و معرفی کشور هدف به‌عنوان تهدید صلح بین‌الملل ۳- همراهی سایر کشورهای همسو و منزوی سازی کشور هدف ٤- استفاده از ظالمانه‌ترین و غیرانسانی ترین روش‌های اعمال فشار از جمله تحریم‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و... ۵- تهدید کشور هدف به اعمال خشونت و دخالت فیزیکی و نظامی در امور کشور هدف ۶- ایجاد جو روانی و تکثیر تخم نفاق و دوقطبی سازی در مردم کشور هدف به منظور به تسلیم کشاندن آن کشور از طریق مطالبه مردمی ۷. بزرگنمایی خطر کشور هدف برای جامعه جهانی و کشاندن آن کشور به فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد. ۸. خسته کردن مردم کشور هدف از طریق طولانی کردن زمان مذاکرات به سال‌ها و دهه‌ها و مقصر معرفی کردن دولت کشور هدف به عدم انجام تعهدات خود نسبت به جامعه جهانی. ۹- افزایش انتظارات و خواسته‌های ظالمانه از کشور هدف به حوزه‌های جدید. ۱۰- دوقطبی سازی ادراکی نظیر «مذاکره یا تحریم»، «مذاکره یا فروپاشی»، «مذاکره یا جنگ» و... با هدف مرعوب سازی مردم و احزاب سیاسی ۱۱- گرفتن تدریجی تمام اقتدار و توانمندی‌های دفاعی کشور هدف در میدان مذاکره.