eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عراقچی: مذاکرات غیرمستقیم همچنان ادامه دارد/ احتمال پیشرفت در دور بعدی مذاکرات تقویت شد 🔹با حفظ اصول و مواضع جمهوری اسلامی ایران، قرار است دو طرف دیدگاه‌های خود را نسبت به پیشنهادها و راهکارهای مطرح‌شده ارائه دهند و پس از آن، دور بعدی مذاکرات برنامه‌ریزی و اجرا شود. امید می‌رود که در صورت توجه پایتخت‌ها به این راهکارها، در دور بعدی امکان ورود به جزئیات فراهم شود. 🔹مذاکرات به‌مراتب پیچیده‌تر از آن هستند که بتوان در دو یا سه جلسه به نتیجه نهایی رسید. اما همین که اکنون گفت‌وگوها در مسیر معقولی قرار گرفته‌اند، خود نشانه‌ای از پیشرفت است. 🔹با توجه به برداشت روشن‌تری که اکنون از مواضع جمهوری اسلامی ایران در طرف مقابل وجود دارد، امیدواریم در یکی دو جلسه آینده بتوان به راهکارهایی دست یافت که زمینه‌ساز پیشرفت مذاکرات باشد. 🔹هرچند هنوز به مرحله توافق نهایی نرسیده‌ایم، اما فضای حاکم بر مذاکرات امروز، به‌ویژه با توجه به پیشنهادهایی که از سوی عمان برای رفع موانع ارائه شد، احتمال دستیابی به پیشرفت را تقویت کرده است.
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰عراقچی: حرفه‌ای‌ترین مذاکرات را در این دوره داشتیم ▪️مواضع ایران بار دیگر شفاف بیان شد 🗣وزیر امور خارجه : 🔹پنجمین دور مذاکرات امروز در شهر رم برگزار شد. می‌توانم بگویم این دور، یکی از حرفه‌ای‌ترین مراحل مذاکراتی بود که تاکنون تجربه کرده‌ایم. در این نشست، بار دیگر مواضع و اصول ایران در خصوص روند مذاکرات با شفافیت کامل مطرح شد. مواضع ما کاملاً روشن است و بر آن‌ها پایبند هستیم. 🔸به نظر می‌رسد که اکنون درک روشن‌تر و دقیق‌تری از این مواضع در طرف آمریکایی به وجود آمده است. 🔹آقای بوسعیدی، وزیر امور خارجه محترم عمان، در این دور تلاش کردند با ارائه راهکارهایی، موانع موجود را شناسایی و برای رفع آن‌ها راه‌حل‌هایی پیشنهاد کنند تا امکان پیشرفت در روند مذاکرات فراهم شود. 🔸گفت‌وگوهایی درباره این ایده‌ها صورت گرفت و مقرر شد بررسی‌های کارشناسی بیشتری از سوی دو طرف انجام شود. این پیشنهادها برای بررسی‌های بیشتر، بدون ایجاد هیچ‌گونه تعهدی برای هیچ‌یک از طرفین، به پایتخت‌ها منتقل خواهند شد.
17.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روزمان را با آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۵۴ قرآن کریم شامل آیات ۳۰ تا ۳۷ سوره مبارکه آل عمران 🌺 امام علی (ع) می‌فرمایند: «اِنَّ القُرآنَ ظاهِرُهُ اَنیقٌ وَ باطِنُهُ عَمیقٌ» ظاهر قرآن شگفت‌انگیز و زیبا و باطنش ژرف و عمیق است. (اصول کافی ۲/۵۹۹) 🎙 استاد: مرحوم منشاوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹ما فاتحان قله ایم 🔹خرمشهر را خدا آزاد کرد
آینده هولناک در انتظار ایران 🔹بخش جمعیت سازمان ملل، جمعیت ایران را در سال ۱۴۸۰ به میزان ۳۱ و نیم میلیون نفر پیش‌بینی کرده که ۵۰ درصد آن بالای ۶۵ سال سن دارند.
چرا غنی‌سازی؟ ▪️دفاع از استقلال، عزت و آینده ایران 🔹احتمالاً هدف اصلی، مهار پیشرفت علمی و فناورانه ایران و جلوگیری از تبدیل شدن آن به یک قدرت مستقل و تأثیرگذار منطقه‌ای و جهانی است که حاضر به تبعیت از نظم مورد نظر آن‌ها نیست. 🔹غربی‌ها و آمریکا می‌دانند که اگر کشوری مانند ایران به خودکفایی در حوزه‌های استراتژیکی چون انرژی هسته‌ای و چرخه سوخت دست یابد، وابستگی‌اش به آنها کاهش یافته و از نفوذ آنها خارج می‌شود. این همان چیزی است که از آن تحت عنوان آپارتاید علمی و فناورانه یاد می‌شود. 🔹هدف واقعی غرب از فشار بر برنامه هسته‌ای، فراتر از چند سانتریفیوژ یا چند کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده است. آنها به دنبال خلع سلاح ماهوی ایران هستند؛ یعنی گرفتن اعتماد به نفس علمی، تضعیف اراده برای پیشرفت مستقل و در نهایت، پذیرش وابستگی فناورانه.
🔺️🔻ارتش: قاطعانه به هرگونه تهدید و تجاوزی پاسخ خواهیم داد ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت سالروز فتح خرمشهر: 🔹️ارتش تا آخرین قطره خون، از این سرزمین دفاع کرده و در راه سربلندی و عزت ایران اسلامی، از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد. 🔹️ارتش در کنار سایر نیروهای مسلح، آماده است تا از تمامیت ارضی، استقلال و امنیت کشور دفاع کند و هرگز اجازه تعبیر خواب‌های شوم دشمنان قسم خورده این مرز و بوم را نخواهد داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فریاد اندیشمند غربی؛ اروپا و آمریکا، حامی جنایتند، نه صلح! 🔹پروفسور جفری ساکس، اقتصاددان و استاد دانشگاه کلمبیا: این دیوانگی و بیماری دولت اسرائیل، این دولت افراطی، ظالم و متعصب است. اما بخش غم‌انگیز این است که ایالات متحده و بخش‌هایی از اروپا از این رفتار شنیع حمایت کرده‌اند. 🔹هدف سیاسی نتانیاهو، اسموتریچ، بن‌گویر و رهبران این دولت، حاکمیت بر کل سرزمین فلسطین تحت قیمومیت سابق است. در واقع، نتانیاهو این را پنهان نمی‌کند. او صراحتاً می‌گوید: «ما غزه را کنترل خواهیم کرد.» این به چه معناست؟ یا سرکوب شدید، یا پاکسازی قومی، یا قتل عام. اکنون اسرائیل در حال ارتکاب قتل عام است، به همین سادگی.
💢حمله رژیم صهیونیستی به ایران فاجعه‌آفرین است 🔹«جان کری» وزیر خارجه اسبق آمریکا، در واکنش به گزارش‌ها درباره برنامه رژیم صهیونیستی برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران، گفت:« رژیم صهیونیستی توانایی نابود کردن کامل این تأسیسات را ندارد و چنین حمله‌ای می‌تواند به تحولات خطرناکی منجر شود.» 🔸او افزود: «رژیم صهیونیستی می‌تواند به تأسیسات آسیب بزند، اما این امر روندی بسیار خطرناک‌تر را رقم خواهد زد.» 🔹کری همچنین درباره مذاکرات جاری ایران و آمریکا گفت: «ترامپ در مسیر درستی برای رسیدن به توافق جدید قرار دارد و امیدوار است توافقی مشابه برجام حاصل شود.» 🔸وی همچنین از سیاست‌های اقلیمی دولت ترامپ انتقاد کرد و گفت: «چین در این زمینه بسیار پیشرفته‌تر عمل می‌کند.»