eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
🌐 اعتراف علنی القاعده به همراهی با ائتلاف سعودی در جنگ یمن + بیانیه 🔻پس از انتشار گزارش‌های بسیار مبنی بر کمک گرفتن ائتلاف سعودی از عناصر گروهک تروریستی القاعده در جنگ یمن، حال این گروهک با انتشار بیانیه‌ای به این همراهی اذعان کرد. 🔻القاعده در این بیانیه اعلام کرده، در جنگ در «الصومعه» و «الزاهر» در استان «البیضاء» در مرکز یمن کنار نیروهای ائتلاف سعودی بوده است. 🔻در ادامه این بیانیه القاعده امارات را دولت کفر خوانده و ادعا کرده، خیانت امارات و وابستگان به آن باعث شکست ائتلاف سعودی و عناصر القاعده در دو جبهه صومعه و الزاهر شده است. 🔻گفتنی است اخیرا ارتش یمن موفق شد در یک ضد حمله به ائتلاف سعودی در استان البیضاء در مرکز یمن، بخش‌های مهمی را در این جبهه پس‌گیرد.
🔰 ۲۱ تیر؛ سالروز قیام خونین مسجد گوهرشاد و روز ملی عفاف و حجاب گرامی باد...
🌐 ارسال تجهیزات جنگی جدید از سوی آمریکا به عین الاسد در غرب عراق به نقل از العهد، یک منبع امنیتی عراقی از تجهیزات جنگی جدیدی که از سوی نظامیان اشغالگر آمریکایی به پایگاه عین پلاسد رسیده است، خبر داد. این منبع اعلام کرد: 🔻ستونی آمریکایی حامل جنگ افزار و ادوات نظامی از بغداد به پایگاه عین الاسد در ناحیه البغدادی در بخش هیت در استان الانبار عراق وارد شده است. 🔻این در راستای تدابیر پیشگیرانه‌ای است که نیروهای آمریکایی برای حمایت از پایگاه عین پلاسد در برابر حملات راکتی و پهپادی انجام می‌دهند. 🔻حرکت ستون آمریکایی با حمایت شرکت‌های امنیتی و پهپادی آمریکایی انجام شد. 🔻نیروهای آمریکایی اخیراً در داخل پایگاه عین الاسد دست به تحرکاتی زده و بر دامنه اقدامات امنیتی خود افزوده‌اند.
‌🌐 اذعان تحلیلگران آمریکایی به تروریستی‌بودن منافقین و ریاکاری واشنگتن 🔻حضور برخی مقام‌های کنونی و سابق واشنگتن در نشست گروهک تروریستی منافقین، انتقاد تحلیلگران آمریکایی را درباره ریاکاری کشورشان به همراه داشت. 🔻«مکس آبرامز» نوشت: وقتی موضوع تغییر رژیم مطرح باشد، سیاست ایالات متحده این بوده که با هر کسی غیر از خود آن رژیم همسویی کند، صرف‌نظر از اینکه آنها از حمایت داخلی کمی برخوردارند، زنان را سرکوب می‌کنند و حتی اسمشان القاعده باشد. 🔻«دنیل دوپتریس» هم نوشت: تصورش را بکنید یک نفر «کارشناس» مسائل ایران باشد و فکر کند سازمان مجاهدین خلق (منافقین) یک جنبش اپوزیسیون مردمی و مشروع است و دولت ایالات متحده باید از آن حمایت کند. اوه خدای من.
2.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | داستان ازدواج رهبر انقلاب از زبان خودشان... 🌷 انتشار بمناسبت ۱ ذی‌الحجه؛ سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)
💢 وصیت نامه شهداء 🌺 شهید سعید زقانی: اسلام زمانی در خطر است که جامعه ما دچار بی غیرتی و بی حجابی شود.
✍️تحلیل خبر روز (1) 🔸 تداوم گفتگو تا حصول نتیجه! «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید تصریح کرد: «آمریکا دیگر هیچ مأموریت نظامی تعریف‌شده‌ای در افغانستان نخواهد داشت. ما نتوانستیم پیروز نبرد نظامی افغانستان باشیم». این جمله حقیقت شکست آمریکا پس از 20 سال اشغالگری و میلیاردها دلار هزینه بی‌حاصل در افغانستان و مضاف بر آن، در کل منطقه را نشان می‌دهد... ادامه خبر در لینک زیر: https://lixt.ir/mn48z ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
✍️تحلیل خبر روز (2) 🔸 لبنان در پرتگاه اقتصادی و سیاسی لبنان با جمعیتی حدود ۸ و نیم میلیونی، مدت‌هاست درگیر اعتراض‌های خیابانی شده است. اعتراض‌هایی که رنگ و بوی اقتصادی دارد و مسائلی همچون، افزايش قيمت ارز، تورم 145 درصدی و کمبود سوخت دامن این کشور کوچک را گرفته است. ادامه خبر در لینک زیر: https://lixt.ir/kmazr ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
4.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸 🍀 🌀 ✅ موضوع: حجاب و عفاف 🍃🌻🍃 📺 روایت تاریخی دلیل نام گذاری ۲۱ تیرماه به عنوان روز عفاف و حجاب چه بود؟ .
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب : «نگذاریم سن ازدواج (که امروز متأسفانه بالا رفته؛ بخصوص در مورد دختران) ادامه پیدا بکند. بعضى از تصورات و سنت‌های غلط در مورد ازدواج وجود دارد که این‌ها دست‌‌ و پاگیر است، مانع از رواج ازدواج جوان‌ها است؛ این سنت‌ها را باید عملاً نقض کرد.» ١٣٩٣/٠۵/٠١ .
3.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 خبرنگار: آيا به طالبان اعتماد داريد؟ 🔻بايدن: اين سوال جدى است؟ 🔻خبرنگار: بله جدى است. 🔻بايدن: سوال احمقانه اى است مسلم است كه اعتماد ندارم. .
📸 جدیدترین نقشه از وضعیت درگیری در افغانستان 🔻 مناطقی که با رنگ قرمز برجسته نشان داده شده است، تحت کنترل طالبان و مناطقی که با قرمز کم‌رنگ نشان داده شده است در آنها درگیری و جنگ وجود دارد. .