eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
🔶 مسئله‌ی واکسن و ولایت 🔴 این روزها معضل واکسن و رعایت شیوه‌نامه‌‌ها غوغایی به پا کرده است! 🔻 عده‌ای مخالف صد در صدی تزریق هستند و برخی به دنبال واکسن، آواره‌ی هر کوی و برزنی شده اند و تا ارمنستان هم سرک کشیده‌اند. 🔻 عده‌ای ماسک روی ماسک می‌زنند و برخی همین مراقبت حداقلی را هم منکر می‌شوند و اساسا کووید را حریف سیستم ایمنی رویین‌تن خود نمی‌بینند. 🔸 در این بلبشو اما، برخی راهکار میانه را برگزیده‌اند؛ نه تزریق هر واکسنی و نه استفاده‌ی افراطی و مداوم از ماسک. برای اتخاذ این راهکار هم به ولی جامعه و توصیه و عمل اَظهَر من الشمس ایشان استناد کرده‌اند. 🔻 اما در مقابلِ این راهکارِ میانه و عقلانی، عده‌ای با دستاویز قرار دادن هزار توجیه و تفسیر من‌درآوردی درصددند از سخن و عمل رهبری چیزی درآورند که مراد و مطلوب آنان است. و لیکن موضع رهبری آنقدر واضح و روشن بوده که برای به کرسی نشاندن تفاسیر غریب‌شان دست به دامان موهومات و داستان‌سرایی‌های امنیتی شده‌اند. جهت اثبات مدعایشان، به بینش و تدبیر رهبری خدشه‌ وارد کرده، نفوذی می‌بافند و سناریو می‌سازند. خودشان را گیج می‌کنند و آنقدر موضوع را تاب می‌دهند که عاقبت، بعد از ختم این غائله هم جایگاه رهبری و اطاعت از مقام ولایت در ذهن‌شان پیچیده و پرتناقض می‌شود. 🔘 اگر عده‌ای را که آگاهانه در این آتش می‌دمند کنار بگذاریم، می‌مانند کسانی که فعلا به شدت تحت تأثیرند و سعی می‌کنند برای فهم و تحلیل ساده‌ترین مسائل هم به مرادی که تراشیده‌اند متمسک شوند. و این درد کمی نیست که مدعیان ولایت‌مداری و سردهندگان شعار «وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد‌...» اینچنین از مراد و ولی جامعه دور افتاده‌اند که دیگری باید نظر رهبری را بگیرد و از آن کمی بکاهد و به آن بسیاری بار کند و به آنان تحویل دهد. در حالیکه اگر برای شناخت مقام ولایت، کاهلی را کنار گذاشته، اندکی با ساختمان فکر و اندیشه‌ی ایشان آشنا می‌شدیم، امروز این مسائل اینقدر غامض نمی‌نمود. 🔸 به یاد داشته باشیم که عمل رهبری همیشه با اشراف روی مسائل و با تکیه بر عقلانیت و برداشت صحیح و عمیق از دین، راهنمای عمل و تبیین کننده‌ی راه از بیراهه بوده، هست و خواهد بود. 📝
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 آینده ایران از چابهار می‌گذرد 🔻روایتی از یک بندر راهبردی که محاسبات بین‌المللی را بهم ریخت... .
682.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ورق در پنجشیر برگشت 🔻پس از ورود دیروز طالبان به پنجشیر و حمله به مقاومت، از افغانستان خبر می‌رسد که شب گذشته جنگنده‌هایی ناشناس مواضع طالبان را در پنجشیر هدف قرار داده و جنگ سنگینی بین نیروهای احمدمسعود و طالبان شکل گرفته است. 🔻گفته می شود هواپیماهایی که سنگر های طالبان را درپنجشیر هدف قرار داده اند مربوط به قوای هوای افغانستان است که قبلا به تاجکستان و ازبکستان انتقال داده شده بود. 🔻پس از حملات دیشب شاهدان محلی می‌گویند ورق به نفع مقاومان پنجشیر برگشته است؛ آنچه هم که در ویدیو می‌بینید، مردم کابل هستند که فریاد زنده‌باد احمدمسعود و مرگ بر پاکستان سر داده‌اند. .
16.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ سفارت انگلیس در تهران مرکز جاسوسی و ایجاد آشوب و فتنه در ایران... .
3.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘️ 🎥 | تحویل امانت ... 🍃🌹🍃 🍀الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج🍀 .
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تهیه کننده سریال گاندو: دولت‌مردان قبلی به خاطر سریال گاندو کل بودجه صداوسیما و کارکنان آن را مدتی قطع کردند مجتبی امینی در برنامه جهان آرا: 🔻فشارهای سانسوری و عدم پخش سریال گاندو به شکلی بود که رئیس سازمان صداوسیما هم به زیر فشار رفته بود 🔻دولت مردان گذشته به خاطر منافع خود و خانواده‌هایشان طعمه نفوذ شدند و با آینده کشورمان بازی کردند 🔻دیالوگ‌های خانوم شارلوت در گاندو دو به شکلی بود که کدهای امنیتی را به سرویس‌های خارجی گوش زد میکردیم تا بفهمند که دستشان رو شده است. 🔻توییت سفیر انگلیس فرار رو به جلو بود و نشان داد که درست به هدف زدیم. .
❌مسیح جون چادر رو داری! 🔻ساره جوانمردی با چادرش در اختتامیه پارالمپیک مسیح علینژاد و هم تفکرانش رو با خاک یکسان کرد✌️🇮🇷 .
روزمان را با آغاز کنیم ادامه دارد (۵۴) 👈ادامه راه شهداء شرط تحقق دولت مردمی قوی(۱۱) [سوره الأحزاب (33): آيه 23] مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى‏ نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدِيلاً (23) 👈از ميان مؤمنان مردانى هستند كه آنچه را با خداوند پيمان بسته بودند صادقانه وفا كردند (و خود را آماده‏ى جهاد نمودند)، برخى از آنان پيمانشان را عمل كردند (و به شهادت رسيدند) و بعضى ديگر در انتظار (شهادت) هستند، و هرگز (عقيده و پيمان خود را) تغيير ندادند. 🌾امام خامنه ای در منطقه عملیاتی فتح‌المبین ۱۳۸۹/۰۱/۱۱ در ایام محنت جنگ، قبل از عملیات فتح‌المبین، بنده از این منطقه‌ی شمالیِ مشرف بر این دشت [منطقه عملیاتی فتح المبین]، این چشم‌انداز وسیع را دیده بودم؛ این خاطره از یاد من نمیرود که نیروهای دشمن در این سرزمین پهناور با چندین لشکر در اینجا متفرق بودند؛ زمین شما را، خاک شما را با چکمه‌های خودشان میکوبیدند و ملت ایران را تحقیر میکردند. آن کسی که کشور شما را نجات داد، همین جوانهای فداکار و مبارز بودند؛ همین بسیج، همین ارتش، همین سپاه، همین رزمندگان فداکار، که امروز هم بازماندگان آنها در مناطق گوناگونی از کشور حضور دارند؛ بعضی از آنها هم به شهادت رسیده‌اند؛ «فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدّلوا تبدیلا» 👈عزیزان من! جوانانی که در این جلسه، در این صحرا حضور دارید و همه‌ی جوانان کشور! بدانید نسل جوان دوران دفاع مقدس توانست با فداکاری، با هوشمندی، با اراده و عزم راسخ، کشور را از دست دشمن نجات بدهد. 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☘️ ✅ (۴۵) 🌀 خبر: دولت انقلابي اين روزها سرگرم چيدن مديران مياني خود در دستگاه‌های مختلف است تا بتواند با همه توان در مسير خدمت به ملت قدم بردارد. 🍃🌻🍃 💢 گزاره‌های تحلیلی: 1️⃣ بدون شک اين روزها پيشنهادهای مختلفي براي تصدي سمت‌هاي مختلف در وزارتخانه‌ها، از بالا و پايين و گوش و کنار ارائه مي‌گردد و فعالين سياسي تلاش دارند تا آنکه به نگاه خودشان شایسته‌تر است را بر مناصب قدرت بنشانند. ملاک و معيار حقيقي در نظام اسلامي در فرآيند توزيع قدرت، شایسته‌سالاری است و تنها صاحبان صلاحيت هستند که از مشروعيت لازم براي تکيه زدن بر صندلي قدرت در سطوح مختلف برخوردارند و نبايد اجازه داد که فاقدين صلاحيت تنها از طريق واسطه‌گری و ارتباطات سياسي، صندلي‌هايي را کسب کنند که شايسته تکيه زدن بر آن نيستند! 2️⃣ پيوندهاي خانوادگي و بهره‌گیری از اقوام و خويشان در سطوح مختلف مديريتي نيز آفتي است که در طول ادوار گذشته، ساختار اداري و مديريتي کشور را آلوده کرده و اعتماد جامعه را نسبت به فرآيند توزيع قدرت به‌شدت کاهش داده است. دولت انقلابي بايد به‌شدت از برقراري چنين نسبتي در عزل و نصب‌های مديران مياني پرهيز کند، حتي اگر واقعيت امر مبتني بر صلاحيت و شايستگي صورت گرفته باشد. خروج از موضع اتهام و به‌کارگیری منسوبين شايسته در جايگاهي ديگر، بدون شک اتهام خویشاوندسالاری را از بين خواهد برد و امیدواری افکار عمومی به تحقق شعارهای دولت انقلابی که با تأکید بر فسادستیزی و مبارزه با رانت‌خواری به قدرت رسیده است را افزایش خواهد داد. 3️⃣ بدون شک بدون توجه به شایسته‌سالاری، کارآمدي دولت محقق نخواهد شد. پایبندی بر این اصل انقلابی بیش از هر چیز برای دولت انتفاع خواهد داشت و عملاً بر توانمندی دستگاه‌های اجرایی خواهد افزود. بخش عمده‌اي از معضلات دولت‌هاي پيشين به دلیل بي‌توجهي به همین اصول بود که خروجی آن در ضعف در تصمیم‌گیری و فشل بودن کارکردی قابل‌مشاهده بود. ✍️ مهدی سعیدی .
♨️ «کسری بودجه» و راهکار درمان آن * کارشناسان اقتصادی معتقدند؛ کسری تراز عملیاتی بودجه که تفاوت بین درآمدها با اعتبارات جاری را نشان می‌دهد، در قانون بودجه امسال به بیش از ۴۶۴ هزار میلیارد تومان رسیده است. در دولت گذشته این کسری معمولاً به شکل مستقیم و غیرمستقیم از طریق منابع بانک مرکزی تأمین می‌شد که با این روش، تورم در جامعه افزایش‌یافته و عملاً دولت دست در جیب مردم می‌کرد. برای مثال، دولت دوازدهم در ۴ ماهه نخست امسال برای جبران کسری بودجه، ۵۸ هزار میلیارد تومان پول چاپ کرد که تبعات تورمی آن در ماه‌های آینده گریبان‌گیر اقتصاد خواهد شد. هرچند راهکار میان‌مدت و بلندمدت کسری بودجه، اصلاح قانون بودجه است، بااین‌وجود راهکارهای کوتاه‌مدت کم‌هزینه‌ای نیز برای کاهش تبعات کسری بودجه و جبران بخشی از آن توسط دولت وجود دارد. 👈 گزاره‌ تحلیلی 1️⃣ افزایش فروش نفت و مشتقات آن. با توجه به دورنمای مذاکرات هسته‌ای و رفع تحریم‌ها و نیاز به تأمین کسری بودجه در کوتاه‌مدت، باید راه‌های فوری برای دور زدن تحریم‌ها در دستور کار قرار گیرد. مثل فروش سوخت به لبنان و ونزوئلا. 2️⃣ شفاف‌سازی مالیاتی و جلوگیری از فرار مالیاتی. مالیات بر ارزش‌افزوده، مالیات بر خانه‌های خالی، حذف معافیت مالیاتی مناطق ویژه و مالیات بر تراکنش‌های کلان بانکی و ... 3️⃣ جذاب نمودن اوراق مالی برای فروش آن به مردم؛ 4️⃣ فروش سهام دولتی به مردم؛ عرضه سهام شركت‌های دولتی در بورس، عملاً می‌تواند راهكاری برای جبران كسری بودجه دولت باشد. صندوق‌های ETF دولتی تقریباً روش کم‌هزینه‌ای هستند به‌شرط این‌که دولت ملاحظات بازار سرمایه را نیز مدنظر داشته باشد تا مجدداً وضعیت ریزشی بازار، مشابه سال گذشته به وجود نیاید. 5️⃣ افزایش سهم دولت از درآمد صادرات LPG؛ باوجودی که سهم شرکت‌های اصلی زیرمجموعه وزارت نفت از صادرات و فروش داخلی نفت خام و ...، 14.5 درصد است، اما کل درآمدهای ناشی از صادرات گاز مایع توسط شرکت ملی گاز ایران، به این شرکت تعلق می‌گیرد و دولت هیچ سهمی از این درآمدها ندارد. این رویه باید اصلاح شود. 6️⃣ کنترل یا کاهش مخارج و هزینه‌های جاری و عمومی وزارتخانه‌ها. 👈 نکته راهبردی نظام بودجه‌ریزی باید از همان ابتدا به‌گونه‌ای طراحی شود که کسری بودجه به وجود نیاید؛ اما در صورت وقوع، باید از طریق افزایش درآمدهای پایدار یا کاهش و صرفه‌جویی در اعتبارات هزینه‌ای، این کسری مدیریت شود تا معیشت مردم کمتر تحت تأثیر آن قرار گیرد. ✍️ علی محمدی .