eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ درباره‌ی سند2030 چه میدانید؟! .
5001.pdf
حجم: 457.6K
✅ مصداق‌نمایی عملیات روانی مخالفین واکسیناسیون عمومی 🍃🌹🍃 ✍️جعفر ولایی منش .
🌐 اسیر فراری فلسطینی درپی فشار صهیونیستها به خانواده اش خود رامعرفی کرد 🔻"حسن شوکه" اسیر و زندانی فلسطینی که از زندان گریخته بود در پی فشارهای گسترده به خانواده اش، شامگاه سه شنبه خود را به نظامیان این رژیم معرفی کرد! .
✅ بسته خبری 1️⃣ رئیس جمهور اصول دوازده گانه حاکم بر نقشه ملی پیشگیری و مقابله با فساد اداری و اقتصادی در دولت سیزدهم را ابلاغ کرد. 2️⃣ طرح ساماندهی بازار خودرو در جلسه امروز مجلس مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت به تصویب نمایندگان رسید. 3️⃣ دکتر زالی رییس ستاد مقابله با کرونای تهران: صادرات واکسن از سوی شرکت ایرانی به روسیه اساساً کذب است. .
محمدعلی وکیلی 👈بهتر از رئیسی نبود دلیل این امر این بود که در صحنه انتخابات براساس قواعد موجود به نظر می‌رسید که در شرایط فعلی بهتر از آقای رئیسی برای کشور وجود ندارد و شرایط کشور هم به حدی پرتنش شده بود که مجالی برای بازی و رفتارهای حزبی وجود نداشت. به خصوص که آقای رئیسی در مواضع خود اصرار داشتند که همچنان مستقل باشند و منهای جریانات حامی وارد انتخابات شده و مستقل عمل کنند. وکیلی افزود: علاوه بر این دیدگاه هایی که آقای رئیسی در انتخابات ابراز می‌کردند مبتنی بر مردم بود و عملکردش هم در قوه قضائیه عملکرد قابل قبولی بود، در نهایت مجموعه‌ای از این دلایل باعث شد که طیفی از جریان اصلاح طلب ترجیح دهند که در انتخابات به سمت آقای رئیسی گرایش داشته باشند. .
👈 ایران- روسیه؛ سیاست منطقه‌ای یکسان!/ «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه در یک سفر از پیش اعلام‌نشده به مسکو رفت و با پوتین در کاخ کرملین دیدار کرد. پوتین در این دیدار، سیاست منطقه‌ای ایران که خروج نیروهای تروریستی آمریکایی است را در مورد سوریه تکرار کرد و گفت: «مشکل سوریه حضور نیروهای خارجی غیرقانونی در این کشور است که مانع از وحدت (اراضی) این کشور می‌شود» .
🌐 اطلاعیه ستاد مرکزی اربعین درباره قطعی سامانه ثبت‌نام زائران کمیته اعزام ستاد مرکزی اربعین حسینی: 🔻ثبت‌نام از متقاضیان جدید از ساعت ۲۱ (۲۳ شهریور) تا ساعت ۱۳ (۲۴ شهریور) به‌منظور انجام مراحل ثبت‌نام قطعی افرادی که در مرحله اول پیش ثبت‌نام شرکت کرده و توسط وزارت بهداشت تزریق ۲ دُز واکسن کرونای آن‌ها مور تأیید قرار گرفته است، متوقف می‌شود. 🔻متقاضیانی که فرآیند پیش ثبت‌نام خود را انجام داده‌اند، باید با توجه به ضیق وقت تا ساعت ۱۳ (۲۴ شهریور) با مراجعه به قسمت «پیگیری وضعیت و ویرایش» نسبت به تکمیل ثبت‌نام، پرداخت هزینه‌های مربوطه و تحویل گذرنامه به دفتر زیارتی منتخب، اقدام کنند. .
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 قطب نما ۱۹۹ | پیروز در جنگ تبلیغاتی 🔻شدیدترین عملیات های رسانه ای در جنگ جهانی دوم در دو جبهه متفقین و متحدین رخ داده است؛ در آن زمان علیرغم اینکه رادیو، تلویزیون به اندازه امروز گسترش نداشت اما عمده ترین تئوری ها مانند" گلوله جادویی" و "دروغ بزرگ" که در آن زمان به تقدیس جنگ روانی می پرداخت فراگیر شد،در آن زمان سالها قبل از پرتاب بمب اتم کارشناسان رسانه به صراحت اعلام کردند که: قدرت رادیو مانند قدرت بمب اتم است. .
⭕️ اذعان سه مأمور اطلاعاتی آمریکا به جاسوسی برای امارات 🔻«مارک بایر، رایان آدامز و دنیل گریک» مأموران اطلاعاتی سابق آمریکا که به‌عنوان جاسوس سایبری در امارات فعالیت می‌کردند، به نقض قوانین هکری آمریکا و ممنوعیت فروش فناوری حساس نظامی، اعتراف کردند. 🔻آن‌ها اذعان کرده‌اند شبکه‌‌های رایانه‌ای در آمریکا را هک کرده و بدون دریافت مجوز از دولت، ابزارهای سایبری پیچیده نفوذ در اختیار امارات قرار دادند. 🔻این مأموران بخشی از یک واحد مخفی به نام «پروژه رِیوِن» بودند که به امارات برای جاسوسی از «دشمنانش» کمک می‌کردند. .
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ از برکت تا فخرایی ایرانی‼️ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اجلاس شانگهای؛ نمادی از اقتدار شرق 🔻۴۰ درصد جمعیت جهان، ۲ قدرت اقتصادی آینده جهان، ۲ عضو شورای امنیت، یک‎سوم خشکی‌های دنیا و ۲۵ درصد تولید ناخالص جهان متعلق به اعضای سازمان شورای همکاری‌های شانگهای است. .