eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 جهاد به معنای واقعی کلمه 🔻رهبر معظم انقلاب: هر کدام از شما به عنوان یک وظیفه، مثل یک چراغی، مثل یک نوری پیرامون خودتان را روشن کنید. امروز خوشبختانه میدان باز است برای انتشار افکار. این فضای عمومی در کنار مشکلاتی که ممکن است به وجود بیاورد، برکات بزرگی هم دارد؛ می‌توانید افکار درست را، افکار صحیح را منتشر کنید، پاسخ به اشکالات را، پاسخ به ابهام‌آفرینی‌ها را در این فضا با استفاده‌ی از این امکان منتشر کنید و می‌توانید در این زمینه به معنای واقعی کلمه جهاد کنید. ۱۴۰۰/۰۷/۰۵ .
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 خبرنگار مطرح انگلیسی: کشورهای غربی مانند باند مافیا از دیگر کشورها باج می گیرند اما ایران جرأت مقابله با این مافیا را دارد! "ریچارد مدهرست" تهیه کننده و خبرنگار مطرح شبکه راشاتودی: 🔻آنچه در کتاب های تاریخ نوشته شده که "عصر استعمار به پایان رسیده" ساختگی و غیر صحیح است. واقعیت این است که آمریکا و کشورهای غربی همچنان می خواهند از دیگر کشورها باج بگیرند 🔻وضعیت استعماری به جایی رسیده که وقتی دو کشور ایران و ونزوئلا بخواهند با هم تجارت کنند، رسانه های غربی هم آن را محکوم می کنند، دقیقا مانند سرکرده گانگسترها که باید به آنها باج دهید. .
🌐 گروسی: خواهان دسترسی به سایت‌های هسته‌ای ایران هستیم مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه با BBC: 🔻با ایران توافق کردیم که بتوانیم تمامی تجهیزات خود را در سایت «تسا» کرج سرویس کنیم. شما به دوربین‌هایی که در آن‌جا نصب شده اشاره می‌کنید که این همه تجهیزات نیست و بخشی از آن است و شامل تمامی (تجهیزات) نمی‌شود و بخشی از آن است. 🔻برای دسترسی کامل به تأسیسات هسته‌ای ایران فشار می‌آوریم. توافق کردیم بزودی برای دیدار احتمالی با رئیس‌جمهور و وزیر خارجه به ایران بازگردم. 🔻قرار نیست سانتریفیوژهای ایران متوقف شوند زیرا جامعه بین‌المللی موافقت کردند ایران بتواند تا یک سطح خاص غنی‌سازی اورانیوم انجام دهد. .
🌐 آمار شهدا و مجروحان در حمله به عزاداران اربعین حسینی.ع هنوز مشخص نیست 🔻آنچه در ابوجا اتفاق افتاد، این بود که نیروهای نیجریه به راه پیمایی های نمادین برای بزرگداشت اربعین حسینی (ع) حمله کردند که بر اثر آن، ده‌ها نفر شهید و مجروح شدند. 🔻آمار شهدا و مجروحان تاکنون دقیقا مشخص نشده است و به زودی آنرا اعلام خواهیم کرد. 🔻برخی از کشته شدگان از رهگذرانی بودند که در این راه پیمایی شرکت نکرده بودند. 🔻راه‌پیمایی اربعین در نیجریه تا زمان ظهور حضرت مهدی (عج) ادامه خواهد داشت، خواه به مراسم آن شلیک کنند یا نکنند. .
⭕️ سردار فدوی: عیسی شریفی تا وقتی عضو سپاه بود تخلف نداشت؛ پرونده اش مربوط به دوره شهرداری است جانشین فرمانده سپاه پاسداران: 🔻در زمان آقای قالیباف، مردم شهر در همه نقاط شهر تهران داشتند کار و فعالیت می‌دیدند که نتیجه آن کار و فعالیت چه بوده؟ نتیجه‌اش خدمت‌رسانی به مردم بوده است، اتوبان‌کشی بوده، تونل‌زنی بوده و...این حرف‌ها تعطیل شده است. شما برای یک اتفاق که کار را نباید تعطیل کنید. 🔻آقای شریفی تا وقتی در سپاه بود، کسی از او به اندازه سر سوزنی تخلف سراغ ندارد. وقتی از سپاه بیرون آمده و در مجموعه‌های دیگر این اتفاقات افتاد. 🔻آقای شریفی در زمان شهرداری نه تحت امر سپاه بوده، نه تحت کنترل سپاه بوده و هیچی... ایشان مدیر شهرداری تهران بوده. بعد هم می‌دانید که سپاه هم پیگیری کرده و دادگاه تشکیل شده است. 🔻در عدم پذیرش حکم دادگاه یک کلمه از آقای شریفی نشنیدم که مثلا اعتراض کرده باشد و بگوید ظلمی به من شده و نمی‌دانم چه کردند و حالا هم دارد محکومیتش را می‌گذراند. .
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تصاویری از آمادگی نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران در رزمایش "فاتحان خیبر" در مناطق مرزی کشور .
2.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷وعده ای که محقق شد|حتما ببینید... 🔻 فیلمی قدیمی از سخنرانی مقام معظم رهبری در جمع لشکر ۴۱ ثارالله که فرمانده‌اش حاج قاسم سلیمانی بود و وعده ای که در آن دوران دادند... .
❌آحارونوت: اسرائیل هیچ استراتژی واقعی علیه ایران ندارد نشریه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نوشت: 🔻حملات لفظی بنت به ایران در سخنرانی‌اش در مجمع عمومی، پریشانی استراتژیک اسرائیل(رژیم صهیونسیتی) در قبال ایران را نشان داد، که همزمان در حال سرعت بخشیدن به برنامه هسته‌ای خود است. 🔻نخست‌وزیر رژیم صهیونسیتی تقریبا از آمریکا و متحدان اروپایی‌اش تمنا کرد که مواضع خودشان علیه تهران را سخت‌تر کنند و اقدامات شدیدتری برای توقف برنامه اتمی ایران انجام دهند. 🔻نومیدی و یأس بنت از این حقیقت نشأت می‌گیرد که اسرائیل هیچ گزینه نظامی مؤثر، قابل اتکا و متعارفی برای متوقف کردن بلندپروازی‌های هسته‌ای ایران قبل از رسیدن به هدف، ندارد. .
افکار عمومی ارمنستان نسبت به حضور ایران در مرزهای شمال غرب کشور‼️ 🍃🌹🍃 🔻 لشکرکشی ایران به مرزهای شمال غربی کشور صرفا نه به خاطر راهزنی جمهوری آذربایجان در جاده گوریس- کاپان، بلکه به دلیل داشتن اطلاعاتی احتمالی مبنی بر حمله قریب الوقوع آذربايجان و ترکیه به استان سیونیک ارمنستان در آستانه سالگرد جنگ ۴۴ روزه است! 1⃣ یک کاربر ارمنی در واکنش به ارسال ادوات نظامی ایران به مرز های شمال غربی نوشت: نمی دانم، شاید ایرانیان اطلاعاتی دارند که آذری ها و ترک ها در اولین سالگرد جنگ ۴۴ روزه این بار به سیونیک حمله خواهند کرد. 2⃣ دیگر کاربر ارمنی نوشت: به احتمال زیاد اطلاعات ایران شنیده است که پاشینیان به اردوغان گفته: برادر من شما می توانید سیونیک را نیز داشته باشید. 📰 روزنامه کیهان نیز امروز این خطر را تایید کرد و تقریبا مشخص شده است که علت اصلی ستون کشی ایران به نوار مرزی جمهوری باکو چیست. 🌀 علت اصلی، خطر حمله سران متوهم استانبول و باکو به سیونیک و قطع کانال ارتباطی ایران با قفقاز شمالی‌ست و مسئله کامیون ها یک مسئله حاشیه اي است. 🔺 ستون کشی ایران به نوار مرزی جمهوری باکو به قسمت‌های شرقی خلاصه نشده و تجهیزات نظامی در مرز نخجوان هم مستقر شده اند. 💯 ایران تهدید را اینبار کاملا جدی گرفته است. .
🌐 ماکرون: اروپا باید از آمریکا مستقل شود 🔻اروپا باید ساده‌لوحی را کنار بگذارد. وقتی ما از جانب قدرت‌ها تحت فشار قرار داریم باید نشان دهیم که قدرت دفاع از خودمان را داریم. ما باید از آمریکا استقلال دفاعی داشته باشیم. .
⭕️ حمایت رهبر انقلاب از تولید کنندگان داخلی 👈 دولت جلوی شکسته شدن کمر شرکت‌های لوازم خانگی داخلی را بگیرد 🔻درخواست جمعی از تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی مبنی بر ممنوعیت واردات از دو شرکت کره جنوبی مورد تایید و تأکید رهبر انقلاب قرار گرفت. 🔻چندی قبل بود که انتشار اخباری درباره‌ی گشایش واردات محصولات لوازم خانگی خارجی بعضی از شرکت‌های کره‌ای باعث شد تا جمعی از تولیدکنندگان داخلی نگرانی خود از این موضوع را با رهبر انقلاب در میان گذاشته و از ایشان درخواست چاره‌جویی کنند. 🔻درخواست تولیدکنندگان کالاهای داخلی از رهبر انقلاب برای ممنوعیت واردات از کره‌ی جنوبی در حالی صورت می‌گیرد که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در سال‌های اخیر با تأکید ویژه بر حمایت از تولید داخل و دسترنج کارگر ایرانی بر ممنوعیت واردات کالاهایی که نمونه‌های مشابه داخلی دارند تأکید کرده بودند. 🔻بر همین مبنا ایشان براساس رویه همیشگی خود در حمایت از تولید ملی، ضمن تایید درخواست تولیدکنندگان ایرانی در نامه‌ای خطاب به ریاست محترم جمهوری چنین تاکید کردند: «این‌ موضوع بسیار مهمی است. اگر این خبر -گشایش واردات از دو شرکت کره جنوبی- راست باشد، به معنی شکستن کمر شرکتهای لوازم خانگی داخلی است که تازه توانسته‌اند قدری روی پا بایستند. جدا جلوی این مشکل را سد فرمایید.» 🔻پیرو این نامه نیز رئیس جمهور، دستور جلوگیری از واردات را به وزرای صمت و اقتصاد ابلاغ کرد. .
🖼 اردوغان هم رو هواست‼️ 🍃🌹🍃 ❌ نکته اینجاست اردوغان حتی مطمئن نیست امشب یا فردا سر قدرت باشه چون ممکنه ناگهان کودتا بشه و مجدد توی سوراخ موش🐀 لایو بره که دیگران به دادش برسن! 🚫 بعد الهام علی‌اف به این علاف تکیه کرده!🙊 .