📸 هنجارشکنی عده ای در حرم مطهر رضوی ناکام ماند
🔻در شب شهادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت ثامن الحجج(ع) هنجارشکنی عده ای برای عبور از شیوه نامه های بهداشتی با هوشیاری خدام بارگاه رضوی و مردم ناکام ماند.
🔻در حالی که بیشتر زائران بارگاه منور رضوی با رعایت دستورالعملهای بهداشتی مشغول زیارت و عزاداری شب شهادت امام مهربانیها بودند، جمع محدودی با مسدود کردن مسیر تشرف زائران و برخی رفتارهای خارج از شئون، برای لحظاتی در فضای اطراف روضه منوره ازدحام ایجاد کردند که با هوشیاری خادمان، مسیر تشرف به حالت عادی برگشت.
👈این چند نفر با برنامهریزی قبلی، در نظم زیارت اطراف ضریح امام رضا(ع) اخلال ایجاد کردند و با پریدن از روی مسیرهای تعیینشده برای زیارت باعث شدند روضه منوره بهصورت موقت بسته شود ولی با همراهی نکردن مردم و برخورد برخی زائران با این رفتارها، جریان زیارت به حالت عادی بازگشت.
.
❌ ایران حریم هوایی خود را روی پروازهای نظامی جمهوری آذربایجان بست
🔻باکو بهصورت رسمی اعلام کرد که ایران مسیر هوایی خود را بر روی پروازهای نظامی آذربایجان برای دسترسی به نخجوان بسته است.
#ConquerorsOfKhybar
.
4.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)...
▪️کار تو همه مهر و وفا بود، رضا(ع) جان
پاداش تو، کی زهر جفا بود، رضا(ع) جان...
#شهادت_امام_رضا
.
⭕️ وزیر راه: هیچ راهی برای ایران بسته نمی ماند
👤رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در توئیتی نوشت:
🔻با مأموریت ویژهای که به معاونین وزارتخانه داده شد مشکل مسیر نوردوز به ارمنستان و کریدور قفقاز رفع و به زودی نیز نقشهٔ ترانزیتی آن منطقه کاملا تغییر خواهد کرد.
🔻کسانی که در این خصوص شیطنت کردند بدانند هیچ راهی برای ما بسته نمی ماند اما پل های شکستهٔ پشت سر آنها به سادگی ترمیم نخواهد شد!
.
📢 بلینکن: احیای توافق هستهای با ایران به نفع واشنگتن و مسکو است
🍃🌹🍃
🔻 آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا معتقد است که احیای توافق هسته ای با ایران به نفع آمریکا و روسیه است.
◀️ خارجه روسیه روز گذشته تایید کرد که لاوروف با بلینکن که دستور کار وی پرونده برنامه هسته ای ایران است، تماس تلفنی داشته است.
🔺 این وزارتخانه اعلام کرد که این تماس توسط طرف آمریکایی انجام شده است و دو وزیر درباره احتمال از سرگیری اجرای کامل برنامه جامع اقدام مشترک نظرات خود را تبادل کردند.
.
1.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷
" و لاتحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون."
همین تربت پاک شهیدان است که تا قیامت مزارعاشقان و عارفان و دلسوختگان و دارالشفای آزادگان خواهد بود. امام خمینی(ره)
در ایام سوگواری رحلت جانگداز رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا(ع) فضای استان دارالعباده یزد پس از ۳۷ سال، با حضور مردی از تبار ایمان، ایثار، مردانگی و لاله ای از جنس عشق،شور و شعور عطرآگین بود
بیشک مردم عزیز یزد با حضور حماسی و کمنظیر در استقبال وداع و تشییع پیکر مطهر و آسمانی شهید حسن یاوری
این ستاره درخشان را بر دوش خواهند کشید و پیمان دوباره با آرمانهای شاگردان پیر جماران خواهند بست.
زمان تشییع و خاکسپاری:پنجشنبه ۱۴۰۰/۷/۱۵ (مصادف با سالروز شهادت امام رضا (ع)
ساعت 15:30 عصر
از چهارراه نعیم آباد به طرف گلزار شهدای نعیم آباد
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 "کرامت رضوی"
🍃🌹🍃
🌺 تقدیم به ساحت مقدس آقا "علی بن موسی الرضاعلیهالسلام"
.
☘ واکسن #سینوفارم برای دانشآموزان بیخطر است؟
🍃🌹🍃
🔻 اخیرا مطالعه کارآزمایی بالینی درباره میزان اثربخشی واکسن سینوفارم در افراد زیر ۱۸ سال در مجله لنست منتشر شده است.
🔹 عوارض ناشی از این واکسن اغلب خفیف یا متوسط بوده و شایعترین عارضه درد محل تزریق و تب بوده است.
🔸 بنابر اعلام وزارت بهداشت، بنابراین واکسن سینوفارم در گروه سنی سه تا ۱۷ سال ایمن است.
🔹 همچنین باعث ایجاد پاسخ ایمنی همورال قوی میشود.
🔺 همچنین بهتر است از دز ۴ میکروگرمی استفاده شود تا اثربخشی آن بیشتر باشد.
.