eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘️ 🎥 | خیانت رضاخانی‼️ 🍃🌹🍃 💢 واگذاری قره سو به ترکیه در دوره رضا خان... .
4.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حکم پرونده منافقین صادر شد سخنگوی دستگاه قضا: 🔻در این پرونده جمعی از جداشدگان از این گروهک بیش از ۴۰ نفر و تعدادی از مردم که دچار آسیب شدند طرح دعوا کردند. 🔻دادگاه مراتب را از طریق وزارت امور خارجه به وزارت دادگستری کشورهایی که این گروهک در آنها فعالیت می کند، ابلاغ کرده است. 🔻سرکرده گروهک منافقین به پرداخت حدود ۷ هزار و ۶۶۰ میلیارد تومان در حق آسیب دیدگان و کسانی که خسارت مادی و معنوی به انها وارد شده محکوم شده است. 🔻حکم پرونده لازم الاجراست. .
📸 رادار بومی قدس عملیاتی شد 🔻رادار بومی قدس نیروی هوافضای سپاه برای نخستین‌بار در رزمایش تخصصی مشترک مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ عملیاتی شد. 🔻این رادار قابلیت رصد اهداف در بُرد بیش از ۵۰۰ کیلومتر و ارتفاع بیش از ۹۰ هزار پا را دارد. 🔻در این رزمایش سامانه‌های پدافند هوایی بومی«جوشن و خاتم» نیز با موفقیت اهداف خود را منهدم کردند. .
⭕️ مقابله سامانه‌های ‌«مجید» و «دزفول» با موشک‌های کروز 🔻در ادامه مرحله اصلی رزمایش مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ بامداد امروز سامانه‌ پدافندی «مجید» نیروی پدافند هوایی ارتش و «دزفول» نیروی هوافضای سپاه با موفقیت موشک‌های کروز شلیک شده به سمت منطقه رزمایش را منهدم کردند. .
4.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تشریح حکم دادگاه درباره پرونده نیشکر هفت تپه خداییان، سخنگوی قوه قضائیه: 🔻امید اسدبیگی به اتهام مشارکت در اخلال عمده در نظام ارزی کشور و مباشرت در قاچاق ارز به ۲۰ سال حبس، رد اموال و انفصال از خدمات دولتی محکوم شد. .
⭕️ مقتدی صدر:‌ تاخیر در نتیجه انتخابات به ضرر مردم است رهبر جریان صدر عراق: 🔻مهم نیست که چه کسی در این انتخابات پیروز شده، اختلافات سیاسی درباره صندوق‌های رای و تاخیر در اعلام نتیجه و فشار بر کمیساریای انتخابات، اولین نتیجه‌ای منفی که خواهد داشت به ضرر ملت و نه به ضرر گروه‌های سیاسی خواهد بود. .
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 آیا امام امت اولین بار است حکم جهاد روشنگری و فضای مجازی را صادر کرده اند؟ .
⁉️ آقای احمدی نژاد؛ این همه پول را از کجا می آوری؟ 🔻 یکی از رسانه های محمود احمدی نژاد اخیرا اعلام کرده قرار است او با همراهی تیمی از نزدیکان خود از نمایشگاه بین المللی «اکسپو» در دبی دیدن کند. سوال اینجاست اولا با توجه به ادعای احمدی نژاد مبنی بر عدم استفاده از بودجه بیت المال، هزینه های سنگین چنین سفری قرار است از کجا تامین شود؟ درثانی احمدی نژاد در حال حاضر چه منصبی دارد که قرار است تیمی از اعوان و انصار و یارانش او را همراهی کنند؟! .
☘ ✅ | اعلام اسامی مسئولان متخلف درباره بورسیه ها به قوه قضاییه 🍃🌹🍃 ❌ سخنگوی کمیسیون اصل نود گفت: تخلف مسئولان دولت های یازدهم و دوازدهم در تعیین تکلیف بورسیه ها محرز شده و گزارش آن به قوه قضاییه ارائه می شود. ۱. آقای حسن روحانی در سمت رئیس جمهور وقت ۲. آقای اسحاق جهانگیری در سمت معاون اول وقت رئیس جمهور ۳. آقای مجتبی صدیقی در سمت رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ۴. آقای رضا فرجی دانا در سمت وزیر وقت علوم، تحقیقات و فناوری ۵. آقای محمد فرهادی در سمت وزیر وقت علوم، تحقیقات و فناوری ۶. آقای محمدعلی نجفی در سمت سرپرست وقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ۷. آقای منصور غلامی در سمت وزیر وقت علوم، تحقیقات و فناوری ۸. آقای محمدرضا رضوان طلب در سمت رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» .
4.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تصاویری از اولین کاروان کمک های ارسالی سپاه خوزستان به زلزله زدگان اندیکا .
643.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 شکارچی آسمان شب 🔻تصاویری از سامانه پدافندی «۱۵ خرداد» در جریان رزمایش مشترک پدافند هوایی .
2.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 آسمان ایران، امن ترین آسمان امیر رحیم زاده: 🔻ملت شریف و کشورهای همسایه بدانند نیروهای پدافند هوایی ارتش و سپاه آسمان امن را به ارمغان آورده است. 🔻پیام این رزمایش به دشمنان این است که خیال خام به سرشان نزند و بدانند نیروهای مسلح برای دفاع از آسمان کشور آماده هستند و در صورت هر گونه تعرض واکنش قاطعانه و پاسخ دندان شکن به نیروهای متعرض خواهند داد. .