eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️ این است پیامبر ما! * پیامبر اسلام نزد خداوند متعال آن‌گونه عزیز و ستوده است که در قرآن با بیش از پنج اسم؛ "محمد"، "احمد"، "عبدالله"، "یس"، "ن و طه" از او یاد کرده است. 1️⃣ مقام «خُلق عظیم»: در جامعه مشرک و بت‌پرست که فرزندان دختر خود را زنده‌به‌گور می‌کردند، پیامبری مبعوث می‌شود که تنها فرزندش دختری است به نام فاطمه. او آن‌قدر عزیز پدر است که او را «امّ ابیها»، مادرِ پدر صدا می‌زند. رسول‌الله نوه‌های دختری‌اش را بر دوش سوار می‌کند و در کوچه‌های پر از جهالت با آن‌ها هم‌بازی می‌شود؛ این اخلاق پیامبر را خدا نیز می‌ستاید: «وَ اُنَّکَ لَعلَی خُلِقٍ عَظیمٍ»؛ و تو دارای اخلاق عظیمی هستی. 2️⃣ رئوف و رحیم: پیامبر خاتم بسیار رئوف و رحیم است؛ او حتی راضی نمی‌شود که یکی از آحاد بشر از مسیر هدایت الهی دور افتد، تا جایی که خداوند از اصرار حضرت در هدایت مردم به «حریصّ علیکم» تعبیر کرده است. پیامبر مهربان اسلام برای هدایت مردم تا جایی جلو می‌رود که خالق نیز نگران حالش می‌شود و می‌فرماید: «فَلَعَلَّکَ باخِعٌ نَفْسَکَ عَلی ءاثرِهِمْ اِنْ لَمْ تُؤْمِنواْ بِهذا اْلْحَدیثْ أَسِفا»؛ گویی ـ اگر آن‌ها به این گفتار ایمان نیاورند ـ می‌خواهی خود را از غم و اندوه به جهت اعمال آن‌ها هلاک کنی! 3- وحی شنو و وحی گوی: پیامبر اکرم ـ صلی‌الله علیه و آله ـ کلام نورانی‌اش از وحی گرفته شده بود و جز از وحی تبعیت نمی‌کرد: «اِنْ اَتَّبِعُ اِلاّ ما یوحی اِلَیَّ». پیامبر اعظم حتی اجازه نمی‌دادند از کسی در نزدش بدگویی بشود؛ «هیچ‌کس درباره اصحابم به من چیزی نگوید؛ دائماً نزد من نیایید و از هم دیگر بدگویی کنید. من مایلم وقتی‌که میان مردم ظاهر می‌شوم و به میان اصحاب خود می‌روم، «سلیم الصدر» باشم (بدون هیچ ذهنیت منفی و بدبینی به میان اصحاب بروم). 👈 نکته پایانی پیامبری با این‌همه ویژگی‌های حسنه، از صدر اسلام تاکنون مورد غضب و کینه مسیحیت صهیونیسم بوده است؛ آن‌ها با عملیات‌های رسانه‌ای و انواع تکنیک‌های خبری، چهره‌ای خشن، خون‌ریز و ضد انسانی از اسلام و پیامبر اکرم نشان داده‌اند. این رفتارهای ضد اسلامی از ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ افزایش محسوسی داشت و باعث افزایش حملات نظامی، تبعیض نژادی و تخریب مساجد، ترسیم کاریکاتورهای موهن از اسلام و حتی مهاجرت مسلمانان شد. اکنون ما مانده‌ایم و پشتوانه‌ای قرآنی و الهی از اسلام و پیامبر اعظمش؛ و اگر در روشنگری واقعیات دین مبین اسلام و حضرت محمد(ص) در میان جهانیان نکوشیم، چه تفاوتی با دشمنان صدر اسلام و جاهلان مدرن داریم؟! ✍️ فرهاد مهدوی .
♨️ دست برتر در اختیار کیست؟! *وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی هفته گذشته با دبیر کل سازمان ملل به موضوع مذاکرات هسته‌ای پرداخت و گفت «مذاکرات اخیر معاون سیاسی وزارت امور خارجه با انریکه مورا مثبت بوده است و در هفته‌اینده در بروکسل به این گفتگوها ادامه خواهند داد و جمهوری اسلامی ایران از مذاکراتی که نتایج عملی ملموس داشته باشد، حمایت می‌کند و چنانچه اعضای برجام به تعهدات کامل خود عمل کنند، ایران نیز به تعهدات خود باز خواهد گشت.» دولت تازه‌نفس رئیسی در حالی قصد آغاز مذاکرات با سیاست عمل‌گرا را دارد که دست برتر در همه سطوح دارد. 👈 گزاره‌ های تحلیلی 1️⃣ افکار عمومی در ایران به دلیل تجربه تلخی که از برجام داشته، اکنون بر بدعهدی‌های طرف آمریکایی و کشورهای غربی عضو برجام اجماع دارند و شکافی در این خصوص درون جامعه وجود ندارد. 2️⃣ ایران اراده کرده است نگاه به شرق به‌ویژه نسبت به روسیه و چین را توسعه داده و آن را تبدیل به تعاملات راهبردی نماید. 3️⃣ دولت آقای رئیسی نگاه و رویکرد متفاوتی نسبت به دولت آقای روحانی در خصوص سیاست خارجی، به‌ویژه در موضوع غرب دارد و تعامل آمیخته با وادادگی را تبدیل به تعامل آمیخته با مقاومت کرده است. 4️⃣ جبهه استکبار در منطقه تضعیف شده و رو به افول گذاشته و فاقد راهبرد شده است. در مقابل، جبهه مقاومت در منطقه، در همه سطوح پیروزی و پیش‌روندگی داشته و رو به اوج گذاشته است. 5️⃣ دولت کنونی تصمیم گرفته است رویه غلط گذشته در اداره کشور به‌ویژه در حوزه اقتصادی را اصلاح کند و مبنای عمل خود در این حوزه را بر مبنای اقتصاد درون‌زا و مقاومتی گذاشته است. 6️⃣ فشار‌ها علیه ایران اکنون در سقف قرار داشته و ابزاری برای اعمال فشار بیشتر علیه ایران در دست امریکا نیست. 7️⃣ جمهوری اسلامی با کاهش تعهدات هسته‌ای سعی کرده است به برجام توازن بخشیده و آن را از توافق یک‌طرفه خارج کند. 👈جمع بندی همه مؤلفه و شاخصه‌ها نشان می‌دهد جمهوری اسلامی اکنون نسبت به آمریکا در موضع برتری قرار دارد. این شرایط، دست بالا در مذاکرات را در اختیار ایران قرار می‌دهد و توان چانه‌‌زنی تیم مذاکره‌کننده کشورمان را برای دفاع از حقوق و منافع ملی افزایش می‌دهد. ✍️ احمد بنافی .
🌐 انقلاب اسلامی؛ بشارت روز میلاد پیامبر 🔹آن روزها غم سنگینی بر قلب مبارک رسول خدا (ص) سایه ‌انداخته بود و می‌فرمود « سوره هود مرا پیر کرد». اما چرا سوره هود؟! پاسخ این سؤال را از زبان حضرت امام - رضوان الله تعالی علیه- بخوانید. 🔸 ایشان می‌فرمودند؛ « ... جمله فاستقم کما امرت در دو جای قرآن هست. یک جا در سوره «شورا» و یک جا هم در سوره «هود»، لکن پیغمبر اکرم(ص) فرموده است «شیبتنی سوره هود ... سوره هود مرا پیر کرد » چرا سوره هود را فرمود؟ برای آنکه- این آیه- در سوره هود یک ذیلی دارد و آن این است که فاستقم کما امرت و من تاب معک (آن‌گونه که تو را فرمان داده شده است استقامت کن و آنان که با تو به سوی خدا آمده‌اند نیز باید استقامت کنند) خواسته است که ملت‌ها مستقیم باشند. 🔹کسانی که به پیغمبر(ص) گرایش پیدا کردند و رسیدند به اینکه، پیغمبر، پیغمبر اسلام است و به او ایمان آوردند هم باید استقامت کنند. 🔸پیغمبر(ص) برای این ذیل می‌فرماید که شیبتنی سوره هود، ... ایشان خوف نداشت از اینکه خودش استقامت داشته باشد، خودش می‌دانست دارد، اما می‌ترسید که ما استقامت نداشته باشیم». 🔹این سخن نیز از حضرت امام است؛ « من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول‌الله(ص) و مردم کوفه در عهد امیرالمومنین(ع) هستند». 🔸امام راحل(ره) در سالروز ولادت رسول اعظم(ص) و امام صادق علیه‌السلام می‌فرمودند؛ «آن چیزی که می‌خواستم امروز عرض کنم این است که در ولادت حضرت رسول- صلی اللَّه علیه وآله- قضایایی واقع شده است، قضایای نادری به حسب روایات ما و روایات اهل سنت وارد شده است که این قضایا باید بررسی بشود که چی است. از جمله قضیه شکست خوردن طاق کسری‏ و فروریختن چهارده کنگره از آن قصر و از آن جمله خاموش شدن آتشکده‏‌های فارس و ریختن بت‌ها به روی زمین... اینکه چهارده کنگره از کنگره‌‏های قصر ظلم خراب شد، به نظر شما نمی‏آید که یعنی‏ در قرن چهاردهم این کار می‏شود، یا چهارده قرن بعد این کار می‏شود؟». .
📌 کابوس «ایران واردکننده گاز» 🔸مدیر عامل شرکت ملی نفت و مرکز پژوهش های مجلس در دو موضع‌گیری مشابه زنگ های خطر برای دومین دارنده ذخایر گاز جهان را به صدا در آوردند. براساس گزارش مرکز پژوهش های مجلس ، در سال های اخیر برای توسعه میادین گازی اقدام خاصی انجام نشده است و همین موضوع در میادین نفتی هم دیده می شود. 🔹طبق این گزارش از سال 95 تا 98، ضریب بازیافت مخازن نفتی 4 درصد و مخازن گازی 0.9 درصد افت داشته است. 🔸از سوی دیگر، مدیر عامل شرکت ملی نفت از نیاز 65 تا 89 میلیارد دلار سرمایه گذاری برای اجرای طرح های توسعه ای نفت و گاز کشور خبر و هشدار داده که اگر سناریوهای جبرانی برای تولید گاز اجرایی نشود، ایران تا سال 1404 به وارد کننده گاز تبدیل خواهد شد. 🔹کمبود گاز در تابستان امسال به شکل کمبود برق به طور جدی احساس شد و در زمستان نیز این خطر همچنان وجود دارد. هر چند دلیل اصلی این مسئله به رشد تقاضا و مصرف بر می گردد، اما در سوی دیگر ماجرا، آمارهای نه چندان مثبتی منتشر شده که نشان می دهد ماجرا مربوط به کاهش ضریب بازیافت مخازن گاز کشور است. 🔸 بنا به تعریف متوسط ضریب بازیافت مخازن نفتی نشان دهنده میزانی از ذخایر کشور است که امکان برداشت آن ها وجود دارد. نکته قابل تامل این جاست که این موضوع درباره نفت هم صدق می‌کند که در صورت بی توجهی می تواند منجر به کاهش چشمگیر تولید این محصولات در کشور شود. 🔹گزارش مرکز پژوهش های مجلس با بیان این که حدود 61 درصد از میادین نفتی کشور در نیمه دوم عمر خود قرار دارند و طبیعی است که با افت فشار مخزن و کاهش تولید مواجه شوند، آورده است: طبق برنامه ششم توسعه، قرار بوده تا سال پایانی اجرای برنامه ششم (سال 1399)، ضریب بازیافت مخازن کشور به میزان یک درصد افزایش یابد. 🔸اما در نبود برنامه عملیاتی قابل توجه، این امر نه ‌تنها میسر نشده، بلکه شاخص مذکور بین سال‌های 1395 تا1398 کاهش 4 درصدی یافته است. فارغ از موضوع نفت ، اظهارات اخیر مسئولان زنگ خطر را برای تامین گاز به صدا درآورده است. 🔹مشکین فام مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با ابراز نگرانی از وضع تولید گاز پارس جنوبی برای سال‌های آینده گفت: تولید گاز از پارس‌ جنوبی به پیک ظرفیت رسیده، اما از چهار سال آینده پیش‌بینی می‌شود، سالانه به اندازه یک فاز پارس جنوبی (۲۸ میلیون مترمکعب) با افت تولید مواجه شود. 🔸گفتنی است میدان گازی پارس جنوبی هم اینک منبع 70 درصد تولید گاز کشور به شمار می‌آید. 🔹محسن خجسته مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران از نیاز 65 تا 89 میلیارد دلار سرمایه گذاری برای اجرای طرح های توسعه ای نفت و گاز در دریا و خشکی خبر داده و با بیان این که سناریوهای جبرانی برای تولید گاز طراحی شده، هشدار داده که اگر این سناریوها اجرایی نشود، ایران تا سال 1404 به وارد کننده گاز تبدیل خواهد شد. .
📹 منع عبور کاروان نظامیان آمریکایی توسط ارتش سوریه 🔻افسران و سربازان ایست‌بازرسی "الکازیه" واقع در نزدیکی شهر کوچک "دامخیه" (جنوب غربی شهر قامشلی)، بعدازظهر پنجشنبه (۲۱ اکتبر) مانع حرکت کاروان نظامیان آمریکایی به سمت مناطق تحت کنترل دولت سوریه در یکی از بخش‌های جاده‌ بین المللی M4 شدند. 👈کاروان آمریکایی متشکل از پنج خودروی زرهی با گروه بزرگی از نظامیان آمریکایی در حال عبور از جاده بین‌المللی "M4" در حد فاصل قامشلی-الحسکه بودند که یکی از افسران ارتش سوریه به همراه چند سرباز سوری از ادامه مسیر این کاروان جلوگیری کردند. .
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ۶ ماه اضافه خدمت سرباز راهور خوش قلبی که چند روز قبل تصویرش را هنگام دیکته گفتن به یک کودک منتشر شده بود بخشیده شد. .
⭕️ آمریکایی‌ها اعتراف می‌کنند که داعش را تاسیس و پشتیبانی می‌کنند ولی برخی‌ها نمی‌خواهند این را بشنوند/از برکت‌های امام خمینی و انقلاب ایران؛ اختلاف‌ها تبدیل به وحدت شدند *سخنرانی سید حسن نصرالله دبیر کل حزب‌الله لبنان به مناسبت ولادت رسول مکرم اسلام: 🔻از برکت‌های امام خمینی (ره) و پیروزی انقلاب اسلامی در ایران این بود که نقطه‌ی مورد اختلاف را تبدیل به نقطه تلاقی و وحدت تبدیل کرد. 🔻از برکت‌های امام خمینی قدس سره این بود که ۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول را هفته وحدت اسلامی نامید. 🔻سکوت برخی در قبال جرایم وحشی داعش عجیب و غریب است. 🔻وحدت اسلامی یعنی نزدیکی و همکاری و تکامل مسلمانان با یکدیگر و دوری از درگیری با یکدیگر. 🔻همگان باید هزینه ایستادگی در قبال فلسطین را همانگونه که ایران آن را متحمل می‌شود پرداخت کنند. 🔻آمریکایی‌ها خودشان اعتراف می‌کنند که داعش را تاسیس کردند و آنها را پشتیبانی می‌کنند ولی برخی‌ها نمی‌خواهند این را بشنوند. 🔻مسلمانان در تمام نبرد‌هایی که متحد شدند پیروز بودند. .
1.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کدام گروه از مجردها می‌توانند در طرح «نهضت ملی مسکن» ثبت‌نام کنند؟ .
⭕️ خارج از چارچوب قانون؛ توانایی تعرض به الحشدالشعبی وجود ندارد "فالح الفیاض" رییس سازمان الحشد الشعبی عراق: 🔻وظیفه الحشد الشعبی حمایت از خود نیست؛ بلکه وظیفه اصلی آن حمایت از امنیت و آرامش کشور است. 🔻هیچ کسی خارج از چارچوب قانون، توانایی تعرض به الحشدالشعبی را ندارد. ما اجازه سرکار آمدن یک دیکتاتوری را نخواهیم داد و همچنین اجازه منحرف کردن نظام دمکراسی را نخواهیم داد. .
707.pdf
حجم: 796.2K
☘ 🌀 | این است پیامبر ما‼️ 🍃🌹🍃 ✍ فرهاد مهدوی .
⭕️ میزان مقبولیت بایدن در تازه‌ترین نظرسنجی که در ایالت کارولینای شمالی انجام شده به زیر ۴۰ درصد رسیده است. .
☘ 📝 | خبر ساز کردن آرامگاه منسوب به ابو لولو تلاشی برای ایجاد تفرقه میان شیعیان و سنی‌ها‼️ 🍃🌹🍃 🔻 بر پایه روایات تاریخی، فیروز (پیروز) نهاوندی یا ابو لولو، نزدیک به ۱۴۰۰ سال پیش، عمر ابن الخطاب دومین خلیفه اسلام را به انتقام حمله اعراب به ایران، در شهر مدینه در عربستان با ضربات کارد کشت. 🔹 بر پایه همین روایات؛ عبیدالله، پسر عمر، به انتقام خون پدر، فیروز نهاوندی و سه ایرانی دیگر مظنون به آن قتل را کشت. 🔸 در مورد مقبره‌ای که در کاشان منتسب به فیروز نهاوندی است، گزاره‌های تاریخی متضاد و متناقض است و بسته شدن این مقبره، در راستای اتحاد بیشتر بین شیعه وسنی است. 🔹 بستن این مقبره به دلایل متعددی مرتبط است از جمله: ۱) تجمعی که به صورت علنی به خلفا سب و لعن می کردند. که این امری مذموم در عقاید شیعه است. فراموش نکنیم که ایران داعیه دار اتحاد جهان اسلام است و تجمع عده ای در این مکان برای توهین به مقدسات اهل سنت، آب در آسیاب دشمن ریختن است. ۲) بر پا کردن سفره ها و مراسم بدعت گذاری نذوری در این مکان و تبدیل این مکان به زیارتگاه، و اعتقاد برای گرفتن حاجات و رفع گرفتاری ها در جایی که هیچ روایتی دال بر مذهبی بودن و زیارتگاه این مکان نیست. 🔺 گفتنی است اخیرا ( ۳۰ مهرماه ) حدود ۱۰۰ نفر از قم با لباسهای قرمز از ساعت ۱۱:۲۰ مقابل مقبره ابولولو تجمع کردند. پس از مدتی ناجا اقدام به متفرق کردن آنان کرد و سپس به سمت میدان نزدیک به این محل حرکت و پایکوبی و اقدام به رقص و شادی نمودند. به عبارتی، خبر ساز کردن آرامگاه منسوب به ابو لولو در کاشان تلاشی برای ایجاد تفرقه میان شیعیان و سنی‌ها است. ✍ یونس باقرزاده .