eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ✍️ قرار ملاقات‌ها، آداب دارند! سلام الله علیها .
1.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘️ 🎥 | شهادت حضرت فاطمه معصومه (علیها السلام) تسلیت باد. 🍃🌹🍃 🌺 امام صادق علیه السلام: کسی که حضرت معصومه ( علیها السلام ) را زیارت کند در حالی که آگاه و متوجه شان و منزلت ایشان باشد، به بهشت می رود. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📊 ١٠ حمله سایبری مهم در سال ٢٠٢١ 🔻جنگ سایبری نوع جدیدی از جنگ در دنیاست و تنها ایران مورد حمله در این نوع از جنگ قرار نگرفته است. .
4.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش: من مدیری تحول گرا هستم فیاضی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش: 🔻نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۸۰ به ۱ است و این بسیار بد است. 🔻آینده کشور در دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی رقم می خورد. .
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷ماجرای اشرار و قاچاقچیان مسلحی که مرید حاج قاسم سلیمانی شدند. .
⭕️ آغاز ثبت‌نام سفر سوریه از نیمه دوم آذر‌ماه رییس سازمان حج و زیارت: 🔻بر اساس صورتجلسه تایید شده، موافقت شد تا سالانه ۱۰۰ هزار زائر به سوریه اعزام کنیم و دولت سوریه نیز مسؤولیت امنیت، کرامت، عزت و سلامت زوار ما را بر عهده گرفت. 🔻اعزام زائران برای سفر به سوریه از نیمه دوم آذرماه آغاز می‌شود و مرحله نخست اعزام‌ زائران به سوریه با مرکزیت تهران و از طریق فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) است. .
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 جزئیاتی از ابهامات پرونده کرسنت "پژمانفر"، نایب رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: 🔻در حالی که در پرونده کرسنت قراردادی با قیمت ثابت ۱۸ دلار برای ۲۵ سال بسته شده بود همان مقطع زمانی ما به ترکیه ۵ برابر این قیمت گاز می فروختیم و روسیه به اروپا ۱۴ برابر آن گاز می فروخت! .
💢 فقط با ارسال جمله "بسیج پاره تن مردم است" به آیدی https://eitaa.com/yazd_basij در قرعه کشی 8 جایزه یک میلیون ریالی شرکت نمائید. ┄┅┅┅❅💠💠💠❅┅┅┅┄ آدرس کانال مکتب شهید سلیمانی https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd .
⭕️ وضعیت متشنج در منطقه قفقاز 🔻طی ساعات اخیر درگیری میان نیروهای آذربایجان و ارمنستان در چند خط از جمله لاچین و کلبجر تشدید شده است. 🔻منابع خبری از کشته شدن ۱۰ سرباز ارمنی و اسارت ۶ تن دیگر به دست نیروهای جمهوری آذربایجان خبر می‌دهند؛ یک خودروی زرهی جمهوری آذربایجان نیز منهدم شده است. درباره شهدای احتمالی ارتش جمهوری آذربایجان خبری منتشر نشده است. 🔻در این راستا، روسای جمهور ایران و روسیه تماس تلفنی برقرار کرده و درباره تنش اخیر گفت‌وگو پرداخته و پهپادهای مسلح ترکیه نیز در مرزهای ارمنستان دیده شده است. 🔻نیکول پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان در یک خطابه، مردم ارمنستان را به دفاع از وطن فراخوانده است، همچنین وی از روسیه خواسته است که مطابق معاهده ۱۹۹۷ از مرزهای ارمنستان دفاع کند.
دعوت ایران از جمهوری آذربایجان و ارمنستان به حفظ خویشتنداری / ایران جمهوری آذربایجان و ارمنستان را به خویشتنداری و پرهیز از گسترش دامنه نزاع دعوت کرد. سعید خطیب زاده امشب (سه شنبه) با ابراز نگرانی از بروز درگیریهای نظامی جدید در مناطق مرزی جمهوری ارمنستان و جمهوری آذربایجان، دو کشور را به خویشتنداری و پرهیز از گسترش دامنه نزاع دعوت کرد. سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر لزوم احترام کشورها به مرزهای شناخته  شده بین المللی، دو طرف را به حل و فصل اختلافات از طریق گفتگو و راه های مسالمت آمیز فراخواند. خطیب زاده تنش‌های جاری را برای روند تدریجی رسیدن به صلح و پیشرفت در منطقه خطرناک توصیف و اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران همانند گذشته آماده کمک به طرفین برای حل و فصل اختلافات و برقراری ثبات و امنیت در منطقه است.