eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ اُمیکرون به چین هم رسید 🔻تلویزیون دولتی چین: پس از تجزیه و تحلیل‌های دقیق مشخص شد شخصی که چند روز پیش آزمایش کرونایش مثبت بوده به سویه اُمیکرون مبتلا است. .
⭕️ ‏نه #‎گرگیچ نماد اهل سنت است، و نه شیعه را نمایندگی میکند؛ این دو میتوانند لبه های تیز یک قیچی باشند که مواجهه با آن در این برهه ی حساس هوشیاری ویژه ایرانیان را میطلبد. دشمن در عرصه نظامی ناتوان است، اما در فتنه همچنان میتواند خطرناک باشد. گرگیج ادامه ی ‎فتنه آب است! .
587.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 انفجار تانکر حامل سوخت در فارس 🔻بر اثر انفجار تانکر حامل میعانات گازی در جاده سعادت‌شهر به مرودشت راننده جان باخت. .
⭕️ رئیس سازمان انرژی اتمی: نیروگاه بوشهر ۱۰ دی مجددا در مدار قرار می‌گیرد 🔻اسلامی: نیروگاه بوشهر تا ۱۰ مهر ۵۲ میلیارد کیلووات برق به شبکه انتقال داده و از آن زمان در حالت اورهال و تعویض سوخت است؛ اما تا ۱۰ دی مجددا در مدار قرار می‌گیرد. .
⭕️ چک برگشتی آمریکا را نقد می کنیم 🔻‏در قرارداد برجام ما هسته ای را نقد دادیم رفت ولی چک رفع تحریم آمریکا برگشت خورد و هیچ وقت نقد نشد. حالا که دنبال نقد کردن چک برگشتی آمریکا و جمع کردن دسته گل جناب ظریف رفته ایم، نوچه های دولت قبلی میگویند «اگر برجام بد بود پس چرا میخواهید برگردید؟» .
2.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مدعیان آزادی بیان... 🔻اگر بنای طلبکاری باشد من طلبکارم!! .
مسابقه بصیرتی.pdf
حجم: 284.4K
❌❌ توجه توجه 💢مسابقه بصیرتی ویژه هفته مکتب انقلاب اسلامی سوالات طراحی شده از بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در 12 آذر 1379 🎁 با اهدا 14 هدیه 1/000/000 ریالی ‼️شرط اهدا جوایز به برندگان عضویت در کانال مکتب شهید سلیمانی (ره) یزد می باشد آدرس کانال مکتب شهید سلیمانی (ره) یزد 🆔https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd .
⭕️ ‏خبر خوب هم اینکه براساس بودجه ۱۴۰۱ دولت رئیسی به سازمان انرژی اتمی ایران مجوز احداث نیروگاه اتمی تولید برق ۱۰هزار مگاواتی داده. 🔻روحانی مخالف راه اندازی نیروگاه برق بود و تابستان گرم را برای ما رقم زد. 👈حالا فهمیدیم آدم با آدم فرق داره!! .
⭕️ سخنگوی دولت: بانیان وضع موجود حق انتقاد ندارند 🔻امروز زمان پاسخگویی بانیان و حامیان ۸ سال گذشته است، البته دولت از نقد بدنه اجتماعی نخبگان و مردم استفاده خواهد کرد اما بانیان و حامیان وضع موجود حق نقد ندارند بلکه باید در پیشگاه ملت ایران پاسخگو باشند. .
4.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍁 🎥پست معنا دار صفحه‌ی رهبر معظم انقلاب، بعد از توهین مولوی به ساحت مقدس اهل بیت علیهم السلام 🍃🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁 ✅ | کاخ صدام حسین در منطقه سبز بغداد 🍃🌹🍃 ❌ این بالکن همان جایی است که صدام در آن ایستاد و با یک دست اسلحه را در دست گرفت و شلیک کرد. 🌀 این صحنه تیراندازی در تاریخ به عنوان اوج قدرت حکومت صدام ثبت و ضبط است... .