✍️در چند سال اخیر به خاطر محدودیتهای تحریمی و عدم همکاری شرکتهای خارجی با خودروسازان ایرانی برای تأمین قطعات، قیمت خودرو سیر صعودی به خود گرفت، بهطوریکه در یک مدت کوتاه، قیمت خودرو تا سه برابر هم افزایش یافت که بخش زیادی متأثر از این عوامل بود. علاوه بر این، نوسان نرخ ارز و سیاستگذاری غلط دولت در زمینه سرکوب قیمت عرضه کارخانه، سرمایهای شدن خودرو بهجای مصرفی بودن آن، تقویت و رشد روحیه دلالی در بازار به شیوههای مختلف و گران شدن قیمت مواد اولیه، در سیر افزایشی قیمتها هم تأثیرگذار بود. با این وجود، این روزها برخی سیاستگذاریها در مجلس و کاهش نرخ ارز سبب کاهش قیمت خودرو شده است.
نکات تحلیلی: 1- در حال حاضر معاملات در بازار خودرو به خاطر تعطیلی برخی صنوف، ازجمله نمایشگاههای خودرو، در سطح پایینی قرار دارد و قیمتها همچنان رو به کاهش است و در چند روز گذشته قیمتهای خودرو افت 32 درصدی داشته است. این در حالی است که روند کاهشی قیمتها به دنبال افت نرخ ارز و انتظار مشتریان برای پایینتر آمدن قیمت، همچنان ادامه دارد. 2- مجلس شورای اسلامی جهت بالا بردن بهرهوری، کیفیسازی و همچنین ایجاد رقابت میان خودروسازهای داخلی و با محصولات خارجی، پیشبینی کرده است از چهار منبع میتوان خودرو وارد کرد؛ خودروسازان و قطعهسازها ما به ازای صادرات محصول میتوانند خودرو وارد کنند. افرادی که خارج از کشور دارای ارز و منابع مالی هستند و میتوانند از محل ارز شخصی اقدام به واردات نمایند. گروه بعدی نیز کسانی هستند که نفت را از دولت میخرند و میتوانند از محل صادرات بخش نفتی، اقدام به واردات خودرو کنند.
نکته راهبردی: آنچه در صنعت خودرو مهم است اتفاق بیفتد این است که باید با استفاده از طراحیهای داخلی و ایجاد نوآوری از کپی کاری در حوزه خودرو و مونتاژ خارج شویم و به سمت خلق خودرو با استفاده از طراحی نیروهای متخصص و نخبگان کشورمان حرکت کنیم. مضاف بر این باید طرح تولید خودروی ارزانقیمت و بهروز با استفاده از ظرفیتهای داخلی صورت گیرد که در این راستا شرکتهای خودروساز کشور باید از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، دانشگاههای صنعتی و معاونت علمی و فناوری رئیسجمهوری بهترین بهرهبرداری را ببرند. تنها با همین روشها میتوان به اهداف سند چشمانداز دست یافت؛ در سند چشمانداز ۱۴۰۴، صنعت خودروی ایران باید به تولید ۳ میلیون خودرو دست یابد و حداقل باید سی درصد از این محصولات را به بازارهای خارجی صادر کند.
✍️✍️نیروهای جوان انقلابی برای مقابله با تهاجم فرهنگی، ابتکارات بسیار زیبایی داشتهاند؛ یکی از این ابتکارها جشنواره مردمی فیلم عمار است که اولین دوره این جشنواره در سال ۸۹ و در سالگرد تظاهرات ۹ دی ۱۳۸۸ برگزار شد و حدود بیست اثر، همزمان در ۳۰ نقطه از کشور اکران شد.
گزاره تحلیلی: 1- جشنواره فیلم عمار تفاوتهای زیادی با جشنواره فیلم فجر دارد. در جشنواره فیلم عمار، اکران نمایش آثار سینمای انقلاب با پشتوانه مردمی فراهم شده است. با توجه به هویت مردمی «عمار»، در هر مکانی امکان اکران فیلمهای این جشنواره فراهم است؛ مسجد، مدرسه، پارک، حوزه علمیه، پایگاه بسیج، سالنهای نمایش و... گرفته تا منازل؛ و با هر وسیله نمایشی (ویدئو پروژکتور، تلویزیون، کامپیوتر و ... 2- در این جشنواره، مردم و تشکلهای مردمی حامی تولیدکنندگان و آثار سینمایی میشوند و موضوعات اجتماعی در آن برجسته است. 3- برخلاف جشنواره فیلم فجر که در حیطه و انحصار شبکههای عظیم رسانهای است، در این جشنواره ویدئوهای کوتاه که از پایگاههای بسیج هم کلید خوردهاند نیز درخشش خاصی دارند و آثار مذهبی و انقلابی در آن موج میزند. 4- اضافه شدن بخش بینالملل باعث شده تا بسیاری از فیلمسازان مستقل که فریاد بیداری آنها شنیده نمیشد، در این جشنواره شرکت كنند. 5- میهمانان ویژه عمار و سوپراستارهای این جشنواره، مادران و پدرانی هستند که پای انقلاب جوان دادند و بانوانی که همدم و شریک زندگی تقدیم راه انقلاب کردهاند. 6- نقطه عطف جشنواره در یک اسفندماه 91 و بعد از جشنواره سوم اتفاق افتاد؛ دیداری که خستگی را از تن همه بیرون برد؛ رهبر معظم انقلاب پس از شنیدن صحبتهای جمعی از حاضرین، توصیههایی نمودند و توجه به موضوع دین و معارف دینی و همچنین انقلاب اسلامی و ارزشهای انقلاب در این جشنواره را اقدامی مبارک خواندند و تأکید کردند: «نگاه به هنر اسلامی و سینمای دینی باید نگاهی بلندمدت و همراه با برنامهریزی دقیق و امید به آینده و بهرهگیری مناسب از ابزار هنر برای تأثیرگذاری حداکثری باشد».
نکته راهبردی: جشنواره فیلم عمار یک ابتکار بسیار مهم برای پرورش نیروهای انقلابی، دغدغهمند و راهگشا در عرصههای اجتماعی است که با هزینههای اندک محصولاتی را تولید میکنند که میتواند در زمانه حال راهگشا باشد. این روش و ابتکار میتواند نیروهایی تربیت کند که چشمشان به سینمای وابسته به متن، ساختار و هیاهوی غربی نباشد. انشاءالله این جشنوارهها بتواند خلأ حضور نیروهای انقلابی در عرصه مهم سینمای کشور را مرتفع کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چه کسی اطلاعات شهید محسن فخری زاده را بدست ماموران سرویس های جاسوسی کشورهای غربی رساند؟
🔸سخنان صریح سید محمود نبویان، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با استناد به کتاب دیپلماسی هسته ای حسن روحانی
__
♨️کلیپهای بیشتر 👇
🆔 @snn_ir
🔴 #تولید_قدرت| مبنای پاسخ پارلمانی به جنایت خیابانی؟‼️
🔻 #زمانـــه| مهدی محمدی، مشاور قالیباف و کارشناس مسائل سیاسی :
🔹در زمانی که آقای لاریجانی دبیر شورای امنیت ملی بود، غربیها پرونده ایران را به شورای امنیت بردند، ما ۱۶۴ ماشین در نطنز نصب کردیم، آنها قطعنامه ۱۶۹۶ را صادر کردند. قطعنامه ۱۷۳۷ را دادند و ما در پاسخ ۱۶۴ تا را کردیم ۱۰۰۰ تا.
🔹قطعنامه ۱۷۴۷ صادر کردند و گفتیم از ۳۰۰۰ تا رد میشویم و با قطعنامه بعدی گفتیم دیگر به محدودیت ظرفیت غنیسازی پایبند نیستیم.
🔹نتیجهاش چه شد؟ جنگ شد؟ نه. در کمتر از ۲ سال اتحادیه اروپا نامه فرستاد و با زیرپا گذاشتن قطعنامه شورای امنیت اعلام کرد که بدون تعلیق غنیسازی آمادهایم مذاکره کنیم.
🔹حتی در سال ۹۸ که دولت تصمیم گرفت گام کاهش تعهدات بردارد، با آنکه گامها را ضعیف برداشت، پاییز آن سال ماکرون یک طرح ۱۵ میلیارد دلاری برای ایران آورد. این نتیجه مقاومت و #تولید_قدرت است. طرح مجلس هم بر همین مبناست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ویدیوگرافیک
✅شهید فخریزاده: اینها نشان دادند که جهادگران علمی را هم میکشند؛ پس ما هم امید داریم که شهید بشویم.
💢هر خونی که روی زمین بریزد، گُل پیروزی از آن خواهد دمید. هرچه میخواهند بکشند.
🔴 گزینهای جز اجرای قانون مجلس نداریم
🔻ظریف:
🔹در صورتی که آنها (غرب و آمریکا) به تعهداتشان بازنگردند و در صورت تبدیل طرح مجلس به قانون، ما آن را اجرا خواهیم کرد و گزینهای جز اجرای قانون نداریم.
🔹برجام به ایران اجازه میدهد در صورت عدم پایبندی دیگر طرفین، به صورت جزئی یا کلی به آن پایبند نباشد.
🔹کشورهای اروپایی نمیتوانند ادعا کنند که به این توافق پایبند بودهاند، پس ما برای خودمان حق کاهش تعهدات را قائل هستیم.
16.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀#موشن_گرافی
💢موضوع: چرا باید از #پیام_رسانهای_داخلی استفاده کنیم؟
💠مزایا و امنیت پیام رسان های داخلی نسبت به پیام رسان های خارجی
اقدام راهبردی.docx
22.9K
✅#یادداشت
💠نسخه word
💢موضوع: اقدام راهبردی مجلس برای لغو تحریمها
🔻طرح اقدام متقابل راهبردی گامی بلند برای کاهش مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم است.
🔹 اگر کشورهای 4+1 ظرف یک ماه نسبت به رفع تحریم ها اقدام کردند، آنگاه مجلس نسبت به کاهش تعهدات خود تصمیم خواهد گرفت.
🔺 پروتکل الحاقی مهمترین قسمت باقیمانده از برجام است و چیزی مهمتر از ان وجود ندارد.
✅ طنز تلخ روزگار ما !
👈 یکی از روزنامههایی که خواننده های آن کمی بیش از هیئت تحریریه آن است! نوشته: " نفوذی ها به دنبال کرسی ریاست جمهوری ۱۴۰۰/ انقلابی نماها با شعارهای فریبنده، نظام را به سمت بحران سوق میدهند."
در اینکه جریان نفوذی در کشور وجود دارد، شکی نیست و نفوذ در جریانها اعم از اصولگرا، اصلاح طلب و انقلابی ها محتمل است، اما این که یک جریان سیاسی و رسانه ای، برای حل مشکلات جامعه و حتی حل مشکل آب خوردن مردم، به دنبال فدا کردن استقلال کشور مقابل آمریکا بود، اکنون نگران نفوذی ها شده و جریان مقابل خود را که به دنبال قطع وابستگی به غرب و بی اثر کردن تحریمها هستند، متهم به نفوذی و بحران سازی میکنند، طنز تلخ روزگار ماست و ناخودآگاه یاد آن حکایت می افتیم که دزدی همراه جمعیت شده و فریاد میزد آی دزد، آی دزد... !