eitaa logo
بصیرتِ عمار وار
97 دنبال‌کننده
796 عکس
1.9هزار ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
پیام اینستاگرامی سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از شرکت در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار: 🔹ایران، وطن من، و تن من، با واژه‌ی «تسلیم» بیگانه است و فریاد «هیهات من الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است.
♦️سخنگوی سپاه: یاوه‌گویی‌های ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است سخنگوی سپاه پاسداران: 🔹امروز در تاریخ ایران، روزی ماندگار و سرنوشت‌ساز رقم خورد؛ جهانیان شاهد جلوه‌ای از وحدت، غیرت، عزت و ایستادگی ملت ایران بودند. حضور گسترده مردم در این مراسم، پیام قدرت و صلابت به دشمنان و قدردانی عمیق ملت از فداکاری‌های شهدای اقتدار بود. 🔹توصیه ما به ترامپ این است که چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی و رفتارهای ناپایدار دست بردارد. شکست سنگین در جنگ ۱۲ روزه به‌وضوح موجب آشفتگی و بی‌تعادلی او شده و همین امر به سخنان نسنجیده‌اش دامن زده است. 🔹رژیم صهیونیستی و ترامپ نه‌تنها در رسیدن به اهداف اعلامی خود ناکام ماندند، بلکه ادامه حملات موشکی جمهوری اسلامی ایران را تهدیدی جدی برای موجودیت رژیم صهیونیستی تلقی کردند. ترامپ هنوز شناختی از مولفه‌های واقعی قدرت ملت ایران ندارد؛ چنان‌که رهبر معظم انقلاب فرمودند، «گنده‌تر از دهانش سخن می‌گوید.» 🔹ترامپ در خیال خام خود تصور می‌کند که با سخنان بی‌اساس می‌تواند واقعیت پیروزی ملت ایران را در اذهان جهانی تغییر دهد، در حالی که واقعیت چیز دیگری‌ست.
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ♦️ حضور پرشور و بی انتهای مردم در تشییع پیکر مطهر سرداران، دانشمندان و شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی
🔴هاکان فیدان: قبل از حمله به عراقچی خبر دادم. 🔹وزیر خارجه ترکیه: زمانی که بمب افکن های آمریکایی در راه بودند به عراقچی درباره حمله به فردو اطلاع دادیم. 🔹شب حمله اسراییل به تهران مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا با من تماس گرفت و در مورد نحوه پاسخ ایران در منطقه نگران بود. 🔹آتش بس با فرض نابودی توانمندی هسته ای ایران شکل گرفته و تنها توافق دائمی بین تهران و واشنگتن می تواند این آتش بس را دائمی کند.
♦️دلقکی به اسم ترامپ... 🔷رفتارها و توهین هایی که ترامپ علیه رهبر عزیزما انجام میده، در درجه اول نشون از حروم زادگیش هست. 🔷در درجه دوم مشخصه حسابی داره حرص میخوره، اینا حمله کردن و گفتن ایران باید تسلیم بشه، تسلیم که نشد هیچ داشت تل آویو و حیفا رو صاف میکرد. بعد آمریکا خواست قهرمانانه وارد جنگ بشه که همه رسانه های خارجی زدن عملیات فردو کاملا نمایشی بود و الان ترامپ و وزیر دفاعش یه روز در میون میگن بخدا ما زدیم و اینا رسانه های جعلی هستن که مارو زیر سوال میبرن. 🔷این کفتار زرد و تیمش همه جوره تحت فشاره بخاطر همین لازم دارهچنین سیرکی راه بندازه که خودش هم نقش اول دلقک ها رو داشته باشه. 🔷ولی همه این ها چیزی از وظایف ما و دستگاه دیپلماسی برای پاسخ درخور به این کفتار زرد کم نمیکنه... پاسخ نقطه زن لازم داریم...
♦️سلفی خبرنگار CNN با جمعیت حاضر در مراسم تشییع شهدای اقتدار
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️کاربران غربی خطاب به ایرانیان: پیروزیتان مبارک باد 🔷‌شمار زیادی از کاربران خارجی در شبکه‌های اجتماعی، پس از پاسخ‌های کوبنده ایران به تجاوزات رژیم صهیونیستی تصریح کرده‌اند که «ایرانیان مایه سربلندی و افتخار آن‌ها هستند.» 🔷‌این کاربران در ویدئوهایی اعلام کرده‌اند که رژیم صهیونیستی نه‌تنها نتوانست به اهداف خود در حمله به ایران دست یابد، بلکه توسط ایرانیان «تحقیر» شده است.
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️سیدجواد هاشمی: ترامپ حرف مفت زیاد می‌زند
♦️سردار نقدی: در صورت تعرض به هر یک از مراجع تشیع، یک کارگزار آمریکایی از این منطقه زنده بیرون نخواهد رفت 🔷معاون هماهنگ کننده سپاه خطاب به ترامپ: تکرار این تهدیدات ابلهانه هم حتی اگر با عمل توأم نباشد بی پاسخ نخواهد ماند. 🔷خفه شو و سر جایت بنشین بی‌ادب.
♦️اکانت رسمی بریکس در اینستاگرام، خرید 40 فروند جنگنده J10-C توسط ایران را تایید کرد 🔷این خرید در جریان سفر وزیر دفاع به پکن و حضور در اجلاس وزرای دفاع بریکس صورت گرفته است
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️اگر ایران به پایگاه آمریکا حمله نکرده بود، آتش بس اتفاق نمی‌افتاد/ ترامپ اول تسلیم کامل ایران را می‌خواست، ولی وقتی قدرت نظامی ایران را دید، حرف از صلح زد 🔷مسعود براتی، تحلیلگر مسائل بین‌الملل: حمله به پایگاه آمریکا در قطر موضع ترامپ را کاملا تغییر داد/ ایران در روزهای آخر جنگ ضربات سختی به اسرائیل زد.
749.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حضور حجت‌الاسلام مجتبی خامنه‌ای فرزند رهبر معظم انقلاب در مراسم تشییع شهدا برخی رسانه های معاند شایع کرده بودند در جنگ تحمیلی فرزند ایشان مورد آسیب قرار گرفته است