eitaa logo
بصیرتِ عمار وار
96 دنبال‌کننده
797 عکس
1.9هزار ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️ رایزنی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران و وزیر دفاع عربستان 🔷خبرگزاری رسمی عربستان (واس) گزارش داد که شاهزاده خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان یک تماس تلفنی از امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، دریافت کرد. 🔷در این تماس، دو طرف ضمن مرور روابط دوجانبه در حوزه دفاعی، درباره تحولات منطقه و تلاش‌های صورت‌گرفته برای حفظ امنیت و ثبات منطقه، تبادل نظر کردند.
♦️خبرسازی صهیونیست‌ها درباره خرید تسلیحات ایران از چین 🔷اخباری که در برخی رسانه‌ها، از منشا رسانه‌ایِ مبهمِ چینی در موضوع خرید تسلیحات ایران در چین منتشر شده، دست‌کاری رژیم صهیونیستی و خبرسازی است.
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️حضور باشکوه مردم در تشییع پیکر شهید حاجی‌زاده در بهشت‌زهرا
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️صحبت‌های عارفانه شهید طهرانچی در خصوص نائب امام زمان رضایت رهبرانقلاب رضایت امام زمان (عج) هست لبخندش لبخند امام زمان(عج) هست زعامت چیزی نیست که به هرکسی داده بشه
11.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ رجزخوانی دختر شهید شادمانی برای دشمنان ایران 🔷پیکر سردار شادمانی امروز در همدان، در جوار شهید همدانی به خاک سپرده خواهد شد.
♦️️بازداشت یک اسرائیلی دیگر به ظن جاسوسی برای ایران 🔷روزنامه تایمز اسرائیل: جوان اسرائیلی ۲۴ ساله به نام روی مزراحی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد. بازداشت وی در چارچوب توطئه ادعایی برای ترور یسرائیل کاتس وزیر جنگ است. مزراحی به کمک به دشمن در زمان جنگ متهم شده‌است.
♦️بیانیه وزارت خارجه در رد اظهارات سخیف و موهن ترامپ علیه مقامات عالی کشور 🔹وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اظهارات سخیف و رفتار خلاف نزاکت رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص مقام معظم رهبری و ملت ایران را به شدت محکوم می‌کند. 🔹این اظهارات و رفتارهای موهن و خلاف شئونات اخلاقی و دیپلماتیک، نه تنها نقض فاحش اصول و ارزش‌های مشترک جهانی و مفاد منشور ملل متحد مبنی بر احترام به حق تعیین سرنوشت ملت‌ها است، بلکه مصداق بارز بی‌حرمتی به یک ملت و تمدن ریشه‌دار و جریحه‌دار کردن احساسات صدها میلیون‌ مسلمان در منطقه و سراسر جهان است. 🔹بدون تردید رفتارها و گفتارهای توهین‌آمیز و قلدرمآبانه علیه ایران و شخصیت‌های سیاسی و مذهبی مورد احترام ایرانیان و مسلمانان جهان، موجب انزجار و تنفر بیشتر از سیاست‌های کوته‌نظرانه آمریکا و بی‌اعتباری بیشتر ادعاهای آنها مبنی بر تمایل به گفتگو و تعامل می‌شود.
💬 فتوای آیت‌الله مکارم شیرازی علیه ترامپ و نتانیاهو هر کسی که رهبری را تهدید کند محارب است بسم الله الرحمن الرحیم هر شخص یا رژیمی که برای ضربه به امت اسلامی و حاکمیت آن، رهبری و مرجعیت را تهدید کند یا (لا سمح الله) تعرّضی نماید، حکم محارب دارد و هرگونه همکاری و تقویت آن توسط مسلمانان یا دولت‌های اسلامی حرام است و لازم است عموم مسلمانان در سراسر جهان این دشمنان را از حرف و خطای خود پشمیان نمایند و اگر متحمل مشقت یا خسارتی شوند، اجر مجاهد فی سبیل الله را دارند، ان شاءالله. خداوند جامعۀ اسلامی را از شر دشمنان حفظ فرموده و در ظهور حضرت صاحب العصر والزمان تعجیل فرماید. همیشه موفق باشید 1404/04/08
♦️علی لاریجانی: این‌ها سال‌هاست به دنبال تجزیه ایران هستند. اصلا می‌گویند ایران بزرگ است؛ باید تجزیه شود 🔷بعد از حوادث یک سال اخیر در غزه و لبنان و سوریه، یک غروری برای اسرائیل فراهم شد که حالا موقعی است که ما سلطه اصلی در منطقه را ایجاد کنیم. 🔷این‌ها سال‌هاست به دنبال تجزیه ایران هستند. اصلا می‌گویند ایران بزرگ است. تا این ایران بزرگ با آن سابقه تمدنی هست اسرائیل دیده نمی‌شود؛ باید تجزیه شود. ته ذهن اسرائیل بود و بیان می‌کرد که ما باید ایران را تجزیه کنیم. اما نتوانست. ♦️علی لاریجانی: اسم نمی‌برم اما خیلی از رهبران کشورهای اسلامی تماس می گرفتند که ما از خدا می‌خواهیم شما پیروز شوید چون بعد شما سراغ ما می‌آیند ♦️علی لاریجانی: این‌ها سال‌هاست به دنبال تجزیه ایران هستند. اصلا می‌گویند ایران بزرگ است؛ باید تجزیه شود 🔷بعد از حوادث یک سال اخیر در غزه و لبنان و سوریه، یک غروری برای اسرائیل فراهم شد که حالا موقعی است که ما سلطه اصلی در منطقه را ایجاد کنیم. 🔷این‌ها سال‌هاست به دنبال تجزیه ایران هستند. اصلا می‌گویند ایران بزرگ است. تا این ایران بزرگ با آن سابقه تمدنی هست اسرائیل دیده نمی‌شود؛ باید تجزیه شود. ته ذهن اسرائیل بود و بیان می‌کرد که ما باید ایران را تجزیه کنیم. اما نتوانست.
♦️ دومین فتوای محاربه برای تهدید‌کنندگان و متعرضان به مرجعیت و رهبر معظم انقلاب/ آیت‌الله نوری همدانی: هرکسی در این جنایت کمک کند در همین حکم میباشد
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️«یمن: ما در کنار ایران هستیم» 🔷امروز در میدان سبعین، میلیون‌ها یمنی جمع شدند و فریاد زدند: «دست‌های ما در دست ایران است. جبهه‌های ما کنار جبهه‌های ایران است. ما برای مقابله با صهیونیست‌ها آماده‌ایم.»
♦️️رهبر انقلاب اسلامی: بزرگنمایی رئیس‌جمهور آمریکا برای پنهان کردن ناتوانی آنهاست