eitaa logo
بصیرتِ عمار وار
96 دنبال‌کننده
797 عکس
1.9هزار ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن‌گوریون را با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ هدف گرفتیم
♦️نخست وزیر عراق: رژیم صهیونیستی بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد 🔷السودانی در گفت وگو با شبکه بی‌بی‌سی افزود: تلاش برای فروپاشی نظام ایران، پیامدهای خطرناکی برای کل منطقه به ‌دنبال خواهد داشت.
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️اوباما و بایدن و بوش همه بد بودن، کسی که عالیه منم! 🔷️ترامپ در ایرفورس وان:رئیس جمهور اوباما فاجعه بود، جو بایدن بدترین رئیس‌جمهور تاریخ بود،رئیس‌جمهور بوش نباید به خاورمیانه می‌رفت و اونجا رو ویران می‌کرد! من نمره بالایی به او نمیدم، من به خودم، نمره بسیار بالایی میدم.
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️عراقچی: هیچ کس اطلاع دقیقی ندارد که چه اتفاقی در فردو افتاده است 🔹وزیر امور خارجه در گفت‌وگو با سی.‌بی‌.اس با بیان اینکه هیچ کس اطلاع دقیقی ندارد که در حال حاضر چه اتفاقی در فردو افتاده، گفت: میزان آسیب‌ها خیلی زیاد و جدی بوده و سازمان انرژی اتمی در حال بررسی و ارزیابی وضعیت است و نتیجه کار به دولت اعلام خواهد شد. 🔹غنی‌سازی حتماً حفظ خواهد شد و ما حتماً در جهت حفظ آن تلاش خواهیم کرد. البته همچنان برنامه هسته ای ما صلح آمیز است و ما قصد حرکت به سمت سلاح‌های هسته‌ای را نداریم. 🔹مردم ایران این حق را دارند که از حقوق هسته‌ای خود برای مقاصد صلح آمیز بهره‌مند بشوند و از این حق خود کوتاه نمی‌آیند.
3.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ خاطره استاد آمریکایی از جلسه ژنرال‌های آمریکایی برای "تجزیه" ایران به ۶ کشور: 🔹پروفسور مایکل هادسون: برنامه ژنرال‌های آمریکایی در دهه ۷۰ تجزیه ایران بود. در نگاه این افراد کنترل نفت خاورمیانه بدون کنترل کشور بزرگی مثل ایران غیر ممکن بود و کنترل کامل ایران با جمعیت فعلی سخت بود.
264.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️گشت‌زنی آزادانه مقام نظامی تل‌آویو در خاک سوریه 🔹ایال زامیر رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی روز گذشته آزادانه در خاک سوریه به گشت زنی پرداخت و گفت که این کشور از هم فروپاشیده و تل آویو کنترل بخش‌های اصلی خاک سوریه را به دست گرفته است!
♦️گاردین: حمله آمریکا به ایران منشور ملل متحد را نقض کرد نشریه انگلیسی گاردین در گزارشی با اشاره به اینکه حمله هوایی متجاوزانه و مخفیانه آمریکا به ایران منشور ملل متحد را نقض کرد، نوشت: 🔹مداخلات عجولانه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا فقط جهان را خطرناک‌تر می‌کند.
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇧🇦پرچم سرافراز ایران 🇮🇷🇧🇦 🎥 کاروان خودرویی مسلمانان باغیرت بوسنیایی با پرچم‌های ایران و فلسطین در خیابان‌های سارایوو، پایتخت بوسنی در حمایت از ایران و شهدا عزیزمان در قلب اروپا
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ قبل از حمله اسرائیل، جمهوری آذربایجان مرخصی سربازانش را در مرز ایران لغو و نیروهایش را در مرز جمع کرد ولی ما باز هم حساس نشدیم 🔷دکتر احسان موحدیان، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه علامه :اسرائیل نفوذ بسیار زیادی در مراکز اقتصادی و سیاسی جمهوری آذربایجان دارد. 🔷️خاندان الهام علی‌اف در باکو پیوند‌های اقتصادی و سیاسی خیلی زیادی با اسرائیل دارد. 🔷️ما غفلت کردیم و فضای کار سیاسی و اقتصادی را در جمهوری آذربایجان کاملا به اسرائیل واگذار کردیم.
♦️عملیات سپاه علیه ۵ جاسوس اسرائیل در خاش ناکام ماند 🔷قرارگاه قدس سپاه اعلام کرد پنج جاسوس وابسته به رژیم صهیونیستی که با پوشش بومی و هدف انجام اقدامات خرابکارانه از جمله استفاده از ریزپرنده‌ها فعالیت می‌کردند، قصد فرار از مرزهای جنوب‌شرق را داشتند.عملیات تعقیب این افراد در خاش آغاز شد، اما آن‌ها موفق به فرار شدند. در جریان عملیات، چند نفر از بومیان دچار جراحت شدند. از مردم منطقه خواسته شده در شناسایی این عناصر با نیروهای امنیتی با شماره های ۱۱۰، ۱۱۴ و ۱۱۳ همکاری کنند.
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ گور بابای اعلی‌حضرت! 🔷امام جمعهٔ اردبیل ماجرای ورود نیروهای انگلیسی به جنوب ایران در جریان جنگ جهانی و واکنش سربازان به این اتفاق را روایت کرد.
♦️تا حالا با خوندن بیو اکانت کسی گریه کردید؟ 🔷من با خوندن بیو اکانت برادر زن شهید هسته‌ای سید مصطفی ساداتی که تمام خانواده‌شو تو این جنگ از دست داده گریه کردم. 🔷«نیلوفر یاری»