eitaa logo
بصیرت خانواده
444 دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
59 فایل
ارتباط با ادمین https://eitaa.com/M13871 به خاطر رعایت حال عزیزان تبلیغات و تبادل نداریم.
مشاهده در ایتا
دانلود
2.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 وقتی گشت به سردار حاجی‌زاده و دخترش مشکوک میشه @basiratekhanevadeh
🌀ابرکلمات پیام هفت ‎تکلیف راهبردی مقام معظم رهبری در چهلمین روز شهادت سرداران و دانشمندان ایران اسلامی ✅پرتکرارترین الفاظ: شهید، ایران، وظیفه، ملت ... @basiratekhanevadeh
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️مگه ما مردیم، ایرانی‌ها رو با تحریم ذلیل کنن؟ 🔸شرکت ماشین سازی اراک، به عنوان شرکت مادر صنعتی، نیازهای صنایع مختلف ایران را که تولید آن در انحصار غول‌های صنعتی دنیا می‌باشد را تولید و در اختیار صنایع ایران قرار می‌دهد. 🔸این درحالی است که کیفیت تولیدات شرکت ماشین‌سازی با رقبای جهانی خود برابری می‌کند.
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️به نظرتون چند درصد جامعه با این تفاسیر بیچاره است؟ بشنوید از دانشمند بزرگ، علامه جعفری... ‌
❗️برگ برنده‌هایی که کشورهای اسلامی باید از یمن یاد بگیرند و از آن‌ها استفاده کنند👇 🔴 اکونومیست: حجم ترانزیت کالا از باب‌المندب یک ‌ششم شده 🔹حملات یمنی‌ها سبب شده مسیر ترانزیت کالای اروپا از آفریقا جایگزین شود که ۲۰ روز سفر و و ۳۳ درصد افزایش هزینه سوخت را به سفر رفت و برگشت اضافه می‌کند. 🔹یمن ادعاهای اروپایی‌ها در مورد قدرت دریایی را نقش بر آب کرده است. 📃پ.ن:👇 باب المندب تنها یک نمونه از برگ برنده‌هایی است که کشورهای اسلامی می توانند در مقابل کشورهای غربی و زورگویی‌های غرب استفاده بکنند. عربستان،ترکیه،آذربایجان،مصر و بسیاری از کشورهای دیگر اسلامی برگ برنده‌هایی دارند که قابلیت استفاده را دارد اما حکام دست نشانده و ترسو نه تنها از این برگ برنده‌ها استفاده نمی‌کنند بلکه خود نیز سعی میکنند اثر برگ برنده دیگر کشورها را هم کمرنگ کنند بعد ناله و فغان میکنیم که خدایا چرا مردم غزه را از شر ظلم ستمگران نجات نمی‌دهی در حالی که خدا ابزارهای بسیاری را به ما مسلمانان داده است که می‌توانیم در مقابل ستمگران استفاده کنیم و دریغ از اتحاد ما امت اسلامی در مقابل اسرائیل و جهان کفر.
"مِستر بین"، کمدین مشهور بریتانیایی: به‌عنوان یک انسان و یک کمدین که داستان‌های زندگی مردم را تجربه کرده‌ام... نمی‌توانم ساکت بمانم، در حالی‌که دو میلیون نفر از اساسی‌ترین نیازهای زندگی محروم شده‌اند — آن هم به نام انسانیت دروغین! همه ما باید صدای خود را بلند کنیم... مرگ بس است!
💡 ۷ توصیۀ راهبردی رهبر انقلاب خطاب به اقشار مختلف جامعه (برگرفته از : پیام رهبر معظم انقلاب در سوم مردادماه، به مناسبت اربعین شهادت جمعی از هم‌میهنان، سرداران با کفایت نظامی و دانشمندان برجسته‌ی هسته‌ای)
1.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عبدالرحمن السدیس حافظ قرآن، امام جماعت مسجدالحرام و دکترای شریعت اسلامی است. با وقاهتی عجیب و حیوان گونه می‌گوید: «گرسنگی مردم غزه موجب تهذیب نفس، رژیم غذایی و پاکسازی بدنشان می شود.ما کمک مالی به کسی نمی‌کنیم فقط برایشان دعا می‌کنیم، خدا از گرسنگی نجاتشان دهد»
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تمجید بی‌سابقه مورگان فریمن، بازیگر مشهور آمریکایی از قدرت ایران! 🔸فریمن: بزرگترین نیرویی که جهان را می‌لرزاند نه آمریکاست، نه روسیه و نه حتی چین بلکه قدرتی است به نام ایران؛ آن‌ها شکست‌ناپذیر هستند! 🔸ابرقدرت‌ها اسمی را با ترس خیلی زیادی زمزمه می‌کنند؛ آن‌ هم ایران است!
سرباز اسرائیلی یک عروسک را در خانه یک غزه‌ای به دار آویخته و عکس آن را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا