4.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | ماجرای توهین یک خانم به نظام در مقابل #حاج_قاسم!
♨️ حکومتی که همیشه مشکل دارد!!!
♨️ چرایی مشکلات کشور!
⁉️ مهمترین دغدغه #شهید_سلیمانی چه بود؟
_____________
@basiratekhanevadeh
https://fatehe-online.ir/231707
صلوات و فاتحه آنلاین برای شادی روح #حاج_قاسم
#جان_فدا
@basiratekhanevadeh
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 در آخرالزمان یکی از هدفهای اصلی شیطان، خانوادههاست.
صمیمیت را در خانواده بیشتر کنید. پیوندها را قویتر کنید. خانه و خانواده یکی از مقدسترین سنگرهایی است خداوند متعال آن را دوست دارد.
استاد #عالی
@basiratekhanevadeh
🔰غرب بالاترین اهانت به #زن را ممکن کرد
🔸حضرت آیتالله خامنهای:
🔺در قضیهی زن، آنیکه باید جواب بدهد، آنیکه گریبانش گیر هست، غرب است، نه اسلام، نه جمهوری اسلامی. آنهائی که مرزهای دو جنس را بکلی از بین بردند، آزادی جنسی را در عمل، در زبان، در تبلیغات، حتّی در فلسفه ترویج کردند، باید پاسخ بدهند.
🔺نتیجه این شد که با توجه به خوی تجاوزگری طبیعی و قوّت طبیعیای که مرد نسبت به زن دارد، زن مظلوم واقع بشود و نسبت به زن حقکشی انجام بگیرد. زن را وسیلهای برای فروش کالاهایشان قرار بدهند؛ مثل یک کالا، مثل یک متاع!
🔺شما این مجلات فرنگی را نگاه کنید؛ برای فروش یک متاع، پیکر لخت یک زن را نشان میدهند! آخر اهانتی از این بالاتر برای یک زن ممکن است؟ آنها باید جواب بدهند.
🗓 ۱۳۸۶/۱۰/۱۳
@basiratekhanevadeh
❇️ بازنشر | سلیمانی آسمانی
🌷 «ارواح طیّبهی شهیدان، روح مطهّر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند.»
➖ بخشی از پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار حاج #قاسم_سلیمانی
🌱 @b
3.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸️اصل ولی فقیه ست
🔸️اصل جمهوری اسلامی ست
🔸️اصل نظام اسلامی ست
#جان_فدا
@basiratekhanevadeh