7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از اینستاگرام فاصله بگیرید، همه چیز رو متلاشی میکنه…
🔺من در خانهام اینستاگرام را حرام اعلام کردهام…
استاد عزیزی 🎙
#️⃣ #صیانت_از_زندگی
تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻دیانت در نسخۀ لیبرالهای مذهبی -۴
🖊مهدی جمشیدی
۱. لیبرالهای مذهبی، معتقد به «دیانت فردی» هستند و نه «دیانت ساختاری». میان این دو، تفاوتهای بسیار مهمی وجود دارد؛ چنانکه باید گفت انقلاب اسلامی، حاصل گرایش اجتماعی به دیانت ساختاری یا توحید اجتماعی بود. از جمله میتوان به مباحث معرفتیِ آیتالله خامنهای در سال ۱۳۵۳ شمسی اشاره کرده که اکنون در قالب کتابی با عنوان «طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن» به چاپ رسیده است. ایشان در این درسگفتارها، یک هدف عمده را دنبال میکرد؛ اینکه نشان بدهد توحید، فقط یک عقیدۀ ذهنی نیست که اثری بر مناسبات و معادلات اجتماعی نداشته باشد، بلکه آموزۀ «توحید»، هم از ذهن فرد خارج میشود و سبک زندگی او را دربرمیگیرد، و هم به لایۀ ساختارهای اجتماعی تعمیم مییابد و آنها را به خدمت غایات خویش درمیآورد. حضور اجتماعیِ دین به این معنی است که دیانت، امری فردی و شخصی نیست، بلکه دین آمده تا جامعه را در جهت کمال و سعادت به حرکت درآورد و لازمۀ این امر، در اختیار داشتن ساختارهای اجتماعی و از جمله حاکمیّت سیاسی است. بنابراین، باید از طریق «انقلاب اجتماعی»، حاکمیّت طاغوتی را برچید و حاکمیّت الهی را بنیان نهاد تا امکان ایجاد تغییر در ساختارهای اجتماعی فراهم آید. در غیر این صورت، همواره دین و دینداری در زندگی شخصی و یا حداکثر پارههای کوچکی از اجتماعات مؤمنانه، محدود میماند و حکم خدا در جامعه، مستقر نمیگردد. اینجاست که عمق شکاف و گسست لیبرالهای مذهبی با گفتمان انقلاب، آشکار میشود.
۲. اگر بنا بود که دیانت در حریم خصوصی و حوزۀ شخصی، محدود و منحصر بماند و ساختارهای رسمی و اجتماعی، بیطرفی و بیتفاوتی در پیش بگیرند و کسانی با عنوان اینکه رویکرد دینی، رویکرد ایدئولوژیک و تنگنظرانه و انحصاری است، حیات دین را در ساختارهای رسمی انکار کنند، انقلاب اسلامی موضوعیّتی نمیداشت. سخن انقلاب ایران، «اسلام سیاسی» بود و این سخن، بهطور کامل در برابر رویکرد سکولاریستی قرار دارد. «سکولاریسم»، حضور رسمی و حاکمیّتی دین را برنمیتابد، اما مخالف دیانت شخصی و خصوصی نیست و از این جهت، با دیانت تعارضی ندارد. لیبرالهای مذهبی نیز به این عنوان که نباید دین را تحمیل کرد و یا جامعۀ ایران، متکثّر و چندپاره است و باید معیارهای عامتری از دین را برای همبستگی برگزید و ...، دین را به حاشیۀ مناسبات اجتماعی میرانند و آن را به امر شخصی فرومیکاهند. البته عوام، به زندگی شخصیِ لیبرالهای مذهبی مینگرند و چون در مشاهدات خویش، استناد آنها به قرآن و نهجالبلاغه و حضورشان در مسجد و هیأت و ... را مییابند، گمان میکنند که روایت اینان از دیانت و توحید، همان سخن انقلاب اسلامی است؛ درحالیکه اینان، حداکثر در زندگی شخصی خویش، «متدیّن» هستند، اما در عرصۀ حکمرانی، «متجدّد» هستند و همه یا بسیاری از آموزهها و احکام قطعیِ دین را نادیده میگیرند. در واقع، دو شخصیت متفاوت دارند: شخصیت فردی اینان، متدیّن است اما شخصیت سیاسیشان، سکولار است. عامه، قادر نیستند میان این دو سطح، تفکیک کنند و از دیانت فردی، نتایج مطلق میگیرند و تصوّر میکنند دیانت فردی، حداکثر و سقف دیانت است.
۳. اگر یک سیاستمدار، به جای الگوی توسعه، از الگوی اسلامی-ایرانیِ پیشرفت سخن گفت؛ علوم انسانیِ غربی را کنار زد و علوم انسانیِ اسلامی را تأیید کرد؛ سبک زندگیِ غربی را ملامت کرد و در پی بسط سبک زندگیِ اسلامی بود؛ انقلابیگری را نامعقول نشمرد و حامی نظریۀ نظام انقلابی بود؛ از استقرار احکام فرهنگیِ شریعت در جامعه دفاع کرد و سیاست تمایز را بر سیاست هویّت ترجیح نداد؛ مردمسالاری را در چهارچوب دین پذیرفت و توافق جمعی و هوس عمومی و میل ولنگارانه را اصل قلمداد نکرد؛ فضای مجازیِ غربی را بر اساس قاعدۀ نفی سَبیل، برنتابید و در پی مرزبندی با جهانهای فرهنگیِ بیگانه بود؛ مقاومت در برابر عالَم تجدّد را صواب دانست و جهانیسازی و غربیشدن را اصل قلمداد نکرد و سازش را بر چالش ترجیح نداد؛ اقتصاد ملّی را بر پایۀ تولید ملّی و استقلال بنا نهاد و به دنبال شرطیسازیِ معیشت مردم نسبت به بیگانگان نبود؛ از اصحاب فتنه و براندازی و استحاله فاصله گرفت و به روی آنها لبخند نزد و به آنها دست دوستی نداد؛ با جریان اباحهگری و بیبندوباریِ فرهنگی، همراه نشد و در برابر کشف حجاب، سیاست رهاسازی و بیمسئولیّتی را در پیش نگرفت؛ و ... میتوان چنین سیاستمداری را انقلابی دانست نه یک لیبرال مذهبی. اما در جریانهای اصلاح و اعتدال، هیچ سیاستمداری به گزارههای یادشده، اعتقاد ندارد.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
🔸قوانین سامسونگ در گوشی های سامسونگ از صاحبان این گوشی ها تعهد میگیرد که سن بالای ۱۸ سال باشند و اگر کمتر از ۱۸ سال سن دارند بدون والدین و سرپرست اقدام به استفاده از گوشی نکنند، مراقبت از سنین زیر ۱۸ سال و عدم ورود زودتر از سن قانونی در مجازی و گوشی های هوشمند متصل به اینترنت، نشان از وجود خطرات برای سنین پایینتر هست اگرچه این خطرات شامل سنین بالای ۱۸ سال هم هست، اما این قوانین از اهمیت بسیار مراقبت از کودکان و نوجوانان دارد
🔸چقدر وجود لزوم قوانین و حدود مناسب برای کودکان و نوجوانان در زمینه فضای مجازی احساس می شود.
✍ز.شفیعی
تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
جناب آقای خسروپناه!
چرا برای گفتگو با مردمتان، از سکوی فیلتر شده متعلق به دشمن استفاده میکنید؟ بخصوص آنکه عموم مردم اساسا در این سکو فعال نیستند.
وقتی شما به عنوان طلبه انقلابی و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، نقض غرض حاکمیت کرده و سکوهای با کیفیت ایرانی را هیچ حساب میکنید، از باقی نخبگان و عموم مردم چه انتظاری میتوان داشت؟
تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
بصیرت رسانهای
جناب آقای خسروپناه! چرا برای گفتگو با مردمتان، از سکوی فیلتر شده متعلق به دشمن استفاده میکنید؟ بخص
مطلع شدیم جناب آقای خسروپناه اکانت توییتر خود را حدود دوسال پیش مسدود کرده و مطالب خود را در سکوی ایرانی ویراستی مینویسند. نوشته فعلی، تصویری از ویراستی ایشان است.
ضمن عذرخواهی از جناب آقای خسروپناه، از ایشان بابت مسدودسازی اکانت توییتر و حضور در سکوی ایرانی، تشکر میکنیم.
حساب حجت الاسلام خسروپناه در ویراستی: 👇🏻
https://virasty.com/Khosropanah_ir
تشکیلات #بصیرت_رسانهای
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
🔴 تصویب قانون اسکن تمام پیام های خصوصی در واتساپ و تلگرام و....در اتحادیه اروپا
تصویب چنین قانونی از سوی آنها به هیچ وجه عجیب نیست، اما اینکه برخی مسئولین و نامسئولین همچنان سر خود را چون کبک در میان برف میکنند، قطعاً عجیب است!
✍🏻محسن انبیائی
تشکیلات #بصیرت_رسانهای
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
هدایت شده از مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزههای علمیه
سومین دوره کارگاه آموزشی روششناسی و پاسخ به شبهات با عنوان «آرایش تهاجمی در مواجهه با شبهه» با مشارکت پاسخکده های دینی مراکز تخصصی برگزار می گردد.
💠 ویژه طلاب محترم حوزه علمیه استان قم
💠 سرفصلهای دوره:
▫️الحاد معاصر؛
▫️حکمرانی اسلامی؛
▫️زن و خانواده؛
▫️معنویت سکولار؛
▫️ایده های نوین در مواجهه با شبهات؛
▫️ظرفیت های رسانه در مواجهه با شبهات؛
💠 با حضور اساتید:
▫️ حجتالاسلام و المسلمین حمید رضا شاکرین
▫️حجتالاسلام والمسلمین احمد رهدار
▫️ حجتالاسلاموالمسلمین محمد رضا کدخدایی
▫️جناب آقای دکتر محمود حکمتنیا
▫️جناب آقای دکتر احمد رضا شاکرنژاد
▫️جناب آقای دکتر حسن صدرائی عارف
💠 کارگاه بصورت حضوری می باشد
⏱ زمان ثبتنام: ۲ لغایت ۱۰ مرداد
📆تاریخ برگزاری: ۱۸ لغایت ۲۰ مرداد
محل برگزاری دوره: شهرستان قمصر
💰هزینه ثبتنام: ۲۰۰ هزار تومان (با احتساب ۵۰% تخفیف)
💠 امکانات دوره
▫️ایاب و ذهاب؛ پذیرائی و اسکان؛
▫️ارایه گواهی دوره
▫️ارایه بسته علمی و فرهنگی
▫️شرکت در دوره تکمیلی
💠 لینک ثبتنام:
https://formafzar.com/form/0b3kq
💠 ارتباط با مسئول برگزاری دوره:
https://eitaa.com/Peyghami7880
🔻مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات (حوزههای علمیه)
➡️ @spasokh
هدایت شده از مرکز دانش بازی های رایانهای
🔸 دومین دوره جامع موضوع شناسی بازی های رایانه ای در شهرهای قم و تهران برگزار می گردد.
▫️این دوره به همت مرکز دانش بازی های رایانه ای و با مشارکت بنیاد ملی بازی های رایانه ای، دانشگاه علم و صنعت، موسسه عالی فقه و علوم اسلامی و حوزه علمیه مروی تدارک دیده شده و در تابستان 1403 به صورت حضوری میزبان طلاب حوزه های علمیه ی قم و تهران می باشد.
اطلاعات تکمیلی
💠➣┅───────────
🔰 کانال مرکز دانش بازیهای رایانهای
https://eitaa.com/modaber_net
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸در این ویدئو یک سناتور آمریکایی، مالک اینستاگرام «مارک زاکربرگ» را به خاطر تأثیرات مخرب بر نوجوانان، بازخواست میکند. اثرات مخرب محتوای نرمافزارهایی مثل اینستاگرام، مسألهای است که حتی خود سازندگان آن نیز به آن معترفند.
🔹در کشور ما هم این آسیبها مورد توجه قرار گرفته و پس از اغتشاشات سال ۱۴۰۱ کمتر کسی است که تاثیر مخرب چنین نرمفزارهایی را انکار کند.
🔸در چنین شرایطی، یکی از دغدغههای نخبگان رسانهای و مسئولان فضای مجازی کشور، فیلترینگ و آسیبهایی است که متوجه این مسأله است. مواردی مثل خرید و فروش فیلترشکن، دسترسی به سکوهای فیلتر شده، دسترسی به مفاسد اخلاقی و معضلات امنیتی، از مهمترین آسیبهای مطرح فیلترشکنهاست.
🔹 درست است که خرید و فروش فیلترشکن مخاطراتی به دنبال دارد، اما از یک موضوع نباید غفلت کرد و آن لایههای عمیقتر جنگ شناختی دشمن است که نخبگان جامعه را مورد هدف قرار داده است.
🔸 در این لایه از جنگ شناختی، هدف، گمکردن اولویتها و اشتباه در تشخیص اهم و مهم در میان نخبگان است؛ یعنی به جای این که به خطرات سلطه سایبری دشمن و آثار نامناسب نرمافزارهای او توجه کنیم، بر خطرات فیلترشکن متمرکز شویم.
🔹نتیجه چنین اشتباه محاسباتی این است که برای رفع مشکلات فیلترشکن، حاضر شویم صورت مسأله را پاک کنیم و به جای مدیریت درست فیلترشکن (شبیه کاری که کشور چین با موفقیت انجام داده و استقلال سایبری خود را تضمین نموده است)، دروازه های سایبری کشور را بدون هیچ محدودیتی به روی شبکههای اجتماعی دشمن باز کنیم.
🖋حسن فرزی
تشکیلات #بصیرت_رسانهای
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
🇮🇷 مطالعه این کتاب به رئیس جمهور منتخب توصیه میشود.
🔺کتاب قواعد فقهی پالایش فضای مجازی به چاپ دوم رسید.
🇮🇷 "قواعد فقهی پالایش فضای مجازی" اثر سيدعلیرضا طباطبائى (هيئت علمی دانشگاه علوم قضائی) که به طور مشترک از سوی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم و موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به زینت طبع آراسته شده بود، در بازهی زمانی چهارماه، به چاپ دوم رسید.
⛔️#مناظرههای_کاندیداهای_ریاست_جمهوری در موضوع پالایش فضای مجازی و وظایف دولت جمهوری اسلامی در ساماندهی فضای مجازی و دفاع از حقوق مردم، حاکی از اهمیت و نیاز به تقویت گفتمان حقوقی و فقهى این موضوع، میان خواص و عوام جامعه است.
✅ هماکنون این کتاب در فروشگاه اینترنتی موسسه امام خمینی(ره) قابل تهیه است.👇
https://eshop.iki.ac.ir/shop/7/Product/4996
معرفی اثر:👇
http://ijtihadnet.ir/?p=73045
تشکیلات #بصیرت_رسانهای
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ #خط_دیدار | توصیه رهبر انقلاب در مراسم #تنفیذ_چهاردهم به برخورد فعال در مقابل امواج و حوادث جهانی نظیر هوش مصنوعی و...
💻 Farsi.Khamenei.ir