فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی سردار حاجی زاده به فرمانده هوافضای روسیه دلداری میده و میگه نترس عزیزم نترس🇮🇷😁..
کلیپ استاد #رائفی_پور
#سپاه
http://eitaa.com/basiratesiyasii
💢تاثیر منفی جنگ تجاری با چین بر اقتصاد آمریکا
یکی از سیاستهای دونالد ترامپ در زمان ریاست جمهوری در آمریکا، تشدید جنگ تجاری و تعرفهای با چین بود تا به زعم خود از سیاستهای غیرعادلانه چین جلوگیری کند.
اما بر اساس گزارش نشریه دیپلمات، شواهد نشان میدهد که این سیاست بر صنایع آمریکایی، به خصوص صنایع وابسته به واردات از چین تاثیر منفی گذاشته است و همچنان درصد زیادی از شرکتهای چندملیتی تمایلی به خروج از چین ندارند.
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴روز شهید بهت تبریک گفتیم
امروز که روز پاسداره بهت تبریک میگیم
فردا که روز جانبازه بهت تبریک خواهیم گفت
حاجی جان
🔹توی دنیا چه مدالی باقی مونده بود که به دستش نیاوردی؟
ای فخر شهدا
ای فخر جانباز ها
ای فخر پاسدار ها
http://eitaa.com/basiratesiyasii
ارمنی یک بار رو زد، حاجت خود را گرفت
خوش به حال ما که عمری در پی ات آواره ایم
💐میلاد با سعادت بابالحوائج حضرت ابالفضل العباس علیهالسلام مبارک باد.
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔰فقها آرایش جنگی بگیرند
👈به واقع پربسامدترین مفهوم راهبردی در سخنان یک سال اخیر رهبرانقلاب، جهاد تبیین است. رهبرانقلاب در دیدار با اقشار مختلف نسبت به ضرورت و اهمیت جهاد تبیین تذکر دادند. از نیروهای مسلح گرفته تا پرستاران و مداحان و دانشجویان و فعالان رسانه ها و نمایندگان مجلس و مسوولین و اخیرا هم فقهای مجلس خبرگان.
⭕️اما درباره دیدار اخیرشان با خبرگان ذکر چند نکته ضروریست.
1⃣یکم. اولا خطاب سخنان رهبری انقلاب در موضوع جهاد تبیین تنها اعضای مجلس خبرگان نبود و همه علما و فقها را خطاب قرار دادند. حوزه های علمیه نیز مخاطب این دیدار بودند.
2⃣دوم. رهبرانقلاب در سفارش به جهاد تبیین از کلیات و نصیحت عبور و راهبرد عملیاتی ارائه کردند؛ مثل اینکه فرمودند حلقه های معرفتی از فضلای جوان با محوریت علمای بزرگ تشکیل شود. از این هم جلوتر رفتند و برای توفیق اقدامات، معیار و میزان تعیین فرمودند. مثل اینکه یکی از ثمرات جهاد تبیین صرفا در حوزه این مجلس، باید رشد مشارکت در انتخابات بعدی خبرگان باشد.
3⃣سوم. رهبر انقلاب در باب اجرا و روش هم توصیه هایی داشتند؛ مثل اینکه تاکید داشتند بر حرف نو، بیان نو و منطق نو. یا اینکه از شبهه نهراسیم و نرنجیم. اگر پاسخ هم نداشتیم اشکال ندارد؛ صادقانه بیان کنیم و دنبال پاسخ رویم. در نهایت اینکه نفیا هم فرمودند حرف سست و بی منطق نزنیم.
🔹این سه بسیار مهم، اما حرف تمام در بند چهارم است.
🔸ماجرای جهاد تبیین را نباید صرفا در حد شبهه و شایعه دید. نباید تنها در موضوعات خبری و در مقابل دروغ پراکنی ها دید. جهاد تببین اصل اساسی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی است که شاید مهمترین مخاطب آن علما و فقها هستند. به تعبیر رهبرانقلاب هم خود ورود کنند و هم باید از جهادگران جوان عرصه جهاد تببین با پشتوانه های نظری حمایت کنند.
4⃣خلاصه بند چهارم چنین است:
دشمن امروز دقیقا چه می کند؟ سیاست های راهبردی انقلاب را هدف گرفته است. مثل تضعیف مردمسالاری و تخریب اعتماد مردم به حاکمیت. یا ایجاد ناامیدی از آینده و یا پشیمانی از راه طی شده و یا تضعیف دلبستگی مردم به دین و اخلاق و معنویت.
از سوئی دیگر هیچ امری در انقلاب اسلامی پیش نمی رود مگر با گفتمان سازی و ایجاد فرهنگ و نهادسازی اجتماعی. چرا؟ چون هیچ فضیلتی قرار نیست اجباری باشد و باید با خواست و اراده مردم محقق شود.
با این توضیح، زمینه و مقدمه تحقق سیاست های راهبردی انقلاب جهاد تبیین است. جهاد تبیین به معنای گفتمان سازی و تقابل با تخریب های ذهنی و روانی دشمن است.
❇️مساله روشن است.
✅علما و فقها نیز باید آرایش جنگی بگیرند و مثل همیشه پیشرو باشند.
✍ محسن مهدیان
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴اطلاعات سردار حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه درباره ویژگیهای موشک هایپرسونیک ایران:
🔹️ موتوری دارد که 300 الی 400 کیلومتری هدف و بیرون از جو روشن شده و به جهات مختلف حرکت میکند
🚀سرعت این موشک بیش از 12 الی 13 ماخ است
http://eitaa.com/basiratesiyasii
21.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀از بی حجابی تا عریان گرایی
چیزی که در انتظار ماست اگر فقط تماشاچی وضع موجود باشیم.
😱تظاهرات برای مو تا تظاهرات برای بدن و تظاهرات برای سقط جنین...
😵تقدیم به همه مسؤولان، مدیران فرهنگی و اجتماعی...
http://eitaa.com/basiratesiyasii
چرا منطقه ترانسنیستریا برای روسیه مهم است
برای پاسخ به این پرسش ابتدا باید نگاهی گذرا به دلیل جدایی این منطقه از مولداوی داشته باشیم.
مولداوی جامعهای عمدتاً روستایی است و طبق آمار بانک جهانی (سال ۲۰۱۸میلادی) حدود ۵۷ درصد از مردم این کشور در مناطق روستایی زندگی میکنند و عمده فعالیتشان نیز در بخش کشاورزی بویژه تولید شراب است. بسیاری از مردم مولداوی دو زبانه هستند؛ زبان رسمی آنها رومانیایی است و اکثر مردم به زبان روسی نیز صحبت میکنند.
مولداوی که زمانی بخشی از رومانی بود در سال ۱۹۴۰ میلادی در اتحاد جماهیر شوروی پیشین ادغام شد. پنج دهه بعد از آن با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، مولداوی نیز توانست در سال ۱۹۹۱ میلادی به استقلال برسد. اما در همان آغاز راه، میان دولت تازه استقلال یافته و جدایی طلبان منطقه «ترانسنیستریا» که میخواستند روابط خود را شوروی حفظ کنند، درگیریهایی روی داد و در نهایت نیز این منطقه با یک جنگ داخلی کوتاه از مولداوی جدا شد.
منطقۀ ترانسنیستریای کنونی یک «باریکه مرزی» به وسعت کمی بیش از ۴ هزار کیلومتر مربع، در شرق مولداوی و در همسایگی اوکراین است. این منطقه هم اکنون به عنوان یک کشور مستقل عمل میکند و مقامات مولداوی نیز اعتراف میکنند که کنترلی بر آن ندارند.
دولت «ترانسنیستریا» که در حال حاضر یک دولت خودخوانده است و واحد پول و نیروهای امنیتی مخصوص به خود را دارد، هرگز از سوی جامعه بینالملل حتی از سوی روسیه به رسمیت شناخته نشد. با این وجود نزدیکی جغرافیایی آن به مرزهای اتحادیه اروپا باعث شد که در تمام این سالها، روسیه توجه ویژهای به آن نشان دهد.
این قلمرو حدودا ۵۰۰ هزار نفری، به شدت از نظر اقتصادی به روسیه وابسته است و سالهاست که از واردات رایگان گاز روسیه بهره میبرد. مسکو همچنین ۱۵۰۰ سرباز در این منطقه مستقر کرده است.
نام «ترانسنیستریا» در مجامع بینالمللی زمانی بر سر زبانها افتاد که هفته گذشته یک ژنرال روسی ادعا کرد که مسکو میخواهد جنوب اوکراین یعنی مناطق هم مرز با «ترانسنیستریا» را تصرف کند تا به این منطقه جداییطلب دسترسی مستقیم داشته باشد.
ژنرال رستم مینهکایف، معاون فرماندۀ نیروهای منطقه نظامی روسیه مرکزی در ۲۲ آوریل گفت که جمعیت روسیزبان مولداوی «تحت ظلم» واقع شدهاند. این اتهام و طرح موضوع «دفاع» از اقلیت روسزبان، یکی از بهانههای مسکو برای حمله به اوکراین نیز بود.
مولداوی که میترسد به هدف جدیدی برای مسکو آنهم پس از حمله سنگین روسیه به اوکراین تبدیل شود، پس از اظهارات رستم مینهکایف سفیر روسیه را به نشانۀ اعتراض احضار و اعلام کرد که چنین سخنانی «تهدید» تلقی میشود و مسکو باید به «تمامیت ارضی» این کشور احترام بگذارد.
اگرچه هنوز روشن نیست که آیا سخنان ژنرال مینهکایف منعکس کننده سیاستهای کرملین است یا خیر، اما همین سخنان باعث شد که موضوع جداییطلبان «ترانسنیستریا» به جدیترین چالش حال حاضر مولداوی تبدیل شود.
اگرچه «ترانسنیستریا» تحت حمایت مسکو و میزبان نیروهای روسی است، اما این به آن معنا نیست که مردم این منطقه تمایلی برای درگیری در یک جنگ را داشته باشند.
ساکنان این جمهوری جداشده به حمایت مسکو متکی هستند، اما بسیاری ازآنها همچنان گذرنامه مولداوی دارند و بیشتر صادرات این منطقه نیز به اتحادیه اروپا میرود.
مقامات «ترانسنیستریا» نیز در دو ماه گذشته نه از حمله روسیه به اوکراین حمایت و نه آن را محکوم کردهاند. تنها ویتالی ایگناتیف، وزیر خارجه این منطقه ماه آوریل اعلام کرد که «ترانسنیستریا» با همسایه خود اوکراین روابط عمیقی دارد و حدود ۱۰۰ هزار نفر از ساکنان این منطقه تابعیت اوکراینی دارند.
او گفت که «ما منحصراً از صلح و امنیت همه مردمی که در ترانسنیستریا زندگی میکنند دفاع میکنیم» و افزود که این منطقه بیش از ۲۷ هزار پناهنده اوکراینی را نیز پذیرفته است.
به گفتۀ برخی تحلیلگران، به نظر میرسد که «ترانسنیستریا» سعی دارد با خودداری از حمایت از روسیه و در مقابل میزبانی از پناهندگان اوکراینی، راهی برای برای کسب مشروعیت بینالمللی بیابد.
آنتون بارباشین نیز معتقد است از آنجا که خود این منطقه ارزش استراتژیک زیادی برای مسکو ندارد، اعزام نیروی بیشتر به آنجا تنها باعث افزایش مشکلات مسکو میشود و احتمالاً تحریمهای بینالمللی بیشتری را به همراه خواهد داشت؛ این کار روابط روسیه با مولداوی را که بیطرف است و اعلام کرده به ناتو نمیپیوندد را نیز نابود خواهد کرد.
در نهایت اینکه مایکل کوفمن، کارشناس روسیه در سازمان تحقیقاتی و تحلیلی CNA در ویرجینیا، در واکنش به اظهارات مینهکایف، فرمانده روس میگوید که «ارتش روسیه ظرفیتی برای انجام چنین تهاجمی ندارد» و در تفسیر اظهارات مینهکایف معتقد است که مسکو بیشتر قصد دارد مولداوی و دیگر کشورهای منطقه را بترساند.
وستانیوز(فراخط)
🔻 به این تعابیر توجه بفرمایید:
- آزادی بیان در فضای مجازی؛
- جریان آزاد اطلاعات؛
- اینترنت آزاد؛
✳️ کسانی که از این اصطلاحات استفاده میکنند از دو حال خارج نیستند:
1⃣ فاقد سواد و شناخت نسبت به ماهیت، مبانی و ساز و کار فضای سایبر؛
2⃣ عملهی دشمن در راستای ممانعت از ایجاد مدیریت مستقل و بومی سایبری نظام؛
✴️ فضای سایبر اساساً برای کنترل ایجاد شده است و مسألهی کنترل شناخت و باور مخاطب در ذات آن است!
⭕️ اگر کنترل نکنید، شما را کنترل میکنند!
آزادی در فضای سایبر، مثل انتظار حلال شدن گوشت خوک پس از ذبح شرعی است!
✍️مهندس شکوهیانراد
http://eitaa.com/basiratesiyasii
ایران در آستانه ورود به جمع ۱۰ کشور برتر اقتصادی قرار گرفته است
گزارش جدید صندوق بین المللی پول: رشد اقتصاد هند، روسیه و ایران و سقوط اقتصادهای انگلیس، ایتالیا، کره جنوبی و برزیل.بر اساس این گزارش هند برای اولین بار با سبقت گرفتن از انگلیس وارد ۵ کشور برتر شد، روسیه هم با ۲.۱ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۲ نهمین اقتصاد جهان شد و توانست ایتالیا، برزیل و کره جنوبی را پشت سر بگذارد. ایران نیز در آستانه ورود به ۱۰ کشور برتر قرار گرفته است.
http://eitaa.com/basiratesiyasii
Live Eitaa.mp3
26.55M
💢صحبت های مهم دکتر قدیری ابیانه پیرامون تحولات اقتصادی
خیلی ها تصورات دقیقی از درآمد های نفتی دولت ندارند
نبود اطلاعات دقیق، مطالبه گری های ناقص ایجاد کرد
دولت ها مجبور هستند پول بدون پشتوانه چاپ کنند
دولت رئیسی برای جلوگیری از چاپ پول، طرح مولد سازی را پیش کشید
وستانیوز(فراخط)
http://eitaa.com/basiratesiyasii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸اولین فیلم از موشک کروز برد 1650 کیلومتری پاوه
این موشک در ارتفاع 40 الی 50 متری از سطح زمین پرواز میکند
http://eitaa.com/basiratesiyasii
✔️سرلشکر سلامی: موشکهای کروز مافوق صوت توسعه مییابد
🔺فرمانده کل سپاه پاسداران:
🔹ما در حال ساخت تاریخ هستیم و تاریخ یک واقعیت ساکن و ایستا در نقطهای از زمان نیست بلکه یک جریان ممتد است.
🔹روزی ما در کرخه میجنگیدیم اما امروز در کنار مدیترانه و دریای سرخ هستیم و دشمن را تجزیه کردیم.
🔹دشمن قدرت منطق را نمی فهمد و جز با زبان قدرت نمیشود با مستکبران سخن گفت.
🔹وقتی وزیر خارجه سابق آمریکا میگوید از زمان شهادت سردار سلیمانی کابوس میبینم این نشانه تاثیر جهانی قدرت ما است.
🔹 جنگهای امروز چهره عوض کرده و جنگ و صلح به هم آمیخته شده است به طوری که درست در زمانی که شما احساس صلح میکنید، در حال نبرد هستید
🔹هیچ کشوری نیست که در مرکز عملیات رسانهای جهانی، در یک تهدید جنگ سخت و اطلاعاتی جهانی قرار داشته باشد و پیشرفت کند.
🔹امروز میتوانیم ماهوارهها را با رادار از زمین رهگیری کنیم و از فاصله هزاران کیلومتر دورتر هر کشتی در حال حرکت را بزنید و بعد میتوانید نقطه اصابت به کشتی را نیز مشخص کنید تا خدمه کشتی آسیب نبینند.
🔹موشکهای کروز به دلیل آنکه در سطح زمین حرکت میکنند، مانند یک پرنده بال ثابت هستند و سرعت زیادی ندارند البته در نوع مافوق صوت، موشکهای کروز هم توسعه پیدا میکند.
http://eitaa.com/basiratesiyasii
«اینترنشنال» از لندن به واشنگتن منتقل میشود
▪️ناامنی یا پایان تاریخمصرف؟
🔹در پی پایان تاریخ مصرف شبکه تروریستی اینترنشنال و پذیرفتن شکست پروژه آشوبها توسط آمریکا، انگلیس و حتی عربستان سعودی، این شبکه حالا دنبال سرپناه است.
http://eitaa.com/basiratesiyasii
به نگاهش دخیل میبندیم🌷
تا مناجات یادمان بدهد🌷
ای مسیر سبز نجات🌷
بر مناجات کردنت صلوات🌷
میلاد با سعادت امام سجاد (ع) مبارک باد🌸
http://eitaa.com/basiratesiyasii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹گزارشی از دلالی ارز در بازار آزاد
http://eitaa.com/basiratesiyasii
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 آیا انقلاب اسلامی کارآمد است؟
🔺 بله قطعا کارآمد است!
🔺با این وضعیت اقتصادی، با این تورم افسارگسیخته؟
http://eitaa.com/basiratesiyasii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پاسخ نهایی به یک شبهه تکراری
چرا در زمینه موشک و فناوری های نظامی اینهمه پیشرفت داشتهایم اما در اقتصاد و خودرو و.... اینقدر فشل هستیم؟
کلیپ کوتاه فوق را ببینید تا پاسخ را دریابید.
http://eitaa.com/basiratesiyasii
15.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مجموعهکلیپنقشهراه | چگونه به ضعف ها نگاه کنیم ؟
گزیده بیانات مقام معظم رهبری در جمع مردم آذربایجان شرقی ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
http://eitaa.com/basiratesiyasii
▪️گرونی به اروپا و آمریکا که برسه همه مردم مجبورن با شرایط جدید خودشون رو وِفق بدن اما به ایران که میرسه مردم باید برن تو خیابونا بگن مرگ بر دیکتاتور!
دیکتاتور خودتی بزرگوار بقیه اداتو درمیارن
http://eitaa.com/basiratesiyasii
💵چالش ارز و تجربه ای که پیش روی مااست...
1⃣بخش اول: حلقه ی مفقوده
✴️موفقیت در اجرای هر سیاست اقتصادی مستلزم ایجاد بستر و رعایت الزامات آن است و در غیر این صورت، آن سیاست با شکست مواجه میشود.
🔺وقتی قانون حذف ارز ترجیحی را اجرا می کنید ولکن بستر ثبات اقتصادی و الزام ایجاد سازوکار نظارت فراهم نیست، قطعا این سیاست با شکست مواجه می شود.
🔺وقتی سیاست تثبیت نرخ ارز را اجرا می کنید، ولکن قائل به اجرای الزامات آن نیستید، یعنی بر روند عرضه و تقاضای ارز نظارت و کنترل نمی شود و همه نیازهای بازار را تامین مالی نمی کنید و در عین حال در بازار های دیگر مثل طلا و مسکوکات، به قانونی که خود تدوین نمودید، اعتنایی ندارید و نرخ آنرا (طلا) با دلار آزاد محاسبه می کنید، بدیهی است که سیاست شما نه تنها دردی را دوا نمی کند بلکه خود عاملی بر افزایش تقاضا و تنش بر بازار می شود.
🔶دولت باید با ایجاد ثبات در سیاست هایش و تمرکز بر اجرای آن، به بازار علامت دهی کند. نمی شود که گاهی بازار توافقی را حذف، و هفته بعد آنرا رسمیت داد؛ گاهی فروش ارز با کارت ملی را حذف، و هفته بعد آنرا بازگرداند.!!!
✴️حلقه ی مفقوده و اولین و مهمترین گام در اصلاحات اقتصادی در ایران، نظارت کنترل و هدایت است. جایی که سه نظام تولید، توزیع و مصرف را بهینه یابی می کند، بهره وری را بالا می برد، نشتی سیستم را کاهش می دهد، فساد را از بین می برد، کسری بودجه را تعدیل می نماید، نظام بانکی و همه عواملی که منجر به نامولد شدن اقتصاد و افزایش سفته بازی می شود را مدیریت می کند، به بانک مرکزی مرجعیت می بخشد،بازار ارز واقعی را تشکیل و به آن عمق می دهد و ... .
🔺دولت در ایران بزرگ است اما از دولت های رفاه کینزی در حوزه اسکاندیناوی که این همه پیشرفت دارند، بزرگتر نیست!. آنچه توان دولت را برای نیل به وظیفه اصلیش تحلیل برده، بزرگی دولت نیست، بلکه تودرتوی نهادی است. لذا نبود نظارت، کنترل و هدایت به دلیل تودرتوی نهادی اصلی ترین عامل عدم تحقق اهداف دولت در اجرای سیاست هایش می باشد.
🔺تودرتوی نهادی مثل وجود ۱۹ سازمان تصمیم ساز و تصمیم گیر در بخش خودرو که ضمن موازی کاری، پاسخگو و مسئولیت پذیر نیستند و نتیجه آن می شود اختلاف شورای عالی بورس و شورای رقابت....!
ادامه دارد...
📝علی محمدی
http://eitaa.com/basiratesiyasii
💵چالش ارز و تجربه ای که پیش روی ما است...
2⃣بخش دوم: تجربه سال۱۳۷۴
🔰اردیبهشت سال ۱۳۷۴، بی ثباتی نرخ ارز به دلیل بدهی های خارجی دولت، اجرای برنامه های تعدیل ساختاری بدون ایجاد بستر مناسب و اتخاذ سیاست های نسنجیده ارزی که از سال۱۳۷۲ دنبال می شد، شکل گرفت.
نکته معما گونه این بود که متصدیان امور در چنین شرایطی می خواستند نظام شناور مدیریت شده ارزی ایجاد کنند، اما وقتی مبادرت به این امر کردند، بازار شناور مدیریت شده حتی یک روز هم دوام نیاورد. به دلیل تورم بالا و مستمر و بی ثباتی های پولی، نرخ ارز در اردیبهشت ۱۳۷۴به شدت افزایش یافت و دلار در بازار آزاد از مرز ۷۰۰۰ریال گذشت و مارپیچ تورم_ارز ایجاد شد به گونه که تورم ۵۰درصدی خرده فروشی و ۶۰درصدی عمده فروشی را تجربه کردیم.
دولت در خرداد همان سال ، نرخ ارز صادراتی را به ازاء هر دلار ۳۰۰۰ ریال تثبیت و خرید فروش سوداگرانه ارز را ممنوع کرد و همچنین قانون پیمان سپاری ارز را اجرا نمود و در یک حکمرانی قوی همه صادرکنندگان را ملزم به فروش ارز به بانک مرکزی کرد.
ماه بعد تورم کاهش یافت و آمارهای اقتصادی یک سال بعد کاملا دگرگون شد.
این اقدام یک علاج مبنایی نبود، اما نشان داد حکمرانی اقتصادی، ثبات سیاست ها و کنترل عرضه و تقاضای ارز تا چه اندازه می تواند روندها را تغییر دهد.
ادامه دارد...
http://eitaa.com/basiratesiyasii
17.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چالش های اقتصادی ایران و راه کارهای پیشرو
📈چالش دوم: ارز
🎙 کارشناس ارشد مسائل اقتصادی، علی محمدی
🔺این فیلم شاید اندکی طولانی باشد، اما احتمالا اطلاعات مفیدی را در خصوص چالش ارز به شما ارائه خواهد داد.
http://eitaa.com/basiratesiyasii