🔴 شما باعرضه؛ ما بیعرضه!
🔹 #اسحاق_جهانگیری گفته: برخی رسانهها جوری رفتار میکنند که انگار ما در اداره ی کشور بی عرضه هستیم!
🔸اگرچه این اعترافات یعنی اینکه آقا ما خودمان هم این حرف رو قبول داریم؛ ولی جناب جهانگیری؛ اصلاً و ابداً اگر کسی همچنین نظری دارد؛ آقا ما بیعرضهایم؛ شما تاج سرید. ما اگر بیعرضه نبودیم که شما بالاسرمان نبودی!
🔹ما مردم بیعرضهایم که از قِبل دلار ۴۲۰۰ تومنی حضرتعالی(ببخشید ما)، ۱۸ میلیارد دلار معادل ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به جیب اغنیا رفته!
🔸ما بیعرضهایم که حذف کارت سوخت و عدم اجرای هدفمندی یارانه سوخت طی شش سال، ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به این مملکت خسارت آورده!
🔹ما مردم بیعرضهایم که شب جمعه آخر ماه بدون اطلاع رسانی قبلی بنزین را گران کردیم و مملکت را به آشوب کشاندیم!
🔸ما مردم بیعرضهایم که مملکت را ۷ سال معطل برجام و FATF و پالرمو و ... گذاشتیم و بدون هیچ طرح و برنامهای در حوزه اقتصاد و سیاست خارجه و فرهنگ به مملکت گند زدیم!
🔹ما مردم بیعرضهایم که ۶۰ درصد کارخانجات تولیدی را تعطیل کردیم!
🔸ما مردم بیعرضهایم که برادرانمان چون حسین فریدون برادر رئیس جمهور و مهدی جهانگیری برادر شما، فساد اقتصادی را در کشور چند برابر کردیم!
🔹بله ما بیعرضهایم که رسول دانیال زاده شریک حسین فریدون، در یک قلم فقط ۴۰۰۰ میلیارد تومان را بالا کشیده! (یارانه یک ماه ۷۷ میلیون نفر میشود ۳۸۰۰ میلیاردتومان).
🔸 ما مردم بیعرضهایم که شرکتهای بزرگ دولتی را مفت مفت دادیم دست خصوصیخواران؛ از هپکوی اراک گرفته تا هفتتپه شوش! بله ما گفتیم مفتی بدهید ببرند!
🔹ما مردم بیعرضهایم که قاچاق کالا را طی ۷ سال سه برابر کردهایم!
🔸آقاجان؛ شما با عرضه ما بیعرضه! شما زحمت بکشید همینجوری ادامه دهید شاید ما متحول شدیم. درستش این است که ما تغییر کنیم نه شما!
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔵 استعفای رئیس جمهور و بهترین گزینه
🖌 #مهدی_فضائلی
🔺حدود یکسال و نیم مانده به پایان دوره ریاست جمهوری آقای روحانی، استعفای وی به موضوعی نسبتا پردامنه در بین برخی نخبگان و سیاستمداران تبدیل شده است.
استعفای آقای روحانی از سوی سه جریان با سه هدف متفاوت مورد توجه قرار گرفته است.
1⃣نخستین جریان علاقمند به استعفای آقای روحانی، دشمنان انقلاب اسلامی به سرکردگی آمریکاست.
🔻این جریان بدنبال بیثبات کردن ایران یا حداقل بیثبات نشان دادن آن است و استعفای رئیس جمهور یا هر چالش سطح بالا بین مجلس با دولت یا یک جریان سیاسی داخلی با دولت میتواند این خواسته را محقق کند.
🔻استعفای دولت ایران پس از استعفای دولت های لبنان و عراق، پازل آمریکا در منطقه را نیز تکمیل می کند.
2⃣ دومین جریان علاقمند به استعفای آقای روحانی، بخشی از جریان اصلاحات است.
🔻این جریان بیشتر با هدف رها کردن خودش از زیر بار مسئولیت ناشی از حمایت روحانی و همچنین تقویت گزاره "نمی گذارند" و نوعی "مظلوم نمایی" برای روحانی این خط را دنبال میکند.
3⃣ و سومین جریان هم بخشی از نیروهای انقلابی هستند که بدلیل ناکارآمدی مفرط دولت و با هدف نجات کشور از دست آن، بدنبال استعفای روحانی است.
🔻صرف نظر از اینکه اساسا آقای روحانی حاضر به استعفا میشود یا اینکه ترجیح میدهد در قدرت بماند و ضمناً آینده سیاسی خود را حتی المقدور صیانت نماید، عنایت به اهداف سه جریان فوقالذکر و غلبه خواست دشمن در این میان و تبعات ناشی از استعفای احتمالی رئیس جمهور کافی است تا به نامطلوب و خسارت بار بودن این گزینه واقف شویم.
💢بهترین گزینه برای تامین منافع کشور باقی ماندن همین دولت است تا یا در زمان باقی مانده از سوی یک مجلس واقع بین و کارآمد و برخوردار از عقلانیت انقلابی بکارگرفته شود و از این حالت رخوت و کم تحرکی خارج شود و یا برای دورهای طولانی پنبه تفکر غیر انقلابی و دلبسته به غرب زده شود.
🆔 eitaa.com/basiratesiyasii
🔴 صدایی که شنیده شد
روزنامه صبح نو با اشاره به سفر حجت الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان نماینده رهبر انقلاب به ماهشهر و شنیدن دردودل مردم تیتر زده:
صدایی که شنیده شد
بله این صدا شنیده شد؛ اما به چه قیمتی؟ با چه هزینه ای؟ مردم چه برداشتی می کنند؟ برداشت عموم این است که من بعد برای شنیدن صدایمان تنها راه این است که تجمع کنیم، اعتراض کنیم، یک عده هم اگر آشوب کردند اگر افراد بی گناه هم کشته شدند باز خوب است و برای انتقال صدایمان مجبوریم هزینه بدهیم!
کاش این صداها زودتر شنیده می شد. سالهاست داریم به مسئولین علناً گزارش می دهیم که وضعیت خوزستان خوب نیست. خوزستان به مرحله انفجار اجتماعی نزدیک شده؛ زخم ها عمیق و جراحات این زخم ها جاری است. بوی تعفن این نوع مدیریت و این نگاه به خوزستان بلند شده. همه ارکان نظام می بایست نگاهشان را نسبت به خوزستان تغییر دهند. از دریچه امنیت به خوزستان نگاه نکنند. خوزستان همه چیزش را فدای ایران کرده؛ همچون مادری برای وطن ایران، مادری کرده. همه چیزش را برای این وطن داده؛ برای این ملت داده؛ در نفت و آب اگر اول است در شهادت هم جزو اول هاست. اما نباید حیات مردمش را به خطر بیاندازید!
نه گوشی بود و الان هم معلوم نیست چقدر این شنیدنِ صدا در زندگی مردم خوزستان در اشتغال جوانانش در آبادی شهرهایش و ... تأثیر بگذارد.
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴سوغات ژاپن
🔺روابط دیپلماتیک در عالی ترین سطح با کشورهای پیشرفته دنیا از امتیازات هر دولتی ست. اما قطعا اولویت اصلی برای هر کشور مستقل و نیرومندی، دستیابی به منافع است که هر ارتباطی ذیل آن مطلوب یا غیر مطلوب تعریف می شود نه صرف ارتباط.
🔹سفر روحانی به ژاپن به عنوان یکی از قطب های اقتصادی مهم دنیا خبر خوب و قابل توجهی ست؛ بشرطی که دستاوردهای آن تطابقی با انتظارات ایجاد شده یا ماحصل وانمود شده داشته باشد.
🔹چیزی که از پیش از سفر درباره آن زمینه چینی و با اظهارنظرها و گمانه زنی های رسانه ای ضریب داده شد، میانجی گری ژاپن بین تهران و واشنگتن و کاهش تحریم ها و ایجاد برخی گشایش ها و بازگشت پول های بلوکه شده ایران و شکستن حصر بود. درحالی که توجه به برخی اظهارات کارشناسان ژاپنی که می گویند ژاپن قدرت دیپلماتیک چندانی برای تغییر معادله در روابط تهران واشنگتن ندارد و نمی تواند تحریم های ایالات متحده را نقض کند و یا آنها را دور بزند و واردات نفت خام از ایران را مطابق خواست تهران از سر بگیرد، گویای واقعیت دیگری ست. asriran.com/002xEI
همچنین ژاپن تایمز نوشت درخواست آبه از تهران منصرف شدن از برداشتن گام پنجم کاهش تعهدات با موضوع محدود کردن فعالیت های بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی بوده. این با چیزی که بعنوان نجات برجام در توکیو توسط طرفداران دولت بزرگنمایی می شود، تفاوت آشکار دارد.
🔹رسانه های غربگرا وانمود می کنند این سفر برای میانجی گری بین تهران واشنگتن است. اما سوالی که پیش می آید این است که وقتی ژاپن یک بار شانس خود برای میانجی گری را امتحان کرده و بی اختیاریش در امتیاز دادن نقد به تهران را اثبات کرده، وقتی از لحاظ استقلال دیپلماتیک به مراتب در سطح پایین تری نسبت به فرانسه شکست خورده در میانجی گری قرار دارد، وقتی شرایط بین ایران و آمریکا هیچ تفاوتی با زمان سفر قبلی آبه به تهران نکرده و حتی آمریکا در جریان اعتراضات بنزینی خصومت بیشتری از خود نشان داده، این وانمود سازی تنها یک دلیل دارد؛ دستاوردسازی برای دولت بی دستاورد روحانی و تنفس مصنوعی دادن به غربگراها که هیچ نقطه امیدی در آینده سیاسی خود نمی بینند.
🔹مسلم است در ژاپن هر توافقی هم صورت گرفته باشد، نمی تواند مهم و اساسی باشد. چرا که آزموده را آزمودن خطاست. اما این دستاوردسازی پوچ، تاثیر بسیار مخربی در شرایط فعلی کشور دارد. اکنون که پیش از هر زمانی کشور نیازمند اتکا به درون و برنامه ریزی های دقیق و فوری برای بهبود وضعیت اقتصادی ست، پیوند مجدد اقتصاد به سیاست خارجی و شرطی سازی جامعه و امیدسازی های واهی تاثیر مضاعفی بر نارضایتی مردم خواهد داشت.
🔻درحالی که طبق آمارهای صندوق بین المللی پول فشارهای تحریمی درحال تخلیه است، بازار ارز کنترل شده و به گزارش اندیشکده های غربی کمپین فشار حداکثری شکست خورده، در شرایطی که دولت می تواند با تدابیری ویژه شرایط اقتصادی را به سمت ثبات ببرد، بناست بخاطر اهداف حداقلی چون انتخابات همچنان کشور را معطل تصمیم گیری های آن سوی مرزها گذاشت؟!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴دولت در فضای مجازی، خود را در پرداخت دستمزد ۱۲۰ هزار یورویی! #استراماچونی ناتوان نشان میدهد و مشکلات عدم پرداخت را به #FATF پیوند میزند تا فشار افکار عمومی بر مجمع تشخیص را بالا ببرد....
🔻حالا قضاوت کنید: ظرف ۸ ماه گذشته ۲۰ میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات به کشور بازگشته است!
✍ احمد جانجان
✅ 👇
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔻 # سه نکته از یادداشت تحلیلی رئیس شورای روابط خارجی آمریکا با عنوان "خاورمیانه پسا آمریکا":
1⃣ آمریکا خواهان تغییر حکومت ایران است ولی ۴۰ سال گذشته ثابت کرده ایران در مقابل فشارها مقاوم است.
2⃣ ایران جواب جنگ اقتصادی #آمریکا را خواهد داد.
3⃣ آمریکا اعتقادی به دیپلماسی ندارد.
🆔 eitaa.com/basiratesiyasii
هدایت شده از هادیان سیاسی
جدول شاخص کاندیداسنج - نهایی.pdf
816.5K
👆 #جدول_کاندیدا_سنج - فایل pdf
🔴 چگونه کاندیدای اصلح را انتخاب کنیم؟
🔹یکی از جدی ترین دغدغه تشکل های فرهنگی و سیاسی و دانشجویی، مجموعه های مردمی، مساجد، احزاب، جبهه ها و فعالان فرهنگی و سیاسی در سراسر کشور و در هر استان و شهری این مسئله است که چگونه می توان نامزد یا نامزدهای اصلح را انتخاب کرد؟
🔸ما با همکاری و مشورت تعدادی از دوستان در مجموعه های مردمی، جدول #کاندیداسنج را معرفی می کنیم. حاصل تلاشهای بیوفقه دوستان عزیز.
🔹همه مجموعه ها و افراد حقیقی و حقوقی می توانند از این فایل جهت انتخاب کاندیدای اصلح از بین مابقی کاندیداها استفاده کنند.
🔻چند نکته:
1⃣ عموم مردم می توانند این جدول را تکمیل کنند. به شرط شناخت نسبی از نامزدها.
2⃣ اعضای تشکل های دانشجویی، مسجدی، احزاب و مجموعه ها میتوانند این جدول را تکمیل کرده و سپس امتیازات هر کاندیدا را تجمیع کرده و #نامزد_اصلح را انتخاب کنند.
3⃣ راه های احراز هر شاخص و شناخت نامزدها عبارتست از: مصاحبه با نامزدها، جمع آوری اطلاعات از اشخاص و دستگاه های معتبر، بررسی سوابق و رزومه کاری نامزدها و ... .
4⃣ فایل word کاندیداسنج بدون آرم ارسال میشود و مجموعهها میتوانند متناسب با شرایط بومی شهر خود آن را ویرایش کنند.
5⃣ ضرایب پیشنهاد ماست. شما میتوانید ویرایش کنید.
6⃣ این فایل را میتوانید چاپ کرده و در اختیار ۵۰ یا ۱۰۰ نخبه و فعال و یا تشکل های فرهنگی و سیاسی شهرتان توزیع کنید تا نامزد اصلح را تخصصی انتخاب کنند.
7⃣ ادعا نمیکنیم این کار نقص ندارد.
#نشر_حداکثری
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/basiratesiyasii