ما نمیگوییم ایران کشوری فوقالعادهست و هیچ مشکلاتی نداره! نه اصلا
ولی دست از خودتحقیری بردارید! کشوری نیستیم که در بحرانها بحران زده شویم
@basiratesiyasii
🔴دم خروس یک «نفوذی» بیرون زد!
🔸#فرید_مدرسی حقوقبگیر خبرگزاری دولتی ایرنا که شنیده شده از "آشنا" نیز خط میگیرد، در کانال شخصی خود در قامت سخنگوی دولت ظاهر شده و نوشته که دولت هیچ دخالتی در انتخاب رئیس مجلس نخواهد داشت! اما همین مواجببگیرِ دولتی روزانه مطالبی را درباره رئیس بعدیِ مجلس منتشر میکند و عملا اختلافافکنی، تقابلسازی نامزدهای ریاست مجلس و تفرقهانگیزی در جبهه انقلاب را در دستور کار خود قرار داده است که باید به وی گفت: دم خروس را باور کنیم یا... ؟
🔸این اتفاقِ کاملا #موذیانه و مشکوک که از سوی رسانههای اصلاح طلب مانند روزنامه شرق نیز دنبال میشود در حالیست که رسانههای جبهه انقلاب تاکنون کمترین هیجانِ کاذب را در ارتباط با موضوع ریاست مجلس داشتهاند.
🔸اگرچه تعداد منتخبین #اصلاح_طلب در مجلس یازدهم به 20 نفر هم نمیرسند اما با جدیت و کاملا شیطنتآمیز موضوع رئیس مجلس را با هدف ایجاد درگیری و نزاع در جبهه مقابلِ خود دنبال میکنند!
@basiratesiyasii
سرویس مخفی آلمان در طول چندین مبادلهای که حزبالله با رژیم صهیونیستی انجام داد نقش پر رنگی داشت. در طی این سالها، اسیرانی که حزبالله موفق شده بود از رژیم صهیونیستی بگیرد در قبال زندانیان لبنانی، عرب و... در چندین نوبت با هم مبادله شدند که آخرین نوبت بر میگردد به بعد از جنگ ۳۳ روزه، که منجر به آزادی شهید سمیر قنطار شد.
این مبادلهها همگی با وساطت سرویس مخفی آلمان انجام میشد و عملا نقش واسطه را در این اتفاقات، آلمان به عهده داشت و از این نظر به نوعی مورد اعتماد حزب الله و رژیم صهیونیستی بود. البته دولت آلمان با توجه به نفوذ جدی صهیونیستها در درون دولت این کشور، یک ارتباط عمیق با این رژیم دارد.
اما به هر حال در طول بیست سال گذشته واسطه مبادلههایی که صورت گرفت بین حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی، سرویس مخفی آلمان بود.
سال گذشته میلادی با فشار صهیونیستها، دولت آلمان بخش نظامی و یا به اصطلاح مقاومت اسلامی، که بخش نظامی حزبالله محسوب میشود را به عنوان گروه تروریستی اعلام کرد. ولی حاضر نشد بخش سیاسی حزب الله را به عنوان تروریست اعلام کند چون جزئی از دولت لبنان بود؛ یعنی نمایندگان مجلس لبنان از فراکسیون حزب الله بودند و دولت آلمان بخشهای فرهنگی - سیاسی حزب الله را به عنوان تروریست اعلام نکرد. چرا که آنها به شهادت دولت لبنان بخشی از هیئت حاکم لبنان بودند.
اما فشار رژیم صهیونیستی به قدری زیاد شد که بالاخره آلمانیها تسلیم شدند و روز ۱۰ اردیبهشت ماه رسما اعلام کردند که حتی بخش سیاسی حزب الله را هم تروریستی میدانند.
در این بین از گذشتههای دور، لبنانیهای مهاجری بودند که از شیعیان لبنان بودند و در آلمان زندگی میکردند و علاقهمند به مقاومت و وفادار به حزب الله بودند. بسیاری از آنها کمکهای مالی مستمری به حزب الله داشتند و در تدارک و پشتیبانی حزب الله کمک میکردند و به عنوان یک لبنانی مقیم آلمان در این کشور زندگی میکردند. این افراد در مساجد و مراکز فرهنگی مختلف حضور داشتند و در این مراکز کمکهایی برای حزب الله جمعآوری میکردند.
روز گذشته ۱۱ اردیبهشت پلیس آلمان به این مراکز حمله کرد و بیش از هزار نفر از افرادی که یا لبنانی بودند و یا ملیتهای دیگر که در آلمان برای حزبالله کمک مالی تهیه میکردند بازداشت کرد.
این حرکت رسما اعلان جنگ دولت آلمان با حزب الله لبنان محسوب میشود چرا که در واقع آلمانها رسماً در کنار رژیم صهیونیستی ایستادند.
جالب اینجاست که تا الان تنها دو موجودیت از این حرکت استقبال کردند. اولین موجودیت که از این حرکت استقبال کرد دولت نامشروع رژیم صهیونیستی بود و بعد از یک ساعت رژیم سعودی از این حرکت استقبال و حمایت کرد.
از این به بعد درست است که حزب الله از نظر اقتصادی و فعالیتهای سیاسی و تبلیغاتی با کمی دشواری روبرو خواهد بود و در تنگنا قرار خواهد گرفت اما این صهیونیستها هستند که زیانکار خواهند بود زیرا تنها راه ارتباطی غیرمستقیم حزب الله با خودشان را مسدود کردند. از این به بعد حزبالله با صراحت بیشتری برخورد خواهد کرد و این صهیونیستها هستند که نیازمند یک واسطهاند.
از طرف دیگر آلمان این اهرم و موقعیت را که در اختیار داشت را از دست داد و به زودی دولت آلمان متوجه خواهد شد که زیان جدی کرده است. حتی صهیونیستها هم متوجه خواهند شد بستن تنها پل ارتباطی غیرمستقیم با حزبالله میتواند پیامدهای تلخ و دردناکی برای آنها به دنبال داشته باشد.
در آینده میان مدت و یا حتی نزدیک، اگر فردی از صهیونیستها به اسارت نیروهای حزبالله در بیاید مانند دورههای قبل امکان از استفاده آلمان به عنوان واسطه وجود ندارد و صهیونیستها باید به دنبال راه چاره باشند که چگونه اسیرهای خودشان را آزاد کنند.
@basiratesiyasii
🔴این رویدادها را اتفاقی فرض نکنید
رویدادهای اخیر در منطقه از عراق گرفته تا خلیج فارس و آنچه امروز در لبنان میگذرد، هیچ کدام اتفاقی نیست. ارتباط تحلیلی میان داده های خبری و اطلاعاتی، احتمال بازطراحی سناریو دشمن را مضاعف کرده است. مثلث شوم (عبری عربی غربی) به این راحتی ملتهای منطقه را رها نخواهند کرد. اقدامات تحریک آمیز آمریکاییها در خلیج فارس، پیدا شدن سر و کله داعش در عراق و آشوب های داخلی لبنان هر کدام می توان بخشی از طرح جدید آنان برای ضربه زدن به مقاومت با محوریت ایران باشد. فعلاً در محک اول، سیلی سختی در خلیج فارس خوردهاند، بعید است در حوزه نظامی برنامه ای داشته باشند. اگر حداقل عقلی در وجودشان باشد، تجربه گذشته را تکرار نخواهند کرد، گرچه احتیاط و آمادگی در این حوزه شرط عقل است. اما شاید قرار گرفتن ایران در مقابل این چالش بی سابقه بیولوژیک و پیامدهای آن زمینه ای را جهت تدارک یک آشوب دیگر برای دشمن در داخل مهیا کرده باشد. متاسفانه خرده سرمایه ای هرچند آسیب دیده در داخل همچنان دارند، در کنار تجربه ای اندوخته شده از سنوات گذشته. نباید فراموش کرد، استراتژی دشمن جامع محور بوده و کل اجزا محور مقاومت را با هدف جلوگیری از موازنه سازی فشار در بر می گیرد. لذا در این شرایط هر رویدادی را نباید اتفاقی فرض کرد.
✍️احمد بنافی
@basiratesiyasii
#منطقه_در_یک_نگاه | ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹
1️⃣ «میشل عون» رئیسجمهور لبنان در گفتوگویی با خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» اعلام کرد، این کشور حق آزادی بیان و تظاهرات را محفوظ میداند، اما اجازه بیثباتی امنیتی را نمیدهد.
2️⃣ شورای انتقالی جنوب یمن، تحت حمایت امارات از مذاکره با ائتلاف عربی برای برچیدن تمامی ایستهای نظامی در مرکز استان سقطری خبر داد.
3️⃣ ۱۳۰ عضو پارلمان انگلیس با ارسال نامهای از نخستوزیر این کشور خواستند در صورت پیشبرد طرح «بنیامین نتانیاهو» در الحاق بخشهای بزرگی از کرانه باختری به سرزمین اشغالی، تحریمهایی علیه رژیم صهیونیستی وضع شود.
4️⃣ رئیس کمیته اجرایی «ساف» اعلام کرد، تشکیلات خودگردان در پیامهایی به چندین کشور، از آنها خواسته که به رژیم صهیونیستی اجازه ندهند طرح آپارتایدی خود درباره الحاق اراضی کرانه باختری را اجرایی کند.
5️⃣ نخستوزیر مامور تشکیل کابینه عراق، عملیات تروریستی علیه الحشد الشعبی را تلاش ناکام برای سوءاستفاده از درگیریهای سیاسی جاری کشور دانست.
6️⃣ «دیوید شنکر» معاون وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد، کمک صندوق بینالمللی پول به لبنان مجانی نیست بلکه مشروط به گامهای اصلاحی دولت این کشور و اجازه نظارت بر اقتصاد است.
7️⃣ خبرگزاری رسمی سوریه «سانا»، امروز، گزارش کرد که به دنبال انفجار یک مین در منطقه «تل ابیض» در شمال استان رقه سوریه، یک خودروی متعلق به عناصر گروهک «احرارالشام» که از حمایت ترکیه برخوردارند، منفجر شد.
@basiratesiyasiyasii
سلام 😍
بعضی وقتا دلت گرفته😞
از همه دنیا خسته شدی😖
دلت میخواد به جای دلی باشه...🙃
https://eitaa.com/joinchat/490471468C7f05d960d5
خب اونجا کافه شهداست...😍
تو اگه بدونی این دعوتنامه از طرف خود شهداست دلت نمیاد الکی ردش کنی☹️😢
اگه دلتون گرفته بیاین...😞
اگه دلتون شکسته بیاین...💔
اگه از دنیا خسته شدین بیاین...😔
اگه سرتون میل بریدن داره بیاین...🙂
اگه عاشق شهدا و شهادتین بیاین....🙃
اینجا قرار گاه عشق است....🍃🥀
قرارگاه دلشکسته ها....💔
پس به جمع ما بپیوندین...👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/490471468C7f05d960d5
برای تحلیل اخبار و وقایع سیاسی به جمع ما بپیوندید.
کانال تحلیلی
«بصیرت سیاسی»
👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/basiratesiyasii
http://eitaa.com/basiratesiyasii
#نهج_البلاغه
🌸والصیام ابتلاء لاخلاص الخلق » .
💠خداوند روزه را برای آزمودن اخلاص بندگان واجب کرد.
📚 #حکمت ۲۵۲
@basiratesiyasii
♦️مسکو؛ برگه جدید سیاستورزی امارات در یمن؟
📝#تحلیل_کوتاه
🔻فقط چند روز پس از اعلام خودمختاری شورای انتقالی وابسته به امارات، مقامات روس از درخواست این شورا برای ورود مسکو به صحنه یمن پرده برداشتند تا مشخص شود که امارات بهرغم حمایت ظاهری از توافق ریاض، اما در عمل تضعیف توافق و تثبیت شورای انتقالی را مدنظر دارد:
🔸تحولات سالهای اخیر نشان میدهد که کنشگری سیاسیون یمنی ساکن هتلهای ریاض و ابوظبی تابع اراده مقامات سعودی-اماراتی بوده و بدون اجازه اربابان خود اقدام نخواهند کرد.
🔸امارات که سعی کرده با پیگیری غیر مستقیم اهدافش در یمن از پیامدهای تقابل مستقیم با ریاض و انصارالله مصون بماند، اینبار استعانت از مسکو را برگه مهمی برای کاهش فشار بر شورای انتقالی بهعنوان مهمترین ابزار پیگیری سیاستهای ابوظبی در یمن یافته است.
🔸شاید آگاهی امارات از تبعات منفی سیاست نفتی ریاض (افزایش تولید و کاهش قیمت) بر اقتصاد روسیه، یکی از دلایل پیشنهاد با واسطه به مسکو برای ورود به یمن باشد. این کار به روسها فرصت تلافی میدهد؛ موضع خودمختاری شورای انتقالی را تقویت و به سیاست بازی پشت پرده امارات در یمن استمرار میبخشد.
🔸اماراتیها گرچه با ایجاد و تجهیز پایگاههای متعدد سعی کردهاند آمریکاییها را به حضور نظامی در یمن ترغیب کنند، اما همچنان از ترجیح ریاض بر خود در صورت اجبار آمریکاییها به انتخاب در صحنه یمن نگران هستند، حضور توازنبخش روسیه تا حدود زیادی این نگرانی را به آرامش بدل خواهد کرد.
🔸یکی از مطلوبیتهای ابوظبی، تثبیت مدیریت شورای انتقالی بر جنوب و سواحل غربی یمن است که بهشدت از ناحیه انصارالله تهدید میشود. هرچند حضور نظامی روسها این نگرانی را کم میکند، اما مقامات انصارالله با آگاهی از هدف امارات، به روسها هشدار دادهاند که ارتش و کمیتههای مردمی یمن هرگونه نیروی خارجی حاضر در یمن را اشغالگر دانسته و آن را هدفی مشروع برای خود تلقی میکنند.
@basiratesiyasii
باشگاه خبرنگاران/ اصولگرایان برای سازماندهی امور و رقابتهای پارلمان یازدهم جلساتی با حضور قالیباف، حاجی بابایی، آقا تهرانی، تقوی، نیکزاد، میرتاج الدینی، زاکانی و میرسلیم برگزار کردند.
چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته اصولگرایان جهت هماهنگیهای لازم برای سازماندهی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نشستی را با حضور قالیباف، حاجی بابایی، آقا تهرانی، تقوی، نیکزاد، میرتاج الدینی، زاکانی و میرسلیم برگزار کردند؛ در این جلسه کارآمدی، مقابله با فساد، مردمی بودن و اجرای خواستههای رهبری بررسی شد و این جناح سیاسی، ۸ تصمیم زیر را برای تشکیل هیئت رئیسه و کمیسیونهای تخصصی پارلمان بعدی اتخاذ کرد:
١- هیچکدام از نامزدهای هیئت رئیسه و کمیسیونهای تخصصی، خود را مورد حمایت دستگاههای خاص معرفی نکنند.
٢- شورای ائتلاف از هیچ کاندیدایی حمایت نکند.
٣- هیچ یک از نامزدهای خود را از دیگر نمایندگان، نمایندهتر نداند و حق خاصی برای خود قائل نشود.
٤- شرط کاندیداتوری برای ریاست مجلس آن باشد که فرد مورد نظر، خود را کاندیدای ریاست جمهوری سال ١٤٠٠ نکند.
٥- نامزدهای هیئت رئیسه و رؤسای کمیسیونهای تخصصی در یک رقابت عادلانه و با رأی نمایندگان انتخاب شده و اجازه نخواهند داد کسانی از بیرون مجلس برای آنها تعیین تکلیف کند.
٦- برای نامزدهای ریاست، نواب، هیئت رئیسه و رؤسای کمیسیونهای تخصصی شاخصهای علمی و کاربردی تهیه و تدوین شود.
٧- هیچ نامزدی از قبل خود را رئیس، نواب، هیئت رئیسه و رئیس کمیسیونهای تخصصی معرفی نکند.
٨- برای ریاست، نواب، هیئت رئیسه و رؤسای کمیسونهای تخصصی ابتدا رأی گیری و رقابت در فراکسیون انجام شود.
به نظر میرسد رقابت اصلی برای ریاست مجلس میان قالیباف و حاجی بابایی و برای نواب ریاست هم، زاکانی، آقا تهرانی، میرتاج الدینی، نیکزاد و میرسلیم باشد.
https://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴 #یه_نکته
با اینکه اغلب مردم ما، چشم و مو مشکیند، چرا در تبلیغات بازرگانی، بیشتر افراد، مو بور و چشم رنگیند؟
چرا دکورهای تبلیغات، اروپا و آمریکا رو در ذهن تداعی میکنه؟
این باعث نمیشه که ناخودآگاه، ایدهآل، برای خانواده و کودک ایرانی بشه، چهره و سبک زندگی غربی و نتیجهش عدم اعتماد بنفس؟
@basiratesiyasii
📝 حضرت آیت الله #رئیسی
🔹شما کارهای مهمی انجام دادید و بدعت های بزرگی را شکستید.
🔹انتظار مردم این است که یک بار ببینند فردی را در زمان مسئولیتش محاکمه کنند.
🔹اکنون که جمع کثیری از نخبگان حوزه و دانشگاه از #وزیر_ارتباطات شکایت کرده اند، این محاکمه را برگزار کنید تا بقیه مسئولان نیز بفهمند که از مصونیت آهنین برخوردار نیستند و به حقوق مردم احترام بگذارند.
@basiratesiyasii
💝💝💝بسم الله الرحمن الرحیم
💝💝 دعاي روز دهم:
اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِيهِ
مِنَ الْمُتَوَكِّلِينَ عَلَيْكَ
وَ اجْعَلْنِي فِيهِ
مِنَ الْفَائِزِينَ لَدَيْكَ
وَ اجْعَلْنِي فِيهِ
مِنَ الْمُقَرَّبِينَ إِلَيْكَ
بِإِحْسَانِكَ يَا غَايَةَ الطَّالِبِينَ.
💝خداوندا
مرا در اين روز
از آنان که در تمام امور
بر تو توکل کنند
و نزد تو فوز و سعادت يابند
و از مقربان درگاه تو باشند قرار ده،
به حق احسانت
اي منتهاي آرزوي طالبان.
♻️♻️♻️♻️♻️
✅ واژههای کلیدی:
✅ توکل؛
✅ فائزین؛
✅ مقربین؛
✅ احسان
♻️♻️♻️♻️♻️
✅✅پیامها:
✅ مرحوم علامه طباطبایی (رحمه الله) معنای توکل آن است که تنها خدا را مؤثر بدانی. (المیزان؛ ج17، ص507)
➖➖➖➖➖
✅ معنای توکل ترک وظائف نیست. باید وظیفه را انجام داد و با توکل به خدا منتظر نتیجه بود.
➖➖➖➖➖
✅ فائز به معنای سعادتمند بوده و قرآن رضایت خداوند را فوز عظیم میداند. (مائده؛ آیه119)
➖➖➖➖➖
✅ در دعای کمیل ذکر خداوند وسیله تقرب به درگاه الهی بیان شده. (مفاتیح الجنان، دعای کمیل)
➖➖➖➖➖
✅ پیامبراکرم (صلی الله علیه و آله وسلم)احسان نسبت به کسی که بدی کرده را از بهترین اخلاقها در دنیا و آخرت میداند. (منیة المرید؛ ص323)
➖➖➖➖➖
✅ هر کسی که از فطرت سالم برخوردار باشد زبان به ستایش اهل احسان میگشاید.
@bsiratesiyasii
🔴 اهمیت برداشتن تحریم های تسلیحاتی ایران؛ نیاز اصلی ایران چیست؟
🔻 از ۵ ماه دیگر طبق قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل متحد تحریم های تسلیحاتی ایران برداشته میشود و ایران قادر به خرید و فروش تسلیحات خواهد شد.
🔸 این امر سرآغاز اتفاقی بسیار مهم و راهبردی در منطقه غرب آسیا خواهد بود چرا که جمهوری اسلامی که در سالیان اخیر در برخی فناوری های نظامی خاص در عداد کشورهای پیشرفته قرار گرفته می تواند ضعف ها و خلاء های تسلیحاتی خود را پر کند.
🔸 تاریخچه تحریم های تسلیحاتی ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل به سالهای ۲۰۰۶ بر می گردد که ایران طبق قطعنامه ۱۷۴۷ از خرید هرگونه تسلیحات سنگین مانند هواپیما ، تانک ، ناوهای جنگی محروم گشت.
🔹 در سالهای پس از این قطعنامه اگرچه ایران ناتوان از خرید تجهیزات پیشرفته بود اما توانست با اتکا به توان داخلی در برخی صنایع نظامی مهم مانند پهپاد و موشک های بالستیک به خودکفایی و استغنای صددرصدی برسد و در ساخت برخی تجهیزات دیگر مانند پدافندهای موشکی زمین پایه تا حد زیادی خودکفا گردد .
🔹 مقایسه بودجه نظامی ایران با کشورهای همسایه اش نشان می دهد که این کشور با صرف کمترین هزینه بقا ،تمامیت ارضی و امنیت ملی اش را از معرض تهدیدها مصون نگاه داشته که این امر موفقیت استراتژی دفاعی جمهوری اسلامی را نمایانگر است.
🔸 شاید برای برخی این سوال به وجود بیاید که پس برداشتن تحریم های تسلیحاتی ایران ، اولویت های آن برای خرید تجهیزات نظامی به چه صورت خواهد بود؟
🔸 معتقدم ایران در زمینه تجهیزات نیروی زمینی خصوصا در امر تسلیحات سبک و نیمه سنگین مانند ضد زره خودکفا بوده و کیفیت تجهیزاتش در نبرد سال ۲۰۰۶ میان حزب الله و اسرائیل و نبردهای یمن و سعودی و همچنین نبرد با تروریسم در عراق و سوریه اثبات شده است.
🔹 در زمینه زرهی نیز با توجه با تهدیدات مرزهای شمال غرب و جنوب شرق که عمدتا کلاسیک نیستند خرید تانک های پیشرفته به نظر جزو اولویت های وزارت دفاع نیست. خصوصا که ایران نیز مقاصد آفندی نسبت به همسایگان ندارد.
🔹 در زمینه دریایی نیز ایران تولید کننده انواع شناورهای سبک و نیمه سنگین و موشک های زمین به دریا از نوع بالستیک و کروز و سطح به سطح می باشد و با توجه به خودکفایی نسبی که در این مقوله دارد و همچنین در نظر گرفتن محدودیت هایش در امر تخصیص بودجه به نظر معقول نمی نماید که به سراغ خرید های دریایی کلان برود .
اما معتقدم نقطه ضعف اصلی ایران در زمینه هواپیماهای جنگنده می باشد.
🔸 پس از وقوع انقلاب اسلامی دیگر ایران نتوانست هیچ هواپیمایی از غرب خریداری کند و در جنگ تحمیلی هواپیماهای غربی اش مانند فانتوم و تامکت و تایگر به شدت فرسوده شدند.
این در حالی بود که ایران از نظر قطعات این هواپیماها کاملا وابسته نگه داشته شده بود و به همین علت بود که بسیاری از هواگردهایش زمین گیر شدند.
🔸 پس از انعقاد برجام ایران بلافاصله تلاش هایی برای خرید تعداد بالایی سوخو ۳۰ مدل اس ام از روسیه انجام داد که خبرها حکایت از موفقیت بدون سر و صدای مذاکرات داشت.
🔹 این هواپیما همچنین بدون سوخت گیری می تواند تا ۳۰۰۰ کیلومتر را بپیماید و ۸ تن بمب و موشک حمل کند که معنای آن را اسرائیلی ها و سعودی ها به خوبی درک می کنند .
🔹 با توجه به قدرت بالای موشکی بالستیک و کروز و یگان های پهپادی ایران ورود سوخوهای جدید توان تهاجمی آن در مقابل رقبای متخاصم منطقه ای را شدیدا تقویت می کند چرا که این کشورها در برابر ایران صرفا بر هواپیماهای پیشرفته غربی خود تکیه داشتند.
🖌 #علیرضا_تقوی_نیا
@basiratesiyasii
سلام خدمت دوستان و همراهان گرامی
جلسه سیاسی مجازی مون در هفته گذشته بدلیل مشغله استاد ناتمام ماند. که خوشبختانه اکنون قسمت پایانی بحث آماده گردید.
لذا برای استفاده بهتر دوستان کل بحث را بارگذاری می کنم.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
#میهمان_داریم
در خدمت استاد حوزه و دانشگاه در مباحث سیاسی ایران و جهان ، جناب استاد معلمی هستیم با موضوع :
#تحلیل آخرین وضعیت عراق و آمایش نیروهای آمریکایی؛ تحلیل سناریوهای احتمالی در مواجه آمریکا و ایران در عراق
همراه ما باشید در
کانال تحلیلی « بصیرت سیاسی »👇
@basiratesiyasii
763.7K
#جلسه_مجازی_بصیرت_سیاسی
#بشنوید :استاد معلمی( قسمت اول)
#تحلیل آخرین وضعیت عراق و آمایش نیروهای آمریکایی؛ تحلیل سناریوهای احتمالی در مواجه آمریکا و ایران در عراق
@basiratesiyasii