9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ #ولنگاری_پوششی، چه اثراتی بر قوهی شناختی آقایان و خانمها میگذارد؟
📍آخرین یافتههای #علوم_شناختی در باب حکمت دستور قرآنی پرهیز چشمچرانی آقایان و عدم خودنمایی خانمها
#بصیرت_نیوز
@basiratnews
🔴تبارشناسی آشوب و فرصت برآمده از آن (یادداشت روز کیهان)
1) شاید برای خیلیها سؤال باشد که چرا آشوبگران در ماجرای اخیر، به سرعت سراغ دو کار رفتند؛ یکی «آتشافروزی و اقدامات خشن و جنایتکارانه و ایجاد هیاهو»، و دیگری «حمله به حجاب و مساجد و حسینیهها و پرچمهای عزای سالار شهیدان»؟ یا این که چرا بلافاصله، گروهکهای تجزیهطلب و تکفیری در مرزهای شمال غرب و جنوب شرق فعال شدند؟ پاسخ این است که قاطبه مردم، کمترین همراهی با طراحان آشوب نکردند و بنابراین آشوبگران، ماموریت یافتند با صحنهسازیهای تند و خشن، خلأ بزرگ «حمایت مردم» را بپوشانند. در عین حال، پشتصحنه ماجرا، از برنامهریزی گسترده برای عقدهگشایی علیه مقدسات اسلامی حکایت میکند که سد راه یاغیگری غرب در منطقه و در مقابل ایران بوده است.
2) 13 سال قبل، هنگامی که فتنه سبز، کشور را درگیر «پیامدهای امنیتی» و سپس بیش از یک دهه «تحریم حداکثری» کرد، وزیر ارشاد دولت موسوم به اصلاحات، از تاسیس «اتاق فکر جنبش سبز در خارج کشور» خبر داد. هسته مرکزی این اتاق لندنی، شامل «عبدالکریم سروش، اکبر گنجی، محسن کدیور و عبدالعلی بازرگان» بود. اظهارات برخی از این افراد و مشابهان آنها، روشن میکند که آن فتنه پیچیده چرا شکست خورد و چرا به آشوب کور اخیر، تغییر ماهیت داد. شاید خیلیها به یاد نیاورند که «مجید محمدی» از اعضای فراری حلقه کیان (یکی از چند حلقه اصلی سازماندهنده آشوبهای 78 و 88، با حضور برخی اصلاحطلبان، و گروهک ملی- مذهبی) مهرماه 1388 در وبسایت رادیو فردا نوشت: «اعضای جنبش سبز اهل ریاضت نیستند. میخواهند با شورت کوتاه و تاپ بیرون بیایند. میخواهند سینه بزنند و اگر هوس کردند، لیوان شرابی بنوشند... آنها در ملأعام روزهخواری میکنند و نصر من الله
و فتح قریب سر میدهند. در نماز جمعه با کفش و به صورتی مختلط پشتسر هاشمی نماز میخوانند و جای صلوات، سوت و کف میزنند»! طبیعی بود که نقاب انداختن تدریجی این جریان، مورد انزجار ملت ایران قرار گیرد و بانیان فتنه، سیلی اصلی را از خود ملت باورمند ایران بخورند. در همین روند قهقرایی بود که مجید محمدی، 4 آبان 1388 در رادیو فردا اعتراف کرد: «اسلامگرایی جدیترین مانع و مخاطرهبرانگیزترین مشکل در برابر جنبش سبز است. ریشههای فرهنگی و اجتماعی که به تأسیس و تداوم جمهوری اسلامی منجر شدند، هنوز در جامعه زندهاند. آنچه خطر جدی در برابر جنبش سبز است، نام جمهوری اسلامی نیست، بلکه اسلامگرایی است که در ایران قوی است. در ضرورت جدی گرفتن و اهمیت آن، همین بس که بیش از سه دهه، حکومت را سر پا نگه داشته است. این ایدئولوژی، از نفس نیفتاده و بر زمینزدن آن کاری است بس دشوار. نقطه حسادس و بنیادین جمهوری اسلامی، نه مقام ولیفقیه یا شخص [آیتالله] خامنهای، بلکه اسلامگرایی است».
#بصیرت_نیوز
@basiratnews
🌷💫 مهمترین تفاوت 78 و 88 و 98 و اینبار جنبش لمپنها
🔹 جنس اغتشاش امروز با گذشته متفاوت است. یکی دانستن اینها منجر به خطای محاسباتی و تصمیم گیری می شود. آنچه روشن است اینکه این روزها امتداد گذشته نیست و ما با یک پدیده جدید مواجهیم که در انتهای متن به عنوان تفاوت اصلی اشاره خواهم کرد.
🔸 دو تفاوت اولیه:
1️⃣ یکم. در تمام موارد قبلی اغتشاشات از اعتراضات شروع شده بود اما اینبار از ابتدا اغتشاش بود.به همین دلیل شعارها از لحظه اول حول کشتن و اتش زدن و خراب کردن و تقابل با اصل نظام بود.
2️⃣ دوم. در تمام موارد گذشته بهانه اعتراضات فتنه گون بود. به این معنا که حق و باطل ممزوج بود و روشن نبود. 78 به ظاهر فرهنگی و سر بستن روزنامه سلام. 88 سر تقلب و قدرت سیاسی. 98 بحث اقتصادی بود و اینبار هیچ گونه فتنه ای وجود نداشت. شفاف و شفاف. حجاب بهانه و اصل نظام نشانه؛ مردم نه بهانه را می پذیرفتند و نه نشانه.
✅ اما این دو تفاوت اصلی نبود.... و مهمترین:
3️⃣ سوم. در همه موارد قبلی در فضای واقعی، حادثه ای رخ میداد و رسانه ها متناسب با آن ماجرا را روایت می کردند اما اینبار روایت رسانه ها اصل بود و در بیرون برای آن واقعیت ساخته میشد.
🔹 در تمام موارد قبلی رسانه ها نقش اطلاع رسانی و در موارد جدی تر نقش تهییج و ترغیب را داشتند و اما اینبار نقش تصویرسازی.
🔸 فتنه اخیر، فتنه لمپن ها بود. به همین دلیل اساسا با یک نیاز واقعی شروع نشد. اساسا نیازی هم به نیاز حقیقی مردم نبود. نیاز به یک هیجان وجود داشت؛ تحریک و تحریض احساسات. یک هیجان زدگی تا هیجان زده ها به میدان بیایند. برای همین عمده نوجوان بودند که بی شک در خلوت و یا با گذشت زمان پشیمان می شدند. اما لمپن ها این افراد نبودند. لمپن جریان خارج از کشوری بود که تصور می کرد با اتش نشاندن به اباحه گری می تواند علیه دین و خاک این مردم قیام کند؛ اما فقط هیجان صید کرد و خلاص. کف روی آب.
✅ اساسا در جنبش لمپن ها میداندارها در خارج از کشور و اتش بیارها در رسانه و کلوخ انداز ها کف خیابان هستند. این نیز تفاوتی دیگر بین این دوره و موارد گذشته است.
🔹 و اما اصل حرف؛
نزاع ایندوره برخلاف تصور رایج در رسانه ها بود نه در خیابان. در خیابان تنها رویدادسازی بود برای تصویرسازی در رسانه. جمعیتی بسیار محدود اما درجه خشونت بالا که قدرت تصویر سازی داشته باشد.
🔸 برای تصویر سازی رسانه ای اساسا جمعیت لازم نبود؛ کافی بود زن میداندار باشد و خشونت رخدادساز. هردو نیز مهیا بود. حجاب سوزی تا حجاب کشی؛ از اتش زدن ناجا تا بسیجی تا پاکبان تا اتش نشان و امدادگر و غیره.
✅ یک گروه پنجاه تا صدنفره که هر شب در یک نقطه جمع می شوند تا بگویند همه جا هستیم. خشونت زیاد تا تلقی بی شماریم بسازد.
🔹 نزاع ایندوره، جنگ تصویر بود. جنگی برای ساخت تصویر. ترند ها و هتشگ ها دیگر به تنهایی کارساز نبود؛ باید رخدادی هم ساخته میشد در مدد به این ترندها. سطح دعوا در کف خیابان به همین اندازه محدود بود...
🔸 جنبش لمپن ها، جنبش بی مایه ای است که تخریب دارد اما خالی از هرگونه عمق مردمی و اعتقادی و حتی نیاز عمومی است. عاری از وسعت. جنبشی محصور در خیالات و فضای مجازی.
✅ جنبش لمپن ها از مجاز آغاز می شود و واقعیت را تنها برای تحکیم تصویر و خیال میسازد؛ برخلاف همه جنبش ها که از واقعیت اغاز می شود و به مجاز امتداد میابد.
🔹 و خسارت محض برای کسانی بود که این رفت و برگشت خیال انگیز بین واقع و مجاز را درک نکردند و بی آبرو شدند.
🔸 و مهمترین نکته آموزنده این است که؛
✅ دستگاه امنیتی مقصرین اصلی فتنه لمپن ها را در فضای تصویرسازی و مجازی دنبال کند نه صرفا کف خیابان.
🔹 به همین دلیل است که نقش سلبریتی ها در این دوره تنها برداشتن حجاب و جذب فالور و کسب اعتبار نبود؛ اینبار به روشنی در خون های ریخته شده کف خیابان سهم دارند و باید در دادگاه حاضر شوند.
🔸 و از این واضحتر اینکه؛
فتنه لمپن ها تمامی ندارد چون کم هزینه ترین حالت ممکن برای دشمن است؛ رویداد سازی برای تصویر سازی.
✅ خلاصه اگر فضای مجازی را رها کنید باز هم با خون های به ناحق ریخته شده مواجه خواهید بود.
تصویر سازی مصداق عینی میخواهد؛ نباشد، میسازند.
آتش می زنند و خون میریزند تا بگویند بی شماریم. دهها نفر کشتند تا بگویند آن یک نفر را شما کشتید.
💢 و اینهمه چرا؟
چون فهمیدند اگر در ذهن مردم پیروز شوند در واقع نیز پیروزند. این واقع سازی ها برای واقع نمایی در جنگ ذهنی است و تمام.
✅ پ ن👇
🌀👈با توجه به شعار " زن ، زندگی ، آزادی " فتنه اخیر نیاز جنسی و همجنس بازی هست نه نیاز اقتصادی ، فرهنگی و سیاسی. حجاب بهانه است.
#بصیرت_نیوز
┈•••✾••┈
📝@basiratnews
🔴مثلث شوم آشوب، تحریم و مذاکره/ اغتشاش با هدف سنگاندازی در مسیر بیاثر کردن تحریمها
🔹سادهانگارانه است اگر به تحولات امروز ایران، صرفا از زاویه حجاب مرحوم مهسا امینی و برخورد نامناسب گشت ارشاد و اساس وجود چنین نهادی نگاه کنیم، بلکه ابعاد ماجرا کمی پیچیدهتر است.
🔹با نگاهی دقیقتر به بازیگردانان پشت صحنه، میتوان به وضوح تقابل دو راهبرد در مواجهه با تحریمها را در دل تحولات اخیر مشاهده کرد که عبارتند از: 1-مذاکره با آمریکا 2-بیاثر کردن تحریمها.
🔹واضح است که هدف آمریکا از اعمال تحریمها، فشار به معیشت مردم و ایجاد نارضایتی و اعتراض برای تغییر رویکرد سیاست خارجی ایران است. در این زمین بازی، «آشوب» و «تحریم» یک رابطه رفت و برگشتی برای تقویت یکدیگر دارند.
🔹در واقع «تحریم» با یک پیوست رسانهای دقیق، باعث نارضایتی معیشتی مردم از حاکمیت و ایجاد شکاف اجتماعی و «آشوب» میشود و از طرفی این «آشوب» و اغتشاش، دست آمریکا را برای اعمال «تحریم» بیشتر به بهانههای حقوقبشری باز میکند و قدرت اجماعسازی جهانی علیه ایران را افزایش میدهد، مشابه اتفاقی که در اعمال تحریمهای فلجکننده بعد از وقوع فتنه 88 رخ داد.
🔹حال این پازل، زمانی توسط طراحان آن تکمیل میشود که کشور زیر فشار شکاف اجتماعی و تحریم مجبور به مذاکره و امتیازدهی گسترده به آمریکا شود. ضمن اینکه آشوب و اغتشاش عملا مسیر راهبرد «بیاثر کردن تحریم» توسط دولت سیزدهم را میبندد.
🔹به عنوان مثال طبق گزارش اندیشکده حمل و نقل ایران، در پی ناآرامیهای اخیر و تضعیف امنیت کشور و تصویر مخابره شده از ایران به جهان، ترانزیت عبوری از کشور به عنوان بخشی از راهبرد بیاثر کردن تحریم کاهش یافته، طوری که برخی فورواردرها تا 40 درصد افت ترانزیت را گزارش کردهاند.
🔹اگر دقیقتر نگاه کنید درمییابید که چهرههای سیاسی و رسانهای شامل تئوریسینهای برجام، دعوتکنندگان به آشوب و تحریمکنندگان ایران تقریبا یکسان هستند که این مخرج مشترک، خود گواه بسیاری از مسائل است.
✍🏻 احسان حسینی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
دوستان خود را به خانواده *" #بصیرت_نیوز "* دعوت کنید!
@basiratnews
💬 موضع صریح رهبر انقلاب دربارهی حوادث اخیر: درگذشت دختر جوان دل ما را هم سوزاند / واکنش بدون تحقیق، ایجاد اغتشاش و ناامنی برای مردم و حمله به قرآن و مسجد و حجاب و بانک و ماشین مردم عادی نبود و برنامهریزی شده بود
🔻 در این حوادث چند روز اخیر بیش از همه به سازمان انتظامی کشور ظلم شد، به بسیج ظلم شد، به ملت ایران ظلم شد. ظلم کردند. البته ملت در این حادثه هم مثل حوادث دیگر قوی ظاهر شد، کاملاً قوی، مثل همیشه، مثل گذشته. در آینده هم همین جور خواهد بود. در آینده هم هر جا دشمنان بخواهند اختلالی ایجاد کنند، آنی که بیش از همه سینه سپر میکند و بیش از همه اثر میگذارد، ملت شجاع و مؤمن ایراناند. وارد میدان میشوند و وارد میدان شدند.
🔹 بله ملت ایران، مظلوم است، اما قوی است، مثل امیرالمؤمنین، مثل مولای متقیان سرور خودش علی علیهالسلام، که هم قوی بود، قویترین بود و هم مظلومترین.
🔺 این حادثهای که پیش آمد، دختر جوانی درگذشت. خب حادثهی تلخی بود. دل ما هم سوخت. ولی واکنش به این حادثه بدون اینکه تحقیقی شده باشد، بدون اینکه هیچگونه امر مسلّمی وجود داشته باشد، این نبود که یک عدهای بیایند خیابان را ناامن کنند، ناامنی را برای مردم به وجود بیاورند، امنیت را به هم بزنند، قرآن را آتش بزنند، حجاب از روی سر زن محجبه بکشند، مسجد و حسینیه را به آتش بکشند، بانک را به آتش بکشند، ماشینهای مردم را آتش بزنند. این واکنش به یک قضیهای که حالا تأسفآور هم هست، این موجب نمیشود که یک چنین حرکاتی انجام بگیرد این حرکات عادی نبود، طبیعی نبود. این اغتشاش، این اغتشاش برنامهریزی شده بود. ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
#⃣ #بصیرت_نیوز
@basiratnews
اغتشاشها طراحی آمریکا و رژیم صهیونیستی است
رهبر معظم انقلاب:
🔹اگر قضیه این دختر جوان هم نبود، بهانه دیگری بهوجود میآوردند تا امسال در اول مهر، در کشور نا امنی و اغتشاش ایجاد کنند.
🔹به صراحت میگویم این اغتشاشها و ناامنیها، طراحی امریکا و رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی بود و حقوق بگیران آنها و برخی از ایرانی های خائن در خارج به آنها کمک کردند.
🔹برخی افراد نسبت به اینکه گفته شود فلان حادثه طراحی و کار دشمن بوده است، حساس هستند و سینه سپر میکنند برای دفاع از سازمان جاسوسی امریکا و صهیونیستها و انواع تحلیلها و لفاظیهای مغالطهآمیز را نیز به کار میگیرند تا بگویند کار خارجیها نیست.
🔹در دنیا، اغتشاشهای زیادی بهوجود میآید و در اروپا و به خصوص فرانسه و پاریس هر چند وقت یکبار اغتشاش مفصلی بهوجود میآید اما آیا تاکنون شده است که رئیسجمهور امریکا مجلس نمایندگان امریکا از اغتشاشگران حمایت کنند و بیانیه بدهند؟
🔹آیا سابقه دارد که پیام بدهند و بگویند در کنار شما هستیم؟ آیا سابقه دارد رسانههای جمعی وابسته به سرمایهداری امریکا و مزدوران آنها همانند برخی دولتهای منطقه و از جمله سعودیها از اغتشاشگران در این کشورها حمایت کنند؟ و آیا سابقه دارد امریکاییها اعلام کنند که ما فلان سختافزار یا نرمافزار اینترنتی را در اختیار اغتشاشگران قرار میدهیم تا به راحتی ارتباط برقرار کنند؟
🔹اما چنین حمایتهایی در ایران بارها اتفاق افتاده است. پس چگونه است که برخیها دست خارجی را نمیبینند و چگونه انسان هوشمند احساس نکند که در پشت این حوادث دستهای دیگری در کار است.
🔹اظهار تأسف امریکاییها برای از دنیا رفتن یک دختر دروغ است و آنها برخلاف ظاهر، به علت بهدست آوردن این بهانه برای حادثه آفرینی شادمان هستند.
🔹در کشور، مسئولان سه قوه اظهار تأسف کردند و قوه قضاییه قول داده است که موضوع را تا نهایت دنبال کند تا مشخص شود مقصری وجود دارد یا نه و اینکه مقصر کیست؟ تحقیق یعنی همین. حال، چگونه میشود یک سازمان و یک مجموعه عظیم خدمتگزار برای احتمال اینکه خطایی سر زده باشد، مورد تهمت قرار گیرد. هیچ منطقی پشت سر این کار نیست و این، کار عاملی جز دستگاههای جاسوسی و سیاست گذاران عنود خارجی ندارد.
🔹انگیزه دولتهای خارجی برای ایجاد اغتشاش و ناامنی در کشور چیست؟ آنها احساس می کنند کشور در حال پیشرفت به سوی قدرت همهجانبه است و این موضوع را نمیتوانند تحمل کنند.
#بصیرت_نیوز
@basiratnews
🔸 یک نکته بسیار ناب از زبان حاج قاسم سلیمانی :
✅ میزان فرصتی که در بحران ها هست در خود فرصت ها نیست به شرطی که نترسیم و نترسانیم...
https://eitaa.com/basiratnews
شبکه عماریون:
🔴🆕اسم رمز آشوب از کجا آمد؟
شعار «زن، زندگی، آزادی» هرچند ظاهراً شعاری نرم به شمار میآید، اما درواقع شعار اصلی جریان تجزیهطلب کردی است. «زن، زندگی، آزادی» یا اصل آن «ژن، ژیان، ئازادی» را اولین بار عبدالله اوجالان رهبر پ. ک. ک مطرح کرد و از سوی انشعابات این گروه در ترکیه، عراق، ایران و سوریه مورداستفاده قرار گرفت. اوجالان و گروهش به دنبال جدایی کردستان ایران، عراق، ترکیه و سوریه و ایجاد کشوری موهوم به نام کردستان بودهاند
در ادامه این خبر قابلتأمل آمده است:
جریانات تجزیهطلب کردی از دیرباز از زنان بهعنوان ابزارهای جذب نیرو استفاده کرده و معمولاً در بدنه تیمهای عملیاتی خود از حضور تعدادی از زنان برای عادیسازی فعالیتها و نیز ایجاد جاذبه جنسی برای مردان گروهک بهره میبردهاند. این شعار و ترجمه فارسی آن از سوی هواداران این گروه در مراسم تدفین خانم امینی در سقز و نیز سنندج سر داده شد و به دنبال آن برخی از هواداران این گروهک این شعار را در میان تجمع دانشجویان دانشگاه تهران سر دادند و متأسفانه در بقیه نقاط کشور نیز استفاده شد، بیآنکه شاید بسیاری از مردم از ماهیت تجزیهطلبانه این شعار مطلع باشند. پ. ک. ک و پژاک در حالی درباره ارزش و مقام زن صحبت میکنند که خودشان از بزرگترین شبکههای قاچاق دختران برای گروههای مافیایی جهت بهرهکشی جنسی هستند. سازمان حقوق بشر اروپا و پلیس بینالملل پارها در گزارشهای خود به موضوع فروش دختران توسط پ. ک. ک و پژاک به گروههای مافیایی بهویژه باندهای مافیایی کوزوویی اشارهکردهاند
#بصیرت_نیوز
https://eitaa.com/basiratnews
آمریکا فقط مخالف جمهوری اسلامی نیست
🔹رهبر انقلاب: آمریکا فقط مخالف جمهوری اسلامی نیست و با ایران قوی و مستقل نیز مخالف است. آنها به دنبال ایران دوران پهلوی هستند که همچون گاو شیرده مطیع اوامر آنها بود.
🔹پشت صحنه قضایای اخیر، این زورگویان قرار دارند و دعوا بر سر از دنیا رفتن یک دختر جوان و یا بر سر با حجاب و بدحجاب نیست.
🔹خیلی از کسانی که حجاب کامل ندارند، جزو هواداران جدی جمهوری اسلامی هستند و در مراسم مختلف شرکت میکنند. دعوا و بحث بر سر استقلال و ایستادگی و تقویت و اقتدار ایران اسلامی است.
https://eitaa.com/basiratnews
رهبر عزیز انقلاب امروز خیلی دقیق مرزبندی ها رو مشخص کردند.
واقعا بحث سر حجاب و بی حجابی نبود. بحث فقط روی مقاومت یا ذلت مردم ایران بود...
https://eitaa.com/basiratnews
رهبر انقلاب: بلوچها عمیقاً به جمهوری اسلامی وفادار و کُردها علاقهمند به کشور و نظام هستند
🔹دشمن در محاسبات خود درباره شمال غرب و جنوب شرق کشور دچار اشتباه است. من در میان قوم بلوچ زندگی کردهام و آنها عمیقاً به جمهوری اسلامی وفادار هستند. قوم کُرد نیز یکی از پیشرفتهترین اقوام ایرانی و علاقمند به میهن، اسلام و نظام هستند بنابراین نقشه آنها نخواهد گرفت.
https://eitaa.com/basiratnews
💢وقتی آدم در امتحانات الهی هی شکست بخوره و گناه کنه یه اتفاق تلخ براش میفته
👈 اینکه به حرف باطل خیلی بیشتر متمایل میشه.
🔸تا جایی این موضوع پیش میره که مثلا اگه یه خبر خوب از موفقیت های ایران بشنوه عصبانی میشه
ولی کافیه یه دروغی رو رسانه های دشمن در مورد ضربه به ایران بشنوه خیلی زود باور میکنه و خوشحال میشه...
💢 هرچی براش توضیح میدی و سند میاری که آقا این حرفی که بهت گفتن دروغه ها! میگه نه، من مطمئنم درسته!
⭕️ اونوقت این آدم ها که حتی ممکنه اهل نماز و روزه و مسجد هم باشن کم کم تبدیل به پیاده نظام دشمن میشن...
دعا کنیم که هیچ وقت به این درجه از پذیرش باطل نرسیم.
https://eitaa.com/basiratnews