📸قاب عکس حاج قاسم سلیمانی در کنار رهبر انقلاب در اولین شب از مراسم فاطمیه حسینیه امام خمینی(ره)
پ.ن: حاج قاسم سرباز مخلص اسلام بود که دل هیچ کسی تا روز انتقامش آرام نخواهد گرفت.
#حاج_قاسم #مرد_میدان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️ اشکهای بیامان حاجقاسم در روضه فاطمیه؛ بیتالزهراء کرمان
⚡️ شاید ظهور امتحان حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) در عالم دنیا (يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ اللَّهُ...) همین فتنههای سنگینی باشد که باید در مسیر هدایت و شفاعت مردم تحمل کنند.
◾️استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«بر اینکه باید اهلبیت (علیهمالسلام) امتحانی را در این عالم و در مسیر دستگیری و هدایت مردم پشت سر بگذرانند، قول و قراری گرفته شده است که باید بر آن صبر کنند. با پایداری آنان در این فتنه است که هدایت مردم ممکن میشود. بلای اهلبیت (علیهم السلام) بستر هدایت مردم است لذا در فراز ابتدایی زیارت حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) عرض میکنیم که: يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً...» (خداوند متعال پیش از اینکه شما را در این قالب بیافریند شما را مورد امتحان قرار داده و شما را بر این امتحان صابر یافته است).
شاید ظهور این امتحان حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) در عالم دنیا همین فتنههای سنگینی است که باید در مسیر هدایت و شفاعت مردم تحمل کنند.
عهد ابتلای حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) به هدایت ما محل ابتلاء ما به ولایت ایشان نیز هست؛ ما نیز باید در عهدی که آنان که ولایت الهی بستهاند که ولایت الهی را حامل شدهاند، با همراهی و تبعیت از ایشان، در این صراط مستقیم همراه شویم. این عهدی است که حضرت صدیقه طاهره (سلاماللهعلیها) بر آن امتحان شدهاند و خداوند ایشان را صابر یافته است، ما نیز، با تصدیق و تبعیت و معیت و همراهی خود، صابر باشیم و ایشان را تصدیق کنیم و از این طریق، هدایت و دستگیری و شفاعت ایشان را شامل حال خود کنیم.»
🏴کسانی که بر حضرت زهراء سلام الله علیها نماز خواندند🏴
حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام
🔹ضاقَتِ الْأَرْضُ بِسَبْعَةٍ بِهِمْ تُرْزَقُونَ و بِهِمْ تُنْصَرُونَ وَ بِهِمْ تُمْطَرُونَ؛ مِنْهُمْ سَلْمَانُ و الْمِقْدَادُ وَ أَبُوذَرٍّ وَ عَمَّارٌ وَ حُذَيْفَةُ رَحْمَةُ اللَهِ عَلَيْهِمْ وَ أَنَا إمَامُهُمْ. وَ همُ الّذينَ صَلّوا علَى فاطمة
▪️هفت نفرند كه بواسطۀ عظمت و جلالت و سعۀ روح آنها، زمين براى حمل نمودن آنها تنگى ميكند و استعداد تحمّل آنها را ندارد،
▪️بواسطۀ فيض وجود آنهاست كه روزى به شما ميرسد و به مقاصد خود نائل ميگرديد و باران از آسمان مى بارد؛
▪️از ايشان است سلمان و مقداد و أبوذر و عمّار و حُذيفه رحمة الله عليهم و من إمام آنها هستم. و ايشانند آن كسانى كه بر فاطمه نماز گزاردند.
📚«رسالۀ مودّت» ص ۱۹۱
🔻چرا مردم مدینه فاطمه(س) را یاری نکردند؟
➖ یکی از زشتترین انواع ترسها در جامعه «ترس از تحقیر و سرزنش» است که یک ترس روانی است. این بدتر از ترسِ از مرگ یا فقر است که سلطهگران بهکار میگیرند.
➖ مردم کوفه از سرِ چه ترسی امامحسین(ع) را یاری نکردند؟ ترسیدند که مبادا لشکر یزید بیاید و آنها را تکهتکه کند. اما در فاطمیه، مردم از چه چیزی ترسیدند و نالۀ فاطمه(س) را جواب ندادند؟ آیا کسی تهدید کرده بود که آنها را تکهتکه میکند؟
➖ وقتی امامحسین(ع) صدا زد «هَل مِن ناصرٍ ینصُرنی» هرکسی به ایشان کمک میکرد، کشته میشد، اما وقتی فاطمۀ زهرا(س) بین در و دیوار ضجه زد، اگر کسی به ایشان کمک میکرد، کشته نمیشد. کمااینکه زبیر با شمشیر آمد که مثلاً کمک کند، اما شمشیرش را گرفتند و خودش را نکشتند.
➖ در مدینه نه ترس از فقر بود، نه ترس از کشتار بود، بلکه یک ترس روانی وجود داشت؛ مردم مدینه در رودربایستیِ همدیگر ماندند و فاطمه را کمک نکردند، آنها سکوت زشتی کردند و این خیلی خیانتکارانه بود.
➖ یک جوّ روانی سنگین علیهِ علی(ع) ایجاد شده بود که هیچکسی به ایشان کمک نمیکرد. حتی نقل شده است تعداد زیادی در یک شب به علی(ع) وعدۀ یاری دادند اما روز که شد، در رودربایستی ماندند و نیامدند!
استاد پناهیان
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | روایت رهبر انقلاب از آخرین نجوای حضرت محمد(ص) با حضرت زهرا(س) و مژدهای که باعث خوشحالی حضرت زهرا(س) شد.
چادر مادر.mp3
1.98M
✅ علامه مصباح یزدی (ره):
شاید عده ای مسخره کنند اما بنده باور دارم که چادر حضرت فاطمه (س) ...
◾️وصله چادر حضرت زهرا سلام الله علیها از همه کهکشانها برتر است
#فاطمیه
May 11
عن محمود بن لبيد قال: لما قبض رسول الله صلي الله عليه واله كانت فاطمة عليها السلام تأتي قبور الشهداء وتأتي قبر حمزة و تبكي هناك فلما كان في بعض الأيام أتيت قبر حمزة فوجدتها تبكي هناك فأمهلتها حتى سكنت فأتيتها و سلمت عليها و قلت يا سيدة النسوان قد و الله قطعت نياط قلبي من بكائك فقالت يا ابا عمر و لحق لي البكاء فلقد أصبت بخير الآباء رسول الله صلي الله عليه واله وا شوقاه إلى رسول الله ثم أنشأت ع تقول- إذا مات يوما ميت قل ذكره- و ذكر أبي مذ مات و الله أكثر- قلت يا سيدتي إني سائلك عن مسألة تتلجلج في صدري قالت سل قلت هل نص رسول الله قبل وفاته على علي بالإمامة قالت وا عجبا أنسيتم يوم غدير خم قلت قد كان ذلك و لكن أخبريني بما أشير إليك قالت أشهد الله تعالى لقد سمعته يقول- علي خير من أخلفه فيكم و هو الإمام و الخليفة بعدي و سبطاي و تسعة من صلب الحسين أئمة أبرار لئن اتبعتموهم وجدتموهم هادين مهديين و لئن خالفتموهم ليكون الاختلاف فيكم إلى يوم القيامة قلت يا سيدتي فما باله قعد عن حقه قالت يا با عمر لقد قال رسول الله صلي الله عليه واله مثل الإمام مثل الكعبة إذ تؤتى و لا تأتي أو قالت مثل علي ثم قالت أما و الله لو تركوا الحق على أهله و اتبعوا عترة نبيه لما اختلف في الله اثنان و لورثها سلف عن سلف و خلف بعد خلف حتى يقوم قائمنا التاسع من ولد الحسين و لكن قدموا من أخره الله و أخروا من قدمه الله حتى إذا ألحدوا المبعوث و أودعوه الجدث المجدوث اختاروا بشهوتهم و عملوا بآرائهم تبا لهم...
محمود بن لبيد حديث كند كه گفت: چون رسول خدا صلى الله عليه و اله از دنيا رفت، فاطمه سلام الله عليها نزد قبر شهدا (احد) و قبر حمزه مىآمد و در آنجا مىگريست؛ روزى آن حضرت را ديدم كه بالاى قبر حمزه آمده و گريه مىكند؛ او را به حالخود گذاردم تا آرام شد، (آنگاه) نزدش آمدم و بر او سلام كردم و عرض كردم: اى بانوى زنان شما كه (با اين گريه خود) شاهرگ قلب مرا پاره كردى؟ فرمود: اى ابا عمر گريه بر من سزاوار نيست زيرا به فقدان بهترين پدران يعنى رسول خدا صلى الله عليه و اله گرفتار شدم، سپس اين شعر را (كه ترجمهاش اين است) انشا فرمود:هر كه مرد، نامش از بين رود ولى نام پدر من به خدا سوگند تا من زندهام بزرگ است.
عرض كردم: اى بانوى من سؤالى دارم كه در سينه من خلجان كرده و مىخواهم از شما بپرسم؟ فرمود: بپرس، عرض كردم: آيا رسول خدا صلى الله عليه و آله پيش از مرگش به امامت على عليه السلام تصريح كرد؟ فرمود: بسيار عجيب است! آيا روز غدير خم را فراموش كردهايد؟ عرض كردم: بلى (قصه غدير خم) صحيح است، ولى به آنچه در پنهانى (رسول خدا صلى الله عليه و اله) به شما خبر داده مرا آگاه فرما.فرمود: خدا را گواه مىگيرم كه شنيدم مىفرمود: على بهترين كسى است كه او را پس از خود در ميان شما مىگذارم؛ و او امام و خليفه بعد از من مىباشد، و پدر دو سبط من است، و نه تن از صلب حسين امامان نيكوكارند، كه اگر پيرويشان كنيد ايشان را راهنمايانى هدايتكننده وهدايت شده مىيابيد، و اگر مخالفتشان كنيد اختلاف تا روز قيامت در ميان شما باشد، عرض كردم: اى بانوى من پس براى چه از گرفتن حقش خوددارى كرد؟ فرمود: اى ابا عمر رسول خدا صلى الله عليه و اله فرمود: مثل امام- (يا آنكه فرمود: مثل على)- همانند كعبه است كه به سوى او روند و او به جانب كسى نيايد؛سپس فرمود: به خدا سوگند اگر حق را بر اهلش واگذارده بودند و از عترت پيغمبرشان پيروى كرده بودند در باره خداوند دو نفر (با هم) اختلاف نمىكردند و گذشتگان و آيندگان (امامت) را از هم ارث مىبردند تا قائم ما كه نهمين فرزند حسين است قيام كند، و لكن آن كس كه خدايش به عقب انداخته مقدم داشتند و آن كس كه خدايش مقدم داشته به عقب انداختند تا آن گاه كه فرستاده حق (و رسول خدا) را در لحد نهاده و به خاك سپردند، و خواسته دل خود را برگزيده (و پيرويش كردند) و به رأى خود عمل نمودند، نابودى بر آنها باد.