هدایت شده از بصیرت و بندگی🚩🇮🇷
5.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍آنچه غرب در مورد ایران می گوید.
جرج گالوی: از پس طالبان پابرهنه که با دوچرخه جا به جا می شود برنیامدید، چگونه اسم ایران را به زبان می آورید!
#تعز_من_تشاء_و_تذل_من_تشاء
https://eitaa.com/joinchat/1580466224Ca380cadff4
بصیرت و بندگی🚩🇮🇷
✍لیست آرای روح الله ایزد خواه نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات... #شفافیت https://eitaa.com/joinch
✍اعلام آراء حجه الاسلام دکتر حسن شجاعی #رئیس_کمیسیون_اصل_نود، و #نماینده محترم مردم شریف خرمدره، ابهر، سلطانیه در مجلس شورای اسلامی.
🔰آرا وزرای پیشنهادی:
۱-وزیر آموزش و پرورش: ✅
۲-وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری ارتباطات: ✅
۳-وزیر اطلاعات: 🔴
۴-وزیر اقتصاد و امور دارایی: ✅
۵- وزیر امور خارجه: ✅
۶-وزیر بهداشت، درمان و آموزش: 🔴
۷-وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:🔴
۸-وزیر جهاد کشاورزی: ✅
۹-وزیر دادگستری: ✅
۱۰- وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح:✅
۱۱-وزیر راه و شهرسازی: ✅
۱۲- وزیر صنعت، معدن و تجارت:🔴
۱۳- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری:🔴
۱۴- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ✅
۱۵- وزیر کشور:✅
۱۶-وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری:✅
۱۷-وزیر نفت:🔴
۱۸-وزیر نیرو: ✅
۱۹- وزیر ورزش و جوانان: 🔴
مطالعه تحلیلی آرا هر یک از وزرا در لینک پایین:👇👇
🆔 @dr_shojaey
https://eitaa.com/joinchat/1580466224Ca380cadff4
ماکرون
✍سفر ماکرون بعد از نشست بغداد به حرم کاظمین علیهما السلام برای زیارت، فریبی بیش نیست. او در صدد است خود را جایگزین امریکا بعد از خروج آنان از عراق کند.ملت عزیز عراق باید هوشمندانه عمل کنند وفریب ظاهر نمایی او را نخورند.کما اینکه در افغانستان بدنبال چنین عمل وقیحی هستند.
https://eitaa.com/joinchat/1580466224Ca380cadff4
اربعین
✍30 روز تا بزرگ ترین مغناطیس و جاذبه حسینی.(اربعین)
https://eitaa.com/joinchat/1580466224Ca380cadff4
دمشق
✍وزیر امور خارجه ایران اسلامی در ایّامی که قافله اهل بیت علیهم السلام از عراق به سمت شام روانه هستند به دمشق رفت عزّتمندانه و سرافراز اما شام این بار علوی است نه اموی «سلام الله علی قلب زینب الصبور و لسانها الشکور»
https://eitaa.com/joinchat/1580466224Ca380cadff4
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹#ببینید| دولت مردم از نگاه شهید رجایی
✍دولت ما، دولت بیست نفری نیست.دولت ما، دولت مردم است.
ما نه حاکم بر مردم هستیم،
نه محکوم مردم هستیم،
ما درخدمت مردم هستیم.
#شهادت_رجائی_و_باهنر
https://eitaa.com/joinchat/1580466224Ca380cadff4
سازمان هسته ای
✍انتخاب رئیس سازمان انرژی هسته ای از وزیران دولت قبل نشان از رنگ باختن جناح ها و احزاب سیاسی درون حاکمیتی در مدیریت کشور دارد. به فال نیک باید گرفت.
https://eitaa.com/joinchat/1580466224Ca380cadff4
عقل و علم
💠امام خمینی خطاب به بنی صدریها فرمودند: رجایی عقلش بیشتر از علمش است و شما علمتان بیشتر از عقلتان است.
✍️علم اسیر کارساز نیست، عقل آزاد است که درایت وامارت می آفریند و دواء بحران می کند.درود بر رجائی و باهنر.
https://eitaa.com/joinchat/1580466224Ca380cadff4
اعمال حاکمیت
✍ایران در اعمال حق حاکمیت خود در تجارت بین المللی مصمم تر از گذشته است امریکا و دیگران در جایگاهی نخواهند بود که مانع از این امر گردند.
https://eitaa.com/joinchat/1580466224Ca380cadff4
طراز انقلاب
✍مسئول حقیقی در طراز انقلاب کسی است که «او» در «ریاست» تأثیر می گذارد، نه بالعکس، که «ریاست و مسئولیّت» در «او» تاثیر بگذارد. مسئولان خود را به طراز انقلاب برسانند.
https://eitaa.com/joinchat/1580466224Ca380cadff4
حکم حکومتی
‼️امامت در نظام اسلامی بر مدار رفق و مداراست.«وَ أَنَّ إِمَارَتَنَا بِالرِّفْقِ وَ التَّأَلُّفِ وَ الْوَقَارِ. در موضوع #واکسن عده ای منتظر #حکم_حکومتی از جانب رهبری هستند تا حجّت را تمام شده تلقی کنند، این #خطای_راهبردی است، تا وقتی احکام اولیّه و عقل وجود دارد نوبت به #احکام_ثانویّه که حکم حکومتی نیز از جمله آن است نمی رسد. رهبری با قول، فعل، و تقریر، و مقام بیان، #راهبرد نظام اسلامی را #واکسیناسیون_عمومی اعلام نمودند. باید به این رشد، کمال و تشخیص رسید که امام جامعه بدنبال #مسئولیت_پذیری و #تشخیص آحاد جامعه است تا جامعه اسلامی در #امنیت_و_سلامت بوده، و بالندگی خود را حفظ کند.کما اینکه سیره امیرالمؤمنین علیه السلام چنین بود. بهتر از این را از رهبر انقلاب انتظار داریم.!؟ باید دقت داشت که عمل رهبری نیاز به #تفسیر و #تأویل ندارد ، بلکه نیاز به #تبعیّت دارد. باید مراقب بود تا «نومن ببعض و نکفر ببعض» در جامعه اسلامی تحقق نیابد که آفات عظیمی خواهد بود، در اینصورت #ولایت_پذیری گزینشی را به جامعه القا نموده ایم که فرجام نیکوئی نخواهد داشت.
#چالش_واکسن
✍️محمد جواد مقدم
__________
پی نوشت: 1_خصال، ج2، ص355
https://eitaa.com/joinchat/1580466224Ca380cadff4