طوفان الاقصی گیم چنجر قرن۲۱
اگر چیزی جدید یا ناگهانی یا اتفاقی ، مسیر یا روند انجام کاری یا تصمیمی یا برنامه ای یا مسابقه ای رو عوض کند یا تغییر بدهد به آن رویداد یا عامل گیم چنجر می گویند.
⏺تحلیلگران غربی گفته اند عملیات طوفان الاقصی حادثه ای است که می تواند تغییردهنده معادلات و بازی برای قرن ۲۱ ام باشد.
⏺شاید برای تغییر معادلات باید یک بازی با ریسک بالا انجام داد شاید طوفان الاقصی ٢ و شاید وعده صادق ٣
⏺اکنون به یک حرکت و تصمیم خاص نیاز داریم اگر میخواهیم سوریه بماند دکترین شوک و بهت شاید!
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از بصیر مینو
طوفان الاقصی گیم چنجر قرن۲۱
اگر چیزی جدید یا ناگهانی یا اتفاقی ، مسیر یا روند انجام کاری یا تصمیمی یا برنامه ای یا مسابقه ای رو عوض کند یا تغییر بدهد به آن رویداد یا عامل گیم چنجر می گویند.
⏺تحلیلگران غربی گفته اند عملیات طوفان الاقصی حادثه ای است که می تواند تغییردهنده معادلات و بازی برای قرن ۲۱ ام باشد.
⏺شاید برای تغییر معادلات باید یک بازی با ریسک بالا انجام داد شاید طوفان الاقصی ٢ و شاید وعده صادق ٣
⏺اکنون به یک حرکت و تصمیم خاص نیاز داریم اگر میخواهیم سوریه بماند دکترین شوک و بهت شاید!
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
10.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥با دقت ببینید علم هم ثابت کرده است که وقتی زن با مرد نامحرم صحبت می کند چرا حرام است؟
🔰طوفان الاقصی گیم چنجر قرن۲۱
🍃🌹🍃
🔸اگر چیزی جدید یا ناگهانی یا اتفاقی ، مسیر یا روند انجام کاری یا تصمیمی یا برنامه ای یا مسابقه ای رو عوض کند یا تغییر بدهد به آن رویداد یا عامل گیم چنجر می گویند.
🔸تحلیلگران غربی گفته اند عملیات طوفان الاقصی حادثه ای است که می تواند تغییردهنده معادلات و بازی برای قرن ۲۱ ام باشد.
🔸شاید برای تغییر معادلات باید یک بازی با ریسک بالا انجام داد شاید طوفان الاقصی ٢ و شاید وعده صادق ٣
🔸اکنون به یک حرکت و تصمیم خاص نیاز داریم اگر میخواهیم سوریه بماند دکترین شوک و بهت شاید!
#سوریه
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از معیار
🔰دلخوش به وعدهها
🍃🌹🍃
🔹مهمترین خبر صبح امروز، سقوط دولت بعث در سوریه بود و تصاویر حضور اعضای گروه تحریرالشام در شهر دمشق در رسانهها منتشر شد. حتی نخستوزیر نیز رسماً مصاحبه و اعلام کرد که تسلیم میشود و حاضر است مقدمات انتقال قدرت را فراهم کند؛ اتقاقی که آنقدر سریع و حیرتانگیز صورت گرفت که همه ناظران را تنها محو فرو ریختن یک حکومت ۵۴ ساله کرده است؛ اما در این میان شاید مهمترین سؤال این باشد که چرا حکومت اسد که در سال ۲۰۱۱ در مقابل گروههایی به مراتب قویتر و جنگی بسیار گستردهتر ایستاده بود، اکنون و در ماههای پایانی ۲۰۲۴ اینگونه و در چشم برهم زدنی فرو ریخت؟ شاید در روزهای پیش رو ابعاد و زوایای زیادی از این سرنوشت حکومت بعث مشخص شود؛ اما در یک نگاه گذرا میتوان از چهار دلیل مهم سخن به میان آورد:
🔸۱ـ ضعیف شدن ارتش و آلوده شدن به فساد: ارتش سوریه طی یک دهه اخیر روز به روز ضعیف شده و سازمان منسجم و یکپارچه آن تحلیل رفته است. نداشتن انگیزه و آلوده شده نیروهای ارتش به فساد از دلایل اصلی این ضعف ارتش است که مقابل یک گروه کوچک عملاً توان مقابله ندارد و میبینیم که توان مقابله جدی مقابل معارضان از خود نشان نمیدهد. اخبار غیررسمی حتی از تبانی برخی سران ارتش با معارضان در قبال دریافت رشوه حکایت دارد که داستان غمآلودی است.
🔹۲ـ همراهی نکردن مردم با دولت و ارتش: همراهی نکردن مردم با دولت و ارتش این کشور دلیل دیگری است که نظام سوریه را از پشتوانه قوی داخلی محروم کرده است. مشکلات ساختاری و اقتصادی که طی سالها انباشته شده و راه حلی برای آن متصور نیست، موجب شده عملاً چشمانداز روشنی پیش چشمان مردم نباشد.
🔸۳ـ اعتماد دولت سوریه به برخی وعدههای دولتهای خارجی: بازی خوردن دولت سوریه در مقابل برخی وعدههای خارجی کشورهای منظقه در ازای دستبرداشتن از مقاومت، نکته دیگری است که عملاً دولت سوریه را از مرکز ثقل محور مقاومت به حاشیه برده و راه را برای توطئههای داخلی هموار کرده است.
🔹۴ـ مداخلات خارجی و تجهیز تروریستها: چشم طمع دولتهای غربی و برخی قدرتهای منطقهای به مطامع سرزمینی سوریه و تجهیز تروریستها در این کشور از داعش و جبهه النصره گرفته تا تحریرالشام نکته دیگری است که آرامش و پکپارچگی را از کشور سوریه گرفته و طی سالهای اخیر میدان جولان تروریستها بوده است. همه این عوامل نارضایتی بیشتر مردم سوریه را فراهم کرده که مانع از حمایت قوی آنها از نظام فعلی سوریه شده است.
#سوریه
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
فرصتهای بزرگ درون یک تهدید؟
🔻اوضاع سوریه این روزها پر ابهام و پرخطر میباشد، هرچند جنگ رسانهای بسیار شدیدتر و پرحجمتر از جنگ میدانی است، اما این نافی خطرات شکل گرفته در سوریه نیست.
🔹یک جمله معروفی از شهید سلیمانی به یادگار مانده که میگفت: «آنقدر که در دل تهدیدات فرصت نهفته است، در خود فرصت چنین نیست به شرط آنکه نترسیم و نترسید و نترسانیم».
🔸امروز نیروهای بیشمار انصارالله یمن، نیروهای معتقد حشد الشعبی عراق، نیروهای نترس فاطمیون و نیروهای هوشمند حزبالله لبنان با هماهنگی ایران میتوانند با حضور پرشمار میدانی اوضاع سوریه را تغییر دهند و از تهدید به وجود آمده فرصتی بسازند که ورای تصورات رژیم صهیونیستی و طراحان فتنه اخیر سوریه باشد.
🔹به نظر میرسد مواضع محتاطانه مسئولان آمریکایی و اسرائیلی و ترکیه و حتی اتحادیه عرب در قبال فتنه سوریه، ناشی از همین نگرانی باشد که نیروهای جبهه مقاومت در سوریه اصطلاحا به هم دست بدهند و تهدید به وجود آمده در این کشور را مبنای تغییر تاکتیک و زمین بازی قرار داده و اضلاع مثلث شوم جنگ طلب مقابل را به شدت غافلگیر کنند که در این صورت جنگ غزه هم متاثر از آن خواهد شد.
🔺تهدیدات اخیر ترامپ مبنی بر برپایی جهنمی در خاورمیانه در صورت آزاد نشدن گروگانها توسط حماس، به نظر تا حدی درست مینماید! اما کسانی که در جهنم این منطقه خواهند سوخت بیش از آنکه ساکنین ابدی آن باشند، مزدوران اجیر شده و غربی های صهیونیستی هستند که از سایر مناطق برای جنگ و غصب به این منطقه آورده شده اند. زمان و میدان این را مشخص و ثابت خواهد کرد. انشاءالله
✍دکتر قاسم حبیب زاده
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠توصیه رهبری به زوجی که تازه ازدواج کردن
🔰خدا انشا الله بچههای زیادی رو بهتون بده
گول این حرفایی که بقیه میزنند رو نخوردید و سریع بچه دار بشید
🔰بچه دار شدن نه با زندگی کردن منافات داره و نه با درس خواندن و .....
@labkhandehalaal
هدایت شده از بیداری ملت
⭕️ عبرت از عاقبت اسد!
🔹طی روزهای پس از سقوط حکومت بشار،دهها فروند جنگنده، بالگرد و ناوهای جنگی سوریه در بمباران و حملات هوایی رژیم صهیونیستی به پایگاههای ارتش سوریه، منهدم و سوریه به ویرانه تبدیل شد.
🔹فرض کنید بشار اسد چند ماه پیش از سقوط با این جنگنده ها و بالگردها و ناوها به رژیم حمله می کرد!(حتی اگر تعدادی از جنگنده های سوریه هنگام بمباران هدف قرار می گرفت و روی تل آویو و حیفا سقوط می کرد، باز هم عاقبت او و مردم سوریه همین نبود که امروز می بینیم!
در آن حالت آیا اسد به قهرمان جهان عرب تبدیل نمی شد؟
و آیا ترکیه و گروهک تحریر الشام جرات حمله به سوریه و سرنگونی حکومت بشار را پیدا می کردند؟
🔹فرض کنید پس از تهاجم سوریه به رژیم،بشار اسد در ضد حمله صهیونیستها کشته می شد!
در آن صورت آیا اعتبار و آبروی بشار همینی بود که الان هست؟
🔹اگر سلامتی و عُمر و امکانات و ثروت در راه جهاد و انجام تکالیف الهی هزینه نشود در مسیر امنیت و رفاه و لذت نیز خرج نخواهد شد! (بلکه هدر خواهد رفت همچنان که میلیاردها دلار تسلیحات و امکانات نظامی سوریه روی زمین و بدون کمترین تاثیر مثبتی نابود شد!)
🔹هیچ ملت و هیچ رهبری به جهت شرکت در جهاد و مبارزه با ظلم و استکبار ذلیل و بدنام نشده و هیچ ملت و رهبری با ترس از جهاد و مبارزه و فرار از آن ، به عزت و آبرو و امنیت نرسیده است!
❇️ به فرموده امیرمومنان( ع) خداوند به تن فراریان از جهاد،جامه ذلت و بی آبرویی می پوشاند!
🔹سرنوشت حاج قاسم،یحیی سنوار، اسماعیل هنیه،سید حسن و ملتهای فلسطین و لبنان کجا و عاقبت بشار اسد و ملت سوریه کجا؟!!
▪️رونوشت به آنهایی که خیال می کنند فرار از انجام عملیات بازدارنده و سنگین علیه گرگهای تل آویو موجب امنیت و انجام آن باعث بروز جنگ و ناامنی می شود!!
✍ دکتر کوشکی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از هادیان بصیر
🔰 تبیین دلیل حضور ایران در سوریه در زمان داعش توسط رهبر انقلاب اسلامی
🍃🌹🍃
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار اقشار مختلف مردم در سخنان پیرامون تحولات اخیر منطقه:
در قضیهی فتنهی داعش. داعش یعنی بمب ناامنی. داعش به معنای این بود که عراق را ناامن کند، سوریه را ناامن کند، منطقه را ناامن کند، بعد به نقطهی اصلی و هدف نهایی یعنی جمهوری اسلامی ایران بیاید، جمهوری اسلامی ایران را ناامن کند. هدف اصلی و نهایی این بود. این معنای داعش است.
🔸 ما حضور پیدا کردیم، نیروهای ما هم در عراق، هم در سوریه حضور پیدا کردند به دو علت؛ یک علت حفظ حرمت اعتاب مقدسه بود. چون آن دور از معنویتها و دور از دین و ایمانها با اعتاب مقدسه دشمنی داشتند، قصد تخریب داشتند و تخریب هم کردند در سامرا مشاهده کردید به کمک آمریکاییها گنبد مطهر سامرا را از بین بردند، تخریب کردند بعدها این کار را میخواستند در نجف بکنند، در کربلا بکنند، در کاظمین بکنند، در دمشق بکنند هدف داعش این بود. خب معلوم است جوان مؤمن غیور محب اهلبیت به هیچ وجه زیربار چنین چیزی نمیرود، اجازه نمیدهد این یک علت.
🔸 یک علت دیگر مسئلهی امنیت بود. مسئولین خیلی زود، به وقت فهمیدند که اگر چنانچه جلوی این ناامنی در اینجاها گرفته نشود سرایت میکند میآید اینجا سرتاسر کشور بزرگ ما را ناامنی خواهد گرفت. ناامنی فتنهی داعش هم یک چیز معمولی نبود.
🔸 امیرالمؤمنین فرمود «ملتی که درخانهی خودش درگیر با دشمن بشود ذلیل میشود، نگذارید به خانهی شما برسد.» لذا نیروهای ما رفتند، سرداران برجستهی ما رفتند، شهید عزیز ما سلیمانی و یارانش و همکارانش رفتند جوانها را هم در عراق، هم در سوریه. اول در عراق، بعد در سوریه سازماندهی کردند، مسلح کردند، جوانهای خود آنها را، ایستادند در مقابل داعش، کمر داعش را شکستند توانستند غلبه پیدا کنند.
نوع حضور ما درحضور نظامی در سوریه در عراق هم همینجور به معنای این نبود که ما لشکرهایمان را برداریم ببریم آنجا بجای ارتش آن کشور.
🔸کاری که نیروهای ما میتوانستند انجام بدهند و انجام دادند کار مستشاری بود مستشاری یعنی چه؟ یعنی تشکیل قرارگاههای مهم مرکزی و اصلی، تعیین راهبردها و تعیین تاکتیکها و در مواقع ضروری ورود در میدان جنگ اما از همه مهمتر بسیج جوانان خود آن منطقه البته جوانهای ما هم، بسیجیهای ما هم بیتاب، مشتاق، با اصرار، خیلیهایشان رفتند. ۱۴۰۳/۹/۲۱
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
پشت پرده قطع ناگهانی برق در روز پنجشنبه به روایت روزنامه دولت؛ اگر قطع نمیشد ۵ روز بیبرق میشدیم.
روزنامه ایران پشت پرده قطع ناگهانی برق در پنجشنبه را توضیح داده است.
به گزارش ایران، خالی از لطف نیست بدانیم که درباره علت قطع ناگهانی شبکه برق در شامگاه پنجشنبه 22 آذر، اظهارنظر قابل تأملی وجود دارد که میتواند بخشی از مشکلات دولت چهاردهم در خصوص مدیریت ناترازیها را شفاف کند.علیاکبر محرابیان وزیر نیرو در دولت گذشته، اواخر بهار سالجاری در اظهار نظری از وقوع حدود 18 هزار مگاوات ناترازی برق به دلیل کمبود حدود 4 میلیون لیتر ذخیرهسازی سوخت خبر داده و گفته بود: این موضوع برای فصل پاییز امسال پیشبینی میشود.
این روزنامه افزوده است: همچنین کارشناسان توانیر درخصوص وقوع قطع ناگهانی شبکه برق در اواخر هفته گذشته اعلام کردند: اگر این قطع ناگهانی انجام نمیشد، یک مشکل فراگیر پیش میآمد و بازگشت برق به شبکه سراسری حداقل چند روز به طول میانجامید. این مسأله بیش از هرچیز به کمبود سوخت دریافتی نیروگاهها بازمیگشت و این ناترازی در روز پنجشنبه به فشار فزاینده بر شبکه سراسری برق انجامید که مدیریت توانیر تلاش کرد با قطع ساعتی برق آسیبها را به حداقل ممکن برساند. مجموع این مسائل حکایت از بحران ناترازی در حوزه برق است که دولت چهاردهم حداکثر تلاش خود را به کار گرفته تا این موضوع با کمترین آسیب به مردم و شبکه سراسری برق مدیریت شود.