همه چیز درباه #پهپاد_رزمی_شناسایی_فطرس
ساخت سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع ایران است که ۲۶ آبان ۹۲ در سالگرد آزادسازی سوسنگرد رونمایی شد.
🔸 ویژگیها👇🏻
– برد: ۲۰۰۰ کیلومتر
– مداومت پروازی: ۳۰ ساعت
– ارتفاع پروازی: ۲۵ هزار پا
– سرعت: ۱۵۰ تا ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت
– طول: ۹ متر، طول بال: ۱۶ متر
– تسلیحات: برای حمل انواع موشکهای هوا به زمین و راکت در این پهپاد دو جایگاه طراحی شده است.
– ماموریت: رزمی و شناسایی
– طراحی و ساخت: وزارت دفاع
👌🏻در هفتم اردیبهشت 99، فرمانده یگان پهپادی نیروی زمینی سپاه از بکارگیری پهپاد فطرس در آینده نزدیک در این نیرو و به بکارگیری آن در مناطق ماموریتی خبر داد.
اما اینکه چرا تاکنون بهکارگیری نشده، صرفا به یک عامل باز میگشت: نبود امکانات!
🔹 پیش از این وضعیت تولید انبوه این پهپاد در هالهای از ابهام قرار داشت. این پهپاد به دلیل برد و ارتفاع پروازی بالا نیازمند امکانات ماهوارهای در سیستم هدایت پروازی خود است.
🔹 پس از رونمایی از پهپاد فطرس با برآمدگی مربوط به تجهیزات ارتباط ماهوارهای برخی کارشناسان خارجی به دلیل نبود ماهواره نظامی در نیروهای مسلح ایران به تمسخر ساخت چنین پهپادی پرداخته بودند.
🔹 شلیک ناگهانی و غافلگیرانه ماهواره نظامی ایران توسط سپاه به فضا باعث شده است تهران توانایی کنترل پهپادها را در برد بلند بدست بیاورد.
✅ حالا سفارشها برای ساخت آن شروع شده است. این یعنی خبرهای خوب بیشتری در حوزه ماهواره که به زودی آن را خواهیم شنید... 💪🏻
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
⭕️ وجه تسمیه پهپاد رزمی شناسایی فطرس
✅ امام صادق علیه السلام می فرمایند:
✍️چون حضرت حسین علیه السلام به دنیا امد خداوند به جبرییل دستور داد که با هزار ملک فرود آید تا از جانب خداوند و خودش به حضرت رسول (ص) تهنیت بگوید. چون جبرئیل نازل می شد در جزیره ای به ملکی از حاملان عرش عبور نمود که نامش فُطرُس بود که خداوند به او دستوری داده که در اجرای آن سستی ورزیده پس بالش را در هم شکسته و در ان جزیره انداخته بود و فطرس هفتصد سال در آنجا به عبادت خداوند مشغول بود تا روزی که امام حسین علیه السلام متولد شد.
چون دید که جبرئیل با ملائکه فرود می آیند از جبرئیل پرسید به کجا می روید؟ فرمود: خداوند نعمتی به حضرت محمد عطا فرموده مرا برای تهنیت و مبارک باد فرستاده است. فطرس گفت: مرا نیز با خود ببر شاید پیامبر اکرم (ص)برایم دعا کنند. جبرئیل او را به همراه خود برد. چون خدمت پیامبر (ص) رسید و از جانب خداوند و خود تهنیت گفت شرح حال فطرس را به عرض رسانید حضرت فرمود: به او بگو بال خود را به این مولود بمالد و به جایگاه خود برگردد. فطرس بال خود را به حضرت حسین (ع) مالید و بالا رفت و در آن حال می گفت ای رسول خدا به زودی امت تو این مولود را شهید می کنند. چون آن بزرگوار بر من حق دارد هر کس او را زیارت کند من زیارت او را به حضرتش می رسانم و هیچ مسلمانی به او سلام ندهد یا بر او صلوات نفرستد مگر آنکه به حضرتش می رسانم.
به روایت مناقب؛ چون فطرس به آسمان بالا رفت می گفت: کیست مثل من و حال آنکه من آزاد شده حسین فرزند علی و فاطمه(س) هستم.
📚سحاب رحمت، تألیف عباس اسماعیلی یزدی
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔴 نگاهی دولت ژرف «پنهان» در ترکیه/ بخش اول
🔻برای شناخت ترکیه و حاکمیت آن باید به دل تاریخ معاصر این کشور زد و به صورت عمیق مطالعه کرد، مطالعهای که هر چه بیشتر بخوانید احساس میکنید کمتر فهمیدهاید. ساختار پیچیده سیاسی در ترکیه حاصل یک میراث تاریخی است، میراثی که از آتاترک باقی ماند و هدفش به زعم ایجادکنندگان این ساختار، حفظ «تورکیه جدید» بود. اینجا خیلی خلاصه میخواهم چند نکته را در مورد این ساختار خدمت شما عرض کنم. در این ساختار معمولا نه یک دولت در سایه، که یک دولت با قدرت و قابلیت اجرایی و قدرتمند وجود دارد که به اصطلاح در ترکیه به آن «دولت ژرف» میگویند.
🔻اینکه اصل و اساس این دولت از کجا گرفته شده هم بماند، اما این یک حقیقت عینی است که در تمام طول هفت دهه گذشته، این دولت ژرف هر حرکت دمکراتیکی را سرکوب کرد، هر دولتی که با سیاستهای آن مخالف بود را با کودتا سرنگون و بسیاری از سیاسیون و دولتمردان را به دار آویخت. از کودتای 27 ماه مه 1960 در ترکیه باید بهعنوان اولین و خونینترین این کودتاها یاد کرد، کودتایی که طی آن عدنان مندرس نخستوزیر وقت به همراه فاتن رشدی زورلو، وزیر خارجه وقت و حسن پل آتکان، وزیر دارایی وقت در جزیره ایمرالی (که نیاز به توضیح ندارد کجاست!) به دار آویخته شدند.
🔻در چنین کشوری، دولت ژرف که شامل سیاستمداران، نظامیان، برخی از طبقه ثروتمند و تشکیلات امنیتی حاکم هستند با ارزیابی شرایط دست به کارهایی میزنند که سادهترین آن کودتا است. مافیای قدرتمندی که در ترکیه وجود دارد و برگرفته از مافیای ایتالیا است، و به مراتب از آن خطرناکتر بسیاری از امور تجاری و اقتصادی را بر عهده دارد و در بیشترین حجم اقدام به قاچاق هر آن چیزی که غیرقانونی است، میکند. این مافیا سوژه بسیاری از فیلمهای ترکیهای است که تنها گوشهای از حقیقت را میگویند. این دولت ژرف پس از کودتای خونین 1960 در حالی که ترکیه فقط چند سال دوباره روی دمکراسی را به خود دیده بود، این بار در سال 1980 یک کودتای دیگر را سازماندهی کرد. این کودتا، به مراتب از کودتای پیشین خونینتر و بدتر بود.
🔻رفتار کودتاگران چیزی در مایه رفتار اردوغان پس از سرکوب کودتای سال 2016 بود، هر چند اگر کودتاچیان هم به پیروزی میرسیدند همین بلا را سر اردوغان و طرفدارانش در میآوردند. کلا در ترکیه کسی چیزی به رحم، مروت و خویشتنداری را نمیداند! در سال 1980 ژنرال کنعان اِورَن علیه دولت برخواسته از رای مردم این کشور کودتا کرد، 600 هزار نفر بازداشت و زندانی و 50 نفر هم به بدترین شکل ممکن اعدام شدند! او هنگامی که نطق کودتا را خواند چنین گفت: «از آن جایی که دولت نمیتواند خود را اداره کند و اتوریته و اقتدار خود را از دست داده، نیروهای مسلح به منظور حفظ دموکراسی و پایههای حکومت، وارد میدان شده و قدرت را در دست گرفتهاند!!»
🔻کارکرد دولت ژرف در ترکیه از زمان روی کار آمدن اِورَن به شکل عجیبی بیشتر شد و آنها به صورت کاملا سیستماتیک همه ارکان قدرت در ترکیه را به دست آوردند. حکومت 9 ساله ژنرالها در ترکیه که تقریبا برابر بود با حکومت ضیاءالحق در پاکستان و پیروزی انقلاب اسلامی در ایران را باید نمونه عالی از حکومت نظامی برشمرد. در پست بعد مهمترین اقدامات دولت کودتا در ترکیه را مورد اشاره قرار خواهم داد، اما مهمترین نهادی که در این حکومت قدرت گرفت و رسما اداره کشور را به دست گرفت و هنوز هم در حال قدرتنمایی است، سازمان امنیت ترکیه (میت) است.
@syriankhabar
🔻ادامه دارد
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔴 نگاهی دولت ژرف «پنهان» در ترکیه/
بخش دوم
🔻«میت» اقدامات بسیاری انجام داد، با خفه کردن صداهای مخالف و ترور بسیاری از روزنامهنگاران و سیاستمداران تلاش کرد ترکیهای بسازد که به سادگی از دست دولت ژرف خارج نشود. یکی از مهترین اقدامات میت در دوران ریاستجمهوری کنعان اِورَن، سوق دادن حزب کارگران کردستان ترکیه یا همان «پکک» به سمت رفتار نظامی بود. هر چند این سازمان سالها قبل در آنکارا و با نظارت کامل بخش امنیتی ترکیه شکل گرفته بود، اما برای دولت ژرف در ترکیه که مطامع ارضی داشت، ضرورت وجود یک گروه تروریستی شبهنظامی بسیار احساس میشد، ارتش ترکیه مرزها را باز گذاشت تا پس از یک فشار فزاینده، اعضای پکک به سوریه و عراق فرار کنند.
🔻در واقع، هدف از این کار رسیدن به مهم بود، نخست توجیه حکومت کودتا و ادامه ریاستجمهوری کنعان اِورَن و دیگری هم رسیدن به مطامع ارضی. تصویب بودجه برای شمال سوریه (شامل حلب و مناطقی از ادلب) و همچنین شمال عراق بیشتر در همین دوره روی داد. با فراری دادن اعضای پکک به سوریه و عراق، ارتش این کشور فرصت پیدا کرد تا به بهانه سرکوب تروریستها در این دو کشور دست به دخالت بزند. در عراقِ دوره صدام هماهنگیهای متعددی میان بغداد و آنکارا برای حمله به مواضع پکک در شمال عراق شد و حتی یک بار منجر به سرنگونی یک جنگنده ترک توسط پدافند عراق شد که هیچکس صدایش را در نیاورد.
🔻با این اوصاف، دولت ژرف در ادامه اقدامات خود در سال 1997 که بسیاری از اعضای کانال هم احتمالا آن را به خاطر دارند، کودتایی علیه دولت نجمالدین اربکان کرد. ژنرال «حقی قرهدایی» که به تازگی بهعنوان رئیس ستاد مشترک ارتش ترکیه منصوب شده بود، از طرف دولت ژرف ماموریت یافت بساط دولت اربکان را جمع کند. گروهی موسوم به «وست استادی» آن زمان شکل گرفت تا کودتا را هدایت کنند. بهانه نیز مانند قبل بود: « نقض قانون اساسی این کشور و تلاش برای تحمیل دین بر سیاست و مخالفت با نظام حکومت عرفی این کشور»! با این حال دو سال بعد دوباره انتخابات برگزار گردید، چرا که دولت در سایه میدانست نمیتواند مانند قبل قدرت را قبضه کند.
🔻همه تلاشها در دولت ژرف (دولت در سایه، پنهان و...) در طول دو دهه گذشته برای تغییر ذائقه مردم ترکیه به جایی نرسیده بود. سرکوب دین باعث شده بود تا مردم نسبت به دین حساستر شوند و خواستههای دینی مردم گل کند. حزب تازه کار عدالت و توسعه که بسیاری از آنها از همان اعضای حزب نجمالدین اربکان بودند، انتخابات را بردند، آنها پیش از این در انتخابات شهرداریها را هم پیروز شدند. رفتار و عملکرد دولت جدید بهگونهای بود که خواستههای دولت ژرف را به شکلی برآورده میکرد، با این حال در تمام طول 10 سال نخست حکومت اردوغان او تلاش کرد تا به هر شکل ممکن در ساختار دولت پنهان یا ژرف نفوذ کند و همه تلاشهای او راه به جایی نبرد.
🔻ادامه دارد
@syriankhabar
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔴 نگاهی دولت ژرف «پنهان» در ترکیه/ بخش سوم
🔻در همه این سالها او سعی کرد تا با دستگیری، بازجویی و برکناری افرادی که فکر میکرد بهنوعی با این دولت در ارتباط هستند ساختار آن را از هم بپاشد تا احیاناً علیه او کودتا نکنند و او سرنوشتی مانند اسلاف خود نداشته باشد! در سال 2009 بالاخره اردوغان به موفقیتی بزرگ دست پیدا کرد. با کشف سازمانی موسوم به «ارگنهکن» بخشی از دولت پنهان کشف شد و بسیاری از مسائل برای اردوغان مشخص گردید. او متوجه شد که دولت پنهان در کودتای ماه می سال 1960 رسما توسط سازمان سیا تاسیس شده و رسما این سازمان کنترل ترکیه را در دست دارد! با بازداشت صدها نفر، یکی از جنجالیترین پروندههای تاریخ ترکیه رونمایی شد.
🔻اردوغان بالاخره به آرزوی خود رسید و با گماردن یکی از امینترین و نزدیکترین افراد به خود در راس سازمان امنیت ترکیه، کنترل دولت پنهان را به دست بگیرد. در بازجوییهای صورت گرفته از ژنرالهای دستگیر شده در پرونده ارگنهکن مشخص گردید که همه آنها هنگام دوره در امریکا جذب سازمان سیا شدهاند. بهنظر نگارنده دلیل این اقدام سازمان جاسوسی امریکا در آن سالها، تجربه ایران بود. آنها چهار سال پیش از این کودتا، در ایران هم دولت دکتر محمد مصدق که برآمده از رای مردم بود را سرنگون کرده بودند. میزان نفوذ سازمان جاسوسی امریکا و صهونیستها در ساختار قدرت در ترکیه اردوغان را وحشتزده کرد.
🔻برای آنکه به ماهیت دولت پنهان در ترکیه پی ببرید که اعضای آن چه کسانی در چه شغلهایی بودند، به این اسامی و سمتها در سازمان ارگنهکن توجه کنید: «ولی کوچوک» ژنرال بازنشسته ارتش، «ایلهان سلجوق» صاحب امتیاز روزنامه جمهوریت، «کمال علمدار اوغلو» رئیس سابق دانشگاه استانبول، «دوغو پرینچک» دبیرکل حزب کارگر ترکیه، «مظفر تکین» افسر بازنشسته ارتش و «سوگی ارنرول» سخنگوی مطبوعاتی کلیسای ارتدوکس ترکیه! تقریبا نماینده همه اقشار جامعه ترکیه در سازمان دولت پنهان حضور داشته و جلسات منظمی را به منظور ارزیابی شرایط برگزار میکردند. هدایت افکار عمومی به صورت کامل در دست این جریان بود، اما آنها پس از روی کار آمدن اردوغان هیچوقت موفق به کنار زدن او از طریق انتخابات نشدند.
🔻پس از انهدام ارگنهکن و دستگیری اعضای آن، اردوغان تلاش کرد خود هدایت دولت در سایه یا پنهان را به دست بگیرد. هاکان فیدان به همراه فرزند اردوغان و دامادش مسوولیت هدایت دولت در سایه را به دست گرفتند، آن هم با آزادی مشروط برخی از لایههای ارگنهکن! پس از آن بود که اردوغان و دولتش کلا سیاست پیشین را وانهاده و در راستای سیاستهای تعریفشده توسط ژنرالها و اعضای دولت پنهان گام گذاشتند. بر همین اساس مداخله در سوریه و عراق در دستور کار قرار گرفت، برای تقویت زیرساختهای نظامی کشور برای گسترش ارضی بودجه اضافی در نظر گرفته شد و مذاکرات آتشبس و صلح با کردها که در طول سالهای گذشته پیشرفت خوبی داشت، به ناگهان متوقف شد!
✔️پرداختن به مسائل ریز و جزئی از این حوصله این مبحث خارج است و نیاز به فرصت مغتنم دارد. با این حال، اردوغان هیچوقت موفق به کنترل کامل دولت پنهان نشد چرا که این دولت هدایتش از خارج بود و کودتای سال 2016 این مهم را به عینه نشان داد. این کودتا شکست بسیار بزرگی برای رئیسجمهور متوهم ترکیه بود. انشالله فرصت شد، در این مورد بیشتر خواهیم نوشت.
@syriankhabar
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
⭕️ جالبه بدونید خالق تیتر تاریخی «امضای کری تضمین است» و «پیروزی بدون جنگ» نه تنها فضایی شدن ایران را ندید، که پارسال هم حماسهی بینظیر انهدام پهپاد متجاوز «گلوبال هاوک» را که حیرت همهی جهان را برانگیخته بود، طوری گزارش کرد و تیتر زد که گویی گزارش از "BBC" تنظیم شده باشد.
🔻و ماه بعد هم، توقیف قانونی و غرورانگیز نفتکش بریتانیایی در آبهای خلیجفارس را شایستهی تیتر شدن ندانست!!
شاید اگر از دستش برمیآمد، هم امروز و هم آن دوبار، یک نوار مشکی رنگ هم بالای روزنامه به نشانهی مصیبت درج میکرد!
🔻جناحها یا دوقطب مخالف در هر کشوری، همچون تیمهای آبی و قرمزند. «تز و آنتیتز» همدیگرند؛ علیرغم اختلافات، بر سر اصول و منافع ملی کشور همچون تیم ملی یکدست میشوند.
ولی مابین دو قطب مخالف داخلی در ایران، یکی از قطبها براندازانی هستند در قالب فعالین سیاسی و آنتیتزِ کل انقلاب! /بصیرت سیاسی
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆👆اینجا بازار تهران اصلا از کرونا در این مکان خبری نیست!
آی مردم !!!! کرونا فقط در مساجد و حرمها و هیئتهاست؟😒😒😏😏/پدرفتنه
#کرونا
#تعطیلی_مساجد_و_حرم
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
✅ برای کد ۹۹ در بیمارستان سپاه چه اقداماتی انجام می شود؟
⭕ تا قبل از پیگیری نماینده ولیفقیه در سپاه و دریافت حکم حضرت آقا درباره انجام عملیات کامل تدفین شرعی با رعایت ضوابط بهداشتی فوت شدگان کرونایی ، ما نیروی مستقر ۲۴ ساعته در بیمارستان داشتیم و به محض اینکه به اصطلاح کد ۹۹ را برای بیماری اعلام میکردند، بالای سر محتضر حاضر میشدند با اجرای ضوابط شرعی احتضار و بعد از فوت، عملیات تیمم و حداقل عملیات شرعی را برای میت انجام میدادند؛ به این صورت که سه بار با دست خود میت تیمم بدل از غسل سدر و کافور و آب خالص و سه بار هم با دست خود طلبه این تیمم انجام میگرفت.
⭕ به گزارش بصیرت ، حجتالاسلام «نوربخش یوسفی» مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در بیمارستان بقیهالله الاعظم(عج) با بیان جملات فوق افزود: اما پس از حکم حضرت آقا، تمام دغدغه این بود که آن حکم را در مورد اموات انجام بدهیم و بهسرعت غسالخانهای جدا از محیط بیمارستان مهیا و پروتکلهای بهداشتی کامل رعایت شد. طلاب عزیز آموزش لازم را دیدند و کار غسل و کفن حتی نماز بر میت همانجا انجام شد. بر پیکر فوتشدگان روضه و زیارت عاشورا خوانده شد و این اقدام باعث همدلی و تسلی خاطر خانواده فوتشدگان می شد.
⭕ بنا به تأکید نماینده ولیفقیه در سپاه، ما نمونهگیری از نقاط مختلف جسد میتها و نیز غسالهها را انجام دادیم و به آزمایشگاه منتقل کردیم و ثابت شد خطری از جانب میت متوجه دیگران نیست.
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔸آقایان مدیران صدا و سیما. شفافیت معجزه می کند!/ بخش اول
1- بعد از اتفاقات دی ماه 98 بود که برخی از بازیگران و مجریان و دست اندرکاران هنر و سینما و تلویزیون صریحا یا تلویحا اعلام کردند که ترجیح می دهند با نهادهای فرهنگی رسانه ای حاکمیتی همچون جشنواره فجر همکاری نکنند. این تحریم به صدا و سیما هم رسید و از قلقلی تا محسن تنابنده هم اعلام کردند از تلویزیون خداحافظی می کنند. برخی مثل رضا رشیدپور هم اعلام کردند در شکاف «دوگانه ی مسئولان و مردم» طرف مردم هستند!
این روزها هم صدا و سیما دوباره سیبل انتقادات شده اما این بار از جبهه حزب اللهیِ مقابل. آنها صراحتا « باج دادن مدیران صدا و سیما به سلبریتی ها» را هدف گرفته و خواستار شفافیت قراردادها و دستمزدهای سلبریتی ها در تلویزیون شده اند.
اما جالب اینکه مواجهه مدیران صدا و سیما با این دو جریان یکسان نبوده است. دو ماه بعد از ماجراهای دی ماه، تنابنده سریال پایتختش را که گوشه و کنایه های زیادی به نظام و سپاه زده بود را روی آنتن برد و رضا رشیدپور دوباره در ویژه برنامه نوروزی شبکه سه(اتفاق) ظاهر شد. برنامه ای که این روزها دوباره نام آن به خاطر دست مزد بالای رضا رشیدپور بر سر زبان ها افتاده است. اما در مقابل برنامه رمضانیه شبانه یامین پور(از جریان منتقد) در شبکه افق لغو شد. قبلتر و به خاطر انتقادات یامین پور به استثنا شدن بسیاری از مدیران پیر و فرتوت صدا و سیما از قانون "منع به کارگیری بازنشستگان" حضورش صرفا به شبکه افق محدود شده بود و این بار حتی از اجرا در این شبکه نیز منع شد. این نشان می دهد گویا هزینه انتقاد از مدیریت صدا و سیما از هتک نظام هم بیشتر است!
2- صدا و سیما دچار یک دور باطل شده است: مدیران صدا و سیما تلاش می کنند تا با فروش آنتن به اسپانسرها مشکلات بودجه ای خود را حل کنند؛ اسپانسرها برای سود بیشتر پدیده مجری-سلبریتی ها را باب کردند و دستمزدهای نجومی را رواج دادند. حالا، هم ذائقه مخاطب تغییر پیدا کرده و هم هزینه های تولید بسیار افزایش یافته و در واقع مدیران سازمان از چاله به چاه افتاده اند.
3- تقریبا هیچ کدام از رسانه های رسمی یا غیر رسمی اصولگرا از روزنامه ها تا سایت ها این موج مطالبه گری و شفافیت خواهی و انتقاد از مدیران صدا و سیما را پوشش نداده اند. همان رسانه هایی که دو هفته قبل به خاطر یک سکانس سریال پایتخت گریبان چاک می کردند و در جلسات و گفتگوهای خصوصی شان از بالا تا پایین سازمان را مورد حمله قرار می دهند حال در این منازعه بیرون گود نشسته اند. شاید دلیل عمده این کناره گیری را باید در «رانت آنتن» دانست. بسیاری از فعالان و مدیران رسانه ای اصولگرا اینک در صدا و سیما ( به عنوان تهیه کننده یا کارشناس یا سردبیر و...) «برنامه» دارند و می دانند حمایت علنی از انتقادات به مدیران صدا و سیما یعنی از دست دادن این فرصت!
ادامه دارد👇🏻
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔸آقایان مدیران صدا و سیما. شفافیت معجزه می کند!/ بخش دوم
4- اما دلسرد کننده تر از همه، یادداشت حمایتی ( یا حداقل می توانیم بگوییم توجیه گرایانه ) رئیس جوان و خوشفکر دانشگاه صدا و سیما از عملکرد آنتن فروشانه مدیران سازمان در مقابل انتقادات بود. لب کلام جناب اسفندیاری این بود که چون بودجه کم است پس مجبوریم آنتن بفروشیم. این درحالیست که دانشگاه صدا و سیما قرار بوده عقل متصل سازمان صدا و سیما باشد و نقشی راهبردی برای سازمان بازی کند. بحران آنتن فروشی در سازمان نشان از آن دارد که این دانشگاه در تولید ایده هایی برای اقتصادِ سازمان موفق نبوده است یا اگر توفیقی داشته به علت ارگانیک نبودنش نتوانسته کمکی به حل بحران کند. مدیران صف معمولا فرصت کافی برای نگاه به گذشته، انباشت تجربیات و تامل در دستاوردها ندارند و گرفتار عملگرایی هستند. در صدا و سیما مساله پر کردن آنتن چنین معظلی را مضاعف می کند. حداقل انتظار از دانشگاه صدا و سیما این بوده و هست که اگر در خلق ایده های اقتصادی سالمتر برای سازمان ناتوانند حداقل تبعات آنتن فروشی را در کوتاه مدت و بلند مدت برای مدیران بالادستی روشن تر کنند.
5- صدا و سیمای ما حتما توفیقات بسیاری داشته است اما این تجربیات مثبت انباشت نشده وبه ارتقای کیفی برنامه های سازمان منجر نشده است. همین مساله بحران ساختاری صدا و سیما را عیان تر می کند. تجربه ضرغامی، سرافراز و حالا علی عسگری نشان می دهد که بحران های چندلایه صدا و سیما با رفتن و آمدن این و آن حل نمی شود بلکه ناظر به آن بحران های ساختاری،سازمان به تحولات ساختاری بنیادین محتاج است.
شفافیت قوانین و عرف های اداره سازمان، شفافیت در قراردادها و دست مزدها ، پاسخگویی به مردم و... از جمله عواملی است که می تواند ابعاد بحران مدیریتی در صدا و سیما را روشن تر و زمینه چنین تحولی را تمهید کند. ایکاش خود مدیران سازمان شعار آن کلیپی که بارها در شبکه های مختلف سیما پخش شده را جدی می گرفتند: «شفافیت معجزه می کند»؛ باور بفرمایید!
@Hermes_ir تلگرام
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
ابلاغیه رهبر انقلاب در موافقت با آزادسازی سهام عدالت
📝حضرت آیتالله خامنهای با صدور ابلاغیهای ضمن موافقت با درخواست رییسجمهور برای آزادسازی سهام عدالت، موارد سهگانهای را به عنوان امور لازم الرعایه در این واگذاریها مورد تأکید قرار دادند و خاطرنشان کردند: دولت هر چه زودتر اقدامات مقتضی را به عمل آورد تا مردم سریعتر از منافع سهام خود بهرهمند شوند.
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
در پی درخواست رییسجمهور و با تأکید بر رعایت موارد سهگانه انجام شد؛
ابلاغیه رهبر انقلاب اسلامی در موافقت با آزادسازی سهام عدالت
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور ابلاغیهای ضمن موافقت با درخواست رییسجمهور برای آزادسازی سهام عدالت و با اشاره به نقش سهام عدالت در گسترش عدالت اجتماعی و توانمندسازی خانوادههای کم درآمد، موارد سهگانهای را به عنوان امور لازم الرعایه در این واگذاریها مورد تأکید قرار دادند و خاطرنشان کردند: دولت هر چه زودتر اقدامات مقتضی را به عمل آورد تا مردم سریعتر از منافع سهام خود بهرهمند شوند.
متن ابلاغیه رهبر معظم انقلاب به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
درپی تصمیم واگذاری درصدی از سهام اصل ۴۴ قانون اساسی در قالب سهام عدالت با هدف گسترش عدالت اجتماعی و توانمندسازی خانوارهای کم درآمد، انتظار این بود که توسط مسئولین مربوط در دولتهای مختلف با اجرای دقیق مواد ۸ گانه ابلاغی ۱۳۸۵/۴/۱۲ هرچه سریعتر مقدمات لازم برای آزادسازی سهام عدالت و واگذاری تعیین قیمت آن به بورس فراهم گردیده و آییننامههای اجرایی تهیه و به اجرا درآید. در هر صورت با توجه به شرایط فعلی اقتصادی و عزم دولت برای عمل به تکالیفی که به عهده اوست، با آزادسازی سهام عدالت با رعایت امور زیر، موافقت میشود:
دارندگان سهام عدالت مجازند در محدوده زمانی مشخص مالکیت مستقیم سهام شرکتهای سرمایهپذیر را انتخاب نمایند و به تناسب، نقش مدیریتی خود را ایفا کنند.
مقررات مورد نیاز جهت انتقال سهام به صاحبان سهام عدالت توسط شورایعالی بورس تدوین و تصویب شود. این مصوبات برای کلیه دستگاههای اجرایی لازمالاجراست.
نسبت به سهام باقیمانده در شرکتهای سرمایهگذاری استانی، شورایعالی بورس موظف است ضمن تشویق ماندگاری صاحبان سهام در شرکتهای مذکور، از طریق مبادی ذیربط هرچه زودتر زمینهی ورود آن شرکتها را در بورس فراهم نماید.
با توجه به تأخیری که در طول زمان نسبت به تحقق اهداف واگذاری این سهام پیش آمده است، و به دلیل ضرورت بهرهمندی هرچه سریعتر مردم از منافع سهام خود، لازم است دولت محترم هرچه زودتر اقدامات مقتضی در جهت تحقق موارد مذکور در بندهای سه گانه فوق را بهعمل آورد.
سیّد علی خامنهای
۹ اردیبهشت ۱۳۹۹
هدایت شده از تبادلکده ها 👈 با عضویت، بنر رایگان میذاریم
🌷با نهج البلاغه از آبشار طولانی و بی انتهای امام علی علیه السلام بهره ببرید.
🔻با کانال ما از این آبشار بی بدیل بهره کافی ببرید تا راه سعادت و کامروایی را بیابید
❔❓❔آیا می دانید بزرگترین محققان نهج البلاغه در کدام کشور اند؟ آمریکا آن وقت ما شیعیان از خواندن نهج البلاغه این گونه کوتاهی می کنیم☹️☹️🖐پس😌
💐عضو کانال #نهج_البلاغه_راه_سعادت_و_خوشبخی شوید 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
کانال ما در پیام رسان ایتا👇🏻:
🌹eitaa.com/joinchat/313983019C9c1db30685🌹
✔️با ما همراه باشید💐
🔭🔍 بصیرت عمار
شرافت را از اردشیر زاهدی یاد بگیرید باور کنید از کلمه اول تا کلمه آخری که این پیرمرد نود ساله بر زب
سلام همراهان گرامی کانال🌹🌸
صبحتون بخیر و طاعات و عباداتتون قبول و التماس دعا داریم
چون بازخوردهای متفاوتی پیرامون این مطلب شده و کانال های متعدد نکات متفاوتی رو بیان کردن ذکر چند نکته برای ابهام زدایی لازمه که در 2 پست بعدی تقدیم میکنم👇🏻
🤔 اردشیر زاهدی، خوب یا بد!
🔹دو شب پیش ویدئویی از صحبتهای اردشیر زاهدی وزیر امور خارجه ایران در دوره پهلوی و داماد او منتشر شد که ما هم در کانال کار کردیم. در طول این دو روز، بسیاری از ملالغتیها دست به قلم شده و بر این کار ما و بسیاری دیگر قلم نقد که نه، مداد نهی کشیدهاند که این جماعت به جایی رسیدهاند که برای چهار کلمه داماد شاه، هورا میکشند! در پاسخ به این عده سزاوار است چند نکته را عرض کنم تا احیاناً این جماعت همیشه منتقد و البته بدون نظر، کمی به خود آیند و بدانند که هر علتی، معلولی دارد.
🔹اردشیر زاهدی بیش از 90 سال سن دارد (درست 92 سال)! از ابتدای پیروزی انقلاب هم رنگ کشور را ندیده و در اروپا زندگی میکند. بیشترین حملهای که به او میشود را سلطنتطلبها و نوچههای گدازاده پهلوی مدیریت میکنند برای آنها سخت است که شوهر خواهر سابق شازده بیاید و در مورد این روزهای ایران اینگونه صحبت کند. برای آنها غیرقابل باور است کسی که سر سفره اعلیحضرت همایونی نشسته، نمکندان بشکند و از حکومت «آخوند»ها که این جماعت را از عرش به فرش آوردند، تعریف کند.
🔹زاهدی 92 ساله که پایش لب گور است، نه نیازی به شهرت دارد و نه به فکر جمع کردن ثروت، او هر که بوده، در هر مقامی و در هر جایگاهی، شرافت خودش را از دست نداده است. او شاید با نظام جمهوری اسلامی مخالف باشد، اما مانند توله محمدرضا پهلوی و فلکزدههای آلبانی نشین، با مردم کشورش دشمن نیست، از حمله به کشورش دفاع نمیکند، حواسش هست روزی که خودش وزیر امور خارجه بوده چه ماموریتی داشته و اگر قرار بر همان ماموریت باشد که در راستای خدمت به کشور و مردم آن بوده، هنوز باید از آن دفاع کند.
🔹او در میان بیشرفهایی که در طول سالهای گذشته بارها به کاخ سفید نامه نوشتند تا به ایران حمله کند تا خودشان در تهران به حکومت برسند، شرافت دارد، او در میان همه خائنهایی که این روزها سر سفره بن سلمان و نتانیاهو نشستهاند و علیه کشورشان جاسوسی و خیانت میکنند، مردانه از مردم ایران دفاع میکند. حرفهای اردشیر زاهدی برای این عده سخت و سنگین است، چرا که حرفهایش شاقولی است برای سنجش همان اروپانشینها و امریکانشینها، وگرنه قصد قیاس او با داخل کشور نیست، هر چند نسبت به برخی داخلیها هم شرفش بیشتر است.
🔹کسی برای اردشیر زاهدی هورا نمیکشد، برای حرفهای حق باید هورا کشید حتی اگر از دهان دشمن در بیاید. آنهایی که به او حمله میکنند از همان قماشی هستند که میدانند اگر رابطه تهران – واشنگتن کمی بهتر شود باید بروند قاز بچرانند و کسی آفتابه هم دستشان نخواهد داد. اینها همان کاسبان دشمنی ایران و امریکا هستند که همواره بر طبق خیانت و نفاق و جاسوسی برای امریکا میکوبند، از امیر طاهری گرفته تا همه آنهایی که شما در گوشه کنار جهان میشناسید و یک جایی پشت میکروفون و دوربین نشسته و علیه ایران، رفتار دشمنانه دارند.
🔹تفاوت اردشیر زاهدی با آنها در این است که او از سازمانهای جاسوسی پول نمیگیرد، دستش در جیب سیا، موساد، امآی6 و سرویسهای جاسوسی عربی نیست و به همین دلیل راحت حرفش را میزند. او نه در فکر حکومت کردن است و نه در فکر برگشتن به ایران، همین امروز و فردا هم ممکن است خبر برسد که خواجه برفت، اما نامی که این خواجه از خود بر جای گذاشته برای «خواجگان» کاسهلیس کشورهای عربی و غربی غیرقابل تحمل است. دفاع او از حاج قاسم و سپاه و ارتش در عالم واقع چیزی را تغییر نمیدهد اما در عالم معنا، پر از حرف است.
🔹او بر خلاف بسیاری دیگر از وطنفروشها و بیشرفها یادش نرفته که ایرانی است و نسبت به خاکش با وجود غیبت 40 ساله غیرت دارد. باور کنید اگر حرفهایی که برخیها که در داخل ایران هستند را برایتان نقل و تفسیر کنم، تف در صورتشان خواهید کرد در حالی که از این حکومت پول و حقوق میگیرند. حساسیت نسبت به خلیجفارس، تمامیت ارضی کشور، پیشرفت ایران و ابتکار جوانان ایرانی واقعیتی است که برای نوکران بیجیره و مواجب امریکا و سعودی قابل هضم و باور نیست.
🔹در آخر یک نکته را بگویم. دوستی سالها پیش (هشت یا 9 سال پیش) به من گفت: ایمیلی از اردشیر زاهدی به دستم رسید که در آن بابت مصاحبه با یک شبکه امریکایی و دفاع از کشور تشکر کرده بود. به گفته این دوست، در مواقع بسیاری که زاهدی مصاحبههای من را میدید ایمیل میزد و تشکر میکرد و گاهی اوقات هم راهنمایی. با همه اخلاق و رفتار خوب یا بد زاهدی، او تکلیفش با خودش مشخص است و میداند که چه میگوید.
@syriankhabar
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
چند نکته تکمیلی از ✍️زهرا محسنی فر و بدون سانسور
1️⃣ پیشفرض ذهنی برخی دوستان جبهه انقلاب این است: هرکس حرفِ دل ما را زد، او دوست ماست. روشن است که این گزاره ی عام همیشه درست نیست. برای تشخیص دوست از دشمن، ضمن بررسی سوابق افراد باید منظومه فکری آنها را رصد نمود. مواضع یکی به نعل یکی به میخیِ علیزاده که گاهی جای لگدهایش بر چهره انقلاب بدجوری زار میزند، نشان میدهد که او در خوشبینانه ترین حالت، اشتراکاتی (مثل امپریالیسم ستیزی) با جمهوری اسلامی دارد اما بسیاری از مبانی انقلاب جایی در اندیشه های او ندارد.
2️⃣ تاریخ پر است از دشمنانی که جبهه حق را ستایش کرده و در بزنگاه ها خنجر خود را از پشت یا جلو بر پیکره حق فرو کرده اند. همزمان با آشکار شدن نشانه های افول تمدن غرب، جمهوری اسلامی در حال اوج گیری است و زاهدی ها و علیزاده های بسیاری برای آن کف و سوت خواهند زد. بهتر است آنها را همانجا در جایگاه تماشاگران بنشانیم نه در نیمکت بازیگردانی.
3️⃣_ پس اونا رو مراد و قبله خودتون قرار ندید چرا که شخصی مثل علیزاده مرموز هم هست.
4️⃣_ اگر قراره اونا رو به مسجد راه بدین، نهایت جایگاهی که بهشون میدین #کفش_جفتکن نمازگزاران باشند، نه سخنران مسجد و بالای منبر نشین!/چرا که اینها سابقه روشنی ندارند.
5️⃣_ بگذارید حرفای مارو تکرار کنند، اما مرجع قرارشان ندهید. بازنشر دادن بیش از اندازه مطالبشان کار صحیحی نیست!
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
گه گاه برای تغییر فضا #طنز_سیاسی 😃 مناسب هم ان شاءالله میذاریم تا خستگی خوندن تحلیل ها از تن برخی ها در بره
البته میدونم برای شما که علاقه مندین، تحلیل ها نه تنها خستگی نداره بلکه انرژی زا هم هست☺️😌
#طنز_سیاسی 😃
کاش حالا ک سپاه ماهواره فرستاده فضا از اون بالا ی نگاهی بندازه ببینه زمین واقعا کروی شکله یا صافه 🧐
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
آیا جریان اصلاح طلب در آستانه فروپاشی قرار گرفته است؟
رقابت جريانهاي سياسي محدود به ايام انتخابات نميشود. دامنه رقابتهاي انتخاباتي تا ماهها روابط بين احزاب سياسي را نيز تنظيم و تدبير ميکند. انتخابات اسفندماه هرچند تمام گرديده و فضاي کرونايي کشور اجازه نداد تا چندان دنباله سياسي آن در فضاي رسانهاي کشور تداوم يابد، اما ازآنجاکه مجلس يازدهم تا کمتر از يک ماه آينده آغاز به کار خواهد کرد، همچنان رقابتهاي سياسي پيرامون آن قابلمشاهده است.
نکات تحلیلی: 1- تيم تبليغاتي اصلاحطلبان با همه توان خود فعال شده تا تصوير مدنظر خود را از اوضاع مجلس آينده در اذهان عمومي شکل دهد. بزرگنمايي اختلافات طبيعي در اردوگاه نيروهاي انقلاب کاري است که اصلاحطلبان آغاز کردهاند و در کنار آن از خطر تندروها و احمدینژادیها و ... سخن ميگويند تا افکار عمومی را نسبت به مجلس نگران سازند. اين خط خبري پس از آني آغاز شده است که اصلاحطلبان در انتخابات مجلس کاري از پيش نبردند و يکي از سنگينترين شکستهاي انتخاباتي خود را در طي سالهاي اخير تجربه کردهاند. 2- فارغ از اقتضاي طبيعي رقابت جريانهاي سياسي، بخشي از اين مباحث را بايد در راستاي سرپوش گذاشتن بر واگرايي در اردوگاه اصلاحطلبان ارزيابي کرد. اصلاحطلبان مدتهاي مديدي است که با چالشهاي جدي در درون خود درگيرند. بدون شک مهمترین علت ناکامي در انتخابات گذشته را نيز در وجود اين شکافهاي درون اردوگاهي بايد دنبال نمود. خروج از اين وضعيت نيازمند تکانههايي است که در سال جديد اخباري از آن شنيده ميشود. ۳۰ فروردين 1399، محسن رهامي عضو حقيقي شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در يک گفتگو تصريح کرد که اصلاحطلبان «بايد سازماندهی تشکيلاتي کارآمد و مطابق با شرايط و اوضاعواحوال جديد و خصوصاً اصلاح رابطه اصلاحطلبان با مردم و نزديکتر شدن به بدنه جامعه و اصلاح و بازنگري اهداف و آرمانهاي اصلاحات، همچنين طراحي جديدي براي مانيفست اصلاحات پيريزي کنند.»
نکته راهبردی: واقعيت آن است که با شکست در انتخابات اسفندماه، زمان فروپاشي اردوگاه اصلاحطلبان فرا رسيده است. خبر استعفاي موسوي لاري خود نشانهاي ديگر از اين ماجرا است و پرده از اوضاع نابسامان اصلاحطلبان و اختلافات جدي آنها برميدارد. موسوي لاري در اين نامه تأکید کرده که «نبايد از بازنگري در ساختار و سازوکار نهادهاي اجماعي اصلاحطلبان در عرصههاي گوناگون غفلت کرد.» در هفتههای آتي بايد منتظر اخبار جديدي از تحولات بنيادين در اردوگاه اصلاحطلبان باشيم./پایگاه خبری تحلیلی بصیرت
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔭🔍 بصیرت عمار
آیا جریان اصلاح طلب در آستانه فروپاشی قرار گرفته است؟ رقابت جريانهاي سياسي محدود به ايام انتخابات
پ .ن ادمین کانال بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭:
این مطلبی که پایگاه خبری تحلیلی بصیرت کار کرده نکات خوبی رو اشاره کرده
نکته ای که به نظرم باید در مورد این تحلیل اصلاح بشه این بخشه👇🏻
«بدون شک مهمترین علت ناکامي در انتخابات گذشته را نيز در وجود اين شکافهاي درون اردوگاهي بايد دنبال نمود.»
💢 در واقع این یکی از علتهای شکست اصلاح طلبان هست
ما باید خیلی جامع تر و کاملتر به این مساله نگاه کنیم
♦️ دلایل و علت های مهمتر سیاست های اتخاذ شده جریان اصلاح طلبی در قبال جامعه، ملت ، ارکان نظام و هویت انقلابی و به تبعیت از این ، سیاست های اتخاذیشون در قبال سیاست خارجی و نوع برخوردشون در این حوزه هست ( انفعال و وادادگی در مقابل بیگانگان و در مفهوم کلی تر و جامع تر غربزدگی طیف وسیعی از این جریان)
🔸 از جمله دلایل دیگر هم ، عملکرد ضعیف جریان اصلاح طلبی در برآوردن نیاز های اولیه مردم و جامعه است
وقتی تقریبا در حدود 22 سال از 30 سال اخیر، قدرت اجرایی کشور در دست این جریان و تز فکری بوده است و شاهد کاستی ها و ضعف های بسیار در حوزه اقتصادی، اجتماعی فرهنگی و سیاسی هستیم
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کلیپی جالب از برخورد پلیس کشورهای مختلف با مردم در بحران کرونا
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
دستور فرمانده معظم کل قوا برای مسکونی شدن جزایر خلیج فارس
فرمانده نیروی دریایی سپاه:
🔹رهبر انقلاب نسبت به خلیج فارس تعصب خاصی دارند. ایشان همیشه میفرمایند جزایر خلیج فارس را با نام اصلیاش نام ببرید؛ مثلاً جزایر بنی فارور را «فاروران» یا «فارورگان» و ابوموسی باید «بوموسی» خوانده شود.
🔹بنا داریم جزایر خلیج فارس را با ایجاد زیرساختهای مسکونی، برای سکونت مردم آماده کنیم و این فرمان فرمانده معظم کل قوا است که مردم در جزایر زندگی کنند.
fna.ir/ex358w
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
دستور فوری رئیس قوه قضائیه به سازمان بازرسی برای بررسی مشکلات کارگری
آیتالله رئیسی:
🔹دستگاههای اداری متصل به قدرت نباید با بخش خصوصی رقابت کنند.
🔹مشکلات خصوصی سازی ناشی از واگذاری به افراد فاقد صلاحیت است.
🔸بازرسی کل کشور ماموریت دارد نهایتاً ظرف ۱۰ روز با همفکری کارگران گزارش جامعی از مشکلات حوزه کارگری تهیه کند.
🔹مشکلات کارخانه هپکو نیز روز پنجشنبه همین هفته با حضور نمایندگان کارگری در دفتر رئیس قوه قضائیه بررسی میشود.
fna.ir/ex3526
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
عملیات از پشت خیمه واژگون
✍️با اعلام استعفای «موسوی لاری»، نائب رئیس «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان»، رسما خیمه این شورا پایین کشیده شد. هر چند که «شورا»، همان سال 94 و 96 با اعلام حمایت از «ائتلاف پارلمانی امید» و «حسن روحانی» به پایان رسیده بود. اما این «ساختار شورا» نبود که به بنبست رسید، بلکه «مرام بیمرامی» میوه تلخ خود را در منزجر کردن مردم داد و اصلاحطلبان را از چشم مردمی که از پشت هم اندازیهای آنها خسته شده بودند، انداخت.
♦️میشود همه تقصیرها را گردن روحانی انداخت که حالا با وقاحت، او را «نامزد اجارهای» مینامند، پس از آنکه دولت را «رحم اجارهای» خواندند! یا میشود شورای نگهبان را مقصر جلوه داد و یا مردم را فاقد درک سیاسی خواند که رای ندادند! اما این ادعاها مسموع نیست. آنها سال 92 عارف (رئیس شورا) و سال 96 اسحاق جهانگیری را در میدان رقابت داشتند؛ همچنان که در مجلس دهم اکثریت شدند و در انتخابات اخیر، به جای یک لیست، چند لیست با حضور کسانی چون مجید انصاری، افشانی، مقیمی و... ارائه کردند.
🔹افراطیون مدعی اصلاحات، با این حال شهامت نداشتند رسما به نام شورا از لیست حمایت کنند و حتی عارف (رئیس شورا و رئیس فراکسیون امید) حاضر نشد مجدداً نامزد انتخابات شود. او هم از نارضایتی و انزجار مردم خبر داشت و هم «بیمرامی» سران شورا را تجربه کرده بود که تقصیر همه بدعملیهای خود را گردن او انداختند.
♦️کسی که راه را بیراهه رفته، لاجرم دنده عقب میگیرد تا به مسیر برگردد. اما گردانندگان طیف اصلاحطلب (ورشکستگان به تقصیر) همچنان در حال و هوای فرافکنی و متهم کردن دیگران به سر میبرند. طنز سیاه آنان، عملیات روانی علیه مجلسی است که هنوز تشکیل نشده است! آنها پس از انتخابات، به جای اینکه از نمایندگان همسو بخواهند فرصت باقیمانده را به خدمت مردم بگذرانند، به ترور شخصیت مجلس جدید همت گماشتند.
🔹یک روز قالیباف را میزنند، و روز دیگر جبهه پایداری را، روز سوم پای احمدینژاد را وسط میکشند و پس زمینه همه تحلیلهای قالبی خود، مثل «ایگل کارتون کارتون گالیور» (من مییدوونم درست نمیشه!) یکسره تکرار میکنند که مجلس جدید، هیچ کاری نمیکند و به درد مردم نخواهد خورد.
♦️در این میان، انتخاب رئیس مجلس، منحصرا در صلاحیت منتخبان جدید است و «ورشکستهها» جوش زیادی میزنند. ضمن اینکه نیروهای انقلابی با وجود همه سنگاندازیها توانستند در انتخابات به همدلی برسند و از این پس هم میتوانند درباره «تیم هیئترئیسه» تفاهم کنند.
🔹مدعیان اصلاحات بهجای اینکه حساب دولت و مجلس مستقر را پس بدهند، به دولت اسبق و مجلس آینده حمله میکنند. مردم اکنون با گرفتاریهای بیسابقهای که حاصل ائتلاف روحانی و خاتمی است، دست به گریبانند؛ اما باید از احمدینژاد که هفت سال قبل دولت را تحویل داده، بترسند.
♦️مدعیان اصلاحات میگویند پنجاه نفر «احمدینژادی»(!) به مجلس راه یافتهاند و سپس مدعی میشوند که آنها میخواهند ریاست را دست بگیرند و مجلس را به قهقرا ببرند. به سایر منتخبان میگویند مراقب باشید و با آنها فاصلهگذاری کنید! و به آنها میگویند با قالیبافیها(!) کار نکنید و به پایداریها میگویند شما با هیچ یک از این دو نمیتوانید کار کنید!
🔹اولا اغلب مدیران دولت نهم و دهم - که شماری از آنها در مجلس جدید حضور دارند- مدیرانی خبره و خدمتگزار بوده، با حلقه انحرافی فاصلهگذاری کرده و پای نظام ایستادهاند. اغلب پنجاه منتخب، در طیف نیروهای انقلابند نه حلقه کذایی که حتی با آقای احمدینژاد روراست نبودند. ثانیا حتی اگر این پنجاه نفر یک کاسه تیم ویژه احمدینژاد هم بودند که اغلب نیستند، چگونه میتوانند در جمع مجلس 290 نفره، رئیس بگمارند؟!
♦️ائتلاف نیروهای انقلاب با عبرتآموزی از همه تجارب تلخ و شیرین گذشته، خوب میداند که همدلی و همافزایی چه ظرفیت بزرگی برای خدمت فراهم میکند و افتادن در دام تمایزطلبی و تفرقه چگونه میتواند فرصتها را مایه خسارت قرار دهد. آنها بدون آنکه نیاز باشد روزانه پاسخ افراطیون مدعی اصلاحات را بدهند، با تداوم مانور وحدت و همدلی و اولویت قائل شدن برای برنامهریزی و خدمتگزاری، تفاوت دو مدل سیاستورزی را به نمایش بگذارند.
🔹اما مدعیان اصلاحطلبی دو راه بیشتر ندارند؛ یا در انحرافات بزرگ خود تجدیدنظر میکنند و به سمت نظام و مردم بازمیگردند؛ یا اینکه مرتکب خیانتهای جدید میشوند و تاوان میدهند. اولی مایه احیا و دومی موجب نابودی است.
@IMANI_mohammad
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
یکی از بدبختیهای رسانهها! به شدت مدعی در کشور ما این است که خیلی ساده کلاه سر مخاطب میگذارند و رسما با شعور مخاطب بازی میکنند. این خبر پایگاه خبری! تحلیلی!! انتخاب است. اگر آقایان این پایگاه خبری کمی از جهان پیرامونی میدانستند هیجوقت از العربی جدید که خودشان هم اعتراف میکنند متعلق به قطر است خبری را در مورد رسانههای روسی منتشر نمیکردند!
دولت قطر بزرگترین شکستخورده در تحولات سوریه است و البته اینگونه که بهنظر میرسد دوستان انتخابی هم از این مساله ناراحت هستند. بدون آنکه این آقایان کلمهای روسی بدانند و زحمت یک جستجوی ساده به خودشان بدهند، یک خبر کاملا دروغ و فیک را به خورد مخاطب ایرانی دادهاند! عذرخواهی هم که بماند.
البته انتخاب که کلا در انتشار این دست خبرها، رودست ندارد. ترجمه صرف، تیترهای آنچنانی و البته 100درصد دروغ!
@syriankhabar
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ آرمل شارپیر کارشناس فرانس 24:
📍دست یابی ایران به موشک قاره پیما آمریکا را شدیدا نگران کرده است...!
@Kavoshmedia
روز #خلیج_فارس گرامی باد
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar