eitaa logo
قدمی هرچنداندک به وقت انتظار
2.3هزار دنبال‌کننده
30.7هزار عکس
30.6هزار ویدیو
722 فایل
﷽ 🇮🇷☫﷽☫🇮🇷 @basirshou اللهم بارک لمولانا صاحب‌الزمان وظیفه ی منتظردرزمان غیبت چیست؟ سعی کنیم درزمان غیبت غرق نشیم حواسمون به میدان نبرد وخاکریز درجنگ نرم باشه 🆑️eitaa.com/joinchat/1663238346C8015084ebc 🆔️ @shabeabi 👈راه ارتباطی
مشاهده در ایتا
دانلود
12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺پخش برای نخستین بار از برنامه جهان‌آرا تبیین آیت‌الله رئیسی از چرایی ورود به عرصه انتخابات: 🔹از جایگاه مطالبه‌گری قوه قضائیه، خودم را در جایگاه پاسخگویی قوه مجریه قرار دادم تا مشکلات را شخصا حل کنم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وداع جان‌سوز دختر شهید امنیت مسعود کرمی در معراج شهدا سروان مسعود کرمی، استوار دوم احسان منشی‌زادگان و گروهبان یکم فرزاد روزبهانی ۲ روز پیش در حملۀ مسلحانۀ اراذل و اوباش در منطقۀ نارمک تهران به شهادت رسیدند. مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران اعلام کرده شرور مسلح عامل درگیری با پلیس به هلاکت رسیده.
📩 رهبر انقلاب: خداوند برای اطمینان یافتن مادر حضرت موسی به وعده مقام رسالت حضرت موسی، وعده اول در برگرداندن موسی به مادرش را محقق کرد/ وعده اول الهی در غلبه فلسطین تحقق پیدا کرده، وعده دوم یعنی محو اسرائیل و تشکیل فلسطین هم قابل تحقق است ▪️ رهبر انقلاب ظهر امروز در دیدار رئیس دفتر سیاسی حماس: خدای متعال به مادر حضرت موسی دو تا وعده داد: «إِنَّا رَادُّوهُ إِلَيْكِ وَجَاعِلُوهُ مِنَ الْمُرْسَلِينَ»؛ این دو تا وعده بود. بعد که «فَرَدَدْنَاهُ إِلَىٰ أُمِّهِ كَيْ تَقَرَّ عَيْنُهَا وَلَا تَحْزَنَ وَلِتَعْلَمَ أَنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ» این وعده‌ای که خدا می‌خواست مادر موسی بفهمد که حق است، وعده‌ی برگرداندن او نبود - او که برگشته بود، وعده که دارد می‌بیند - آن وعده‌ی دومی بود، «وَجَاعِلُوهُ مِنَ الْمُرْسَلِينَ»، این وعده را برای اینکه مادر موسی باور کند که حالا که این وعده عمل شد که رَدَدْنَاهُ إِلَىٰ أُمِّه، آن وعده هم عمل خواهد شد. ▪️ وعده اول الهی برای شماها تحقق پیدا کرده است. یعنی یک گروه «كَم مِن فِئَةٍ قَليلَةٍ غَلَبَت فِئَةً كَثيرَةً بِإِذنِ اللَّهِ» شما یک فئه قلیله‌ای هستید، توانستید غلبه پیدا کنید بر فئه کثیره. فئه کثیره، آمریکاست، ناتو است، انگلیس است و بعضی‌های دیگر. پس آن وعده دیگر هم که محو اسرائیل است، او هم قابل تحقق است، تشکیل فلسطین من البحر الی النهر. ۱۴۰۳/۰۳/۰۲ 📩 رهبر انقلاب: چه کسی باور می‌کرد روزی در دانشگاه‌های آمریکا به نفع فلسطین شعار داده بشود؟/ در آینده ممکن است حوادث باور نکردنی در مورد فلسطین اتفاق بیفتد ✏️ رهبر انقلاب ظهر امروز در دیدار رئیس دفتر سیاسی حماس: مقاومت فوق‌العاده مردم غزه موجب تعجب جهانیان شده است. چه کسی باور می‌کرد که روزی در دانشگاه‌های آمریکا به نفع فلسطین شعار داده و پرچم فلسطین برافراشته شود و چه کسی باور می‌کرد که روزی در ژاپن و در تظاهرات به نفع فلسطین، به زبان فارسی شعار «مرگ بر اسرائیل» سر داده شود. در آینده نیز ممکن است در مورد قضیه فلسطین حوادثی اتفاق بیفتد که امروز باور کردنی نیستند. ۱۴۰۳/۰۳/۰۲
17.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت باقری از نگاه اثربخش امیرعبداللهیان در دیپلماسی سرپرست وزارت خارجه: 🔹از زمانی که آقای امیرعبداللهیان مسئولیت وزارت خارجه را برعهده گرفتند، روابط ما با برخی از کشورهای همسایه تنش آلود بود و با چند کشور قطع رابطه بودیم. 🔹دیروز شاهد بودیم که ثمره سیاست‌ها، اقدامات و نقش‌آفرینی‌های شخص آقای امیرعبداللهیان و وزارت خارجه شرایط را به گونه‌ای رقم زد که سیاست همسایگی به عنوان یک اصل و یک مسئله واقعی برای همه کسایی که دیروز از کشور همسایه آمده بودند، جلوه و عینیت داشت. 🔹این نشان می‌دهد که این نوع نگاه و نقش‌آفرینی در عرصه دیپلماسی نتیجه‌بخش بوده و مزد اینهمه تلاش و سختکوشی را از خداوند متعال دریافت کردند.
پیام تسلیت سید حسن خمینی در پی شهادت رئیس‌جمهور و همراهان 🔹حادثۀ دلخراش سقوط هلیکوپتر و شهادت ناباورانه رئیس‌جمهور، وزیر امور خارجه، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، استاندار و همراهانشان، مایۀ تأثر شدید شد. 🔹اینجانب از سالها قبل با شهید سید ابراهیم رئیسی آشنایی و معاشرت داشتم. صفای باطن، تواضع و شوق خدمتگزاری به مردم مهم ترین ویژگی او در تمام این ادوار بود. ارتقاء مسئولیت‌های رسمی، هیچ‌گاه باعث دگرگونی روحیات این روحانی خدمتگزار نشد. ارادت قلبی شهید رئیسی به امام چنان بود که در مهم ترین سالهای مسئولیت در قوه قضائیه و ریاست جمهوری نیز آن را فراموش نکرد و بر آن مداومت می ورزید. 🔹همچنین لازم می‌دانم از امام جمعۀ محبوب و مردمی تبریز آیت‌الله آل‌هاشم و دیپلمات نجیب و محترم آقای امیرعبداللهیان یاد کنم و خدمات آنان در این سال‌ها را تکریم کنم. 🔹ضمن عرض تسلیت به بازماندگان و طلب صبر برای آنها، حشر این شهیدان با اولیاء الهی را از خداوند خواستارم. 🔹بدون شک، وجود آرامش بخش رهبر انقلاب در این شرایط، همچون لنگرگاهی ثبات‌آفرین برای کشور ماست. جمهوری اسلامی ایران از ابتدای تشکیل خود با حوادث بسیار سختی رو به رو بوده است و از تمام آنها با سلامت عبور کرده است. همان‌گونه که پیوند عمیق میان امام و ملت ایران در دهه اول انقلاب توانست کشور را بیمه کند، امروز نیز تدبیر رهبری انقلاب و هوشمندی مردم باعث عبور از این روزها خواهد شد.
انا لله و انا الیه راجعون هشتمین رئیس جمهور ایران، همزمان با میلاد امام هشتم به شهادت رسید و در عمل ثابت کرد که اگر "صدق در عمل" وجود داشته باشد، میتوان در مقام مسئولیت نیز عاقبت به خیر و روسفید شد. اللَّهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَیْرا... *امیرحسین ثابتی
آقای آل هاشم وقتی امام جمعه تبریز شد دستور داد نرده های بین مردم و مسئولین برداشته بشه تا مردم بتونن کنار مسئولین نماز بخونن و با مسئولین رودررو صحبت کنن. خب چنین آدمی بایدم شهید بشه... *مهدی یحیایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رستمی: سرتیم حفاظت رئیس جمهور اخیرا به من گفت اگر می‌شود به رهبر انقلاب بگویید به آقای رئیسی امر کنند مقداری استراحت کند رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در مراسم بزرگداشت شهید آیت الله رئیسی و همراهان ایشان در دانشگاه تهران: 🔸دو جمعه پیش بعد از سفر استانی قم در دفتر ایشان به خدمت شان رسیدم، دو روز سفر استانی داشتند و قبلا هم کارهای مفصلی انجام داده بودند، احساس کردم گردن او درد می‌کند و یک خستگی داشتند، خدمت ایشان عرض کردم شما یک استراحتی بکنید. 🔸شهید سردار موسوی سرتیم حفاظت رئیس جمهور بعد از این ماجرا به من گفت اگر می شود به رهبر انقلاب بگویید به آقای رئیسی امر کند مقداری استراحت کند. او حتی فرصت در آمدن خستگی از بدن را نداشت. ما با شخصیتی مواجه بودیم که خستگی را خسته کرده بود.