eitaa logo
🌸بصیرت-یاوران مهدي 1400تاظهور 🌸
5.8هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
12.1هزار ویدیو
38 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
: سفیر امارات تمایل برای ادامه جنگ با ایران را تأیید کرد
سی ان ان: ایرانی‌ها منتظر ارتش آمریکا در جزیره خارک هستند
خبر مهم نیویورک تایمز: بسیاری از ۱۳ پایگاه نظامی آمریکا در منطقه، عملاً غیرقابل سکونت شده‌اند. پایگاه‌هایی که در کویت قرار دارند، شاید بیشترین آسیب را دیده‌اند. شش نظامی آمریکایی در حمله به بندر شعیبه که یک مرکز عملیات تاکتیکی ارتش را نابود کرد، کشته شدند. پهپادها و موشک‌های ایران همچنین پایگاه هوایی علی‌السالم را هدف قرار دادند که به سازه‌های هواپیماها آسیب زد و پرسنل را مجروح کرد، و همچنین پایگاه بوهرینگ را که به تأسیسات تعمیر و نگهداری و سوخت آسیب رساند. در قطر، ایران پایگاه هوایی العدید، مقر هوایی منطقه‌ای فرماندهی مرکزی آمریکا را مورد حمله قرار داد و به یک سامانه رادار هشدار زودهنگام آسیب زد. در بحرین، یک پهپاد انتحاری ایرانی تجهیزات ارتباطی را در مقر ناوگان پنجم ایالات متحده مورد حمله قرار داد. در پایگاه هوایی شاهزاده سلطان در عربستان سعودی، موشک‌ها و پهپادهای ایرانی به تجهیزات ارتباطی و چندین تانکر سوخت‌رسان آسیب زدند.
از باب عربستان نگران نیستم ؛ چون یمن خواهد آمد.
منابع آگاه از آمادگی ایران برای پاسخ متقابل به هرگونه اشتباه راهبردی آمریکا یا اسرائیل خبر دادند و تاکید کردند، منطقه مشترک نفتی کویت و عربستان از جمله میادین وفره و بورگان، نیروگاه‌های الزور و شعبیه و سایر زیرساخت‌های راهبردی در صورت هرگونه اقدام خصمانه، در فهرست اهداف قابل پاسخ قرار دارند.
بابت حملات بامداد در اصفهان تاکنون پیکر۱۱شهید از زیرآوار خارج شده ...
انفجار سنگین اصفهان و قطعی برق در مناطقی
و بازهم هم‌اکنون اصفهان حمله سنگین
یکی از پلن‌های صحبت نشده از عملیات آتی آمریکا. هل‌برن در نطنز و عملیات ویژه نیروهای دلتافورس به جهت دزدی از تاسیسات هسته‌ای ایران هست. 📍اینکه تواین چندروز اخیر حملات سنگین یه اصفهان زیادشده،جای تامل دارد #@basirt8
🔴 شهادت چندین فریدونشهری در اثر حمله جنگنده‌های صهیونیستی به مناطق مسکونی هفتون اصفهان 🔹سحرگاه امروز در اثر حمله وحشیانه جنگنده‌های صهیونیستی یک خانواده اصلانی، چند خانواده مهدور و یک خانواده خودسیانی از اهالی روستای نهضت‌آباد به شهادت رسیدند‌. 🔹تاکنون ۱۱ پیکر مطهر شهدا از زیر آوار خارج شده است و دستگاه‌های خدمات‌رسان با همکاری مردم در حال آواربرداری هستن ــ@basirt8
اصفهان یک ساختمان ۵ طبقه را زدند که تقریبا همه شهید شدند