🔴تسویهحساب با سه غمخوار ایران
▪️اسرائیل و آمریکا پس از پایان این جنگ، خشم و کینه خود را نسبت به ۳ گروه ابراز خواهند کرد و از طریق مستقیم و گاه غیر مستقیم از آنها انتقام خواهند گرفت. چرا؟ چون آنها در کنار ملت ایران ایستادند، پس اقداماتی را علیه آنها انجام خواهند داد:
1️⃣ سرکوب شیعیان بحرین؛ (از طریق آلسعود و آلخلیفه) بویژه اینکه حملات ایران به بحرین دوباره به همگرایی تاریخی با ایران و رشد موج انقلابی علیه آل خلیفه انجامید
2️⃣ قتلعام شیعیان لبنان و حمله به حزبالله شریف (از طریق رژیم اسرائیل و فشار آمریکا به حاکمیّت لبنان)؛ بیشترین جنایت اینجا رخ میدهد چون هیچ همپیمان و غمخواری برای ما مثل حزب الله نیست. (متأسفانه هم اکنون در حال رخ دادن است)
3️⃣ تسویهحساب غیر مستقیم با شیعیان عراق عموماً؛ و ضربه به حشد الشعبی، مخصوصاً و مستقیماً.
@basirt8
ضمن قدردانی از مجاهدت رزمندگان جبهه مقاومت در جنگ تحمیلی اخیر، همچون گذشته از جبهه مقاومت در لبنان، فلسطین، یمن و عراق حمایت خواهیم کرد.
آمریکا را در هرگونه تعرض و تعدی و تجاوز از سوی رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی و منافع آن شریک میدانیم و با آن برخورد قاطعانه خواهیم نمود.
ضمن عرض خداقوت و تشکر از جانفشانی و ایثار آحاد نیروهای مسلح و بسیج مردمی و عشایر عزیز، همچنان آماده و دست بر ماشه به فضل الهی امکان هرگونه خطا، فریب و غافلگیری از دشمنان زبون، ورشکسته و مستاصل آمریکایی صهیونیستی را سلب خواهیم کرد.
از مردم آگاه مقاوم و همیشه در صحنه میخواهیم همچون گذشته حضور در میادین و خیابان ها را در شبهای آینده حفظ نموده و دشمنان ایران مقتدر و ملت سلحشور را از هرگونه فتنهانگیزی مایوس نمایند.
و من نصر من عندالله العزیز الحکیم
@basirt8
🚨 آژیرهای هشدار در شمال سرزمینهای اشغالی درپی حملات حزبالله لبنان
@basirt8
🔴 شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: اسرائیل تلاش کرد تا نعیم قاسم دبیرکل حزب الله را ترور کند، اما گمانهزنیها حاکی از آن است که وی در زمان حمله در صحنه نبوده.
@basirt8
🔴 قتل عام مردم لبنان و ضرورت واکنش فوری
✍️ #حجت_الاسلام_راجی
@basirt8
792.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آتشبس فریبی برای درهم کوبیدن حزب الله بود
حی السلم در ضاحیه جنوبی بیروت،رژیم صهیونیستی مدعی هست به بیش از ۱۰۰ موضع حزبالله لبنان حمله کرده است
لبنان رو ب خاک و خون کشیدن با تلفات بالا
الان حمایت نکنیم کی قرار حمایت کنیم
بابا حزب الله زیر یکساعت بعد شهادت رهبری وارد جنگ شد
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لا اله الا الله
شیعیان لبنان در عرض چند دقیقه قتلعام شدند...