وقتی عقب نشینی کنی
مدام تهدید به استعفا بدی
اتش وبس ومذاکره کنی
پیام ضعف وسازش وترس بدی
دشمن بهت امید داشته باشه
بله دیگه بهترازاین نمیشه
دشمنم هم پر رو وجری میشه
#بسیار_مهم
🔹ساقط شدن «بالگردِ آپاچیِ آمریکا» در خرداد ۱۴۰۵ بر فراز تنگه هرمز، من را به یاد سقوطِ «پهپاد گلوبال هاوک آمریکا» توسط پدافندِ ایران در سال ۱۳۹۸ میاندازد؛ آمریکا عامل اسقاطِ بالگرد خود را ایران میداند ولی با اینکه در جنگ اخیر خسارتهای بزرگتری نیز دیده ولی تا این حد، به ابعادِ آن _واکنش همزمانِ ترامپ، وزیر جنگ و پنتاگون_ دامن نزد!
▪️بنظر میرسد آمریکا در حال آمادهسازی افکارِ عمومی برایِ «اقدامِ خاصِ نظامی» است!
#علی_قلهکی
همزمان با حمله آمريكا به جنوب ايران ، اسراييل هم به ضاحيه حمله كرده
🔴 گروه هکری حنظله: مختصات تمام نیروهای نظامی تروریستی آمریکا در کشورهای خلیجفارس به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منتقل شد.
🔹بهزودی به پهپادهای شاهد-۱۳۶ «خوشآمد» خواهید گفت.
🔹شما بازی را شروع کردید؛ ما تعیین میکنیم چگونه پایان یابد.
پ ن ادمین : حنظله مختصات میده؟
#مهم
آتش بس و توافق حتی در موج دوم حمله ایی که بطور رسمی اعلام میشه، هنوزم پابرجاست؟
بعد از ما میخوان حول مذاکره کنندگان با قاتل رهبر شهیدمون؛ نائب امام زمان ، اتحاد داشته باشیم؟
ما بخاطر شرایط کشور چیزی نمیگیم، خودتون حس بدی به خودتون نمیگیرین؟
وقطعا ما در ادامه نظرات مون رو خواهیم نوشت.
🔶🔹اسماعیل احمدی
برخی از موشکهای آمریکایی که ایران را هدف قرار دادهاند، از سامانههای موشکی هیمارس مستقر در برخی کشورهای عربی شلیک شدهاند.
🔺قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا(ص):
🔹در پاسخ به تجاوز ارتش تروریست آمریکا در مناطقی از جنوب کشور به بهانه واهی سقوط بالگرد خود، برخی از پایگاه های آمریکا در منطقه هدف هجوم قدرتمند ارتش قهرمان جمهوری اسلامی و دلاورمردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت.
🔹ارتش جنایتکار آمریکا بداند در صورت تکرار تعرض به جمهوری اسلامی ایران، حملات سهمگین و گسترده تر علیه بانک اهداف تعیین شده در منطقه انجام خواهد شد.
بسم الله قاصم الجبارین
قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ
🔺سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
رژیم جنگ افروز آمریکا در اوایل بامداد امروز با بهانه های واهی چند نقطه در جاسک، سیریک و قشم را مورد حمله قرار داد که به یک دکل مخابراتی در سیریک خساراتی وارد آمد و دو مخزن آب بخش بمانی این شهرستان منهدم شد.
🔹در پاسخ به این حرکت شرارت آمیز دشمن، رزمندگان نیروی دریایی سپاه ساعت ۲.۳۰ دقیقه بامداد ناوگان پنجم دریایی بحرین را مورد حمله پهپادی قرار دادند.
🔹درگیریها ادامه دارد و پاسداران غیور ملت ایران در حال پاسخگویی به تجاوزهای دشمن هستند و در صورت ادامه شرارت، پاسخهای سنگینتری در راه است
و ماالنصر الا من عند الله العزیز الحکیم