هدایت شده از 🌸بصیرت-یاوران مهدي 1400تاظهور 🌸
♦️پس از روسیه، ایران هم نفت خود را با ارز ملی میفروشد
🔹روزنامه نیوایندین اکسپرس: منابع آگاه میگویند که ایران میخواهد بهزودی یک نرخ مبادله و ارزشگذاری بین ریال و طلا ایجاد کند که باعث تشویق روی آوردن مشتریان نفت و گاز این کشور به استفاده از ریال یا طلا شود. این تصمیم ایران میتواند ضربه دیگری به دلار آمریکا باشد./فارس
این اقدام بسیار هوشمندانه وبه نفع کشور وملت هست.
که صد البته صدای نفوذیهاداخلی وغربگرایان و... را درخواهد اورد واحتمالا باکمک فضای مجازی ورسانه هاشون سروصدا خواهند کرد وهرج ومرج واشوب وفتنه درست خوهند کرد.
منتظر روزی هستیم که ریشه فتنه ونفوذ وخیانتکارات را درکشور بخشکانیم تاملت یک نفسی بکشه.
ایران در حال بررسی اینه که ان شاالله با از این به بعد فروش نفت از طریق پول ایرانی و طلا صورت بگیره و این یعنی ارزش پول کشور به شدت اوج خواهد گرفت
الان این ما هستیم که داریم دلار آمریکا رو زمینگیر میکنیم و به زودی خواهید دید که دلار به شدت زمینگیر خواهد شد
و این به شدت ترس ایجاد کرده در دل آمریکایی ها و سعی دارن با ایجاد جو روانی در جامعه ما، موج ایجاد کنند برای خریدن دلار
الان خریدن دلار اصلا کار مناسبی نیست
سرمایه گذاری بر روی طلا و زمین بسیار بهتر از دلاره
اگر دولت بتونه پولهایی که الان از فروش نفت داره درمیاره صرف ساخت زیرساختهای تولید بکنه در سالهای آینده ما یک جهش عظیم اقتصادی خواهیم داشت
این مدیریتی که الان حاکم بر سیاست خارجی و داخلی ماست میتونه ما رو به سمت پیشرفت هدایت کنه
ان شاالله همه شما عزیزان روزی رو خواهید دید که ایران در بالای قله افتخار و شرافت و عزت ایستاده و دنیا برای این ابرقدرت بزرگ کلاه از سر برخواهد داشت✍️درکانال متفاوت یاوران مهدی بخوانید/مطالب +تحلیل +اخبارخاص ونادر ،کمترشنیده شده که در هیچ گروه و کانالی نخواهید یافت، 👇👇
@basirt8
🔴 توییت حسن عباسی: ایرانیان ساکن آمریکا برای بازگشت به میهن برنامهریزی کنند
🔹 فضای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی اروپا از وضع «عادی» به مرحله «تنش» رسیده و به مرور به مرحله «تشنج» نزدیک میشود؛ در نتیجه زندگی برای غیر اروپاییان دشوار میگردد. ایرانیان ساکن اروپا به مرور برای بازگشت به میهن آماده شوند.
🔹 البته روند تشدید وخامت اوضاع سیاسی، اقتصادی و اجتماعی آمریکا نیز شتاب گرفته و لذا بهتر است که ایرانیان ساکن آمریکا هم برای بازگشت به میهن برنامهریزی کنند.⛔️پیش بینی وتحلیل-اینده نگری بسیار عجیب کانال ازسال98به بعد /اماده باش وبیدارباش/تحقق پیش بینی کانال درمورد حوادث درامریکا واروپا و..../اینک کشورهای جهان مثل اروپا وامریکا دچار بلا وعذابی عظیم میشوند/پیش بینی اشوب وجگ وهرج ومرج+کشتار+فروپاشی اقتصادی وسیاسی واجتماعی کشورهای غربی و...)(12/3/99)https://eitaa.com/basirt8/8009 .
https://eitaa.com/basirt8/7354
لینک لینک مطالب سال99: https://eitaa.com/basirt8/7145
https://eitaa.com/basirt8
🔳 مواد غذایی بار دیگر گران شد
▪️سازمان خواربار و کشاورزی مللمتحد، فائو اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی به دلیل جنگ اوکراین به رکورد بالایی رسیده است. فائو اعلام کرد قیمت جهانی موادغذایی در ماه مارس به بالاترین حد خود رسید زیرا حمله روسیه به اوکراین در بازارهای غلات اصلی و روغنهای گیاهی، شوک ایجاد کرد.
▪️اختلال در صادرات، ناشی از جنگ اوکراین و تحریمهای بینالمللی علیه روسیه، ترس از یک بحران جهانی گرسنگی، بهویژه در سراسر خاورمیانه و آفریقا که در حال حاضر نیز آسیبدیده را برانگیخته است. روسیه و اوکراین که مناطق وسیع کشت غلات آنها در میان سبدهای نان اصلی جهان قرار دارد، سهم عظیمی از صادرات جهان در چندین کالای اصلی از جمله گندم، روغن نباتی و ذرت را به خود اختصاص میدهند.
▪️فائو در بیانیهای اعلام کرد: «قیمتهای جهانی کالاهای غذایی در ماه مارس جهش قابلتوجهی داشت و به بالاترین سطح خود رسید زیرا جنگ، شوکهایی را در بازارهای غلات اصلی و روغنهای گیاهی ایجاد کرد». این سازمان اعلام کرد که شاخص قیمت مواد غذایی که قبلا در ماه فوریه رکوردی را گزارش کرده بود، در ماه گذشته ۱۲.۶ درصد افزایش یافت و جهشی عظیم به بالاترین سطح جدیدی از زمان آغاز به کار خود در سال ۱۹۹۰ بوده است.
▪️این شاخص که معیاری برای تغییر ماهانه قیمتهای بینالمللی سبدی از کالاهای غذایی است، در ماه مارس به طور میانگین ۱۵۹.۳ واحد بود. فائو اظهار کرد: این جهش شامل بالاترین رکوردهای جدید برای روغنهای گیاهی، غلات و گوشت است و افزود که قیمت شکر و محصولات لبنی نیز به طور قابلتوجهی افزایش یافت. روسیه و اوکراین روی هم به ترتیب حدود ۳۰ درصد و ۲۰ درصد از صادرات جهانی گندم و ذرت را در سه سال گذشته به خود اختصاص دادهاند و با شروع فصل کاشت در اوکراین، جنگ همچنان ادامه دارد.
▪️این سازمان اعلام کرد که قیمت گندم حدود ۲۰ درصد افزایش یافت و این مشکل به دلیل نگرانی در مورد شرایط محصول در ایالاتمتحده تشدید شد. شاخص قیمت روغن نباتی فائو ۲۳.۲ درصد افزایش یافت که ناشی از افزایش قیمت روغن آفتابگردان بود که اوکراین صادرکننده پیشرو در جهان است. فرانسه هشدار داده است که جنگ خطر قحطی را در سراسر جهان افزایش داده است. همچنین، این درگیری همچنین قیمت نفت و گاز را افزایش داده است و باعث افزایش بیشتر تورم در سراسر جهان شده و نگرانیهایی را در مورد خروج رشد اقتصاد جهانی از مسیر خود، افزایش داده است.
⛔️پیش بینی وتحلیل-اینده نگری بسیار عجیب کانال ازسال98به بعد /اماده باش وبیدارباش/تحقق پیش بینی کانال درمورد حوادث درامریکا واروپا و..../اینک کشورهای جهان مثل اروپا وامریکا دچار بلا وعذابی عظیم میشوند/پیش بینی اشوب وجگ وهرج ومرج+کشتار+فروپاشی اقتصادی وسیاسی واجتماعی کشورهای غربی و...)(12/3/99)https://eitaa.com/basirt8/8009 .
https://eitaa.com/basirt8/7354
لینک لینک مطالب سال99: https://eitaa.com/basirt8/7145
https://eitaa.com/basirt8
«وقاحت»
در دولت یازدهم بدترین فجایع زیست محیطی در خوزستان رقم خورد، تعداد زیادی کشته و ده ها هزار نفر دچار عوارض ریزگردها شدند. همین الان حتی برخی بچههای ما اسپری تنفسی استفاده میکنند. حداقل ساکت شوید که فراموشتان کنیم...
💬 اسماعیل معنوی✍️درکانال متفاوت یاوران مهدی بخوانید/مطالب +تحلیل +اخبارخاص ونادر ،کمترشنیده شده که در هیچ گروه و کانالی نخواهید یافت، 👇👇
@basirt8
▪️ترکیه چهارسد برروی ارس ساخته که آینده زیست بوم آذربایجان ایران راتهدید می کند اما تاحالا پان ترکی واکنشی به این موضوع نشان داده؟نه !چون ارباب این رعیت ها ساخته!اینجاست که باردگر ثابت می شود درد اینهادغدغه کذایی منطقه ای وقومی نیست بلکه لابی گری و نفوذبرای توسعه ترکیه جعلیست!
💬 رضا مؤذّن زاده
✍️درکانال متفاوت یاوران مهدی بخوانید/مطالب +تحلیل +اخبارخاص ونادر ،کمترشنیده شده که در هیچ گروه و کانالی نخواهید یافت، 👇👇
@basirt8
رهبر انقلاب اسلامی سیاستهای کلی تأمین اجتماعی را ابلاغ کردند
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی و پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاستهای کلی و مصوّب تأمین اجتماعی را برای اقدام به رؤسای قوای سهگانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ کردند.
بر اساس دستور رهبر انقلاب اسلامی و در اجرای بند «ج – ۱» الزامات تحقق سیاستهای کلی نظام، قوه مجریه موظف است با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه و با بسیج دستگاههای مسئول، برنامه جامع تحقق این سیاستها را شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرایی لازم، در مدت شش ماه ارائه کند.
لازم به ذکر است سیاستهای کلی تأمین اجتماعی به منظور جامعیت دادن و انسجامبخشی به تلاشهای نظام و ایجاد جهش در این زمینه ابلاغ شده و با توجه به اهمیت و جامعیت آن بهعنوان یک سند بالادستی، تحقق آن مستلزم تغییرات اساسی در قوانین و مقررات جاری و تلاشهای جدی در این عرصه است.
متن سیاستهای کلی تأمین اجتماعی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سیاستهای کلی تأمین اجتماعی
ایجاد رفاه عمومی، بر طرف ساختن فقر و محرومیت، حمایت از اقشار و گروههای هدف خدمات اجتماعی از جمله بیسرپرستان، از کارافتادگان، معلولان و سالمندان و آنچه از اهداف رفاه و تأمین اجتماعی که در اصول ۳، ۲۱، ۲۸، ۲۹، ۳۱ و ۴۳ قانون اساسی آمده است، اقتضاء میکند نظامی کارآمد، توانمندساز، عدالتبنیان، کرامتبخش و جامع برای تأمین اجتماعی همگان که برگرفته از الگوهای اسلامی- ایرانی و مبتنی بر نظام اداری کارآمد، حذف تشکیلات غیر ضرور و رفع تبعیضهای ناروا و بهرهگیری از مشارکتهای مردمی باشد، طراحی و اجرا شود و ترتیبات زیر در آن رعایت گردد:
۱- استقرار نظام تأمین اجتماعی به صورت جامع، یکپارچه، شفاف، کارآمد، فراگیر و چندلایه.
۲- ایجاد یک ساز و کار تخصصی و فرابخشی به منظور حفظ انتظام و انسجام امور مربوط، لایهبندی و سطحبندی خدمات، ایجاد وحدت رویه، اِعمال نظارت راهبردی در تکوین و فعالیت سازمانها و صندوقها و نهادهای فعال در قلمروهای امدادی، حمایتی و بیمهای و شکلدهی پایگاه اطلاعات، با رعایت ملاحظات امنیتی مربوط به نیروهای مسلح و دستگاههای امنیتی کشور.
٣- پایبندی به حقوق و رعایت تعهدات بین نسلی و عدم تحمیل طرحهای فاقد تضمین مالی بین نسلی، تأمین منابع پایدار، رعایت محاسبات بیمهای و تعادل بین منابع و مصارف و حفظ و ارتقاء ارزش ذخایر سازمانها و صندوقهای بیمهگر اجتماعی به عنوان اموال متعلّق حق مردم با تأکید بر امانتداری، امنیت، سودآوری و شفافیت با ایجاد ساز و کار لازم.
۴- اصلاح قوانین، ساختارها و تشکیلات سازمانها و صندوقهای بیمهگر اجتماعی در جهت تأمین عدالت و یکسانسازی قواعد و مقررات بیمهای و جلوگیری از ایجاد و انباشت بدهیهای دولت و رعایت قواعد بیمهای و تأمین بار مالی تضمین شده و بین نسلی.
۵- لایهبندی امور امدادی، حمایتی و بیمهای و سطحبندی خدمات با رویکرد فعال دولت بر اساس وسع و استحقاق، به ترتیب ذیل:
- امور امدادی از محل پوشش بیمهای، مشارکتهای مردمی و مساعدت دولت.
- امور حمایتی با هدف رفع فقر و آسیب اجتماعی و تضمین سطح پایه خدمات از محل منابع دولتی، عمومی و مردمی.
- امور بیمه پایه برای آحاد جامعه متناسب با وضع آنان از محل حق بیمه سهم بیمهشدگان، کارفرمایان و دولت.
- امور بیمههای مازاد و تکمیلی از محل مشارکت بیمهشدگان و کارفرمایان با مشوقهای مالیاتی و پشتیبانی حقوقی دولت در فضای رقابتی.
- حفظ قدرت خرید اقشار ضعیف جامعه از طریق متناسبسازی مزد شاغلین، مستمری بازنشستگان و مقرری بیکاران.
- اعمال رویکرد مناسب برای زدودن جلوههای آشکار فقر و آسیب اجتماعی از محلات کمبرخوردار شهری و مناطق روستایی و عشایری.
۶- بسط و تأمین عدالت اجتماعی، کاهش فاصله طبقاتی با هدفمندسازی یارانهها، دسترسی آحاد جامعه به خدمات تأمین اجتماعی، توانمندسازی، کارآفرینی و رفع تبعیضهای ناروا در بهرهمندی از منابع عمومی.
۷- استقرار نظام ملی احسان و نیکوکاری و ایجاد پیوند میان ظرفیتهای مردمی و دستگاههای موظف.
۸- ارائه خدمات لازم به منظور تحکیم نهاد خانواده و فرزندآوری.
۹- الزام به تهیه پیوست تأمین اجتماعی برای طرحها و برنامههای کلان کشور.
✍️درکانال متفاوت یاوران مهدی بخوانید/مطالب +تحلیل +اخبارخاص ونادر ،کمترشنیده شده که در هیچ گروه و کانالی نخواهید یافت، 👇👇
@basirt8