فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و باز یک خائن!
کابوس استعمار/شرح حالی کوتاه از شجاعت شهید رئیسعلی دلواری در برابر انگلیس خبیث
ناموس و سرزمینم بهایش خون اجنبی است نه زیور آلات/شهادت اری اما اسارت هرگز
پینوشت؛ به #تاریخ که نگاه میکنیم دشمن با اون همه هارت و پورتش و در اختیار داشتن تجهیزات فراوان از پس شیر مردانی و شیر زنانی مانند رئیسعلی دلواری و بی بی مریم /میرزا کوچک خان جنگلی برنیامد! فقط از طریق خائن ها توانست ضربه بزنه وحال امروز هم خائنها هستن با ظاهر خودمان که چرخ دشمن را در کشور ما میچرخانند.....
۱۲ شهریور سالروز شهادت شیر دلوار رئیسعلی دلواری
#رئیسعلی_دلواری
@basirtabas
10.mp3
5.3M
☘️
✅#صدای_ثامن(۱۰)| ارسال #بنزین ایران به #لبنان دارای چه اهداف و پیامدهایی است؟
🍃🌹🍃
🎙 کارشناس: دکتر هادی محمدی
#روشنگری
#ثامن
@basirtabas
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌴 نخل سبزی که چُنین میل رشادت دارد/ریشه در خانه ی پُر مهر و محبت دارد
12 شهریورماه که از راه می رسد برای بوشهری ها حال و هوایی دیگر دارد.
روزی که یادآور شهادت سردار شجاع اسلام شهید رئیسعلی دلواری و نماد ایستادن مردان مردی است که تا آخرین قطره خونشان، جانانه، قهرمانانه و مجاهدانه در مقابل ظلم، همچون نخل های سرسبز و سربه فلک کشیده این دیار، قد علم کردند و دشمن را به عقب راندند و زیر یوغ استعمار و استبداد نرفتند.
روزی که رئیسعلی و مبارزان جنوب مقابل زیاده خواهی های #انگلیس سر تعظیم فرود نیاوردند و محکم و استوار تا فرجام جان با صلابت به مبارزه پرداختند و شهد شیرین شهادت را نوشیدند تا همچون مولای خودشان حسین (ع) تن به ذلت نداده باشند.
12 شهریور اغاز نهضتی بود تا این خاک زرخیز و قهرمان خیز، از دامان خود و از مکتب رئیسعلی، پهلوانانی همچون نادر مهدوی و محمد احمدی جوان را پرورش دهد.
همه اینها نبودند مگر به لطف، مهربانی و مجاهدت مادران و زنانی که پابه پای این قهرمانان، قهرمانی و جهاد کردند
@basirtabas
امیرالمومنین علی (ع) : بارها از رسول خدا(ص) شنیدم که فرمود: «امتی که در آن حق ضعیف از قوی بدون لکنت زبان گرفته نشود هرگز به پاکی ستوده نگردد». نهج البلاغه. نامه ۵۳
@basirtabas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسعلی دلواری را اجنبی ها شهید نکردند بلکه از پشت با تیر غلامحسین تنگکی، «عامل نفوذی انگلیس» از پا درآمد و همزمان بعضیها به عزای امام حسین (ع) نشسته بودند!
12 شهریور روز مبارزه با استعمار انگلیس
و سالروز شهادت رئیسعلی دلواری
@basirtabas
وقتی شخصیت مستقل، درست و قابل سنجش نداشته باشی، میشوی عین همین شاه نکبت مرتضوی که زن و بچهاش را کابل به امان خدا رها کرد و دم اشرف غنی را جسپید و در رفت. اما وقتی کلا به هیج شکلی شخصیت نداشته باشی حرفهای گذشته و امروزت با هم کلا متفاوت میشود. این شاه نکبت همان کسی بود که با چاپلوسی برای امریکاییها به جایی رسید و حتی در آخرین لحظه هم به دیوار ترک خورده امریکاییها تکیه کرد که به باورش امنیت کامل را تامین میکردند. اما تشویش او حالا عجیبتر و سختتر شده است.... او که اگر خیلی شانس بیاورد باید گوشهای از دنیا به لایروبی شبکه فاضلاب ملتهای دیگر بپردازد، حالا فهمیده که نباید به هیچ ابرقدرتی اتکا و اعتماد نکرد.... وقتی که به خاطر همین ابرقدرتها و دلارهای مفتی که میگرفت حرفهای مفت میزد....
@basirtabas
☘
✅ #یادداشت_کوتاه| اعتراف دیرهنگام!
🔻«بن والاس» وزیر دفاع انگلیس روز پنجشنبه در گفتگو با نشریه انگلیسی اسپکتیتور گفت: «ابرقدرتی که نتواند در سطح بینالمللی اهدافش را محقق کند، یک قدرت جهانی نیست بلکه فقط یک قدرت بزرگ است. او بهطور مستقیم نامی از ایالاتمتحده نبرد؛ اما فحوای سخن او نشان میدهد که مقصود او آمریکا بوده است.
♻️ گزاره تحلیلی: محور گفتگوی وزیر دفاع انگلیس مربوط به تحولات افغانستان و خروج شتابزده نیروهای اشغالگر در این کشور و ناکامی در دستیابی به اهداف اشغالگران بوده است؛ بنابراین، جای تردید نیست که بن والاس در گفتگویش، سیاست آمریکا را موردنقد قرار داده است. نکته درخور تأمل که به عبارتی یک اعتراف دیرهنگام نیز محسوب میشود، این است که وزیر دفاع انگلیس تلویحاً اذعان داشته، این خروج شتابزده علاوه بر اینکه برای آمریکا یک شکست است، نشان میدهد آمریکا دیگر یک ابرقدرت نیست. این اوضاع خفتبار برای آمریکا که امروز متحدان آنها نیز بر آن اذعان دارند، همگی نشاندهنده زوال قدرت و هژمونی آنان است. یقیناً آنچه آمریکا را به این ورطه کشانیده بخش قابلتوجهی از آن به هزینههای ابرقدرتی و ایستادگی جهانی در مقابل جاهطلبیهای آنان برمیگردد. آمریکاییها برای اشغال ۲۰ ساله بر افغانستان، بیش از دو تریلیون دلار هزینه کردهاند و این تنها بخشی از هزینههای مربوط به اشغالگری و رویکرد جاهطلبانه آنان در منطقه و جهان است. فرآیند هزینههای سرسامآور برای حضور نظامی امنیتی آنان در نقاط مختلف جهان و فرسایش در مقابل مقاومت ملتها، قدرت آمریکاییها و میزان تابآوری آنها را کاهش داده و بسیار شکننده کرده است.
🔺جمعبندی: وقایعی همچون خروج مفتضحانه از افغانستان، نشان میدهد که دیگر آمریکا نمیتواند از مؤلفههای قدرت خود ازجمله مؤلفههای نظامی برای مداخلات طولانیمدت در کشورها استفاده نماید. آمریکاییها بسیار تلاش داشتهاند تا زوال ابرقدرتی خود را نزد افکار عمومی در نظام بینالملل و همپیمانان خود کتمان نمایند و نظریه مربوط به یک قدرت در حال افول را غیرمعتبر نشان دهند. بدون تردید باور به پایان ابرقدرتی آمریکا نزد افکار عمومی، فرآیند شکستهای پیدرپی آنان و همپیمانانشان در نقاط مختلف جهان را سرعت خواهد بخشید.
✍️ احمد بنافی
#طالبان
#روشنگری
#ثامن
@basirtabas
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺آرشیو بخش خبری دی بی سی فارسی👌 مربوط به 20 سال پیش؛ همون موقعی که آمریکا قرار بود افغانستان رو به ژاپن تبدیل کنه!!!!!😏😜
مواظب باشیم دشمن ما رو فریب نده
@basirtabas
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘
🎥#کلیپ| جنایت انگلیس و جان سپردن یک سوم از جمعیت کشور ایران‼️
🍃🌹🍃
#استعمار
#روشنگری
#ثامن
@basirtabas
🔴توصیه مهم و سنگین رهبری به دولت سیزدهم چه بود؟
🔺مقام معظم رهبری روز شنبه در دیدار با هیأت دولت سیزدهم توصیه های مهمی داشتند. اولین و مهمترین توصیه ایشان به دولت جدید انقلابی، «بازسازی انقلابی عرصه های مدیریتی در همه بخش ها» بود. دستوری بی سابقه و سنگین که متاسفانه رسانه ها ترجیح دادند بیشتر قسمت دوم آن یعنی «عقلانیت انقلابی» و «گفتمان عقلانیت» را مورد توجه قرار دهند.
🔹توجه به تک تک کلمات ایشان در این توصیه اهمیت و حساسیت و اولویت آن را بیشتر نمایان می کند. ایشان در همان فرازهای ابتدایی سخنانشان خطاب به دولت فرمودند: «همتتان را متمرکز کنید بر این که یک بازسازی انقلابی و البته عقلانی و فکورانه در همهی عرصه های مدیریتی ان شاالله به وجود بیاید.» ایشان می فرمایند بازسازی انقلابی در همهی عرصه های مدیریتی! نه برخی بخش ها؛ نه فلان سازمان یا وزارتخانه؛ همهی بخش ها!
🔹در ادامه مجدداً بر این قید مهم تاکید می کنند و همه بخش های مدیریتی را نام می برند: « در همهی بخش ها، بخش های اقتصادی، بخش های سازندگی، بخشهای مربوط به سیاست خارجی و دیپلماسی، بخشهای خدمت رسانی به مردم، بخشهای علمی و فرهنگی و غیره؛ در همهی بخشها یک تحرک انقلابی باید به وجود بیاید.»
🔹 با انقلاب اسلامی نظام سیاسی تغییر کرد؛ اما در نظام اجرایی در موارد بسیاری فقط اسامی عوض شد؛ بدون اینکه ساختارها در خدمت اجرای آرمان های انقلاب قرار بگیرد. الگوهای توسعه وارداتی هم ساختارهای اجرایی را مسخ کرده و کشور را از پیشرفت واقعی محروم کردند. اینکه رهبری برای چندمین بار از عقب ماندگی در عدالت سخن گفتند، یکی از دلایلش همین ساختارهاست. ایشان پس از تاکید بر بازسازی انقلابی و عقلانی عرصه های مدیریتی، از عقب ماندگی در عدالت سخن گفتند و رسوم و روشهای مدیریتی را از دلایل مهم آن برشمردند.
🔻سکان دار انقلاب امروز دولت انقلابی رئیسی را فرصت تغییر و اصلاح ساختار معیوب مدیریتی بر اساس ریل انقلاب تشخیص داده اند. سید ابراهیم رئیسی در مراسم تنفیذ گفته بود برنامه دولتش تحول در کشور با استناد به بیانیه گام دوم انقلاب است. این بیانیه، سند تحول مدیریتی کشور بر اساس ریل گذاری انقلاب اسلامی ست. نخبگان باید هوشمندانه این مطالبه رهبری و همچنین وعده دولت را به رأس مطالبات تبدیل کنند و از مشغول شدن به حاشیه ها و اکتفا به حداقل ها خودداری کنند تا این بهترین و تنها فرصت بازسازی مدیرتی کشور و حل اساسی مشکلات از بین نرود.
✍#رها_عبداللهی
@basirtabas