7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️مستند سیاستِ کثیف
💬این مستند به سیاست های مولوی عبدالحمید و حافظ اسماعیل ملازایی میپردازد، در این مستند واقعیت هایی را در مورد نحوۀ ارتباط مولوی عبدالحمید با گروهک جیش العدل و همچنین شبکه کلمه را به وضوح خواهید دید.
💬 در ادامه وقتی مولوی متوجه می شود موضوع آن طور که باید پیش نرفته، به رسانه هایش دستور سکوت می دهد، همچنین اعتراف عجیب عبدالستار دوشوکی مبنی بر اینکه جیش العدل نباید این حمله را به عهده می گرفت تا ما بتوانیم سیاست کار خودشونه را پیش ببریم پرده از چهرۀ واقعیِ رسانه های مکی برداشت.
@basirtabas
15.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۴۹ قرآن کریم شامل آیات ۲۸۲ تا آخر سوره مبارکه بقره
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اِنَّ هذَا القُرآنَ مَأدُبَةُ اللهِ فَتَعَلَّموا مَأدُبَتَهُ مَا استَطَعتُم» این قرآن میهمانی ویژه خداوند است پس تا آنجا که توان دارید از این ضیافت بهره ببرید. (مجمع البیان ۱/۱۶)
🎙 استاد: مرحوم منشاوی
@basirtabas
🇮🇷
📝 شورای رفاقت با خودروسازان گرانفروش
🍃🌹🍃
🔻دستور رئیسجمهور برای لغو مصوبه شورای رقابت در زمینه افزایش قیمت خودروهای مونتاژی، بار دیگر ضرورت تجدیدنظر در ساختار و اختیارات شورای رقابت را مطرح کرد.
🔹️اواسط اردیبهشت امسال شورای رقابت قیمت ۱۷ خودروی مونتاژی را مشخص کرد و همچنین مصوب شد که خودروها فقط از طریق سامانه یکپارچه فروش خودرو عرضه شود. با این حال آنچه در عمل مشاهده میشد عدمتمکین خودروسازان مونتاژکار به قیمتهای یاد شده و عدم عرضه خودرو بود.
🔸اقدام مجلس در برکناری سیدرضا فاطمی امین از وزارت صمت نیز فضا را برای تخلفات خودروسازان خصوصی مهیا کرد چراکه یکی از اقدامات وزیر سابق صمت، برخورد جدی با گرانفروشی این شرکتها بود به طوری که فقط گروه بهمن در سال گذشته بابت گرانفروشی به ۱۴ هزار میلیارد تومان جریمه محکوم شده بود.
🔹️اما با فشارهای ممتدی که خودروسازان بخش خصوصی به شورای رقابت وارد کردند، این شورا در هفته گذشته تصمیم گرفت، قیمت خودروها را بازنگری کند و حداقل ۵۰ تا ۲۶۰ میلیون تومان به قیمتهای مصوب گذشته بیفزاید تا رضایت خودروسازان خصوصی جلب شود و آنها نسبت به عرضه خودرو به مردم اقدام کنند. بر این اساس شورای رقابت، شورای رفاقت با خودروسازان مونتاژکار شد و آنها به خواسته خود که همان گرانفروشی است، رسیدند.
🔺با وجودی که در شورای رقابت نمایندگان سه قوه وجود دارند، اما به نظر میرسد این شورا نباید برخلاف سیاستهای اقتصادی دولت حرکت کند و در حالی که دولت به دنبال کاهش تورم یا مقابله با زیادهخواهیهای خودروسازان مونتاژکار است، به طور خودمختار به این شرکتها مجوز گرانی بدهد.
@basirtabas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 داشتند مزاحم خانمها می شدند که چشمان با غیرت دید و دستان با غیرت زد
@basirtabas
تناقضات ذهن بیمار مهدی نصیری
مهدی نصیری در ویدیویی بر سر قبر مهسا امینی از اغتشاشات اخیر با شعار زن زندگی آزادی حمایت کرد ولی شگفت انگیز است اگر بدانید نصیری که امروز به دنبال تساوی حقوق زن و مرد، حضور زنان در خیابان بدون حجاب و ... است در گذشته مقاله و کتاب های متعددی نوشته تا ثابت کند شعار تساوی حقوق زن و مرد تلاش غرب برای انحراف جامعه است
نصیری در کتاب "جایگاه اجتماعی زن از منظر اسلام" تلاش کرده ثابت نماید که:
- تساوی حقوق زن و مرد اشتباه است و مرد بر زن برتری دارد
- پرده نشینی زنان و عدم اختلاط با مردان وظیفه شرعی زنان است
- تصدی امور حکومتی و مسئولیت های اجتماعی از سوی زنان با اسلام در تضاد است
ناگفته نماند این کتاب مهدی نصیری با رد بسیاری از علما روبرو و به دلیل آن چه فهم غلط از روایات و آیات جلوی چاپ آن گرفته شد
پن: از اونجایی عقل اصلاحطلب جماعت در جایی غیر از مغزش نصب شده برای همین در گذر زمان این مدلی رنگ عوض میکنن
چرا تهش به انکار و دشمنی با دین می رسند ؟
امان از حرام خوری
@basirtabas
🇮🇷
📝 زندانی کردن دانشجویان به خاطر بد پوششی در انگلستان !!
🍃🌹🍃
🔻برخی دانشجویان دختر به دلیل گرمای هوای انگلیس با شلوارک در کلاس حاضر شدند که دانشکده هم دانشجویان را بدلیل پوشیدن لباس نامناسب زندانی کرده که موجب اعتراض والدین شده است ...
🔹مسئولان دانشکده هم در پاسخ به اعتراض والدین و دانشجویان گفتهاند فقط باید دامن با جوراب شلواری بپوشند.
@basirtabas
دهه سوم تیر.m4a
15.69M
🇮🇷
🔊 صوتی | سخنواره تبیینی
🍃🌹🍃
✅ از اخبار و تحولات داخلی تا اخبار و تحولات منطقهای
🎙 دکتر قاسم حبیب زاده
@basirtabas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت رئیس قوه قضائیه از رئیسجمهوری که به قانون گفت مزخرف!
اژهای رئیس دستگاه قضا:
زمانی که در دادگاه تجدیدنظر بودم یکی از پروندههای مقامات سیاسی زیر دستم آمد. حکم دادگاه بدوی را تایید کردم و حکم و مستندات را برای رئیسجمهور وقت بردم. او هم در واکنش به توضیحات من در رابطه با مادهٔ ۳ قانون تشدید مجازات مرتکبان ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری، گفت: عجب قانون مزخرفی!
@basirtabas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آقای اصلاح طلب! چرا موقعی که دوستتون زنش رو کشت از این حرف ها نمی زدین؟!
شهید میترا استاد؟؟
قاتلش نجفی
@basirtabas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقایسه وضعیت پایتخت اوکراین با لس آنجلس توسط یک شهروند آمریکایی
🔹این شهروند به کمک های جو بایدن به اوکراین اعتراض کرده و میگه در حالی که آمریکا ۹ میلیون کودک گرسنه داره و ۶۰۰ هزار نفر بی خانمان و روزانه ۳۰۰ نفر کشته بر اثر فنتانیل چرا باید به اوکراین کمک کنه؟
@basirtabas
🚨رئیسی غوغا کرد؛ بهرهبرداری از یک پروژهی ۲۸ ساله توسط رییسجمهور/ تولد دوباره امید از دل زاگرس
🔹جاده پاتاوه-دهدشت پس از بیاعتنایی دولتهای پیشین در دولت رییسی به مرحلهی اجرا رسید و توانست امید از دست رفتهی مردم را اینبار از دل کوههای زاگرس احیا کند.
🔹محرومیت کهگیلویه و بویراحمد از جادههای ایمن تبدیل به آرزویی دست نیافتنی برای مردمان این استان شده بود؛ بهطوریکه بسیاری از روستاهای این استان بهدلیل نداشتن راهی مناسب از دسترسی به شهر محروم شده بودند.
🔹در پی این موضوع با سفر رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۷۳ به این استان، اتفاقی تازه برای مردمان کهگیلویه و بویراحمد رقم خورد. در این سفر چند طرح راهسازی به تصویب رسید. یکی از همان طرحها اتصال شهر پاتاوه به شهر دهدشت در خوزستان بود. قرار بود این جاده ۱۳۶ کیلومتری در دامه محور اصلی شهرضا-سمیرم-بهبهان، تکمیلکنندهی کریدور شمال به جنوب کشور باشد.
🔹در پی این طرح، سخن از این بود که با افتتاح این جادهی ملی، علاوهبر کوتاهتر شدن مسیر استانهای مرکزی به استانها و بنادر جنوبی کشور خصوصا بندر دیلم و بندر گناوه، بیش از ۴۰۰ روستای محروم کهگیلویه و بویر احمد نیز از نعمت راه مناسب و ایمن برخوردار شوند. در نهایت عملیات اجرایی این پروژه در سال ۱۳۷۴ آغاز شد.
🔹با این تفاسیر اما این پروژه نتوانست راه همواری داشته باشد و مشکلاتی همچون عبور این طرح از میان کوههای زاگرس و جنگلهای بلوط سد راه آن شد. شرایط کوهستانی باعث شده بود که هزینهی راهسازی در این استان بیش از ۲ برابر میانگین کشور باشد. لذا حل مسائل و مشکلات جادهای این طرح، توجهی خاص وزارت راه و شهرسازی را میطلبید اما کمبود اعتبار موجب شد موانع سر راه این پروژه حل نشوند.
🔹مشکلات این پروژه تنها به اینجا ختم نشد و تزریق اعتبار قطرهچکانی روند کند پیشرفت را به عاقبت این جادهسازی گره زد. بلایای طبیعی نیز در عدم اتمام این پروژه ایفای نقش کردند و تخریب پل دره شور به علت سیل، ریزش سقف تونل پات به علت بارندگی شدید و عدم زهکشی مناسب، تخریب بخش قابل توجهی از جاده به علت رانش کوه از مواردی بودند که طبیعت مانع پیشرفت این پروژه شده بود.
🔹با این وجود اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم، امید از دست رفتهی مردم این استان بازگشت. رئیسی در طی سفر اول خود به کهگیلویه و بویراحمد، دستور احیای این پروژه را داد. بر همین اساس نیز این پروژه پس از گذشت ۲۸ سال، با ۱۳ تونل و ۱۸ پل بزرگ، به سرانجام رسید. بر همین اساس با افتتاح این جاده، فاصلهی بندر امام خمینی(ره) تا اصفهان ۲۷۰ کیلومتر و زمان عبور از مسیر را بیش از چهار ساعت کاهش داد. همچنین از طرفی این جاده در امتداد طریقالرضا بوده و نزدیکترین مسیر مردم خوزستان به مشهد را فراهم آورد. علاوهبر این دستاوردها، افتتاح این مسیر میتواند بخش کبگیان در شهرستان دنا، شهرستان مارگون، بخشهای چاروسا و دیشموک در کهگیلویه و بویراحمد و بخشی از شهرستان لنده را از محرومیت جادهای نجات دهد.
🔹سرانجام با اتخاذ سیاستهای محرومیتزدایی و عملگرایی در دولت سیزدهم، این مسیر در طی سفر دوم آیتالله رئیسی به استان کهگیلویه و بویر احمد افتتاح شد.
@basirtabas