فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به یاد عالم ربانی و سالک توحیدی، آیت الله حسن زاده آملی
@basirtabas
۷ مهر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رونمایی منوتو از تانک آخوندها 😂
خدایا اینا رو شفا نده بخندیم
اونقدر تعطیلن که نمیدونن اینا برا هفته دفاع مقدسه
@basirtabas
۷ مهر ۱۴۰۰
۷ مهر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 من جانشین همه انبیاء الهی هستم!!!
سخنان اسماعیل صلاحی
مدعی قطب فرقه نعمت اللهی #گنابادی
خدايا ما زودتر نجات بده
@basirtabas
۷ مهر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
❌ صرفا جهت اطلاع | یادگاری ژنرال ‼️
🍃🌹🍃
🔻سال ۹۲ وقتی نمایندگان مجلس درباره دستهگل زنگنه در پرونده #کرسنت و احتمال محکومیت ایران گفتند... زنگنه گفت چنین پروندهای اصلا در هیچ جای دنیا مطرح نیست و این حرفها یک جنگ روانی است تا من وزیر نشوم!
🔺حالا نهایتا امروز حکم این پرونده صادر شد و ایران به ۶۰۷ میلیون دلار غرامت محکوم شد!
#روشنگری
#ثامن
#محاکمه
@basirtabas
۷ مهر ۱۴۰۰
🔰 سخننگاشت | با تبیین حقایق اطرافتان را مثل یک چراغ روشن کنید
🔻 رهبر انقلاب، امروز خطاب به دانشجویان: خیلی از حقایق هست که باید تبیین بشود. در قبال این حرکت گمراهکنندهای که از صد طرف به سمت ملّت ایران سرازیر است... «حرکت تبیین» خنثیکنندهی این توطئهی دشمن است. هر کدام از شما به عنوان یک وظیفه، مثل یک چراغی، مثل یک نوری پیرامون خودتان را روشن کنید.
@basirtabas
۷ مهر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۲ قرآن کریم (آیات ۱ تا ۵ سوره مبارکه بقره )
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «حَمَلةُ القُرآنِ عُرَفاءُ اَهلِ الجَنَّةِ» حاملان قرآن معروفترین اهالی بهشت هستند. (اصول کافی ۲/۶۰۶)
🎙 استاد: مرحوم منشاوی
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
@basirtabas
۸ مهر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دشمنان خدا و دشمنان خود را بترسانید!
⭕️ ارسال حجم زیادی از ادوات جنگی و سلاحهای سنگین به شمال غرب کشور، برای جنگ نیست بلکه برای ترساندنِ اصحاب توطئه است! مدتیست #الهام_علی_اف و #اردوغان دو شخصیت دیکتاتور، #آذربایجان و #ترکیه را وارد بازی صهیونیستها کردهاند. شکست ارمنستان ضعیف اینها را باد کرده؛ بادشان باید بخوابد!
⭕️ این حجم از ادوات نظامی و تسلیحات، گوشهی بسیار بسیار کوچکی از داشتههای کشور است. فرض کنید با نظر هاشمی رفسنجانی و جناح غربگرا، موشکهای خودمان را تقدیم آمریکا میکردیم، امروز باید مقابل دولت زپرتی علیاُف در آذربایجان سکوت میکردیم و اجازه میدادیم اردوغان در شمال غرب کشورمان سرود تغییر مرزها را بخواند!
🌹 وَ أَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَمِن رِباطِ الخَيلِ تُرهِبونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُم وَآخَرينَ مِن دونِهِم لا تَعلَمونَهُمُ اللَّهُ يَعلَمُهُم ۚ وَما تُنفِقوا مِن شَيءٍ في سَبيلِ اللَّهِ يُوَفَّ إِلَيكُم وَأَنتُم لا تُظلَمونَ.
سوره مبارکه الأنفال آیه ۶۰
✅ #داود_مدرسی_یان
@basirtabas
۸ مهر ۱۴۰۰
فرزندان رهبرانقلاب در زمان جنگ کجا بودند؟
▫️مهدی فضائلی معاون دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری در توییتر نوشته: در حالیکه آیتالله خامنهای به عنوان رئیس جمهور مردم رابه جبهه دعوت می کردند دوفرزند ایشان مصطفی و مجتبی هم مدتها درجبهه حضور داشتند وفقط برخی فرماندهان و رزمندگان نزدیک ایشان ازحضور آنها مطلع بودند.
▫️آقا فرموده بودندشهید یاجانباز بشونداشکال ندارد ولی مراقب باشید اسیر نشوند.
@basirtabas
۸ مهر ۱۴۰۰
☘
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | افکار عمومی ارمنستان نسبت به حضور ایران در مرزهای شمال غرب کشور‼️
🍃🌹🍃
🔻 لشکرکشی ایران به مرزهای شمال غربی کشور صرفا نه به خاطر راهزنی جمهوری آذربایجان در جاده گوریس- کاپان، بلکه به دلیل داشتن اطلاعاتی احتمالی مبنی بر حمله قریب الوقوع آذربايجان و ترکیه به استان سیونیک ارمنستان در آستانه سالگرد جنگ ۴۴ روزه است!
1⃣ یک کاربر ارمنی در واکنش به ارسال ادوات نظامی ایران به مرز های شمال غربی نوشت: نمی دانم، شاید ایرانیان اطلاعاتی دارند که آذری ها و ترک ها در اولین سالگرد جنگ ۴۴ روزه این بار به سیونیک حمله خواهند کرد.
2⃣ دیگر کاربر ارمنی نوشت: به احتمال زیاد اطلاعات ایران شنیده است که پاشینیان به اردوغان گفته: برادر من شما می توانید سیونیک را نیز داشته باشید.
📰 روزنامه کیهان نیز امروز این خطر را تایید کرد و تقریبا مشخص شده است که علت اصلی ستون کشی ایران به نوار مرزی جمهوری باکو چیست.
🌀 علت اصلی، خطر حمله سران متوهم استانبول و باکو به سیونیک و قطع کانال ارتباطی ایران با قفقاز شمالیست و مسئله کامیون ها یک مسئله حاشیه اي است.
🔺 ستون کشی ایران به نوار مرزی جمهوری باکو به قسمتهای شرقی خلاصه نشده و تجهیزات نظامی در مرز نخجوان هم مستقر شده اند.
💯 ایران تهدید را اینبار کاملا جدی گرفته است.
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
@basirtaba
۸ مهر ۱۴۰۰
19.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اینها صحبتهای دکتر زاکانی در جلسه بررسی صلاحیت بیژن زنگنه به عنوان وزیر نفت دولت اول روحانی هست؛ بشنوید و ببینید روحانی با انتخاب زنگنه چه خیانتی به مردم کرد!
جالبه بدونید پرونده کرسنت در دادگاه لاهه تا قبل از دولت روحانی به نفع ایران در جریان بود، اما با انتخاب زنگنه به عنوان وزیر نفت، طرف دیگهر پرونده مدعی شد که ایران شخصی رو به عنوان وزیر نفت انتخاب کرده که یکی از مقصرین پرونده بوده و از اون موقع به بعد روند رسیدگی پرونده علیه ما شد!
حالا که ما فقط در یک قسمت پرونده، باید ۶۰۰ میلیون دلار غرامت به شرکت اماراتی بدیم، روحانی و زنگنه کجا هستن؟
@basirtabas
۸ مهر ۱۴۰۰
شهید سپهبد قاسم سلیمانی:
اگر آرزوی شهادت دارید اگر دوست دارید شهید شوید اول باید شهیدانه زندگی کنید، تا به آن مقام والای شهادت نائل شوید. مثالش مانند کسی است که اول باید علم بیاموزد، بعد تلاش کند بعد عالم شود.
پس شهادت تنها آرزو نیست که هر وقت خواستی به آن دست پیدا کنید، باید تلاش کنید، برای آن بجنگید آن هم با شیطان نفست، به خدا نزدیک شوید و درست عمل کنید تا به سر منزل مقصود برسید.
#به_وقت_دلتنگی
#سردار_دلها
@basirtabas
۸ مهر ۱۴۰۰