فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمعی دیگر از براندازان ترسو و بزدل به گونی هدایت شدند 😂
@basirtabas
بصیرطبس
🎥صحبتای جالب جوان قمی👌 @basirtabas
لعنت بر قاسطین و مارقین و ناکثین و ساکتین فتنه های انقلاب ...
درود بر جوانان بابصیرت
⭕️ فیلترینگ اینستاگرام، ضربه کاری به ماشین #جنگ_شناختی دشمن
📍پاشنه آشیل دشمن همان بسترهایی هستند که هربار ندای ضعیفی برای اعمال محدودیت آنها برخواست، جیغ بنفش بوقهای شیطان و #کاسبان_ترافیک را بلندتر از قبل میکند!
📍اگر میخواهید اهمیت بسترها را در جنگ شناختی بدانید، کافی است به اظهار نظرها و بیانیهها عجولانه مقامات آمریکایی در قبال محدودیت چندروزه دسترسی ایرانیان، بنگرید!
اما ۳نکته مهم:
1⃣موضوع دسترسی به اینترنت ماهوارهای، یک اختلال محاسباتی است برای منصرف کردن نخبگان و مسئولان از اعمال محدودیتها و انجام #عملیات_تاخیری؛ زیرا حتی به فرض صحت ادعای اقای ایلان ماسک، دسترسی به اینترنت ماهوارهای از یک سو هزینههای زیاد سختافزاری و مصرفی روی دست کاربر میگذارد، از سوی دیگر اقبال و مجهز شدن میلیونها کاربر بسیار زمانبر است!
2⃣موضوع آسیبپذیری کسبوکارها(که شامل برخی کلاهبرداریها هم میشود) هم اختلال محاسباتی و بهانهی دیگری است برای توقف اعمال محدودیت بر بسترهای خارجی؛ درحالیکه هزینههای جانی، مالی و امنیتی ناآرامیهای ۹۶ و ۹۸ و ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به مراتب بیشتر از اینها بوده است.
در این مورد لازم است مقدمات کوچیدن تدریجی کسبوکارها واقعی به بسترهای داخلی مانند روبیکا فراهم شود.(البته باید تنها یک بستر بعنوان اصلی و ملی معرفی و تقویت شود تا موجب سرگشتگی مخاطبین نشود)
3⃣در موضوع کارآمدی #فیلترینگ_هوشمند در نجات افکار عمومی نیز تردیدی وجود ندارد؛ بعنوان مثال در سال ۹۷، فیلترینگ تلگرام موجب کاهش استقبال استفاده از آن شد؛ گرچه تدابیر اشتباهی مانند رهاسازی فیلترشکنها و پروکسیها، ایجاد تلگرام طلایی و باز گذاشتن بستر خطرناکتری مانند اینستاگرام، موجب افول قدرت ضربهزنی به دشمن شد اما فقط در یک مقیاس عددی لازم است بدانید که هماکنون در تلگرام فیلترشده، بیبیسی فارسی ۸۰۰هزار و اینترنشنال ۳۵۰هزار ممبر، درحالیکه در اینستاگرام رهاشده بترتیب حدود ۱۸/۵ میلیون و ۷ میلیون ممبر دارند!
4⃣عملیاتیشدن طرحهایی مانند #طرح_صیانت بمانند مواجههی #نرم با بسترهای سرکش خارجی است. حال که آنها بدون هیچ پردهای به مواجهه برخواستهاند و براحتی تصویر شهید سلیمانی و پیجهای ارزشی را ترور میکنند، در عین حال دست براندازان سخت و نرم را بازمیگذارند، دیگر مواجهه نرم معنایی ندارد و قاطعیت بیشتری را از سوی مسئولان میطلبد.
حال که دشمن در چندسال اخیر با راهاندازی اغتشاشات، هزینههای جانی و مالی روی دست کشور گذاشته است، آیا وقت آن نرسیده که با فیلترینگ بسترهای اغتشاش، هزینه اساسی روی دست دشمن گذاشته شود؟
5⃣اعمال حکمرانی سایبری هر روز اهمیت بیشتری پیدا میکند؛ شاهدش صعود سرانهی مصرف اینترنت توسط قشر جوان جامعه برای دریافت برنامههای خبری و سرگرمی است. از آنجایی که هیچ کشوری برای تروریستها و دشمنان خودش تا عمق روستاها، جادهکشی نمیکند و یا جادهها را در اختیار بیگانه قرار نمیدهد، از این حیث باید با برنامههای اقناعی، موجب همراهی هرچه بیشتر مردم بصیر و شریف ایران برای پاکسازی فضای مجازی شویم.
ملتی که همواره در بحرانها به کمک حاکمیت آمدهاند و سناریوی عوامل دشمن را نقش بر آب میکنند باید بدانند که امروز اصل مبارزه و مطالبه باید روی بسترهای بحرانساز متمرکز شود تا کمتر شاهد حوادث تلخ سیاسی، اجتماعی و اخلاقی باشیم!
✍محمد جوانی؛ مسئول کمیته علمی علوم شناختی و جنگ نرم دانشگاه امام حسین
@basirtAbas
💄 ظرفیت زنان
بازکردن پای زنان به اغتشاشات، به چهار دلیل راهبرد دشمن است:
۱. افزایش جمعیت آشوب
۲. تهییج و تشجیع مردان
۳. احتیاط و تردید مأموران در برخورد با زنان
۴. مظلوم و محق جلوه دادن زنان
حال بهتر میتوان علت جنگ اعصاب فزاینده حول حجاب، نمادسازی از رنگ صورتی و مانور بر انقلاب زنان را دریافت.
۱۴۰۱/۴/۲۱
@basirtabas
43.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فیلم/ روایت یک روز میدان داری بسیج در مقابله با اغتشاشگران
🔹️بسیج در کنار سایر نیروهای امنیت آفرین، نقش بی بدیلی را در مقابله با اغتشاشگران ایفا کرد.
#خبرگزاری_بسیج
Basijnews.ir/fa/news/9458493
@basirtAbas
✋
"چهرههای بینقاب" را دریابید!
🔺آنان که انکار میکردند و به تمسخر حقایق میپرداختند، چشم باز کنند و ببیند که:
🔹۱. اینان جزو "مردم" نیستند، بلکه "عموم" و "اکثریّتِ" مردم در اجتماعات ناچیز آنها شرکت نمیکنند و به شعارها و رفتارهایشان اعتقاد ندارند. اینان، "برآیندِ مردم" نیستند و افکار عمومی را نمایندگی نمیکنند. ما با یک "اقلیّت زباندراز و پُرمدّعا" روبرو هستیم که بهغلط، "مردم" خوانده میشوند. اینان، مردم نیستند.
🔹۲. به "مردمسالاری" و "رأی اکثریّت" باور ندارند و میخواهند نظر خود را به اکثریّت نجیب، تحمیل کنند. هم پرچم مخالفت با قانون برافراشتهاند و هم سازوکار غیرقانونی را برگزیدهاند.
🔹۳. اهل "گفتگو" و "استدلال" و "عقلانیّت" نیستند، بلکه منطقشان "تخریب" و "کتکزدن" و "سوزاندن" و "ترور" است. نظام جمهوری اسلامی را به "خشونت" متهم میکنند، امّا خودشان در خشونتورزی، بیپروا هستند و همچون "سگهای هار"، به جان دیگران افتادهاند.
🔹۴. "وطنفروش" و "بیگانهپرست" هستند و دست در کاسۀ اجانب و دشمنان ایران دارند. "جبهۀ رسانهایِ غرب"، یکپارچه و بیامان، به حامیِ تمامعیار اینان تبدیل شده است.
🔹۵. مسألۀ اینان، "تغییر روشِ" پلیس امنیت اخلاقی نیست، بلکه "برهنگی" و "ولنگاری" و "لاابالیگری" است و اینان میخواهند "بدنِ" خود را در عرصۀ عمومی به نمایش بگذارند. "آزادی" را فارغ از چهارچوب "اخلاق" و "شرع" میطلبند و "لذّت فردی" را بر "مصالح جمعی" ترجیح میدهند. فلسفۀ زندگیشان، "خوشباشی" و "هوسرانی" است، نه "کمال" و "سعادت". ما با "فاحشههای خیابانی" روبرو هستیم که با "نمایاندن بدنشان"، نگاههای حرام میخرند. از گیسوانِ عریانشان، طنابی بافتهاند برای فروافتادن جامعه به چاه دوزخ.
🔹۶. اینان بویی از "دیانت" نبردهاند و "قرآن" و "مسجد" و "امامزاده" را به آتش میکِشند. دین را کنار نهادهاند و بندگیِ ابلیس میکنند. "شیاطین إنس" در خیابانها به حرکت درآمدهاند.
🔹۷. "فضای مجازی وِل و افسارگسیخته"، اسلحهای است که در بزنگاهها و لحظههای حسّاس، ناگهان به صحنه میآید و ضربههای کاری میزد. شبکههای اجتماعیِ غرب، "آتشبیار معرکۀ آشوب" هستند.
🔹۸. "سلبریتیهای روباهصفت" که نان این نظام را خوردهاند، حرف دشمن را تکرار میکنند و مردم را به تقابل با نظام، تهییج و تحریک میکنند و از پشت، خنجر میزنند. حال که این منفعتطلبانِ اشرافی و جاهطلب، نردبان ترقی را پیمودهاند، لگد میزنند و خائنانه با دشمن، همصدا و همداستان میشوند. به نهایت، حقیر و پَست هستند؛ هم آن فوتبالیستِ خارجنشینِ ابله که سفاهتش را توئیت میکند، هم آن بازیگرِ بیهنرِ پولپرست که زبانش به چرندگویی گشوده شده است.
🔹۹. "جنگ شناختی و ادراکی"، یک حقیقت مؤثّر و جدّی است و "کجروایتها"، مسأله و بحران میآفرینند. "واقعیّت"، هرچه که باشد، چندان مهم نیست، بلکه این "روایت" است که تعیینکننده است. روایت بر واقعیّت، غلبه یافته است.
🔹۱۰. فهم بخشی از جامعه نسبت به "ارزشها"، گرفتار تحریف و خدشه شده است و این برخاسته از "فقرِ معرفت دینی" است. بهراستی، ساختار فرهنگ، سخت محتاج "بازسازی انقلابی است و باید چارهای اندیشید.
✍ مهدی جمشیدی
@basirtabas