گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 در جلسه بررسی کابینه برنامهای ارائه نشد که نقد و بررسی شود
🔸رئیسجمهور دیروز در آغاز جلسات بررسی صلاحیت کابینه پیشنهادی از التزام به قانون اساسی و اهداف سند چشمانداز گفت اما برنامهای ارائه نکرد که قابل نقد و بررسی باشد. تأکید پزشکیان بر اجرای برنامه هفتم مغتنم است اما باید گفت؛ رسیدن به اهداف برنامه هفتم مستلزم طراحی و برنامهریزی بر طبق آن است. وقتی دولت ملتزم است که برنامه هفتم را محقق کند، باید برنامههای عملیاتی، منظم و دارای زمانبندی مشخص داشته باشد.
🔸تأکید پزشکیان بر اجرای برنامه هفتم مغتنم است اما باید گفت؛ رسیدن به اهداف برنامه هفتم مستلزم طراحی و برنامهریزی بر طبق آن است. وقتی دولت ملتزم است که برنامه هفتم را محقق کند، باید برنامههای عملیاتی، منظم و دارای زمانبندی مشخص داشته باشد.
🔸حمید ابوطالبی، مشاور سیاسی روحانی در دوره ریاست جمهوری خطاب به پزشکیان نوشت: جناب آقای رئیسجمهور نطق امروزتان در مجلس هم تعجببرانگیز بود. نطقی که از حداقل جذابیت برخوردار بود؛ مطالب تکراری و سخنان درهم ریخته و خستهکنندهتان همهمه نمایندگان را برمیانگیخت؛ حرف تازهای نداشتید؛ هیچ راهحلی برای هیچ چیزی ارائه ننمودید؛ نه برنامهای در کار بود، نه پیشنهادی و نه... تا بدانجا که کسی متوجه نشد که شما چه میگویید! نه مردم دریافتند که دولت جنابعالی به کجا خواهد رفت؛ و نه نمایندگان متوجه شدند که باید با چه چیزی موافقت کرده و یا با چه چیزی مخالفت کنند.
🔸دکتر مسعود پزشکیان در آغاز جلسه بررسی صلاحیت کابینه پیشنهادی در نوبت صبح، التزام به قانون اساسی، اهداف سند چشمانداز، سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و تحقق برنامه هفتم توسعه را محورهای همگرایی میان دولت و سایر قوا و همه ارکان نظام دانست و افزود: آنچه امروز در روند همکاری میان دولت و مجلس به صورت رسمی آغاز میشود، عرصه این همگرایی و همکاری است.
🔸رئیسجمهور در ادامه سیاستگذاری و تصمیمگیری مبتنی بر شواهد و محاسبات به اتخاذ رویکرد علمی و کارشناسی و حل مسائل بر مبنای عقلانیت و خرد جمعی شایستگان و کارشناسان به جای اتکا به نظرات شخصی و سلائق و هیجانات دال مرکزی گفتمان دولت چهاردهم عنوان کرد.
🔻وی «فسادستیزی» و «احترام به آزادی بیان و نقد» را از دیگر اولویتهای دولت چهاردهم برشمرد.
@bavelayattashahadat2
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ بهت و حیرت کارشناس نظامی تلویزیون فارسیزبان موساد از شهر موشکی عظیم حزبالله در زیرزمین و دل کوههای لبنان!
فرزین ندیمی، تحلیلگر نظامی شبکه صهیونیستی اینترنشنال:
🔺حزبالله تأسیسات بسیار مفصلی زیر زمین دارد و توانسته با کمک مهندسین رزمی سپاه، تأسیسات فرماندهی کنترل و تونلهای موشکی را در زیر زمین بسازد!
🔺حزبالله با نمایش این شهر میخواهد سطح بازدارندگی خود را به اسرائیل نشان دهد و بگوید میتواند از زیر زمین سراسر اسرائیل را با موشکهای نقطهزن و دقیق هدف قرار دهد! اسرائیل امکان ندارد بدون کمک آمریکا به جنگ حزبالله و ایران برود!
@bavelayattashahadat2
🔻 عیار کابینه را با برنامهها میسنجیم
🔷جلسه بررسی برنامههای وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس برگزار شد. در این جلسه که با حضور نمایندههای مجلس، اساتید دانشگاه، نمایندگان دولت سیزدهم و فعالین بخش خصوصی برگزار شد.
دکتر جلیلی بعد از شنیدن نظرات کارشناسان درباره برنامه وزرای پیشنهادی گفت:
🔹آقای رییس جمهور گفتند صبر کنید کابینه را از روی عملکردش نقد کنید، بگذارید عمل شود بعد نقد کنید، اما هر چه کمک پیشینی باشد و هر چه دانشگاهیان کمک کنند برنامهها را بررسی کنند، کارنامه آتی دولت بهبود مییابد.
🔹برنامه گام اول است. قصور در کمک پیشینی در کارنامه پسینی اثر خواهد داشت.
امروز بحث همه است، دولت دولت همه است و پیشرفت او پیشرفت همه. پس همه باید کمک کنند
🔹آقای پزشکیان روی روش برنامهنویسی در مناظرهها حساسیت داشتند، این برنامهای که وزرا معرفی کردند آیا از نظر روششناسی طبق همان مختصاتی است که ایشان مد نظر داشتند؟ خوب است دانشگاهیان پیش از ورود به جزئیات، از زاویه روششناسی نوشتن برنامه به این موضوع بپردازند.
🔹هنر برنامه نویسی در روشن کردن راه رسیدن از نقطه موجود به مطلوب است؛ اینکه فقط بخشی از برنامههای بالادستی را بنویسیم کافی نیست
🔹وزارتخانهها جزایر جدا از هم نیستند، اینها باید در هماهنگی و انسجام با هم باشند و هماهنگی درونی داشته باشند.
🔹هرچند دولت باید طبق آییننامه مجلس برنامه خود را همراه با معرفی وزرا بدهد، اما آقای رییس جمهور گفتند برنامه دولت همان برنامه هفتم است؛ سوال این است که برای تحقق آن چگونه در هر وزارتخانه تدبیر اندیشیده شده است؟
🔹همانطور که رئیس جمهور محترم بارها به نقش مرکزی برنامه هفتم و سیاستهای کلی مقام معظم رهبری در سیاستگذاریهای دولت چهاردهم اشاره داشتند، امتداد این گفتمان باید بطور خاص در کارنامه و برنامه وزرای پیشنهادی و کابینه انتصابی دولت چهاردهم نیز مشهود باشد.
🔹️رشد اقتصادی ۸ درصد در پنجسال آینده، بیش از آنکه یک هدفگذاری کلّی باشد، نیازمند تعریف وظایف برای هر دستگاه و تبدیل به برنامه اقدام و وظایف مشخص و مجزا است. الزام رشد هشت درصد، ارزآوری است؟ سهم دانشگاهها از ارزآوری چیست؟
🔹افزایش بهرهوری یکی دیگر از رویکردهای مهم است؛ سرمایه برای آن لازم است، اما نقش مدیریت، نقش فناوری و نقش نیروی انسانی در آن چیست و دولت چه برنامهای برای آن اندیشیده است؟
🔹هر وزارتخانه هم باید بگوید چگونه نیروهای وزارت خانه خود را پای ارتقای بهرهوری میآورد، هم مردم را چگونه پای کار میاورد؟ من این را بسیار در برنامه کم رنگ دیدم.
🔹در برنامه وزارت اقتصاد به تامین مالی اشاره شده است، اما با چه شیوههایی؟ به جز تکرار برنامه هفتم، باید بگویند چگونه میخواهند آن را محقق کنند.
🔹وزیر پیشنهادی نفت که معاون نظارت هم بوده است باید بگوید چگونه مسئله میترینگ را که از هدررفتهای عظیم جلوگیری میکند و در برنامه هفتم هم آمده است آن را حل میکند؟
@bavelayattashahadat2
🔴 فتنه و فتنهگری خط قرمز حضور در همه مسئولیتهای کشور است
♦️نقش آفرینی در فتنه ۸۸، حمایت از سران فتنه، تحریم انتخابات و انتشار بیانیههای ساختارشکن در بزنگاههای حساس مانند اغتشاشات سال ۱۴۰۱، تنها بخشی از کارنامه منفی وزیر پیشنهادی بهداشت است!
🔻فتنه و فتنهگری خط قرمز حضور در همه مسئولیتهای کشور است.
پ ن: حتما به این فرد رأی اعتماد نخواهم داد.
@bavelayattashahadat2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ رسایی مخالف وزیر پیشنهادی ارتباطات: سیاست شترمرغی در فیلترینگ غلط است
سیاست ما در مقابل فیلترینگ، سیاست شترمرغی است/ نه فیلتر میکنیم نه فیلتر نمیکنیم/ فیلترفروشی دست چه کسانی است؟ یقه فیلترشکنفروش را بگیرید من هم کمکتان میکنم.
@bavelayattashahadat2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ یادآوری قانون به رییس جمهور محترم
آقای پزشکیان امروز از جایگاه مشاور بودن آقای ظریف خبر دادند. این به معنای آن است که ایشان دیگر معاون رییس جمهور نیست. ولی لازم است ماده ۴ قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس (مصوب سال ۱۴۰۱) را به رییس جمهور محترم یادآوری کنم که بر اساس آن، به دلیل تابعیت آمریکای فرزند آقای ظریف، ایشان علاوه بر معاون رییس جمهور، به عنوان مشاور رییس جمهور هم نمیتواند مشغول به کار باشد. قانون مذکور هر دو جایگاه را منع کرد و استمرار آن را جرم تلقی کرده است.
@bavelayattashahadat2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اذعان دوباره پزشکیان به ضعف خود: وقتی از روی کاغذ میخوانم، خرابش میکنم!
@bavelayattashahadat2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان بازهم آیات قرآن را فراموش کرد!
@bavelayattashahadat2
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وزیر پیشنهادی گفتند نمیدانند فیلترشکن فروشها چه کسانی هستند ولی فیلترشکنها در زمان انتخابات تبلیغ آقای پزشکیان را میکردند. باید یقه آنها را بگیرید
حمید رسایی:
🔹️ توقع داشتیم آقای پزشکیان به راهکارهثای عملیاتی و اجرایی کردن سیاستهای مقام معظم رهبری و برنامه هفتم توسعه اشاره میکردند.
🔹️ استناد به نهجالبلاغه خیلی خوب است ،اما در جایگاه ریاست جمهوری باید برنامههای عملی گفته شود و اینکه چطور نهجالبلاغه را عملی کنیم. مجلس جای روضه خواندن نیست!
🔹️ در دولت شهید رئیسی شبکه ملی اطلاعات پیشرفت خوبی داشت و شما در برنامههایتان اشاره به این شبکه نکردید که ادامه میدهید یا برمیگردید به قبل؟
🔹️ استقلال مدیریتی شما جای ابهام دارد. وزیر اصلی و واقعی شما هستید یا افراد دیگری؟
🔹️ در دولت قبلی تعداد کاربران و پهنای باند شبکههای اجتماعی داخلی، ۱۱ برابر شد اما شما در این باره به برنامهای اشاره نکردید؟
@bavelayattashahadat2
🔻حمدان: پیشنهادهای آمریکا آتشبس را تضمین نمیکند
اسامه حمدان یکی از روسای حماس:
🔹تلاشهایی از سوی اسرائیل و آمریکا برای دادن زمان به اشغالگران برای انجام کشتارهای بیشتر در جریان است و آنچه آمریکاییها اکنون پیشنهاد میکنند خروج از غزه یا آتشبس را تضمین نمیکند.
🔹هیچ اراده واقعی از سوی آمریکا برای آتش بس در غزه وجود ندارد. آتشبس باید در چارچوب معیارهای روشن تضمین شود.
@bavelayattashahadat2
🔴تشکیل نخستین مجلس خبرگان قانون اساسی جمهوری اسلامی با پیام امام خمینی(ره) (1358 ش)
28 مرداد 1358
♦️بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و برگزاری اولین انتخابات که منجر به تعیین نوع حکومت و تشکیل جمهوری اسلامی در ایران گردید، بحث درباره تعیین قانون اساسی نظام در محافل مختلف گسترش یافت. این مرحله از استقرار نظام نیز با تیزبینی و آینده نگری حضرت امام خمینی(ره) با موفقیت پشت سرگذاشته شد. از این رو، پیش نویس قانون اساسی به دستور حضرت امام نگارش یافت و پس از بحث و بررسی پیرامون آن به اطلاع مردم رسید.
♦️هرچند در مسیر تصویب قانون اساسی کارشکنی هایی صورت گرفت، ولی در دوازدهم مرداد سال 1358 انتخابات خبرگان قانون اساسی صورت گرفت و در 28 مرداد آن سال نیز اولین جلسه مجلس خبرگان قانون اساسی با پیام حضرت امام(ره)، آغاز گردید. سرانجام مجلس خبرگان پس از سه ماه تلاش و فعالیت فوق العاده، کار پر مسؤولیت تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران را در بیست و چهارم آبان 1358در 12 فصل و 175 اصل و با یک مقدمه و مؤخّره تنظیم نمود و در دوازدهم آذر سال 1358 به تصویب نهایی ملت ایران رسید
@bavelayattashahadat2
🔴آخر و عاقبت دوستی حقوقدان ها با آمریکا...
♦️حقوقدانی (مصدق) که اعتماد او به آمریکا صنعت نفت ایران را بر باد داد...
@bavelayattashahadat2