eitaa logo
باولایت تا ظهور
49 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
4.6هزار ویدیو
9 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
خواهران و برادران عزیز برای انتخابات اشتباه نکنید ما زمانی برنده خواهیم شد که مذهبی‌هایی که از صندوق‌ها قهر کرده‌اند را آشتی دهیم آشتی هم زمانی اتفاق می افتد که مذهبی‌ها باور کنند کسی برای عدالت، فسادستیزی، پیشرفت، اجرای احکام الهی آمده است.
900.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 میخواهند دوباره بنزین را گران کنند؟ عبدالعلی‌زاده رئیس ستاد پزشکیان: افزایش قیمت بنزین را با آرامش جا می‌اندازیم
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معرفی پزشکیان به زیباترین شکل !
1.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی از متخصص بودن دکتر جلیلی تو زمینه‌های مختلف صحبت میکنیم یعنی این 😎👌🏼 تسلط بالای دکتر جلیلی بر مسائل کشاورزی! این کلیپ باید خیلی دیده بشه،چون هم همکاری دکتر جلیلی با شــهــید رئیسی رو نشون میده،هم اشراف بالای ایــشــون به مسائل داخلی و خارجی رو نشون میده✌️🏻 🌸🌱________________ . ‌
♦️تاریخ مناظره‌ها و برنامه‌های تبلیغاتی دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری 🔹با مشخص شدن جدول تبلیغات دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری دوشنبه ۱۱ تیر از ساعت ۲۱:۳۰ مناظره اول و سه‌شنبه ۱۲ تیر از ساعت ۲۱:۳۰ مناظره دوم بین دو نامزد راه‌یافته به دور دوم برگزار خواهد شد.‌
درد را از هر طرف که بنویسی همان درد است. ولی درمان را برعکس بنویسی نامرد خوانده می شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ فقط در یک حالت جبهه انقلاب در انتخابات شکست خواهد خورد!
❌️جلیلی: به پا خیزید برای خدا،‌ آنگاه، اتفاق بزرگ، نزدیک است 🔻همۀ کسانی که مسئولانه در این ایام نقشی آفریدند، چه به اینجانب رأی داده باشند و چه به دیگران گرایش داشتند، نزد خدا مأجورند و بر هیچ‌کس سرزنشی روا نیست. اکنون، مردم ایران هستند که باید انتخاب کنند. 🔻من همه را، همۀ مردم ایران را به نقش‌آفرینی بیشتر فرامی‌خوانم تا فعالانه در این امر که به سرافرازی ایران می‌تواند بینجامد مشارکت کنند. 🔻من باور دارم، آن چه شما در ۸ تیر بر سر آن به اتفاق رسیدید، حرف همۀ ایرانی‌هاست که می‌توان یک ایران را حول آن متفق کرد! دیگران را قانع کنید، با این مسیر همراه کنید، همه را به این راه دعوت کنید، همه را از راه و رسم جهاد و جهش، آگاه کنید. 🔻هرچه این حضور گسترده تر باشد، دولت چهاردهم پشتوانۀ قوی‌تر خواهد داشت تا نه‌تنها با مشکلات واقعی و روزمره مردم در داخل و خارج، روبه‌رو شود، بلکه به هدف‌های بلندی که نشانه گرفته است، دست یابد. 🔻اکنون وقت درنگ نیست! به روستاها بروید و صدای ما را به آن‌ها برسانید، به حاشیۀ شهرها بروید و حرف ما را به آن‌ها بگویید! سراغ گروه‌هایی بروید که سانسور می‌شوند، دیده نمی‌شوند، گویی کسی روی رأی و نظر و انتخاب آن‌ها حساب باز نکرده است... بروید و آنان را از این انتخاب، از این چشم‌انداز، از این دوراهی که پیش رو ی ملت ایران قرار گرفته است، آگاه کنید. چون من روی آن‌ها حساب باز کرده‌ام؛ روی همۀ آن‌ها، «همۀ» مردم ایران! 🔻من دست یکایک هم‌میهنان را در این مسیر می‌فشارم، حتی آنان که، به هر دلیلی، هنوز به شناخت دقیقی از دیدگاه‌ها و برنامه‌های این فرزند کوچک ملت نرسیده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا