♨️شادی مردم غزه با پرچم حماس در جشن پیروزی بزرگ حماس.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
♨️خلیل الحیه:
🔹 انصارالله برادران حق هستند که از بعد جغرافیایی فراتر رفتند و معادله جنگ و منطقه را تغییر دادند و موشک و پهپاد را به قلب دشمن پرتاب کردند.
🔹 مقاومت عراق برای کمک به حمایت از فلسطین و مقاومت آن همه موانع را شکست و موشکها و پهپادهایش به سرزمینهای اشغالی ما رسید.
🔹 مردم لبنان در دفاع و حمایت از مردم ما فداکاری های بزرگ و صبر زیادی کردند
آتش بس در غزه؛ شکست یا پیروزی؟/ نقشه امریکا برای فردای آتش بس چیست؟/جمهوری اسلامی چه کاری باید انجام دهد؟
بعد از شبیخون ۷ اکتبر حماس به رژیم صهیونیستی، نتانیاهو تمام توانش را به کار گرفت تا حماس را از بین ببرد و بارها نیز اعلام کرد "این جنگ تا زمانی که حماس نابود شود" ادامه خواهد داشت.
اما با گذشت ۱۵ ماه از این جنگ تمام عیار، نه تنها حماس نابود نشد بلکه با شرط و شروطی که توانست بر اسرائیل تحمیل کند آتش بس شکل گرفت. همچنین هدف دوم نتانیاهو که خالی کردن غزه از فلسطینی ها بود نیز محقق نشد و علیرغم این جنگ ویرانگر و شهادت ده ها هزار کودک و زن فلسطینی، فلسطینی ها هنوز در ویرانه های غزه ساکن هستند و از امشب آماده بازسازی شهرشان برای ادامه زندگی میشوند.
البته جبهه مقاومت در این نبرد ۱۵ ماهه هزینه های زیادی داد که مهمترین آن شهادت یحیی سنوار و سید حسن نصرالله بود اما تا این لحظه توقف روند تطبیع و عادی سازی پذیرش اسرائیل (اصلی ترین هدف عملیات طوفان الاقصی) محقق شده ولی از این لحظه به بعد امریکا تمام تمرکزش را برای احیای پیمان ابراهیم به کار خواهد بست، هرچند ضربه ۷ اکتبر و تبعاتش کار را برای دولتهای عربی جهت عادی سازی رابطه با اسرائیل بسیار دشوار کرده.
خلاصه کلام آنکه تا امروز که ۱۵ ماه از این جنگ ویرانگر گذشته اسرائیل نتوانسته به خواسته های خود (نابودی حماس و تخلیه کامل غزه) برسد و مقاومت افسانه ای حماس و حزب الله آتش بس را در نقطه ای به سرانجام رساند که معنایش جز شکست اسرائیل نیست اما از همین حالا "جنگ دیپلماتیک" وارد عرصه تازه ای میشود، جنگی که باید نتیجه آن بهم خوردن روند تطبیع و هرگونه توافق منجر به تشکیل دو دولت (اسرائیل_فلسطین) شود. نقش دستگاه سیاست خارجه جمهوری اسلامی ایران از این لحظه وارد مرحله تازه ای میشود...
@Sabety_ir ✅
📷 تصویری از رهبر انقلاب در حرم مطهر حضرت زینب (س) در سال ۱۳۶۳
📝 رهبر انقلاب: دو حرکت عمّهى ما -زینب کبرا (علیهاالسّلام)- انجام داد: یک حرکت، حرکت اسارت بود به کوفه و شام و آن روشنگرىها و آن بیانات که مایهى افشاى حقایق شد؛ یک حرکت دیگر، آمدن به زیارت کربلا در اربعین بود؛ حالا اربعین اوّل یا دوّم یا هرچه.
📝 این حرکت به معناى این است که نباید اجازه داد که انگیزههاى خباثتآلودى که قصد دارند مقاطع عزیز و اثرگذار و مهم را از یادها ببرند، موفّق بشوند؛ البتّه موفّق هم نخواهند شد. ۱۳۹۳/۱۰/۱۷
❤️سالروز وفات حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها تسلیت باد.🖤
ماجرای لقب شاه چمدانی چیست؟
.
شاهِ چمدانی
ماروین زونیس استاد آمریکایی و نویسنده کتاب #شکست_شاهانه در صفحه ۱۸۰ کتاب خود از #محمدرضا_پهلوی با این عنوان یاد میکند:
شاه چمدانی
این صفت را نشریات اروپایی به #شاه داده بودند زیرا همواره در میان خطر و معرکه از کشور فرار میکرد. نخستین باری که #محمدرضا از کشور گریخت به مرداد سال ۱۳۳۲ باز میگردد.
وقتی به بغداد و از آنجا به رُم پناه برد.
او در بحرانها از قلب حادثه گریزان بود و به تعریف خواهرش #اشرف روحیه مُرغدلی داشت. در همان سال، در اوج دعوای با #مصدق بخصوص پس از کشتار معروف سی تیر که بیش از ۲۵۰ نفر در یک روز پس از استعفای مصدق کشته شدند بار دیگر #شاه مورد عتاب قرار میگیرد. اما این بار از جانب همسری که همیشه دوستش داشت: ثریا
#ثریا در خاطراتش اشاره میکند که با لحن تندی با شاه صحبت کرده است:
"خودت را جمع کن و کشور را از #فقر و کمونیسم نجات بده. آدم دلش به تو میسوزد. تو حق نداری با این حالت افسردگی زندگی را سر کنی. تو باید مرد باشی که زمانی بودی و من به او احترام می گذاشتم."
Anderw Cooper, The fall of heaven. Op. Cit. P 75.
۲۶ دی ۱۳۵۷ محمدرضا پهلوی پس از مجموعه اقداماتی یک ساله برای بقا در قدرت وقتی با شکست همه طرح ها روبرو شد از ایران فرار کرد. او برای بقای در قدرت طرح های گوناگونی پیاده کرد اما به نتیجه نرسید از تغییر چند نخست وزیر، خواندن اعلامیه معروف، بازداشت هویدا، احتمال وقوع کودتا، انحلال ساواک، برپایی حکومت نظامی و.... شاه بیش از ۴۰۰ روز متوالی مقاومت کرد اما مردم دیگر به خانه بازنگشتند. در سالهای اخیر افراد شاخصی نظیر دکتر زیباکلام با انکار این ۴۰۰ روز مقابله شاه با مردم، این گزاره را در ذهنها تثبیت کردند که شاه به اختیار رفت! چون مردم او را می نمیخواستند! البته این نخستین فرار شاه در وسط معرکه نبود. نخستین بار ۲۵ مرداد سال ۳۲ در جدال با دکتر مصدق از ایران فرارکرد و به ایتالیا رفت. آن زمان سفیر مصدقی ایران در رُم حتی به ملاقات شاه نرفت و یک تاجر یهودی ایرانی هزینه های اقامت شاه را پرداخت کرد. از آن به بعد شاه تصمیم گرفت بخشی از دارایی خود را اساسا خارج از کشور ذخیره کند و اصلا وارد کشور نشود. سال ۵۷ شاه از این تجربه بهره برد. چون نیازی نداشت حسابهای خارج از کشور را پر کند. بهبهانیان پیشکار مالی و رازدار دارایی شاه بود که بعدا سر خانواده شاه پس از مرگ شاه کلاه گذاشت و ناپدید شد. هیچ گاه هم مصاحبه نکرد.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
🔻رای اعتماد به آخرین نخستوزیر شاه
🔹در دیماه ۱۳۵۷ و به جهت آرام کردن شرایط، بختیار پیشنهاد شاه را برای احراز مقام نخستوزیری پذیرفت و بهرغم طرد شدن وی از طرف جبهه ملی، کابینه خود را در ۱۶ دیماه به شاه معرفی کرد.
🔸بختیار دولت خود و برنامهٔ آن را در ۲۰ دی ۱۳۵۷ به مجلسین معرفی کرد. در ۲۶ دی ۱۳۵۷ بختیار به همراه وزرایش با ۱۴۹ رأی موافق، ۴۳ رأی مخالف و ۱۳ رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.